Ovi sto hvale komsije ...sta ih imam hvalit pricali su i na pocetku sezone o setanju ligom i stvarno sam pomislio da ce to uradit i sta bi na kraju ? Tresla se gora rodio se mis. Nikakvi milioni ne igraju nego igraci, imaju vjerovatno najjacu ekipu od postanka lige i ako ne osvoje neg predju na vaterpolo znaci ogroman pritisak imajua na sebi a sto se tice nekog podje.bavanja sta cu ja raspravljat sa klubom koji nije ni drugi po titulama u drzavi, a iza nas je pet titula u 16 gopdina lige.... na kraju krajeva j.ebo njih sta se imam njima zamarat.
Sto se tice sastava imam samo par zelja: Da bogdavnoic i kosoric ni kom PONAVLJAM ni u kom slucaju ne igraju zajedno, da se benjo colic odstrani iz prve postave jer samo pokazuje iz tekme utekmu da je fulio profesiju i da se varea ne gura na pozicije na kojima ne pripada...ostalo sve nek stab slozi kako misli da treba ja vjerujm njima.
Sto se tice pisanja ovdje o igracima ja ruku dajem da bi 99.9% vas reklo za oba Sadikovica i Turkovica da su tarabe najvece klase da igraju u nekom drugom klubu, al et satro nasa skola odmah su neki talenti.... i zbog takvog razmislkjanja i pretjerivanja dobijate bespotreben frustracije..
Idemo tekmu po tekmu pa dokle dodjemo