Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- LiverpoolREDS
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Digni uplatu
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
Bitno je da se dize. 

-
- Kontakt:
Lahti- Nomen 2,5 + 1,54
Ahli - Al ain 2,5+ 1,44
Lekwija- Al-shaman 2,5+ 1,41
Ranheim- Levanger 2,5+ 1,45
ulog 10 evra
dobtak: 45,70
S posla sam pa ne mogu okacit tiket al ako docekam ranhajma bice I to
Ahli - Al ain 2,5+ 1,44
Lekwija- Al-shaman 2,5+ 1,41
Ranheim- Levanger 2,5+ 1,45
ulog 10 evra
dobtak: 45,70
S posla sam pa ne mogu okacit tiket al ako docekam ranhajma bice I to

Tottenham - Fiorentina - 1X
Sumnjam da Fiora može uraditi nešto više na WHL-u, mislim da Spursi mogu doći bar do boda...
Young Boys - Everton - X2
Čisto navijački.Everton je podigao formu i mislim da mogu bar do boda večeras protiv Young Boys-a...
Wolfsburg - Sporting - zX2
Dvije odlične ekipe, mislim da ćemo gledati odličnu utakmicu, sa nadam se dosta prilika i golova...
Estrella - Novikov - 1
Jučer sam igrao Estrellu i na kraju je jedva pobijedio u tiebreak-u 3. seta, a večeras ga ponovno uzimam protiv mnogo lošije rangiranog protivnika...
A.Gonzalez - Young (+5,5) - h1
Mislim da Gonzalez, koji se inače najbolje snalazi na zemlji, može pokriti ovaj hendikep protiv jednog jako nestabilnog igrača kao što je Young.
Fognini - Andujar (22,5) - 2
Zanimljiv meč na rasporedu večeras u Riu, između dva jako dobra igrača gdje očekujem jako dobar meč, i vjerojatno više gemova
kvota : 11,55

Sumnjam da Fiora može uraditi nešto više na WHL-u, mislim da Spursi mogu doći bar do boda...
Young Boys - Everton - X2
Čisto navijački.Everton je podigao formu i mislim da mogu bar do boda večeras protiv Young Boys-a...
Wolfsburg - Sporting - zX2
Dvije odlične ekipe, mislim da ćemo gledati odličnu utakmicu, sa nadam se dosta prilika i golova...
Estrella - Novikov - 1
Jučer sam igrao Estrellu i na kraju je jedva pobijedio u tiebreak-u 3. seta, a večeras ga ponovno uzimam protiv mnogo lošije rangiranog protivnika...
A.Gonzalez - Young (+5,5) - h1
Mislim da Gonzalez, koji se inače najbolje snalazi na zemlji, može pokriti ovaj hendikep protiv jednog jako nestabilnog igrača kao što je Young.
Fognini - Andujar (22,5) - 2
Zanimljiv meč na rasporedu večeras u Riu, između dva jako dobra igrača gdje očekujem jako dobar meč, i vjerojatno više gemova
kvota : 11,55

- DrustveniParazit
- Kontakt:
Prošlo je to jučer nešto sitno, nadam se da će danas biti i bolje ako Bog da. Sretno nam.bevanda4 je napisao/la:čestitke druže, vjeruj mi, drago mi kao da sam ja dobio! više se uopće ne radi o lovi, nego čisto da netko zayebe mafiju!DrustveniParazit je napisao/la: Izgleda sam ja izabrao dobre parove od onih što si postavio![]()
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Matej Delač
alex1991 je napisao/la:
jos indijac i 83 km su u dzepu
WINN

Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Raonic - Bolelli t.r. 2-0 (1.55)
Mislim da Raonic ovo lagano uzima. Raonic ima samo 3 poraza od zadnjih 10 mečeva na tvrdoj podlozi, i to protiv Wawrinke, Djokovica i Federera.
Imaju 2 međusobna susreta, oba u korist Raonica rezultatom 2-0.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Mislim da Raonic ovo lagano uzima. Raonic ima samo 3 poraza od zadnjih 10 mečeva na tvrdoj podlozi, i to protiv Wawrinke, Djokovica i Federera.
Imaju 2 međusobna susreta, oba u korist Raonica rezultatom 2-0.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Ko planira igrati Westbooka over sad je vrijeme, naime u Max Bet-u je granica 26,5 i ne moze se igrati over a u premieru je 24,5 a over je standardan 1,85.Mislim da ce i premier uskoro podici granicu pa et pozurite 

- donCorleone1892
- Kontakt:
Liverpool-Besiktas 1 1.75
Cisto navijacki i smatram da Livpool moze doci do pobjede jer igraju na Anfieldu, forma je sve bolja i bolja i mislim da je im cilj osvojiti ovo takmicenje jer je to jos jedna prilika da zaigraju sljedece sezone LP.
PSV-Zenit 1x 1.35
Holandjani su mnogo spremniji za razliku od Rusa iako ne umanjujem kvalitet Zenita ali smatram da PSV nece dopustiti sebi poraz na domacem terenu.
Roma-Feyenoord 1-3 (zbroj golova) 1.48
Roma i nije u nekoj formi to svi znamo tako da se necu nervirati sa 1 na Romu. Vjerovatno ce doci pobjeda ali minimalna u ovim granicama sto sam postavio.
Trabzon-Napoli P0-1 (zbroj golova prvo pol.) 1.34
Oba tima ce uci oprezno u utakmicu i mislim da nece pasti vise od 1 gola u prvom.
Ajax-Legia 1x 1.25
Legia i nije u nekoj zavidnoj formi dok je Ajax u malo boljoj formi, isto kao i za PSV sumnjam da ce dopustiti sebi poraz na domacem terenu i vjerujem u prolaz Ajaxa dalje.
Celtic-Inter 1-3 (zbroj golova) 1.43
Utakmica na kojoj necemo gledat atraktivan fudbal sa puno golova, i jednima i drugima je cilj prolazak dalje tako da ce sa oprezom igrati danas. Vjerujem da ce ispostovati gore navedenu granicu.
Cisto navijacki i smatram da Livpool moze doci do pobjede jer igraju na Anfieldu, forma je sve bolja i bolja i mislim da je im cilj osvojiti ovo takmicenje jer je to jos jedna prilika da zaigraju sljedece sezone LP.
PSV-Zenit 1x 1.35
Holandjani su mnogo spremniji za razliku od Rusa iako ne umanjujem kvalitet Zenita ali smatram da PSV nece dopustiti sebi poraz na domacem terenu.
Roma-Feyenoord 1-3 (zbroj golova) 1.48
Roma i nije u nekoj formi to svi znamo tako da se necu nervirati sa 1 na Romu. Vjerovatno ce doci pobjeda ali minimalna u ovim granicama sto sam postavio.
Trabzon-Napoli P0-1 (zbroj golova prvo pol.) 1.34
Oba tima ce uci oprezno u utakmicu i mislim da nece pasti vise od 1 gola u prvom.
Ajax-Legia 1x 1.25
Legia i nije u nekoj zavidnoj formi dok je Ajax u malo boljoj formi, isto kao i za PSV sumnjam da ce dopustiti sebi poraz na domacem terenu i vjerujem u prolaz Ajaxa dalje.
Celtic-Inter 1-3 (zbroj golova) 1.43
Utakmica na kojoj necemo gledat atraktivan fudbal sa puno golova, i jednima i drugima je cilj prolazak dalje tako da ce sa oprezom igrati danas. Vjerujem da ce ispostovati gore navedenu granicu.
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Pazi sa Liverpoolomadis30 je napisao/la:
Izostanci

Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Matej Delač
Matej Delač
Ma bez obzira na sastav,na enfildu su favoriti
-
- Kontakt:
15:00 KTP - Rovaniemi 1 (2.30)
Dvoboj Finskog liiga cupa gdje igram na domacina iz razloga sto gosti danas dosli sa samo 12 igraca na utakmicu.Prednost domacina naravno danas ali kup je zajebana stvar pa lagani ulog ali svakako za probat cistog keca ovdje.Verujem da ce i ovo biti laka pobjeda kao sve ostale do sada.
Dvoboj Finskog liiga cupa gdje igram na domacina iz razloga sto gosti danas dosli sa samo 12 igraca na utakmicu.Prednost domacina naravno danas ali kup je zajebana stvar pa lagani ulog ali svakako za probat cistog keca ovdje.Verujem da ce i ovo biti laka pobjeda kao sve ostale do sada.
- pintol_TM87
- Kontakt:
pintol_TM87 je napisao/la:@fixator bravo a i tebi akumulator bravoakumulator87 je napisao/la:akumulator87 je napisao/la:Timra - Sodertalje 1 1.75 Bet-live kladionica
Ovog keca idem sa svime sto sam odvojio za ovu sedmicu kladjenja. Sodertalje ni sjena od nekad jako stabilnog prvoligaša, već su ispali u 3. ligu. Redaju poraz za porazom I imaju ih već najmanje 6 u nizu. S druge strane još jedan nekadašnji redovni učesnik play offa 1.lige Timra, lovi posledjnje mjesto koje vodi u play off I zaostaju za tim mjestom 1 bod. Sve osim sigurne kečine bi bilo ogromno iznenadjenje I za mene veliki šok.
Ako ćete pratit bujrum, na vašu odgovornost
Ma toooo ljubi vas brat
Timra - Sodertalje 2-0 FT
pocinje i ova tema da cvjeta
hass ocekujem parove tenisa ovdje![]()
@zgimky nam je bolestan sad ce i on u veliki come back
od mene veceras
Chikago - Detroit manje od 6 golova
sretno
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
17:00 CSKA - Granada (1,80)
- Ako bude sve kako treba biti ovo je kec ko vrata. Ne razumijem potrebu Granade za prijateljskim mečevima jer u Primeri im visi Segunda nad vratom. Jedino sto bi mogao trener dati sansu nekim drugim igracima pa da vidi s cim raspolaze. No i sa prvim timom mislim da su Spanci ovdje poprilicno bez sansi. Sretno....
- Ako bude sve kako treba biti ovo je kec ko vrata. Ne razumijem potrebu Granade za prijateljskim mečevima jer u Primeri im visi Segunda nad vratom. Jedino sto bi mogao trener dati sansu nekim drugim igracima pa da vidi s cim raspolaze. No i sa prvim timom mislim da su Spanci ovdje poprilicno bez sansi. Sretno....
- alan_kardec
- Kontakt:
danas ima masa materijala
daj postavljajte te analize 

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Probati danas 3 4 utakmice oba daju gol,ima dobrih duela,na 2 3 KM i neka bude sta bude,nema mi vise smisla ,analizirati i misliti ,treba im pobjeda,bit ce gusto,ovako onako,rijetkost je i onako da dobijem.
Pozz ljudi redovno citam vase prijedloge i redovno pratim neke od njih ali ne ostavljam analize cisto iz razloga da ne budem popljuvan kao onaj momak neki dan.... Ali ovo danas sam odlucio podjeliti s vama...
Hokej-Ruski VHL SKA Karelia-Izhevks tip 2
Znaci nikakva dojava ni nista cisto stvar nekog osjecaja.. SKA je na tabeli na samom dnu tabele (22. od 24 ekipe) a Izhevsk je na drugoj poziciji... Nesto sto me privuklo ovom paru jeste kvota koja je jutros bila 10.5 KM a sada je 5 KM... Ko hoce neka isprati ali nemojte me napadati ako ne prode , vasa dobra volja je da li cete odigrati par..
Sretno svima koji isprate
Hokej-Ruski VHL SKA Karelia-Izhevks tip 2
Znaci nikakva dojava ni nista cisto stvar nekog osjecaja.. SKA je na tabeli na samom dnu tabele (22. od 24 ekipe) a Izhevsk je na drugoj poziciji... Nesto sto me privuklo ovom paru jeste kvota koja je jutros bila 10.5 KM a sada je 5 KM... Ko hoce neka isprati ali nemojte me napadati ako ne prode , vasa dobra volja je da li cete odigrati par..
Sretno svima koji isprate

www.nkbratstvogracanica.com
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.