KK Bosna

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

Janez
Kontakt:

Re: KK Bosna

Post Postao/la Janez » 04 apr 2010, 16:34

Denizmare je napisao/la:
Janez je napisao/la:
Janez je napisao/la:Jedva cekam da gledam Širokog i Igokeu u NLB

A da mogu ici u Zetru ko gospodin da gledam Bosnu na miru kako igra domacu ligu,a da mi po dvorane nisu šminkeri i napundarene manekenke koje su dosle da budu vidjenje i jer je to in da si na Bosni

Tako je bilo iza rata,neka bude i danas ;)

Ko voli Bosnu on ce je gledati kad i blista,ali i kad joj ne ide dobro

A ova šminkeraja aufiderzen :mrgreen:
Zaboravio sam dodati morati cu i sacekati i kraj ovog Prvenstva jer ce jos par puta doci šminkeraja da ih BHT malo snimi i kakav fotorerportercic uslika pa da budu na naslovnici Expresa ili Dnevnog Avaza :roll:
Jesi pravi slovenac,svi ti smetaju,samo bi se nesto odvajao!!!! :mrgreen: :mrgreen:
:D :mrgreen:

Ma tako i treba da ne moras babine sinove i mamine princeze gledati u Zetri

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 04 apr 2010, 17:49

neno#4 je napisao/la:@nerminh74, rekao sam da sam malo na pocetku to pratio i da je imao par losih partija na pocetku..na fb statusima sam vidjao to..nisam rekao da je trenutno los, rekao sam takodjer da ga ne pratim u posljednje vrijeme....a inace austrijska liga je jedna od jacih u europi :roll: :roll: :roll: :roll: ...ali da bi bio najbolji igrac na 4/5 kod nas to sigurno...nije samo krivica dine konakovica sto se tako bahato ponasa, nego i vrlog predsjednika koji je to dopustio..sve ja to vrlo dobro znam, sta se desavalo sa miskom..bosna je zadnji put platila obestecenje, cini mi se za bajramovica, barem koliko se ja sjecam....nasim glavesinama je bilo puno i 5000 eura....
vidis da i dalje isto mislimo
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 04 apr 2010, 18:02

neno#4 je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:
fera je napisao/la:ovdje uopste ne treba pricati o igracima nisu oni krivi sto nisu dovoljno sposobni... uprava je kriva i VV ako je on selektirao tim na pocetku sezone. krivi su i konaković i beobasket jer su nam usrali posao oko mahalbasica itd.
u zadnje vrijeme nije nikako lijep osjecaj biti navijac sirokog. ja sam danas pogledao prve 3 minute utakmice i sve mi je bilo jasno. ugasio sam TV i cestitao Širokom na zasluzenoj pobjedi.
bravo + povrijeda ivanovica koji je igrao sjajno u napadu pa mu se moglo zazmuriti u odbrani i za kojega nisu doveli adekvatnu zamjenu, a sa mahalbasicem bi imali daleko manje problema pod kosem u odbrani i skoku
nermine, ovo pitanje odavno povlacis.....nista zlonamjerno da ti kazem da je za rasida trebalo kesirati pare koje mi nismo jednostavno imali...pa vidis kada je trebao da potpise za sienu da ljudi nisu htjeli da daju te pare.....sto se tice rasida, sve to stoji, koliko pratim igra vrlo lose sad gore u austriji, ustvari igrao je dok sam pratio, u posljednje vrijeme nisam bas nesto upratio....ne bi nista drugacije bilo ni da se konakovic i misko nisu mijesali u ovaj posao....al' svejedno to nista ne mijenja...mutljaros i krimos dino su sposobniji od ovog mlitavog bukve...ipak je bosna tada morala dobijati pare, sada ne....iz mnogo razloga koji nisu za ovaj dio sezone....
vidis zaboravio sam ti odgovoriti na ovo:

prvo slazem se da je dino sposobniji od bukve i to priblizno 72,9 puta, ALI kao sto uvije postoji veliko ali, ono sto MRZIM kod dine je njegova cuvena izjava koju non-stop ponavlja, a to je da je on Bosni sve dao, dok je njemu Bosna malo dala, dok je istina totalno suprotna, tj. bez KK Bosna dine nebi nigdje bilo, a u ono vrijeme kada je Bosna morala dobijati pare od BH Telecoma i kada je imamovic iz ljutnje na fk sarajevo koje ga je izbacilo iz rukovodstva dobro ulagao u Bosnu, mogao i bukva imati nte iste rezultate, a ko zna posto je daleko manje namazan mozda cak i bolje jer mu trener pa cak i menso nebi dopustao da mu on pravi ekipu kao sto je dino mensi radio

summa summare, mislim da bi sa dinom bilo MALO bolje sto se finasija tice, ali mislim da nebi bilo dovoljno bolje naspram stete koji bi njegov lik (prema njemu sam licno indolentan jer je ipak donio nekoliko i dobri stvari, ali koje je redovno ponistavao losim) naneo u smislu prema navijacima koji ga skoro 95% ne podnose i zbog toga bi posijeta bila jos malobrojnija nego sto jeste
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 04 apr 2010, 18:05

slani grad je napisao/la:to sam i ja primjetio..meni je taj vas Pasalic najborbeniji bio...e sad..sto on nije neka igracina,to na stranu..al momak fakat gine za dres Bosne
iskreno u nekoliko zadnjih utakmica pasalic me izenadjuje borbenoscu i zalaganjem i zbog toga kuuje moje simpatije pored njegovih mana u igri (davljanje lopte i usporavanje igre)

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 04 apr 2010, 18:16

ono sto je najtuznije je da je ova ekipa dobila para vise nego gotovo ijedan klub NLB.....kakve su rezultate postigli to je jednostavno previse ogavno za pare koje dobiju.....kada sam saznao koliko minja prima, nisam sebi mogao doci...definitivno precijenjena ekipa jedno 2-3 puta, prema ucinku koji pokazuju....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 04 apr 2010, 18:19

deniso je napisao/la:
kksiroki je napisao/la:DOlazim na zagrijavanje i gledam Kojadinović obukao neku crnu NIKE maicu do ostatak ekipe se zagrijava u dresovima KKB, poluvrijeme iz svlačionice se vraćaju 4 min.prije isteka pauze i Kojadinović stao i stoje svi a on im nešto pojašnjava nitko se ne zagrijava , Parežanin ga vadi i nesmije ga pogledati okrenuo glavu a ovaj nešto psuje , mislim znam koliko ga hvalite ali brate on je i iznad Imamovića a ne Parežanina .

I iskreno jako sam razočaran da je derbi svih derbija spao na ovo večeras ali iskreno razočaran da nebi netko pomislio da sam ciničan ili nedaj Bože nešto gore .
To je ta igračina(ima ih još) koja danima ucjenjuje upravu a i treba im i ne zaslužuju bolje kada su doveli takvog čovjeka.Muhamed Pašalić od našeg najomraženijeg igrača postaje upravo suprotno.Ako ništa barem vidim želju kod njega za razliku od većine ovih došljaka koji dres Bosne doživljavaju kao kantu za smeće.
posto si ti ovo napisao i posto znam da si ti ozbiljna osoba i nepises stvari bez razloga odlucio sam se raspitati

vidis osoba kojoj bezuslovno vjerujem (a znas ko mi daje 80% inoformacija) rekla mi je da kojadinovica redovno vidja na treninzima, da slusa deju na njima, samo da se sa njim cesto razmjenjuje ideje jer ipak ima ogromno iskustvo, a da je u zavadi sa samo jednim clanom ekipe, tacnije sa milosevicem jer ovaj je ocigledno dosao nabijati statisiku dok je ovaj veliki timski igrac (sto usotalom broj asistencija i cijelokupna statistika pokazuje) i sa njim ima veoma los odnos, dok dejo ima rijeci hvale za njega

sto se tice gore navedenog fino me je podsijetio da je on otisao u siroki povrijedjen i zato se slabo zagrijavao nije igrao onu njemu prepoznatljivu igru
sto se tice zakulisnih igara, znam da je misko pretio preko svih njegovih igraca (a to je i kojadinovic) da nece igrati ukoliko im se nepocnu isplacivati plate i da se tome i felix ponivovao isto kao svi beobasketovi igraci

i jos mi je ta osobla rekla da ce se pokusati raspitati ako zna sat god vise o dodatnim zakulisnim igrama, ali cu ti to javiti preko pp jer neke stvari ipak nisu za javnost

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 04 apr 2010, 18:25

neno#4 je napisao/la:ono sto je najtuznije je da je ova ekipa dobila para vise nego gotovo ijedan klub NLB.....kakve su rezultate postigli to je jednostavno previse ogavno za pare koje dobiju.....kada sam saznao koliko minja prima, nisam sebi mogao doci...definitivno precijenjena ekipa jedno 2-3 puta, prema ucinku koji pokazuju....
to se apsolutno slazem

mislim dovoljno je reci da je ivanovic, a koji je jedini mozda i zasluzio te pare, trebao imati oko 110-130 000 €, a sam znas da se kasnije mogao dovesti askrabic za tu istu platu, a on je bivsi scg reprezentativac sa velikim roloama kako u EL tako u Eurocupu dok necu pominjati da se mogao dovesti stevic i za manje pare, a ne neki neuspijeli kosarkas milosevic e to je po meni debilski skauting

i da jos jednu stvar pomenem sta mi je rekla ona osoba koja mi daje informacije, a to je da bajic pored sve svoje limitiranosti za razliku od toliko hvaljenog rakocevica igra sa punim srcem, dok rakocevic itekako kalkulira, tj. gdje moze zaraditi dobrom igrom (u napdu i to najvise iz pick and roll-a), a gdje se nece toliko primjetiti njegovo nezalaganje (odbrana i skok igra)

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 04 apr 2010, 18:32

posto si ti ovo napisao i posto znam da si ti ozbiljna osoba i nepises stvari bez razloga odlucio sam se raspitati

vidis osoba kojoj bezuslovno vjerujem (a znas ko mi daje 80% inoformacija) rekla mi je da kojadinovica redovno vidja na treninzima, da slusa deju na njima, samo da se sa njim cesto razmjenjuje ideje jer ipak ima ogromno iskustvo, a da je u zavadi sa samo jednim clanom ekipe, tacnije sa milosevicem jer ovaj je ocigledno dosao nabijati statisiku dok je ovaj veliki timski igrac (sto usotalom broj asistencija i cijelokupna statistika pokazuje) i sa njim ima veoma los odnos, dok dejo ima rijeci hvale za njega

sto se tice gore navedenog fino me je podsijetio da je on otisao u siroki povrijedjen i zato se slabo zagrijavao nije igrao onu njemu prepoznatljivu igru
sto se tice zakulisnih igara, znam da je misko pretio preko svih njegovih igraca (a to je i kojadinovic) da nece igrati ukoliko im se nepocnu isplacivati plate i da se tome i felix ponivovao isto kao svi beobasketovi igraci
i jos mi je ta osobla rekla da ce se pokusati raspitati ako zna sat god vise o dodatnim zakulisnim igrama, ali cu ti to javiti preko pp jer neke stvari ipak nisu za javnost[/quote]

ovo boldovano sam ja davno napisao, i sam znas gdje.......jednostavno tada je bilo upitno da li ce da idu u beograd i igraju protiv fmpa......fela je bio povrijedjen i kao takav je otisao dole.....ja njega stvarno gotivim, iz tog razloga sam se svadjao ovdje danima, ali zna on itekako da pretjera da psuje i da galami.....

Ostalo je samo ime.....

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 04 apr 2010, 18:41

nerminh74 je napisao/la:
neno#4 je napisao/la:ono sto je najtuznije je da je ova ekipa dobila para vise nego gotovo ijedan klub NLB.....kakve su rezultate postigli to je jednostavno previse ogavno za pare koje dobiju.....kada sam saznao koliko minja prima, nisam sebi mogao doci...definitivno precijenjena ekipa jedno 2-3 puta, prema ucinku koji pokazuju....
to se apsolutno slazem

mislim dovoljno je reci da je ivanovic, a koji je jedini mozda i zasluzio te pare, trebao imati oko 110-130 000 €, a sam znas da se kasnije mogao dovesti askrabic za tu istu platu, a on je bivsi scg reprezentativac sa velikim roloama kako u EL tako u Eurocupu dok necu pominjati da se mogao dovesti stevic i za manje pare, a ne neki neuspijeli kosarkas milosevic e to je po meni debilski skauting

i da jos jednu stvar pomenem sta mi je rekla ona osoba koja mi daje informacije, a to je da bajic pored sve svoje limitiranosti za razliku od toliko hvaljenog rakocevica igra sa punim srcem, dok rakocevic itekako kalkulira, tj. gdje moze zaraditi dobrom igrom (u napdu i to najvise iz pick and roll-a), a gdje se nece toliko primjetiti njegovo nezalaganje (odbrana i skok igra)
e moj nermine ja sam danima pisao da je ivan kljucni igrac da bi onda pojedinci meni replicirali da ne igra odbranu, da samo sebi nabija statistiku, da pravi namjerno glupe faule....ognjen askrabic je nekada bio dobar, sada je upola losiji nakon povrede, ali je za nase krilne centre i dalje odlican.....cak i da smo mogli da ga finansijski ispratimo jednostavno nama takvi ne dolaze....pored toga sto je aške(tako ga popularno zovu) rodjen u sarajevu....

Ostalo je samo ime.....

CP3
Kontakt:

Post Postao/la CP3 » 04 apr 2010, 20:25

Neno u svemu se slazemo - i IVAN koliko god da je placen ,on je svoje dobro ODRADIO ,da nam je vise onakvih IVANOVICA ,,,Milosevic nema u glavi sto IVAN ima u malom prstu ...
pozdrav..........

malitraktor
Kontakt:

Post Postao/la malitraktor » 05 apr 2010, 09:20

The Game je napisao/la:
Imp je napisao/la:
k_c je napisao/la:recimo cjena jednog debelog i u zadnje vrijeme ovisnog o pivi Jovanovica je skoro ista kao u Masona ,svaki komentar je suvisan...
kolka je jovanoviceva placa,nebih se iznenadio da je i veca od masonove ;)
Mozda 5000-6000 KM, nije vise sigurno, mozda cak nije ni toliko, ne vjerujem da bi Mason za tako malo igrao kod vas.
Jedino, ako i njemu niste negdje racun otvorili :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
prema mojim informacijama s pocetka sezone Jovanovic je potpisao ugovor 2+1 za 8.000 eura po sezoni.E sad, naravno mozda Neno zna jel informacija tacna. Recimo prosle sam provjereno znao da Ikonic dobija 12.000 eura mjesecno, prije toga Zdovc 7.OOO, Vlada Vukojičić 6.000 Eura.

E sad koliko zavrsi u rukama članova uprave.....to je pitanje za nekoga drugog, ali ovaj podatak za Masona i kvaliteta njega, odnosno ulozeno-dobiveno i Jovanovića je zabrinjavajući s aspekta finansijskog vodjenja kluba i rezultata pogotovo.
Valjda smo zbog toga, tu i gdje jesmo.
P.S. Onda brate uvijek kukam, vazda neko drugi kriv.Uzmite primjer FK Sarajevo. Izgube, krive sudije, grub protivnik........luzerski mentalitet i nista vise.

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 05 apr 2010, 13:11

misliš jovanović 8000 eura mjesečno?

Pašalić
Kontakt:

Post Postao/la Pašalić » 05 apr 2010, 13:38

CP3 je napisao/la:Neno u svemu se slazemo - i IVAN koliko god da je placen ,on je svoje dobro ODRADIO ,da nam je vise onakvih IVANOVICA ,,,Milosevic nema u glavi sto IVAN ima u malom prstu ...
pozdrav..........
Đurasović + Šehović + novi trener (Bože daj Mutapčića). Preostali budžet (ako ga ima ili bude) usmjeriti na mlade (ako ih ima) te na povratak Lensa Vilijamsa i Ikonića, te Ivana da budu nosioci. Plaćenike vratiti preko Drine "Beohrkljušu" te ih predložiti za paraolimpijske reprezentativce (čast paraolimpijcima). Pašalić je za većinu njih IGRAČINA, ali u Vogošću momak, nemaš kvalitet za KK Bosna. U istom smjeru i " ni krivi ni dužni trener" treba da ode. Ovo sve navedeno- čim prije, tim bolje, jer ja , a vjerujem i vi-vjerni navijači zbog kojih oni i postoje, stvarno gubim živce i volju da pratim klub pod ovakvim stresom.
Pošto znam da ovo čitaju i rivali iz Širokog Brijega, samo da im kažem da ne likuju previše, jer kada se Bosna osovi na zdrave noge, a to će se neminovno desiti (kada se riješimo ovoga smeća od uprave i igrača), njih neće biti ni na košarkaškoj mapi Zapadne Hercegovine, a kamoli BiH iliti regiona, kao što se to nekim umjetnim sportskim kolektivima "odozdo" i desilo. Tada će Bosna igrati veliki derbi sa Slobodom kako to i treba da bude, a ne s vama, a vi uživajte u svojih 5 minuta, koje neminovno prolaze.

koma
Kontakt:

Post Postao/la koma » 05 apr 2010, 13:48

Pašalić je napisao/la:
CP3 je napisao/la:Neno u svemu se slazemo - i IVAN koliko god da je placen ,on je svoje dobro ODRADIO ,da nam je vise onakvih IVANOVICA ,,,Milosevic nema u glavi sto IVAN ima u malom prstu ...
pozdrav..........
Đurasović + Šehović + novi trener (Bože daj Mutapčića). Preostali budžet (ako ga ima ili bude) usmjeriti na mlade (ako ih ima) te na povratak Lensa Vilijamsa i Ikonića, te Ivana da budu nosioci. Plaćenike vratiti preko Drine "Beohrkljušu" te ih predložiti za paraolimpijske reprezentativce (čast paraolimpijcima). Pašalić je za većinu njih IGRAČINA, ali u Vogošću momak, nemaš kvalitet za KK Bosna. U istom smjeru i " ni krivi ni dužni trener" treba da ode. Ovo sve navedeno- čim prije, tim bolje, jer ja , a vjerujem i vi-vjerni navijači zbog kojih oni i postoje, stvarno gubim živce i volju da pratim klub pod ovakvim stresom.
Pošto znam da ovo čitaju i rivali iz Širokog Brijega, samo da im kažem da ne likuju previše, jer kada se Bosna osovi na zdrave noge, a to će se neminovno desiti (kada se riješimo ovoga smeća od uprave i igrača), njih neće biti ni na košarkaškoj mapi Zapadne Hercegovine, a kamoli BiH iliti regiona, kao što se to nekim umjetnim sportskim kolektivima "odozdo" i desilo. Tada će Bosna igrati veliki derbi sa Slobodom kako to i treba da bude, a ne s vama, a vi uživajte u svojih 5 minuta, koje neminovno prolaze.
Kojih, crnih, 5 minuta.. Traje 15 godina i vise mi izgleda da ce oni trajati, nego se mi vratiti 'na zdrave noge'.
Pustite ljude, nije nam niko kriv za situaciju u klubu, do nas samih :roll:

Dabar
Kontakt:

Post Postao/la Dabar » 05 apr 2010, 14:06

Pašalić je napisao/la:
pozdrav..........
jbt pa vidiš li kakav si,pa evo vidiš i sam kako je bosna jadna,očajna a gdje si to vidio da širokobriježani likuju,ajde nadi taj post,znam ja kad je Široki bio slablji kako su se pojedini forumaši naslađivali tome(ars,bosnas,mahalac,eto možda i ti)vjerujem da će se s menom složiti i ovi pravi navijači Bosne,a ovo za Široki neće ga biti na mapi,aje molim te reci na osnovu čega to tvrdiš,ja sam uvjeren da će Široki sad biti još moćniji,pošto ove godine odlično radi s mladim igračima,planinić,ramljak sve će se to dobro prodat,i eto još novca,a ti dotle samo sanjaj i drkaj na to da će sloboda bit jača od nas(uz max poštovanje ovog kluba,posle širokog,oni su mi najdraži)i pusti da uživamo sad...

Pašalić
Kontakt:

Post Postao/la Pašalić » 05 apr 2010, 15:07

Dabar je napisao/la:
Pašalić je napisao/la:
pozdrav..........
jbt pa vidiš li kakav si,pa evo vidiš i sam kako je bosna jadna,očajna a gdje si to vidio da širokobriježani likuju,ajde nadi taj post,znam ja kad je Široki bio slablji kako su se pojedini forumaši naslađivali tome(ars,bosnas,mahalac,eto možda i ti)vjerujem da će se s menom složiti i ovi pravi navijači Bosne,a ovo za Široki neće ga biti na mapi,aje molim te reci na osnovu čega to tvrdiš,ja sam uvjeren da će Široki sad biti još moćniji,pošto ove godine odlično radi s mladim igračima,planinić,ramljak sve će se to dobro prodat,i eto još novca,a ti dotle samo sanjaj i drkaj na to da će sloboda bit jača od nas(uz max poštovanje ovog kluba,posle širokog,oni su mi najdraži)i pusti da uživamo sad...
Biće, itekako će biti. A za ovo da ne likujete, pa više visite na temi KK Bosna i čitate našu muku i jad, nego što ste na svojoj temi, da se ne solidarišete s nama slučajno. Slažemo se to za Slobodu, i ja ih volim odmah iza Bosne.
P.S. Pazi na riječnik.

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 05 apr 2010, 15:19

Nigdje veze, uvijek je postojao dijalog izmedju fanova Bosne i Širokog na ovom podforumu i uvijek ce i postojati dok god ima onih pravih fanova i realnih ljudi, sto ne bi citali i komentirali. Bojim se da Websterova definicija ''likovanja'' u tvom umu gubi znacenje.
Ti htio ili ne, u ovoj drzavi su Široki i Bosna dva najbolja kosarkaska kolektiva, A KK Široki je sam po sebi najljepsa sportska prica otkad je ove drzave, cinjenica. Moze ti smetati, ne moras postovati ukoliko nisi covjek i pravi fan, ali prihvati samim time da si nerealan ovakvim upisima koji se vise bave nekim glupim prepucavanjem (ima i da valja prepucavanja, provociranja, zajebancija i sl., npr. sto ipsa, neno i slicni rade, i to je pozeljno) nego samom kosarkom, stanjem u BH kosarci i klubovima, a svejedno uzdizu sebe na neki zamisljeni ueber nivo dok grcaju u vise problema i prosjecnosti nego bilo koji drugi relevantni faktor.
Vise ljudi je ovdje iskazalo potporu npr. u tom nastojanju da se izbjegne zadnje mjesto ili cestitke povodom pobjede, analizu, nego sto je kao likovalo, niti ima razloga prevelikog jer je to velikim dijelom publika koja razumije, poznaje kosarku i shvaca u cemu je stvar i sta kome fali i koliko je tesko neke stvari ukomponirati unutar ogranicenih resursa i mogucnosti BiH. Cim neki od ova dva kluba ima jakog rivala, naravno da to cini i njega jacim i daje mu veci motiv, pa ako ne te godine, onda bar iduce. To sto je tebi i slicnima malobrojnijima, bar ovdje, kompleks sto je to Široki i sto je najtrofejniji u ovoj drzavi i najuspjesniji pa imate potrebu u nedostatku ostalih argumenata baciti nastranu sportsku i kosarkasku notu ili 'kulturu gradjanina' koja se voli onako po defaultu spocitavati, pa omalozavati velicinu sredine, njegovu lokaciju, uspjehe, baviti se 'strucnim' procjenama o krahu i 'nestanku' vec slijedece godine radeci to isto vec 10ak godina, dok Široki stoji kao najstabilniji i najtrofejniji kolektiv i dalje, je odraz nekih drugih stvari i nepostovanja, narocito nakon ovakvih pobjeda. A ja se nesto ne sjecam nekog pretjeranog likovanja ni nakon te pobjede, a ni zbog pozicije Bosne, vise neshvacanje kako ta momcad nema uopce zelje i motiva ni za cim, da se bar opravda pred vlastitom publikom ako ne pred domacom i uprilici jednu predstavu dostojnu najveceg derbija BH kosarke, ali eto.
Al nebitno, ne mozes ti to sve ionako shvatiti na taj nacin.
...Život za Široki...

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 05 apr 2010, 16:02

Mozda 5000-6000 KM, nije vise sigurno, mozda cak nije ni toliko, ne vjerujem da bi Mason za tako malo igrao kod vas.
Jedino, ako i njemu niste negdje racun otvorili :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/quote]

prema mojim informacijama s pocetka sezone Jovanovic je potpisao ugovor 2+1 za 8.000 eura po sezoni.E sad, naravno mozda Neno zna jel informacija tacna. Recimo prosle sam provjereno znao da Ikonic dobija 12.000 eura mjesecno, prije toga Zdovc 7.OOO, Vlada Vukojičić 6.000 Eura.

E sad koliko zavrsi u rukama članova uprave.....to je pitanje za nekoga drugog, ali ovaj podatak za Masona i kvaliteta njega, odnosno ulozeno-dobiveno i Jovanovića je zabrinjavajući s aspekta finansijskog vodjenja kluba i rezultata pogotovo.
Valjda smo zbog toga, tu i gdje jesmo.
P.S. Onda brate uvijek kukam, vazda neko drugi kriv.Uzmite primjer FK Sarajevo. Izgube, krive sudije, grub protivnik........luzerski mentalitet i nista vise.[/quote]

mislio je covjek na 8.000 eura mjesecno.....i upravu bio.....

Ostalo je samo ime.....

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 05 apr 2010, 20:26

i jovanovic je potpisao 3+1

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 05 apr 2010, 20:51

nerminh74 je napisao/la:i jovanovic je potpisao 3+1
2+1..

Ostalo je samo ime.....

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.