G.Simon - Čorić 1 1.25
Simon domaći igrač, u dosta dobroj formi za razliku od mladog Čorića koji je upao u krizu loših rezultata .
Bilo bi dosta veliko iznenadjenje da mladi Čorić dobije Simona danas .
Klizan - Del Bonis 1 1.55
Ovdje isto važi za Del Bonisa kao i za Čorića, u dosta lošoj formi, od zadnjih 10 mečeva čak je 8 izgubio .
Igrali do sada 4 puta ova dva tenisera, Klizan dobio 3 meča, a argentinac 1.
Halep - Makarova 1 1.55 (P.P)
Ovdje i nemam neko objašnjenje zašto igram 1, mišljenje je da je Halep kvalitetnija teniserka po meni i da danas ovo uzima, fina je kvota .
CSKA - Granada pik1 1.35
Ovdje je kolega @Krmpotich sve rekao, ja idem sa malo sigurnijom varijantom, poluvrijeme ili kraj 1 .
Ranheim - Levanger 4+ 2.10
Norvežani, prijateljska utakmica, ja mislim da će ovo lagano proći kao i jučer Bearum - Lyn, gdje su u prvom pol. pala 4 gola . U zadnje dvije njihove medjusobne palo je 8 i 10 golova

.
Cedevita - Zadar 1 1.20
Finale hrvatskog kupa, Cedevita po meni dosta kvalitetniji tim od Zadra, očekujem danas njihovu pobjedu i da uzmu taj pehar kupa, mada neće biti lagano .
14,5 / J.B Florence (Zadar) OVER
Najbolji igrač Zadra, uzima najviše šuteva i ima mnogo slobode u igri. Danas, ako Zadar misli da dobije ili da bude rezultatski u egalu do kraja, ovaj "amer" će morati da potegne . Jučer je Ciboni ubacio čini mi se 30+ poena .
Wolfsburg - Sporting L. (P.P) 1 1.80
Šta reći za Wolfsburg, tim koji je nedavno demolirao veliki Bayern . Ne znam da li imaju nekih kalkulacija u ovoj EL, jer znamo svi da mnogi timovi ovo takmičenje ne shvataju toliko ozbiljno i ne idu s prvim timom, ali ako imaju visoke "apetite", mislim da će De Bruyne i društvo danas riješiti pitanje prolaska dalje .
Ulog: 5 KM Dobitak: 170 KM