Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog

dubrovnik
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la dubrovnik » 18 feb 2015, 10:55

Za Salanovica su se zahebali i skauti Atletica. Cim mladi igrac zavrsi u nekom velikom klubu pa cak i u njegovom juniorskom pogonu znaci da su strucnjaci tog tima vidjeli nesto u njemu. Ipak da dodam, ovaj momak je ocito jako glup kada je mogao pretpostaviti takve liliputance nasoj repki. Ovakvih likova mi nije nimalo zao. Sam pao sam se ubijo. Ali nemojte odma po Juki trcao je i za Hajrovica, Kolasinca i Bicakcica. Da nikad vise nikog ne dovede ova 3 igraca koja je doveo ili bio umijesan u dovodjenje zasluzuju da smo mu mi navijaci duzni pokazati ako nista minimum respecta. Niti selektor nije doveo 3 takva igraca.
Pod doveo mislim isao na pregovore sa njima i tresio ne na ovaj nacin kako to npr. Mesa radi. Juka je priprosto celjade kakvih imamo na milione u nasoj drzavi ali nemamo ih niti nekoliko koji su spremni trcati po Evropi na svoj trosak da nam obezbjede koliko toliko mirnu nogometnu buducnost. Pa niti u NS gdje rade ljudi koji su placeni za to.
Zato kad vidim malog Burnica bojim se da cemo biti prisiljeni pisati Juki da im kaze da taj momak postoji.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 feb 2015, 17:30

Ovo sam i ocekivao u vezi ovog Salanovica, dok je on izabrao Lihtenstajn bilo je jasno da i sam zna koliko je limitiran.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 18 feb 2015, 17:34

Svaka cast Salanovicu, momak je vidio da nije kvalitet i nije htio da mu se ebe sve od do nego se sam sklonuo u stranu. Da se bogdom skloni Avdija i ostali koji se guraju a nemaju kvalitet.
1946

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 18 feb 2015, 18:46

O Salanovicu se nije nikada ni govorilo kao o A reprezentativcu, nego o mladom, tek mu je 19 godina i mozda i napravi neku solidnu karijeru.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 19 feb 2015, 15:36

Kad se sjetim izliva raznoraznih sranja ovdije na forumu za ono kada se Salanovic odlucio za Liechtenstein medzu njima i izjave tipa sa nama ce na Evropsko prevnstvo a sa Liechtensteinom nece, nakraju i on i mi izgleda necemo na prvenstvo.

Husika
Kontakt:

Post Postao/la Husika » 19 feb 2015, 16:44

Head je napisao/la:Svaka cast Salanovicu, momak je vidio da nije kvalitet i nije htio da mu se ebe sve od do nego se sam sklonuo u stranu. Da se bogdom skloni Avdija i ostali koji se guraju a nemaju kvalitet.
Ko ga ba gura :lol: :lol: :lol:
Gurao, proslo vrijeme !!! :D
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 19 feb 2015, 16:51

Niko Salanovica nije gurao u A selekciju, cak nije bilo ni neke kuknjave kada je obznanio da ce igrati za Lihtenstajn. Bilo je malo pljuvacine na savez, jer su cekali da dodje sa A selekcijom Lihtenstajna u Bih, da bi ga , kao, kontaktirali i ponudili da igra za nas. Nasa posla :roll:
Decko je odabrao sigurnu penziju u Lihtenstajnu, kod nas bi odigrao 5 min i vise nikada ne bi bio pozvan.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 feb 2015, 22:06

Ali Suljic danas debitovao za U21 ekipu Chelsea. Dao i gol i autogol. Ima 17 godina, igra stopera, iz Svedske.

Mozda je prije bilo, ali nasao sam za nas pozitivnu izjavu njegovu o Bih: http://www.sp" onclick="window.open(this.href);return false; ortal.se/premier-league/vagen-fran-division-2-till-chelsea.html

Kaze da za sada igra za Svedsku, ali da ce definitivno razmatrat i BiH kada dodje vrijeme za U21 i A-repku i da mu je BiH bliska srcu i da postoji sansa da ce igrat za nas. To je rekao za Svedjane znaci. :bih:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 19 feb 2015, 22:16

Sabinho je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Ja aludiram na to da je momak forsiran cak u A reprezentaciju, i to ne samo od formuasa, nego i od medija, a nije imao ni par minuta profesionalnog nogometa. Momak bio jednom na klupi u LP (nije ulazio u igru) i odmah je dobar dio javnosti, a i Avaz i jos neki portali gurali momka u A-Repku i pravili od njega Ibrahimovica. Isti slucaj je bio i za Seada Hajrovica.

Ja sam svjestan toga da mi nemamo alternativa, i da nam svako dobro pojacanje moze dobro doci, ali makar neka igrac ucini taj iskorak u prvom timu, neka pokaze nesto u seniorima, nije isti par cipela briljirati u juniorima, pa onda se adaptirati na seniorski/profesionalni nogomet.

Sve ovo ocekuje nase velike talente koje imamo, poput Dzenisa Burnica ili Andrej Modica, koji igraju omladinskim pogonima velikih klubova [BVB i AC Milan].
:tokralju: :kafa: Ovo kad sam pisao tad, kazu 15min u tom timu=2 sezone u HNL.
Ne samo to @Sabinho, nego je bila prica kako se brani Susic sto takve ne poziva. Tankovic, Halilovic, sve isti qrac, a njih ni na vidiku A reprezentacija. Gledaj kako se sad okrece prica ;)
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

SjeverniVjetar

Post Postao/la SjeverniVjetar » 19 feb 2015, 22:24

Goalgetter je napisao/la:Ja aludiram na to da je momak forsiran cak u A reprezentaciju, i to ne samo od formuasa, nego i od medija, a nije imao ni par minuta profesionalnog nogometa. Momak bio jednom na klupi u LP (nije ulazio u igru) i odmah je dobar dio javnosti, a i Avaz i jos neki portali gurali momka u A-Repku i pravili od njega Ibrahimovica. Isti slucaj je bio i za Seada Hajrovica.
[BVB i AC Milan].
Igrac koji sjedi na klupi slavnog Celtica, igra na deficitarnoj poziciji, a ima 19 godina, normalno je da je u sirim kombinacaijama za A tim BiH. Nazalost, jos dugo ce tako biti.
To sto je bio potreban pritisak javnosti da se takav igrac pozove u U21, samo pokazuje kolika je korupcija prisutna u mladjim kategorijama.

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 19 feb 2015, 22:54

Ne igra ime kluba.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 19 feb 2015, 23:19

Pa ovdje jos neki brane Susica. Pa ovo je stvarno totalno ludilo. Samo jedno pitanje za sve koji relativiziraju ludilo onog nesretnika zasto mu niko ne da posao. Kako niko u nogometnom svijetu ne prepozna njegove kvalitete i da mu tim da ga vodi. Ne znam ljudi kako vise imate snage i volje izvlaciti pojedine juniore i slicne fore da bi branili takav pokusaj od trenera i jos veceg intelektualnog nesretnika. Nikad ovako nesto prije nisam napisao ali stvarno sto je puno puno je. Covjeka nakon godina koje je vodio nasu repku ne zele ni Turski drugoligasi a kamo li netko drugi. A vi jos vadite neke igrace da obranite toga kamikazu. Sramota.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 19 feb 2015, 23:31

dubrovnik je napisao/la:Pa ovdje jos neki brane Susica. Pa ovo je stvarno totalno ludilo. Samo jedno pitanje za sve koji relativiziraju ludilo onog nesretnika zasto mu niko ne da posao. Kako niko u nogometnom svijetu ne prepozna njegove kvalitete i da mu tim da ga vodi. Ne znam ljudi kako vise imate snage i volje izvlaciti pojedine juniore i slicne fore da bi branili takav pokusaj od trenera i jos veceg intelektualnog nesretnika. Nikad ovako nesto prije nisam napisao ali stvarno sto je puno puno je. Covjeka nakon godina koje je vodio nasu repku ne zele ni Turski drugoligasi a kamo li netko drugi. A vi jos vadite neke igrace da obranite toga kamikazu. Sramota.
Neće ga sarajevo a kamoli neko drugi :rol:
DRUG NEBI TI PUNCA

bhfanatic14
Kontakt:

Post Postao/la bhfanatic14 » 20 feb 2015, 20:30

Stilic kao i obicno starter za Wislu protiv Pogonie.. Mec upravo pocinje
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 20 feb 2015, 21:24

Stilic večeras za razliku od proslog kol vrlo dobar..Umalo da zabije iz slobodnog....Ali Wislina odbrana :crazy: :crazy:

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 20 feb 2015, 21:57

Buric se oporavio od povrede, uskoro ponovo na golu Lecha, Behovic, Sehic i Buric su nasa tri najbolja golmana
Limvo Likce

Pivopija
Kontakt:

Post Postao/la Pivopija » 20 feb 2015, 22:30

Arslanagic odigrao cijelu utakmicu u pobjedi protiv Beverena.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 20 feb 2015, 22:39

Pivopija je napisao/la:Arslanagic odigrao cijelu utakmicu u pobjedi protiv Beverena.
Ne sto je odigro vec mi se cini da je preuzeo kapetansku traku kad je DeCamargo izasao. Momak 21 godina a vec rezervni kapetan. Svaki prekid njega nisane i prava je napast pred protivnickim golom u skoku. Jos uvijek ponekad zna zakasniti u obrani ali po meni ako ga dobijemo mi nikad veci potencijal na centralnom branicu nismo imali. Potencijal Evropske klase koji bi nam samo tako dobro dosao. Mislim da ce Mesa pokusati a to znaci da ce mladic igrati za nas. Kad se got ozbiljno prislo igracu nismo igraca izgubili. Javit ce se sada jedan i reci napravio je faul iz kojeg je Beveren zabio gol. Samo ga cekam. :D

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 20 feb 2015, 22:58

Pivopija je napisao/la:Arslanagic odigrao cijelu utakmicu u pobjedi protiv Beverena.
sad ce doci onaj sabinho da nam kaze kako je arslanagic opet odigrao katastrofalno i tako to..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 20 feb 2015, 23:25

STEVIE je napisao/la:
sad ce doci onaj sabinho da nam kaze kako je arslanagic opet odigrao katastrofalno i tako to..
:D :D :D Nece veceras ce ga pohvaliti ali iskazat ce zabrinutost zbog faula nako kojeg je pao gol. Ali stvarno on nekad isprati i ove lige za koje je potebno hrabrosti za izdrzati utakmicu. Ipak pokaziva nevidjenu sklonost prema Arsli.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: hansbosna i 23 gosta.