Partizan - Svi za Niš!
Ako su i postojale dileme u kom će sastavu Partizan otputovati na završni turnir Kupa Radivoja Koraća, sada su i definitivno razrešene.
Podsetimo, posle lakše povrede prvog centra Partizana Nikole Milutinova, trener crno-belih Duško Vujošević je na konferenciji za novinare ostavio javnost u dilemi da li će pomenuti košarkaš putovati sa ostatkom ekipe u Niš.
Međutim, danas je svaku sumnju otklonio sportski direktor crno-belih Dragan Todorić, koji je u izjavi ''Novostima'' potvrdio da će ekipa Partizana biti kompletna na Kupu Radivoja Koreaća.
''U sredu uveče putujemo u Niš, a Milutinov će biti u sastavu za četvrfinalni duel sa Vojvodinom'', jasan je Todorić.
Podsetimo, Partizan i Vojvodina će se sastati u četvrtak od 21 čas u četvrtfinalu, a ukoliko crno-beli opravdaju ulogu favorita i plasiraju se u polufinale, tamo će ih najverovatnije čekati lider ABA lige - ekipa Crvene zvezde Telekom.
KK Partizan
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: KK Partizan
Dobro razmisli o mom prethodnom postu. Analiziraj, a potom i o onom prije njega. Svi kojima je IQ preko 101 su uspjeli odgonetnuti rečenični skup.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
[quote="44Bertans"]Dobro razmisli o mom prethodnom postu. Analiziraj, a potom i o onom prije njega. Svi kojima je IQ preko 101 su uspjeli odgonetnuti rečenični skup.
[quote]
E jbga,ja sa tobom pokušavam ozbiljno da razgovaram a ti mene zaj.e.ebavaš pričama kako bivši predsjednik nije imao veze sa jsdp nego je eto samo marketinški dolazio i navijao
Nećemo više
Pozdrav
[quote]
E jbga,ja sa tobom pokušavam ozbiljno da razgovaram a ti mene zaj.e.ebavaš pričama kako bivši predsjednik nije imao veze sa jsdp nego je eto samo marketinški dolazio i navijao
Nećemo više
Pozdrav
Ajde Bertabot, budi dobar pa nam ispishi kako se to npr. podigao RK Partizan, koji je u SFRJ bio kanta za napucavanje, u periodima kada je bio prvoligash
Ispishi nam kako je Galenika, drzhavni gubitash, nashla bash da spozorishe ZKK Partizan, klub koji je godinama bio na marginama prvoligashkog drushtva, a koji je pod tim imenom postao dominantan u ligi i predstavljao, po rechima M.Maljkovic, 1 projekat saveza
Poshto te je ochigledno sramota nekih delova istorije FKP i KKP, te na njih gledash kroz ruzhichaste naochare, mogao bi da nam objasnish npr. odakle bazen (kao poklon) josh jednoj instituciji zvanoj VKP
Odakle interes ozbiljnoj banci tipa Raiffeisen da ulazhe u neki tamo H2O polo, poprilichno nepoznat sport u zemlji iz koje ta banka dolazi
Odakle, recimo, 1 interes obrenovachkoj termoelektrani (delu monopolistichke firme) da sponzorishe bash OK Partizan, klub koji godinama nije video kako trofej izgleda u domacem takmichenju
I tako dalje, i tako blizhe...
BTW, malverzacije i smutne radnje u KKP i FKP ne bih da pominjem, jer su oni posebna tema, za koju mi je potreban ozbiljan forumski sagovornik. Dokazhi se na prethodno postavljenim pitanjima, pa da nastavimo dalje sa demontazhom tvoje botovske priche.
Ispishi nam kako je Galenika, drzhavni gubitash, nashla bash da spozorishe ZKK Partizan, klub koji je godinama bio na marginama prvoligashkog drushtva, a koji je pod tim imenom postao dominantan u ligi i predstavljao, po rechima M.Maljkovic, 1 projekat saveza
Poshto te je ochigledno sramota nekih delova istorije FKP i KKP, te na njih gledash kroz ruzhichaste naochare, mogao bi da nam objasnish npr. odakle bazen (kao poklon) josh jednoj instituciji zvanoj VKP
Odakle, recimo, 1 interes obrenovachkoj termoelektrani (delu monopolistichke firme) da sponzorishe bash OK Partizan, klub koji godinama nije video kako trofej izgleda u domacem takmichenju
BTW, malverzacije i smutne radnje u KKP i FKP ne bih da pominjem, jer su oni posebna tema, za koju mi je potreban ozbiljan forumski sagovornik. Dokazhi se na prethodno postavljenim pitanjima, pa da nastavimo dalje sa demontazhom tvoje botovske priche.
Ne vrijedi,ispran mozak.Dulo,Tegeltija i "dođite na stadion".To je taj mentalni sklopMaGiCa je napisao/la:Ajde Bertabot, budi dobar pa nam ispishi kako se to npr. podigao RK Partizan, koji je u SFRJ bio kanta za napucavanje, u periodima kada je bio prvoligash![]()
Ispishi nam kako je Galenika, drzhavni gubitash, nashla bash da spozorishe ZKK Partizan, klub koji je godinama bio na marginama prvoligashkog drushtva, a koji je pod tim imenom postao dominantan u ligi i predstavljao, po rechima M.Maljkovic, 1 projekat saveza![]()
Poshto te je ochigledno sramota nekih delova istorije FKP i KKP, te na njih gledash kroz ruzhichaste naochare, mogao bi da nam objasnish npr. odakle bazen (kao poklon) josh jednoj instituciji zvanoj VKPOdakle interes ozbiljnoj banci tipa Raiffeisen da ulazhe u neki tamo H2O polo, poprilichno nepoznat sport u zemlji iz koje ta banka dolazi
![]()
Odakle, recimo, 1 interes obrenovachkoj termoelektrani (delu monopolistichke firme) da sponzorishe bash OK Partizan, klub koji godinama nije video kako trofej izgleda u domacem takmichenju![]()
@magica Rajfajzen...pa ajde što su finansirali najveći klub zemlje u kojoj posluju i iz koje izvlače milione, ali ko nađe za interes da finansira klub koji je u bivšoj jugi bio tim za gol razliku i bez trofeja? VK Zvezda?
za ostalo pa i tamo i ovamo ima svega zar ne?
ili ti to hoćeš da izađeš iz ormana? ormana filozofije i kritičke misli samo da naglasim?
budi cigan bolan i ponosi se time
za ostalo pa i tamo i ovamo ima svega zar ne?
ili ti to hoćeš da izađeš iz ormana? ormana filozofije i kritičke misli samo da naglasim?
budi cigan bolan i ponosi se time
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Kako su doshli do toga da finasiraju klub koji je rupa bez dna, u sportu koji je atraktivan zapadnom choveku koliko i sepak takrawDANTES je napisao/la:Rajfajzen...pa ajde što su finansirali najveći klub zemlje u kojoj posluju i iz koje izvlače milione
Cheda Jovanovic i josh neki. Zashto pitashali ko nađe za interes da finansira klub koji je u bivšoj jugi bio tim za gol razliku i bez trofeja? VK Zvezda?
Izgleda da, nazhalost, ima. Samo shto bi neko da se izfavoriti samo njegov klub.za ostalo pa i tamo i ovamo ima svega zar ne?
Neki put f-ja ne zavrshava pos'o. Jbga, nisu svi skloni njoj.ili ti to hoćeš da izađeš iz ormana? ormana filozofije i kritičke misli samo da naglasim?
Ponosim se samo onim shto sam uradio/propustio priliku da uradim. Kolektivni identitet me ne impresionira, niti zhivim za/zbog njega, poput tebe.budi cigan bolan i ponosi se time
ajde da ja i ti krenemo o kolektivnom identitetu, koga impresionira i šta... zašto svijet teži njima, zbog čega, i da li će ikad biti prevaziđeni, i kakve veze to ima sa Aristotelovom "Društvenom životinjom", za koju se mnogi fataju kada objašnjavaju društvene patologije.MaGiCa je napisao/la:Kako su doshli do toga da finasiraju klub koji je rupa bez dna, u sportu koji je atraktivan zapadnom choveku koliko i sepak takrawDANTES je napisao/la:Rajfajzen...pa ajde što su finansirali najveći klub zemlje u kojoj posluju i iz koje izvlače milione![]()
Cheda Jovanovic i josh neki. Zashto pitashali ko nađe za interes da finansira klub koji je u bivšoj jugi bio tim za gol razliku i bez trofeja? VK Zvezda?![]()
Izgleda da, nazhalost, ima. Samo shto bi neko da se izfavoriti samo njegov klub.za ostalo pa i tamo i ovamo ima svega zar ne?![]()
Neki put f-ja ne zavrshava pos'o. Jbga, nisu svi skloni njoj.ili ti to hoćeš da izađeš iz ormana? ormana filozofije i kritičke misli samo da naglasim?![]()
Ponosim se samo onim shto sam uradio/propustio priliku da uradim. Kolektivni identitet me ne impresionira, niti zhivim za/zbog njega, poput tebe.budi cigan bolan i ponosi se time
no to nije tema i ne bi drugim bilo zanimljivo, a i ti su ipak veći filozof od mene
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Pa čekaj jesi li ti od onih sa 101 ili nisi? Jesi ti onaj koji je počeo sa sličicama i facama? Jesi ti onaj koji ubjeđuje nekoga da koristi tuđi stadion?! Jesi ti onaj koji postavlja linkove i priču o tome da se Partizan preselio u Aleksandrovac? Prodao grb, ime?!ppppp je napisao/la: E jbga,ja sa tobom pokušavam ozbiljno da razgovaram a ti mene zaj.e.ebavaš pričama kako bivši predsjednik nije imao veze sa jsdp nego je eto samo marketinški dolazio i navijao![]()
Nećemo više
Pozdrav
Što se ostalog tiče, BT i njegova uloga su mizerne. I nemoj gradski budžet predstavljati kao novac iz njegovog džepa. Jer onda ćemo doći do Miroslava Ilića velikog zvezdaša itd itd.... mnogi pjevaju navijačke pjesme u Pioniru/Areni ali samo rijetki su istinski partizanovci i zvezdaši, msm na tzv. javne ličnosti.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
Trebam li te pitati koliko ti pratiš vaterpolo? Je li malo manje od košarke? Ili sam sebe želiš demantovati?! Poštujem tvoj trol sistem i istoriju na ovoj temi, ali mislim da to ničemu ne vodi... Iskreno ovo pitanje je tolikoPoshto te je ochigledno sramota nekih delova istorije FKP i KKP, te na njih gledash kroz ruzhichaste naochare, mogao bi da nam objasnish npr. odakle bazen (kao poklon) josh jednoj instituciji zvanoj VKPOdakle interes ozbiljnoj banci tipa Raiffeisen da ulazhe u neki tamo H2O polo, poprilichno nepoznat sport u zemlji iz koje ta banka dolazi
![]()
Ali ne mogu ti objašnjavati, jer da pratiš vaterpolo duže od dvije godine ne bi ga ni postavljao, ili preciznije da zaista pratiš taj sport ne bi se usudio postaviti. Jer jbg, znaš kako vaterpolo klub Partizan je institucija, jedna od 3 najveće u tom sportu na svijetu. A istini za volju, mnogo je pomogla VK CZ kada je to bilo potrebno... ali slabo pratiš, pa će ove riječi biti okarakterisane dervišovskim,tegeltaškim i slično...
Ne bih da se mijesam u tu vasu diskusiju.. samo da pitam, racunaju li se titule od prije 50 godina osvojene u moru (ili gdje vec)? Ili se otpisuju samo u kosarci?
Odgovor ćeš dobiti kad naučiš definiciju pojma institucija. (ali to se ne uči na Wikipediji)
A nakon toga nebi bilo loše pogledati cijene šlaufa na domaćem tržištu, danas i prije 5 godina.
A nakon toga nebi bilo loše pogledati cijene šlaufa na domaćem tržištu, danas i prije 5 godina.
magica je govorio u rukavcima dunava i save.dscile je napisao/la:Ne bih da se mijesam u tu vasu diskusiju.. samo da pitam, racunaju li se titule od prije 50 godina osvojene u moru (ili gdje vec)? Ili se otpisuju samo u kosarci?
istina je da su tada jaki bili i rusi iz rukavaca volge, jeniseja, mađari iz tise, njemci iz rajne, majne, italijani iz jadrana, poa...
a ne kontam ko šta briše? neke zvezdine evro titule?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Da citiram sebe:
Samo korigovati trecu recenicu: "Komentarisemo na kojem principu se u nekom sportu zadrzavaju, a u nekom otpisuju titule, na sta on baca recenicu kako se treba nauciti definicija institucije.Pa Trib brate, realno, svaki drugi upis kako se nece zivjeti bolje, institucija, prostitucija i slicno.. a odgovara na "nidje veze". Komentarisemo ko bi kome odgovarao i ko koga zeli u polufinalu, na sta on baca recenicu kako se nece zivjeti bolje. Mislim, koju posluku porati?
Nisam ni ocekivao drugaciji odgovor, ali opet
@Dantes
Ovo za more sam lupio, jer nemam pojma gdje se igralo tada i to je samo moja pretpostavka.
Tvoj kolega Partizanovac govori kako ne vrijede titule u kosarci osvojene 50ih i 60ih godina jer se kosarka tada nije igrala ozbiljno.. ili sta mu je vec argument. Koliko god cudno bilo, ja sam stvarno pitao racunaju li se te titule VK Partizan, buduci da vaterpolo ni dan danas nije ozbiljan ili profitabilan sport, a mogu misliti kakav je bio prije 40-50 godina kada je Partizan uzeo vecinu svojih trofeja. I da ne bude zabune, nisam ja taj koji osporava te trofeje. Ja jednako vrijednujem te Evro trofeje Partizana, kao i onaj od prije nekoliko godina. Kako u vaterpolu, tako i u svakom drugom sportu. Svi sportovi svakako napreduju, a za mene je osporiti neciju titulu jednako reci kako Chamberlain ili Zucko nisu bili veliki igraci zato sto su igrali u tom odredjenom dobu kosarke.
44Bertans je napisao/la: Trebam li te pitati koliko ti pratiš vaterpolo? Je li malo manje od košarke? Ili sam sebe želiš demantovati?! Poštujem tvoj trol sistem i istoriju na ovoj temi, ali mislim da to ničemu ne vodi... Iskreno ovo pitanje je toliko![]()
![]()
Ali ne mogu ti objašnjavati, jer da pratiš vaterpolo duže od dvije godine ne bi ga ni postavljao, ili preciznije da zaista pratiš taj sport ne bi se usudio postaviti. Jer jbg, znaš kako vaterpolo klub Partizan je institucija, jedna od 3 najveće u tom sportu na svijetu. A istini za volju, mnogo je pomogla VK CZ kada je to bilo potrebno... ali slabo pratiš, pa će ove riječi biti okarakterisane dervišovskim,tegeltaškim i slično...
Lepo sam te pitao, a ti se pravish gluv:
1) Odakle VKP bazen
2) Odakle Raiffeisen banka kao decenijski sponzor u sportu koji prati max. 1-2% ljubitelja sporta u zemlji iz koje dotichna banka dolazi, a tek neshto vishe od toga u zemlji u kojoj ta banka ostvaruje sponzorstvo
Mozhemo da prichamo i o uslovljavanjima mladjih igracha da igraju za VKP, o chemu su prichali pojedini reprezentativci, ako hocesh - ali, prvo morash da mi odgovorish na pitanja, a ne da copy-pastujesh sa nekih smeshnih foruma ili blogova.
BTW, ti nekome prichash o trolovanju, a taj neko je godinama aktivan na mnogim temama, za razliku od tvog forumskog bivstvovanja - koje se svodi na 90% patkometrije i ostrashcenosti.
VANJA UDOVIČIĆ: Vojska je vlasnik stadiona u Humskoj, Zvezda upisala „Marakanu” sudskom odlukom44Bertans je napisao/la:Pa čekaj jesi li ti od onih sa 101 ili nisi? Jesi ti onaj koji je počeo sa sličicama i facama? Jesi ti onaj koji ubjeđuje nekoga da koristi tuđi stadion?! Jesi ti onaj koji postavlja linkove i priču o tome da se Partizan preselio u Aleksandrovac? Prodao grb, ime?!ppppp je napisao/la: E jbga,ja sa tobom pokušavam ozbiljno da razgovaram a ti mene zaj.e.ebavaš pričama kako bivši predsjednik nije imao veze sa jsdp nego je eto samo marketinški dolazio i navijao![]()
Nećemo više
Pozdrav
Što se ostalog tiče, BT i njegova uloga su mizerne. I nemoj gradski budžet predstavljati kao novac iz njegovog džepa. Jer onda ćemo doći do Miroslava Ilića velikog zvezdaša itd itd.... mnogi pjevaju navijačke pjesme u Pioniru/Areni ali samo rijetki su istinski partizanovci i zvezdaši, msm na tzv. javne ličnosti.
http://www.srbijadanas.com/clanak/udovi ... ukom-31-07" onclick="window.open(this.href);return false;
Fuzija crno-belih i ekipe iz Republike Srpske
Partizan i Igokea jedan klub
http://sport.blic.rs/Fudbal/10966/Parti ... jedan-klub" onclick="window.open(this.href);return false;
Berta kralju,ja jedino još da nacrtam.
Evo neka neko "neutralan" kaže koju
Dobro siDANTES je napisao/la:ali, ali @sobo39 BLIC LAŽE!?!
http://www.politika.rs/rubrike/Sport/t38010.lt.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sportskacentrala.com/?s=read&cat=2&id=38717" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.glas-javnosti.rs/node/1571/print" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.partizan-belgrade.com/latin/ ... Igokea.php" onclick="window.open(this.href);return false;
trebali još ili i ovi lažu ili smo zaboravili ?
pa naravno, samo me čudo da ti ko ortodoksni cigan vjerujes jedno blicu kad vi imate onaj veliki transparent BLIC LAŽEppppp je napisao/la:Dobro siDANTES je napisao/la:ali, ali @sobo39 BLIC LAŽE!?!
http://www.politika.rs/rubrike/Sport/t38010.lt.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sportskacentrala.com/?s=read&cat=2&id=38717" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.glas-javnosti.rs/node/1571/print" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.partizan-belgrade.com/latin/ ... Igokea.php" onclick="window.open(this.href);return false;
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Konačno smo se složili da Blic laže i da ste se vi fuzionisaliDANTES je napisao/la:pa naravno, samo me čudo da ti ko ortodoksni cigan vjerujes jedno blicu kad vi imate onaj veliki transparent BLIC LAŽEppppp je napisao/la:Dobro siDANTES je napisao/la:ali, ali @sobo39 BLIC LAŽE!?!
Nego,jeste li se rasfuzionisali ili ste još pod fuzijom ?
dabome, mile kaže e ljudi što imam fin zamrzivač, a dule njemu kome ti da je svinja krme jedno?!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.