[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers

Veselo je i prije meca.terabajt je napisao/la:6 000 navijaca fejnorda u rimu, bice veselo veceras.

Nisu!shzna je napisao/la:Jesul navijaci Feynoorda desnicari?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
sad gledamSTEVIE je napisao/la:joj kakav mec u atini veceras
Ma ja, ljevičari bacaju banane crnim igračima.RK Gradacac je napisao/la:Nisu!shzna je napisao/la:Jesul navijaci Feynoorda desnicari?
Kada bi znao da im ovo nije prvi put,nego banane na njihovom stadionu imaju dugu tradiciju i nemaju nikakve veze sa rasizmomIlProfessore je napisao/la:Ma ja, ljevičari bacaju banane crnim igračima.RK Gradacac je napisao/la:Nisu!shzna je napisao/la:Jesul navijaci Feynoorda desnicari?

Nisu ni ljevicari ni desnicari, a jos manje rasisti. To sto bolesni talijani pokusavaju da radi **** balona prisiju rasizam Feyenoordu je u najmanju ruku bolesno. Pa pogledaj samo koliko tamnoputih igraca igra u Feyenoordu, i nijedan se ne osjeca diskriminiranim. Ovo ti pisem iz licnog vidjenja a ne iz prikupljenih informacija putem interneta ili jos gore novina.IlProfessore je napisao/la:Ma ja, ljevičari bacaju banane crnim igračima.RK Gradacac je napisao/la:Nisu!shzna je napisao/la:Jesul navijaci Feynoorda desnicari?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.