Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid CF
Moze to puno bolje,al zadovoljan sam..Odbrana puno bolja sa Pepeom,vidi se da nam je puno nedostajao....Marcelo nas najbolji igrac u zadnje vrijeme...veceras Benzema po meni najlosiji bio,imao jedan zicer i imao je dosta losih pasova....fali nam Luka dosta a vala fali i James
I ovu utakmicu bez faulaDzoni je napisao/la:Varaneu izgleda dopizdilo gladit svakog i nabijat statistiku minuta bez faula sad raznosi sve pred sobom.
Mozambik je napisao/la:I ovu utakmicu bez faulaDzoni je napisao/la:Varaneu izgleda dopizdilo gladit svakog i nabijat statistiku minuta bez faula sad raznosi sve pred sobom.
Znam da je razvalio Huntelara.
Čisto, na loptu
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Pepe sinoc maestralna utakmica,jos se tek oporavio,sto se ostatka tima tice prosjek,jednostavno bez kreativnih veznjaka(James,Luka) nema dovoljno kvalitetnih lopti prema BBC i oni su bez njih duplo bezopasniji.
Raul_64 je napisao/la:
R.I.P fudbal.
Znaci poceo je sa treninzima.
Kad se on vrati,pa kad proigra BBC.
bič pliz, tako se i prošle godine pričalo, pa branitelj titule primi petardu a prigradski klubić četvrticu.leorey je napisao/la:Vi Chelsea npr ne bi mogli proci u 2 tekme to ti garantiramemir18 je napisao/la:Mi ako ne naletimo na Atleti idemo u finale,al bi bilo mocno da opet bude Madridski derby u Berlinu![]()
Hajde Luka vise ,valja se za clasico pripremitiDobijete rutinski raspali Schalke uvijek koji zaluta u LP i eto vas odmah u finalu
Ali da ne pametujem, zivi bili pa vidjeli
Polako, tek smo počeli
naprijed rejal
Počeo je trpat.
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
Ovo,ako Carlo ispusti treba ga nogirati odmah 
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Danas je Odegaard bio aspolutno fantastican.
Prva utakmica u idealnim uvjetima , krenuo od pocetka i isporucio.
[youtube][/youtube]
Ovaj mali uradak nije obuhvatio pola onoga sto je uradio danas.Tu se vidi par skandaloznih pasova iza ledja odbrane gdje spoji napadaca s golom , danas je imao takvih barem 4,5.
Momak za uber talenta ne zna sta je sebicnost , igra za ekipu , a ekipa igra "od njega" koristeci njegove individualne kvalitete i njegovo navlacenje protivnickih igraca.Danas vec ko 30 minuta su protivnicki igraci davali po 1 metar Martinu kada primi loptu jer su do tada ispadali iz voza , kada stavis protivniku do znanja nakon pola sata da ti ne smije prici , vec si dobio taj mec.
Toliko dobrih detalja je ima danas , jednostavno klasni talenat koji se isticao naspram fizickih dominantnijih protivnika.Daleko od "jos jednog talenta" , ovaj ce biti nesto posebno.
Prva utakmica u idealnim uvjetima , krenuo od pocetka i isporucio.
[youtube][/youtube]
Ovaj mali uradak nije obuhvatio pola onoga sto je uradio danas.Tu se vidi par skandaloznih pasova iza ledja odbrane gdje spoji napadaca s golom , danas je imao takvih barem 4,5.
Momak za uber talenta ne zna sta je sebicnost , igra za ekipu , a ekipa igra "od njega" koristeci njegove individualne kvalitete i njegovo navlacenje protivnickih igraca.Danas vec ko 30 minuta su protivnicki igraci davali po 1 metar Martinu kada primi loptu jer su do tada ispadali iz voza , kada stavis protivniku do znanja nakon pola sata da ti ne smije prici , vec si dobio taj mec.
Toliko dobrih detalja je ima danas , jednostavno klasni talenat koji se isticao naspram fizickih dominantnijih protivnika.Daleko od "jos jednog talenta" , ovaj ce biti nesto posebno.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Sta smo pomrli?
Danas dobit rukama i nogama , moze i penalom u 93.
Danas dobit rukama i nogama , moze i penalom u 93.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Natamburati ove da se vrati samopouzdanje igracima,ocekujem da Marcelo razvali ponovo,a Silva da se jos usteli
Nakon duzeg vremena ocekujem Hat trick Ronalda
Nakon duzeg vremena ocekujem Hat trick Ronalda
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
S kakvom lakocom mali igra to je strasno
Mislim da je vrijeme da mali debituje za A Tim
naprijed rejal
emir18 je napisao/la:Ovo,ako Carlo ispusti treba ga nogirati odmah
Ne diraj Carla.
Osvojio ne osvojio,neka ga jos.
njega i Isca upariti u veznom redu,cista perverzijaSveti je napisao/la:S kakvom lakocom mali igra to je strasno![]()
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ja sam, od prvog dana bio za Carlita,i dan danas sam ali ovo se ne smije propusititi,jednostavno mora pametnije uci u duele sa glavnim rivalima,ne moras pobijediti po svaku cijenu,da smo isli na bod protiv Atletika sad bi bili na konju,ima tu mnogo sitnica koje mora popravitiDzoni je napisao/la:emir18 je napisao/la:Ovo,ako Carlo ispusti treba ga nogirati odmah![]()
Ne diraj Carla.
Osvojio ne osvojio,neka ga jos.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Raule nemoj mi reci da si i ti otisao u te komunisticke vode

Nisam od tebe to ocekivao, ko te prevesla, nije valjda onaj ustasa iz Kiseljaka
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kakav to mod koristi riječ ustašario_Ferdy88 je napisao/la:Raule nemoj mi reci da si i ti otisao u te komunisticke vode![]()
Uz KiSeljačanina imaš dvije opcije. Ili prihvatiti njegovo učenje i postati crveni, ili biti antiprotivan pa postati fašista/nacista.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.