Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Sreća pa je Roma atipična italijanska ekipa jer će igrati otvoreno revanš pa će ubijeđen sam i proći.
Athletic opet koban po jedan italijanski tim, nema šanse Toro u revanšu.
Athletic opet koban po jedan italijanski tim, nema šanse Toro u revanšu.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Romina odbrana je preloša. Benatia im je mnogo značio. Imaju još jednu utakmicu da se iskupe. Napoli ubjedljiv. Torino tu i tamo ali imaju šanse za prolaz.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Mislim da je ovo Romi osmi ili deveti uzastopni meč na domaćem terenu bez pobjede.MaGiCa je napisao/la:I tu se prolaz gubi, kad se takvi ziceri ne pospremaju. Pogotovo onaj prvi, iz kog bih i ja zabio.L'Avvocato je napisao/la:Kakve dvije prilike Doumbia ne iskoristi u dvije minute
Razočarenje večerašnja utakmica. Mislio sam da će lagano protiv ovog Feynoorda.
Torino za*ebao stvar igrom u drugom poluvremenu. Još su i dobro prošli. Šteta.
Napoli ko plitak potok pregazio Trabzon. Šta misliš o Manolu?
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
macahz je napisao/la:iturbe i dumbia 45 mil. Jedan ne zna trcat sdrugi ne zna nista.
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
Ja sam Torino prezhalio i pre pochetka mecheva.
Napoli je odigrao kako treba. Zgazili su Turke sa 50-60% snage. Revansh je formalnost, ali se mora dobiti radi koeficijenata. Toliko o mocnoj turskoj ligi.
Roma je razocharala. Teshko da ce oni proci Roterdam. A i onako igraju ko papci poslednjih mesec-dva, josh od one sramne partije protiv Cityja.
Inter bi trebalo nekako da se iskobelja protiv Celtica, makar u dvomechu. Ali, nishta tu Mancini nije uradio spektakularnog.
Za Firencu vecheras svim srcem. To se gleda na streamu, a Lpool na TVu.
Napoli je odigrao kako treba. Zgazili su Turke sa 50-60% snage. Revansh je formalnost, ali se mora dobiti radi koeficijenata. Toliko o mocnoj turskoj ligi.
Roma je razocharala. Teshko da ce oni proci Roterdam. A i onako igraju ko papci poslednjih mesec-dva, josh od one sramne partije protiv Cityja.
Inter bi trebalo nekako da se iskobelja protiv Celtica, makar u dvomechu. Ali, nishta tu Mancini nije uradio spektakularnog.
Za Firencu vecheras svim srcem. To se gleda na streamu, a Lpool na TVu.
Mali je dobar. Vredi svakog dinara datog za njega.L'Avvocato je napisao/la:Napoli ko plitak potok pregazio Trabzon. Šta misliš o Manolu?
Shaqiri

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Kuzmanović ala Pirlo 
ja yebemu misa, jedni dobro krenu, drugi zeznuPogba je napisao/la:Soldado.milanist je napisao/la:Shaqiri![]()
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Mogli dovest Salaha nismo radi Dumbije. Nismo Sacirija a mogli. A gledaj sta ljudi rade. Dali smo za Iturbea tolike pare i nista, smpion u klizanju, Dumbia **** mater ako ja ne bio dao do sada 3 gola da sam umkesto njega.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Palacio 
- L'Avvocato
- Kontakt:
Ne mogu prežaliti njegov transferMaGiCa je napisao/la:Mali je dobar. Vredi svakog dinara datog za njega.L'Avvocato je napisao/la:Napoli ko plitak potok pregazio Trabzon. Šta misliš o Manolu?
I nadam se da će imati što bolju i uspješniju karijeru.
★★★
nadam se da će uz Torino, još jedna talijanska ekipa napolje u ovoj rundi
merda i Viola imaju dobre šanse, mada vjerujem da će cigani proć' u revanšu, koliko god da loše igraju, ovaj Feyenoord je nejač božija
merda i Viola imaju dobre šanse, mada vjerujem da će cigani proć' u revanšu, koliko god da loše igraju, ovaj Feyenoord je nejač božija
Dadose ga i Viole
Inter
Inter
- IlCapitano
- Kontakt:
- L'Avvocato
- Kontakt:
Pazza Inter
Golman Celtica s vrhunskom asistencijom
Golman Celtica s vrhunskom asistencijom
★★★
Luda utakmica yebote, nadam se da ce Inter uspjeti izdrzati ovaj tempo 
Utakmice u Glasgowu
, Palacio uz pomoć Gordona
Viole ako zadrže ova rezultat imaju finu šansu da na Artemio Franchiu ispraše Tottenham
Viole ako zadrže ova rezultat imaju finu šansu da na Artemio Franchiu ispraše Tottenham
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.