Miralem Pjanić
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
- DonCorleone
- Kontakt:
Re: Miralem Pjanić
Meni se ne svidjaju nimalo. Gervinho izvlaci covjeku svaki moguci zivac sa onim zapetljavanjem i komplikovanjem pred golom, uzas kako nespretno zavrsava akcije.
De Rossi i Totti isto veoma slabo, Manolas sve i jednu visoku loptu poklonio protivniku, djelimicno su gosti imali posjed lopte od 65 %.
Princ za sada onako, moze to i bolje, dosta trke u prazno.
De Rossi i Totti isto veoma slabo, Manolas sve i jednu visoku loptu poklonio protivniku, djelimicno su gosti imali posjed lopte od 65 %.
Princ za sada onako, moze to i bolje, dosta trke u prazno.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
-
Evil Genius II
feyenoord k'o kod kuce 
Druga ekipa Italije ne može meda protiv trećeg tima holandske lige. 
Evo Doumbije, da vidimo hoćeli u ovom meču bar primati lopte kako treba.
Evo Doumbije, da vidimo hoćeli u ovom meču bar primati lopte kako treba.
-
Evil Genius II
nije to fer prema serie a. u ovom trenutku roma bi na gradskom sa velikom obarskom prosula bodove.
Pasha moj roma ovakva kakva jest u litvanskoj ligi ne bi bila bolja za klasu od nekoga,tako da oni dr mjesto ako zadrze treba da slave ko titulu jer nema ova rekipa ni i od igre niti mentalitet pobjednicke ekipe,zali boze talijanske lige kad je ovakva ekipa vec cijelu sezonu druga,nisko pade ta nekad najaca ligaFaraonTM je napisao/la:Joj joj, Gervinho dadne gol i upropasti još 3 stopostotne šanse![]()
Inače Roma za klasu bolji tim od Feyenoorda, trebali bi voditi sa jedno tri gola razlike. Pjanić odigrao dobro poluvrijeme, kao uostalom i cijela ekipa
Ma Talijani uvijek Europa Ligu igraju preko qurca. A Roma je svakako u krizi.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
-
SjeverniVjetar
Roma, sa napadom koji ima ,naprosto nije vrhunska ekipa.
Ukoliko govorimo o njihovim visokim ambicijama, a to je prvak Italije, play off lige sampiona, onda je Gervinho osrednji napadac, Ljajic je cisti prosjek, Totti , uz neizmjerno postovanje, ima blizu 40 i nije superman ...
Vezni red , sa Strootmanom, de Rossijem, Nainggolanom, Pjanicem je nesto drugo, tu ima stofa za najvece rezultate, ali bez napada, mrka kapa.
Ukoliko govorimo o njihovim visokim ambicijama, a to je prvak Italije, play off lige sampiona, onda je Gervinho osrednji napadac, Ljajic je cisti prosjek, Totti , uz neizmjerno postovanje, ima blizu 40 i nije superman ...
Vezni red , sa Strootmanom, de Rossijem, Nainggolanom, Pjanicem je nesto drugo, tu ima stofa za najvece rezultate, ali bez napada, mrka kapa.
E moj Doumbija, da nisu poslali koga drugog odozdo iz Afrike? 
- Goalgetter
- Kontakt:
To je garant neki Bosnjak.Sheyi je napisao/la:E moj Doumbija, da nisu poslali koga drugog odozdo iz Afrike?
Prodace oni njega za 20 miliona ako ponuda dodje...igrac bez muda, sad mu citav stadion zvizdi sta je uradio
Rekao bi Anto.Goalgetter je napisao/la:To je garant neki Bosnjak.Sheyi je napisao/la:E moj Doumbija, da nisu poslali koga drugog odozdo iz Afrike?
-
Evil Genius II
da je ovo utakmica na PES-u i da igram s romom rekao bih da mi ne radi dzojstik kako treba.
pjanic
pjanic
Odron od tima a Pjanic bjezi eto lopte.
Nisam gledao prvo poluvrijeme,ali ovo drugo je ocajno..Roma i dalje u krizi i igre i bodova..
Pjanic u drugum nista posebno,moze i mora bolje..U Doumbiji su izgleda dobili drugog Zervinja,frajer fuli dva zicera

Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Trebam li sta pisati ??? 
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Prilike napravio nije u drugom poluvremenu, baš loš 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Prosjecan igrac u prosjecnoj ekipi,etvarno ne znam sta od njega ocekujete,on dobije prolaznu kad dane gol iz slobodjaka il ako nekog razvale sto je rijetkost prava postigne gol i onda je na naslovnoj svih nasi portala,ako misli da nesto uradi od svoje karijere nek bjezi iz ove lige
Upravo se sad izdvajaju pravi super kvalitetni igrači, oni koji postaju legende...upravo u ovakvim utakmicama kada timu ne ide, kada su svi loši to je trenutak da vi kao pojedinac bljesnete i pokažete magiju.
Nažalost, Pjanić je daleko od tog igrača i najvjerovatnije nikada neće to ni biti.
Mi njega dosta hvalimo i od njega pravimo zvijezdu, ali eto, izgleda da ni poslije Džeke nismo ništa naučili. Ali hajd´, bar Pjanića ne porede sa Messijem kao što su Džeku poredili sa Ibrahimovićem
Još mi dođu neki i kažu: "Pjanić treba da ide iz Rome, davno je on prevazišao njih"
Nažalost, Pjanić je daleko od tog igrača i najvjerovatnije nikada neće to ni biti.
Mi njega dosta hvalimo i od njega pravimo zvijezdu, ali eto, izgleda da ni poslije Džeke nismo ništa naučili. Ali hajd´, bar Pjanića ne porede sa Messijem kao što su Džeku poredili sa Ibrahimovićem
Još mi dođu neki i kažu: "Pjanić treba da ide iz Rome, davno je on prevazišao njih"
Pjanic je vrijedio dok je bio u Metzu sve poslije toga je silazna putanja !!!
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Google [Bot] i 10 gostiju.