Viole ako zadrže ova rezultat imaju finu šansu da na Artemio Franchiu ispraše Tottenham
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Utakmice u Glasgowu
, Palacio uz pomoć Gordona
Viole ako zadrže ova rezultat imaju finu šansu da na Artemio Franchiu ispraše Tottenham
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Mnogo srece su imali ljubichanstveni kod ove prechke pevaca.
Inter opet lo stilo pazzesco...
Inter opet lo stilo pazzesco...
Dobro se drže Talijani 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Nadajmo se Roma.Chinaglia je napisao/la:nadam se da će uz Torino, još jedna talijanska ekipa napolje u ovoj rundi![]()
Re: Odg: Serie A
Ono bi i Destro zabiomacahz je napisao/la:Mogli dovest Salaha nismo radi Dumbije. Nismo Sacirija a mogli. A gledaj sta ljudi rade. Dali smo za Iturbea tolike pare i nista, smpion u klizanju, Dumbia **** mater ako ja ne bio dao do sada 3 gola da sam umkesto njega.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Il Club più titolato al mondo!
hahaha, kralju, tako je, bodrimo svoje ekipe (iako baš i ne drukam za Lazio u ovom smeću od takmičenja) i drukamo da sve druge ispadnuSiamoNoi je napisao/la:Nadajmo se Roma.Chinaglia je napisao/la:nadam se da će uz Torino, još jedna talijanska ekipa napolje u ovoj rundi![]()
Šta se desilo sa Interom?
Viola ima dobar rezultat. Montela će ovo u revanšu taktički odradit'.
Viola ima dobar rezultat. Montela će ovo u revanšu taktički odradit'.
Tako ti je kad ne znaju uloziti pare na prave igrace.Saciri i Salah igracine,ubise momci al jok bolje iskesirati 50 miliona za Iturbea i Dumbiju.Potrosili 300 miliona za 4 godine a opet nigdje trofeja.muxa je napisao/la:Ono bi i Destro zabiomacahz je napisao/la:Mogli dovest Salaha nismo radi Dumbije. Nismo Sacirija a mogli. A gledaj sta ljudi rade. Dali smo za Iturbea tolike pare i nista, smpion u klizanju, Dumbia **** mater ako ja ne bio dao do sada 3 gola da sam umkesto njega.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
šta bih dao da Lazio potroši €300 mln, čisto da i mi za nekog iskeširamo, a ne da transferi poput Felipe Andersona i De Vrija (oba koštala po €8-9 mln) budu prava rjetkost, tj. da se čudom čudimo kad Lotito da tolike pare 
Iturbe je dobar igrač. Šteta što se nije uklopio kako treba.Manuel je napisao/la:Tako ti je kad ne znaju uloziti pare na prave igrace.Saciri i Salah igracine,ubise momci al jok bolje iskesirati 50 miliona za Iturbea i Dumbiju.Potrosili 300 miliona za 4 godine a opet nigdje trofeja.muxa je napisao/la:Ono bi i Destro zabiomacahz je napisao/la:Mogli dovest Salaha nismo radi Dumbije. Nismo Sacirija a mogli. A gledaj sta ljudi rade. Dali smo za Iturbea tolike pare i nista, smpion u klizanju, Dumbia **** mater ako ja ne bio dao do sada 3 gola da sam umkesto njega.
Ma sve je do trenera,nek prica ko sta hoce.Daj ovu ekipu Conteu pa bi vidjeli kar.anje .Pa kako ce Iturbe pokazati nesto kad igramo presporo,bezidejno a i vala nema prostora jer svi igraju bunker a u Veroni je razbijao jer su igrali na kontre a i imaju ljudi Tonija a Roma jos nema napadaca.Evo tu je sad Doumbia a i on ko da je ograisao.
Ima i do toga,ali i Feyenoord mi je jedan od drazih klubova pa zatoChinaglia je napisao/la:hahaha, kralju, tako je, bodrimo svoje ekipe (iako baš i ne drukam za Lazio u ovom smeću od takmičenja) i drukamo da sve druge ispadnuSiamoNoi je napisao/la:Nadajmo se Roma.Chinaglia je napisao/la:nadam se da će uz Torino, još jedna talijanska ekipa napolje u ovoj rundi![]()
Pišali bi' oni krv po terenu da im je Konte trener.Manuel je napisao/la:Ma sve je do trenera,nek prica ko sta hoce.Daj ovu ekipu Conteu pa bi vidjeli kar.anje .Pa kako ce Iturbe pokazati nesto kad igramo presporo,bezidejno a i vala nema prostora jer svi igraju bunker a u Veroni je razbijao jer su igrali na kontre a i imaju ljudi Tonija a Roma jos nema napadaca.Evo tu je sad Doumbia a i on ko da je ograisao.
Bas takoVelaHavle je napisao/la:Pišali bi' oni krv po terenu da im je Konte trener.Manuel je napisao/la:Ma sve je do trenera,nek prica ko sta hoce.Daj ovu ekipu Conteu pa bi vidjeli kar.anje .Pa kako ce Iturbe pokazati nesto kad igramo presporo,bezidejno a i vala nema prostora jer svi igraju bunker a u Veroni je razbijao jer su igrali na kontre a i imaju ljudi Tonija a Roma jos nema napadaca.Evo tu je sad Doumbia a i on ko da je ograisao.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Kad se samo sjetim s kakvom ekipom je Conte u prvoj sezoni uzeo titulu

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Otkazana utakmica Parme i Udinesea, celnici Parme nisu platili obezbedjenje, izgleda najgora situacija do sada, pred gasenjem klub.
Jbt-e kada se samo sjetim kakve su igrače imali. Šteta.
- _forzamilan_
- Kontakt:
Baš danas komentarišemo Parmu, nekad Buffon, Thuram, Cannavaro, Crespo, trener Ancelotti jbt dream team a evo sad klub ko iz 2. federalne lige. Užas. Koliko sam upratio sve je krenulo kako su Parmu kaznili i samim time izbacili iz Uefa lige a Torino ih je zamjenio pa je vlasnik dignuo ruke od kluba jel tako?
Zadnja izmjena: _forzamilan_, dana/u 20 feb 2015, 19:14, ukupno mijenjano 1 put.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&
Krepat ma ne molat!
Krepat ma ne molat!
šmrc, šmrc 
...Nakata, Adriano itd.....Duga je lista velikih imena koja su prodefilovala kroz Parmu.... Stvarno jedan od kultnijih ital. timova... i jedna od 7 velikih sestara ...
Al se nazalost gasi
Sve zbog gamadi u ital. savezu.... licencu nisu mogli dobiti, iako su zadovoljili sve standarde i propise...
U pravom smjeru se vodi ital. liga nema sta...
Al se nazalost gasi
Sve zbog gamadi u ital. savezu.... licencu nisu mogli dobiti, iako su zadovoljili sve standarde i propise...
U pravom smjeru se vodi ital. liga nema sta...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...