Pao sam u depresiju.Bilall je napisao/la:Pa gdje su kolege, sto ne pisu, sta je ovo?
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
- anelbavarac
- Kontakt:
Remi protiv Shaktara me je dotuk'o. 
Uzmi kakav antidepresiv i opleti pisatmuamerc je napisao/la:Pao sam u depresiju.Bilall je napisao/la:Pa gdje su kolege, sto ne pisu, sta je ovo?
E Bilal drago je meni da si se ti vratio, ali forum se promijenio.
Stara garda dosta rijetko pise, ili ne pise nikako.
Vjerujem da ce ozivjeti tek sa bitnim utakmicama, eto sta je Guardiola svojom dosadnom igrom uradio, svi smo izgubili volju da ista pisemo.
Vjerujem da ce ozivjeti tek sa bitnim utakmicama, eto sta je Guardiola svojom dosadnom igrom uradio, svi smo izgubili volju da ista pisemo.
Ma pajdo izgleda da je ova tisina zavladala kako sam se ja vratioKlare je napisao/la:E Bilal drago je meni da si se ti vratio, ali forum se promijenio.
Svi su lijepo pisali dok ja nisam prozborio.
Morat cu od sada vise da citam a manje da pisem
Ma nesto sam izgubio volju da pratim klub i igre. Jednostavno dolazi do zasicenja. Tri, cetiri godine unazad sam pratio kao lud a dok ove godine nesto slabo i sve slabije cini mi se sto vrijeme odmice. Znao sam pogledat par utakmica i komentarisat a ovo sad sve mi je nekako dojadilo. Ova dominacija u Bundesligi mi je ubila zelju da pratim, i kad izgubimo znam da smo opet najjaci i da cemo osvojit. Kakva je tu slast? Nikakva.Bilall je napisao/la:Uzmi kakav antidepresiv i opleti pisatmuamerc je napisao/la:Pao sam u depresiju.Bilall je napisao/la:Pa gdje su kolege, sto ne pisu, sta je ovo?
LP je vece uzivanje ali rijeko ima tekmi. Opet u LP je sve otvoreno pa i ima neku draz. LP je takvo takmicenje da nijedna ekipa ne moze reci mi smo se spremili i mi cemo osvojiti. Nema toga, to osvaja onaj ko bude u par tekmi imao vise srece i naravno, momentum i dobro psiholoski spremni. Dokaz je nasa tekma u utorak, nema mi smo jaki, super tim, formacije, sistem... Kad odes na gostovanje u LP onda moras da pogines igrajuci nebil osvojio koji bod. Mi nismo na zalost i ne pravim neku frku. Cak i ako ispadnemo, pa sta? Uhvatio sam se da previse precijenjujem nase mogucnosti. Iz prevelikog icekivanja dolaze velike frustracije.
Za mene mi nismo favoriti za osvajanje, niti smo u prva tri. Ekipe koje su u boljoj formi trenutno su Barsa (trenutno najbolja), Real, Atletiko, Chelsea, dok smo mi tu negdje sa Juventusom, Arsenalom. Ove prve cetiri bi nas sada hladno izbacile dok bi se sa ove dvije borili u gol. I mislim da bi nam, prema formi, polufinale bilo puna saka brade.
Hajd kad vec pisem da napisem moje vidjenje koji su razlozi ovih losih igara:
1. Zasicenost, okosnica tima je osvojila sve u par godina, nema tu nekog velikog motiva vise. Dosegao se vrhunac, sad ide pad, pa da je Ernst Happel trener nebi se tu sta moglo uciniti. Mozete govoriti to su profesionalci, vako, nako, ovo je cinjenica.
2. Veliki broj povreda koje konstantno remete ritam i formu tima i izostanak glavnih karika sistema koji gaji Pep, Lahma i Alcantare.
3. Unistavanje forme i ritma stalnim promjenama formacije i cestim rotacijama. Lutanje u trazenju idealnog sistema i postave.
4. Za igrace koje trenutno imamo ovaj sistem i filozofija nije najbolje rijesenje. Htijeli ili ne priznati nasi igraci su iscjedjeni i fizicki i psihicki. Kao takvima je tesko raditi konstantan presing, drzati loptu, napadati, braniti kontre, praviti akcije, trcati tamo-vamo. To niko ne moze.
5. Prevelik broj odigranih vaznih utakmica kako za tim tako i reprezentaciju u ovih godinu dvije.
6. Katastrofalna forma i sprema pojedinih igaca za koju ne vidim jos da ista ide na bolje a koji su dio tima ili se ozbiljno racuna u rotacijama: Svajni - ne znam uopste sta ova osoba misli i radi, Bastruber - on nije spreman za treceligaske tekme, Gotze - unisten rotacijama i pozicijama, Ribery - unisten povredama a najprije psihom, Alonso - nije odmarao kad je trebao i godine dolaze na naplatu, Rafinja - kalibar za Mainz i nase klupe. Lewa - vidi Gotze, Benatia - nek se odluce nasi jel spreman ili nije. Dante - psiha, forma nula vec godinu dana. Muller - tezak oblik qcbolje i zasicenja. Ostali koji su dio prvog tima su ok, Neuer, Alaba, Bernat, Boateng, Robben.
7. Pep i ostatak strucnog staba - ne vodi se racuna o minutama pojedinih igraca, o pozicijama, formacija se mjenja kao carape, psiholoska priprema katastrofa (pogledati rubriku kartoni u zadnjih nekoliko mjeseci)...
- schweinsteiger
- Kontakt:
Kako ti znas,kad samo gledas Ligu prvaka ?Klare je napisao/la:E Bilal drago je meni da si se ti vratio, ali forum se promijenio.
@thulakazal nikako da se odluci za sta krivi Pepa i zbog cega da ga se otjera
Ja ne znam kako neki ne mogu da shvate da ispadanje u polufinalu LP nakon sezone u kojoj je osvojena ista nije neuspjeh.Problem je sto svi znamo da je Bayern jaci od tog Reala i ono sto boli je sto smo dopustili da nas dobiju 4:0 kod kuce.
Pep kao trener nosi krivicu zajedno s ekipom za taj poraz,ali nije ta krivica toliko njegova.
U Madridu je izveo sastav,Pepovski sto bi se reklo i izgubili smo,ali znate i sami da smo trebali pobijediti,a i Real se branio cijelo vrijeme.
Prije utakmice u Minhenu,Pep je podlegao pritisku javnosti i uprave i izveo je Juppov sastav koristeci Juppovu formaciju i znamo kako se zavrsilo.Sastav koji je Pep izveo u toj utakmici izvelo bi i 99% forumasa.
U Bundesligi nema "izivljavanja na nejaci",kao sto @thulkazal napisa.Za vecinu pobjeda se mora dobro namuciti.
Pep za mene jos uvijek nije zasluzio otkaz.U prvoj sezoni dupla kruna i polufinale LP,ne znam sta hocete?
U cijeloj sezoni 4 remija i 2 poraza (protiv Wolfsburga i nebitni protiv Citya) i opet vam nesto ne godi.
Barem sacekajte kraj sezone,jos uvijek smo u igri za sva 3 trofeja.
Ja kazem da cemo nakantati Shaktar u Minhenu.
Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia
@schweinsteiger upravo tako
Rezultata ne manjka, u vrhu smo.
Istina je sto i vecina forumasa ovdje napise, sve to stoji. Ali ne moze uvijek sve.
Nisam bio za dovođenje Pepa, vremenom se to promijenilo, doduse ne u pozitivno nekako sam neutralan, nisam ni za njega, a ni protiv. Ako zafali rezultata sigurno cu zeljeti njegov odlazak. Meljanje lopte i sl. svakome smeta. Ludorije u formacijama. Bez pravih prodora i konkretnosti na gol, ali... vidjet cemo do kraja sezone dokle ce dogurati, ima sigurno najjaci sastav, kad se to pogleda svi mi ocekujemo skoro maximalan ucinak i sve trofeje.
Rezultata ne manjka, u vrhu smo.
Istina je sto i vecina forumasa ovdje napise, sve to stoji. Ali ne moze uvijek sve.
Nisam bio za dovođenje Pepa, vremenom se to promijenilo, doduse ne u pozitivno nekako sam neutralan, nisam ni za njega, a ni protiv. Ako zafali rezultata sigurno cu zeljeti njegov odlazak. Meljanje lopte i sl. svakome smeta. Ludorije u formacijama. Bez pravih prodora i konkretnosti na gol, ali... vidjet cemo do kraja sezone dokle ce dogurati, ima sigurno najjaci sastav, kad se to pogleda svi mi ocekujemo skoro maximalan ucinak i sve trofeje.
Mia San Mia
U Madridu je izveo sastav,Pepovski sto bi se reklo i izgubili smo,ali znate i sami da smo trebali pobijediti,a i Real se branio cijelo vrijeme.
Jedini nacin na koji Pep moze do kraja lp sa ovim,bayernom jeste totalni oporavak Alcantare. To je po meni jedini igrac koji razumije svaki zadatak koji Pep zada. Pep je veliki trener,ali ne najveci. Najveci su Ancelotti i Mourinho. Zasto??? Zato sto se oni prilagodjavaju igracima ekipa koje vode,dok pep radi obrnuto.
Bilo ko da dodje voditi Barcelonu nece nikada imati uspjeha sa njom kao sto je to Guardiola imao. On je savrsen trener za onakve igrace i tu nema dvojbe. Najjaci Bayern od prije 2, 2ipo sezone je za klasu slabiji nego li Pepova Barcelona.
Recimo mene samo kod Pepa nervira jedna stvar,a to je kada dodje Sahtar, daj ga napuni. A napunit ga ne mozes kad uzmes loptu i satjeras ga u 20m. Daj malo loptu,nek napadnu,nek izadju,neka POGRIJESE, to je odmah prilika za kontru i go. Kada dodje Arsenal,Dortmund,Psg,Chelsea, igraj svoju igru za to si i doveden da ostavis neki svoj pecat i trag u klubu.
No kada sagledamo utakmicu, mi u prvim minutama imamo fantasticnu priliku preko Schweinsteigera koji ono mora pretvorit u pogodak. To nije ni,do trenera,ni do,filozofije nego samo do Igraca.
Bilo ko da dodje voditi Barcelonu nece nikada imati uspjeha sa njom kao sto je to Guardiola imao. On je savrsen trener za onakve igrace i tu nema dvojbe. Najjaci Bayern od prije 2, 2ipo sezone je za klasu slabiji nego li Pepova Barcelona.
Recimo mene samo kod Pepa nervira jedna stvar,a to je kada dodje Sahtar, daj ga napuni. A napunit ga ne mozes kad uzmes loptu i satjeras ga u 20m. Daj malo loptu,nek napadnu,nek izadju,neka POGRIJESE, to je odmah prilika za kontru i go. Kada dodje Arsenal,Dortmund,Psg,Chelsea, igraj svoju igru za to si i doveden da ostavis neki svoj pecat i trag u klubu.
No kada sagledamo utakmicu, mi u prvim minutama imamo fantasticnu priliku preko Schweinsteigera koji ono mora pretvorit u pogodak. To nije ni,do trenera,ni do,filozofije nego samo do Igraca.
Stern des Südens
U Bundesligi zaspiš ili ugasiš koliko te smoreschweinsteiger je napisao/la: Kako ti znas,kad samo gledas Ligu prvaka ?
Ja gore napisao, a i prije sam pisao ... Prvenstveno što je tvrdoglav insan i što mu taktika ne odgovara igračima Bayerna ... Bitno da ti znaš zašto je dobar.schweinsteiger je napisao/la:@thulakazal nikako da se odluci za sta krivi Pepa i zbog cega da ga se otjera![]()
Niko nije rekao da ne neuspjeh ali je BLAM na onaj način ispasti.schweinsteiger je napisao/la:Ja ne znam kako neki ne mogu da shvate da ispadanje u polufinalu LP nakon sezone u kojoj je osvojena ista nije neuspjeh.Problem je sto svi znamo da je Bayern jaci od tog Reala i ono sto boli je sto smo dopustili da nas dobiju 4:0 kod kuce.
Jedno 95% kriv je Pep Guardiola a ostalih 5% globalno-političko s*anje. Zar ne?schweinsteiger je napisao/la:Pep kao trener nosi krivicu zajedno s ekipom za taj poraz,ali nije ta krivica toliko njegova.
U prvoj utakmici postavio kukavičku formaciju ko protiv Shaktara i tako naivno bez ispaljenog metka izgubili a o drugoj nema potrebe ništa ni pričati, totalni promašaj taktike, dva spora igrača Bastiana i Kroosa ostaviti u igri na udaru brzih napada a na klupi ostaviti Martineza koji u 46 minuti ulazi umjesto (ČITAJ) Mandzukica da mu igra šta (? Sweepera) i o kakvoj Juppovoj formaciji tu pričamo kad su bekovi ulazili u sredinu ...schweinsteiger je napisao/la: U Madridu je izveo sastav,Pepovski sto bi se reklo i izgubili smo,ali znate i sami da smo trebali pobijediti,a i Real se branio cijelo vrijeme. Prije utakmice u Minhenu,Pep je podlegao pritisku javnosti i uprave i izveo je Juppov sastav koristeci Juppovu formaciju i znamo kako se zavrsilo.Sastav koji je Pep izveo u toj utakmici izvelo bi i 99% forumasa.
Ove prije utakmice neću da dužim samo rečenica je dovoljna protiv Man Utd. gdje ga je levat od trenera uspio nadmudriti sa ODRONIMA od igrača i skoro izbaciti sve ti je jasno
Mučimo se pravo nema štaschweinsteiger je napisao/la: U Bundesligi nema "izivljavanja na nejaci",kao sto @thulkazal napisa.Za vecinu pobjeda se mora dobro namuciti.
Ni ja ne govorim da mu treba dati otkaz u pola sezone nego upozoriti da mu je IGRA s*anje i da to neće moći proći u LP. Isto kao što se prije radilo prilikom loše igre tima kad ih je vodio Jupp, LvG, Klinsman, Magath, Hitzfeld itd itd.schweinsteiger je napisao/la: Pep za mene jos uvijek nije zasluzio otkaz.U prvoj sezoni dupla kruna i polufinale LP,ne znam sta hocete?U cijeloj sezoni 4 remija i 2 poraza (protiv Wolfsburga i nebitni protiv Citya) i opet vam nesto ne godi.
Zar neko govori drugačije?schweinsteiger je napisao/la: Barem sacekajte kraj sezone,jos uvijek smo u igri za sva 3 trofeja.
I ja mislim da ćemo proći Shaktar, mada je Bayern već zreo za ispasti... Da smo favoriti za osvajanje LP nismo i uveliko ovisi o ždrijebu.schweinsteiger je napisao/la: Ja kazem da cemo nakantati Shaktar u Minhenu.
Pozdrav, bazinga
proFCB je napisao/la:Jedini nacin na koji Pep moze do kraja lp sa ovim,bayernom jeste totalni oporavak Alcantare. To je po meni jedini igrac koji razumije svaki zadatak koji Pep zada. Pep je veliki trener,ali ne najveci. Najveci su Ancelotti i Mourinho. Zasto??? Zato sto se oni prilagodjavaju igracima ekipa koje vode,dok pep radi obrnuto.
Tesko po meni,iz prostog razloga sto je previse odustvovao ,povrijedjen bio ,sanse da zaigra kako treba i doprinese timu onako kako treba su minimalne u kratkom periodu koji je ostao do kraja sezone .Volio bih da on bude taj ,ta karika sa kojom ce se nasa masina zahuktati i doci do finala , vrijeme ove sezone ,je protiv njega,jednostavno malo je vremena za nesto vise.
evo sta veli nas pepito
Bayern u subotu u 22. kolu Bundeslige gostuje kod Paderborna, a Pep Guardiola je održao posljednju press konferenciju uoči utakmice.
Tamošnjim novinarima sutrašnji suparnik nije toliko zanimljiv pa su Špancu bila upućena neka 'aktualna' pitanja. Guardiola je objasnio filozofiju igre svoje momčadi i kroz smijeh što mu je donio Xabi Alonso.
"Želimo imati što veći posjed lopte i zbog toga mi trebaju igrači poput Xabija Alonsa ili Thiaga. Ali kada se radi o trčanju za protivničkim igračima, Alonso je najgori nogometaš na svijetu".
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- bavaracmujo
- Kontakt:
Puno se mi uzdamo u povratak tiaga i meni je nesto previse drag momcic al je pitanje koliko moze vratiti formu ove sezone, primjer nam je ribac koji nikako da pocne igrati kako smo navikli. A i dalje kriticari ostaju pri svome i nema svrhe pisati í diskutovati kad se nista nece promjeniti i niko nikom nista priznati, zasto onda tupit zube i jedni i drugi, svakako mislim da imamo sanse doci do finala jer i ostatak evrope ne blista, real atletiko barsa i celzi kad udarimo na njih tad ce se odlucivati a ostatk je par svjetlosnih godina ispod.
Ma nema od Thiaga i Javija nista ozbiljno a vjerovatno i Lahma za ovu godinu. Samo mozemo rizikovati novi setback ako budemo forsirali.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kako nema?
Thiago poceo trenirati a drugi dio sezone tek u zacetku, Lahm je takodjer poceo raditi na kondiciji i obojica ce biti spremni za najkasnije mjesec dana. Cijeli april cemo ih imati na raspolaganju a tad ce nam biti i najpotrebniji.
Forma sigurno nece biti idealna ali ce biti u sasvim korektnom stanju da pomognu ekipi.
Thiago poceo trenirati a drugi dio sezone tek u zacetku, Lahm je takodjer poceo raditi na kondiciji i obojica ce biti spremni za najkasnije mjesec dana. Cijeli april cemo ih imati na raspolaganju a tad ce nam biti i najpotrebniji.
Forma sigurno nece biti idealna ali ce biti u sasvim korektnom stanju da pomognu ekipi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Pozdrav i za tebe i super što ponovo pišeš i što si napravio povratak....Bilall je napisao/la: Prvo pozdrav za tebe kolega, pa onda da ti odgovorim![]()
Često bi moja reakcija mogla biti kada se priča o Realu: Pa čekajte ljudi.......Bilall je napisao/la:Vec smo nekada davno imali jednu raspravu na ovu temu i evo podsjetio sam se na stranama 2752 i 2753 i ono sto sam tada napisao, stojim iza toga i danas. I ti si se slozio da se onako nesto jednostavno ne smije desiti Bayernu. Tada je moralo doci do neke veleki prekretnice.
Mozes izgubiti sa 1:0 kuci, mozes i sa 2:0 uz neki kakav takav otpor, ali izgubiti sa 4:0, i to bez ispaljenog metka, to se Bayernu ne smije desiti na domacem terenu.nema tu opravdanja.
Vec odavno sam pisao o tvrdoglavosti trenera, i jos mi ne ide u glavu kako covjek koji je svjetski priznat trener ne uci iz vlastitih gresaka. Dvomec sa Realom je ocit primjer toga.
Kao prvo Bayern istina ima dobar bilans protiv Reala i može se pohvaliti sjajnim partijama protiv Reala. Bilo je tu velikih pobjeda, mogli bi sad krenut od onih u grupnoj fazi 99/2000, one dvije veličanstvene od 4:2 u Madridu i 4:1 u Munchenu, pa preko onog duela kada smo osvojili Ligu prvaka 2001. godine. I nekako su često i njihovi glavni igrači protiv naših izgledali loše. Treba se sjetit šta je sve radio Effe, kako je Hargreaves uštopao 2001. godine Figa i kako je Lahm znao spakovati Ronalda.....
Ali vratimo se sad na srž cijele diskusije...Sve je ovo gore lijepo i fino i istina onaj poraz protiv Reala prošle sezone je bio šokantan. Da budem iskren, to je nešto što mi se nije svidjelo i bila je to izvedba od strane Bayerna stvarno katastrofalna (sveukupno gledajući). Malo sam opuštenije sve gledao, jer ipak smo godinu dana prije tog duela uzeli LP. Poenta je što i ti a i svi drugi kritičari koji slično misle, trebate shvatiti da nije poželjno da Bayern gubi na onakav način, ali isto tako da ne treba biti kraj svijeta ako Bayern onako izgubi....A pogotovo ako se radi o Realu.
Pa ekipa je tada ispala iz koncepta, zbog povrede Thiaga, pada forme ključnih igrača, a uz to je Ancelotti jednostavno nadmudrio Pepa. Pep je čak i priznao grešku. A on je još i priznao da je pogriješio u drugom susretu jer je igrao na način nesvojstven sebi i to na nagovor igrača. Mora se to sve malo odvagat. Ovdje onda ne možemo tvrditi da je tada sve do Pepa i njegove tvrdoglavosti. Treba malo realno sagledati. U toj sezoni je Pep u finalu protiv Dortmunda promijenio taktiku skroz i postigao uspjeh....
Isto tako, svi koji stalno kritikuju Pepa (kažem stalno, jer i ja ga povremeno kritikujem u određenim tačkama) govore kako fudbal pod Pepom ne valja....Priča se kako da 90 % utakmica pod Pepom ne valja i da su očajne. Hajmo prvo biti realni pa priznat da je 90 % utakmica pod Guardiolom bilo extra, ultra dobro. Ma fantastično. Mislim ako vi mislite obrnuto, da 90% utakmica ne valja, onda stvarno nemamo više šta diskutovati. Onda baš neki ne žele pogledati istini u oči.
Isto tako nije istina da njegov sistem igrači nisu svarili i da to ne funkcioniše. U većini utakmica to itekako dobro funkcioniše, jer kada Bayernu ide onda protivnik se lomi da nađe loptu, a da ne govorimo da i ne zna u tim trenucima odakle opasnost prijeti.
SISTEM ZAPRAVO ZAKAŽE SAMO U ODREĐENIM UTAKMICAMA, U ODREĐENIM PERIODIMA SEZONE. SADA SMO U TOM JEDNOM DIJELU SEZONE.a
Isto tako se govori kako meljemo nejač u Bundesligi. Zar to što meljemo te ekipe, nije više do snage i velike sposobnosti naše ekipe, nego što je pitanje slabosti tih protivnika.
Kaže se, kako Pep ima na raspolaganju jači tim od Juppa....A koliko je to vremena Jupp proveo bez Lahma? Jel Bayern ikad imao ovoliko povreda kao sada?
Ja sam iskreno pristalica više neke vrste Juppovog ili Hitzfeldovskog stila, više sam za taj neki pragmatizam. Ali kada pogledate sve gore navedene stavke, onda će te shvatiti da ovdje nije problem što se Pep kritikuje, nego je problem u kolikoj se mjeri kritikuje i u kojim tačkama, segmentima se kritikuje...
I treba napomenuti, da je Loew sa 80 % elemenata Pepovog stila osvojio SP. Samo Loew je bio pametan, pa je modifikovao određene stvari. Većinom je Njemačka igrala na veliki posjed, ali su zato prekidi i korneri bili ubitačno oružje. Isto tako transformacija igre, prenos lopte su bili na visokom nivou, ekipa je igrala direktnije.
Problem kod Bayerna koji sada traje neko vrijeme je dosta slaba igra glavom, dosta loši korneri (malo bolji nego prije, ali nije to nivo koji poznajemo od prije) te nedostatak direktnosti u igri.
Isto tako treba napomenuti, da je Guardiola u određenim navratima i mijenjao, modifikovao igru (zadržavao je ključne elemente svoje filozofije ali je pravio prilagodbe i modifikacije), ali se često opet vraćao na početnu tačku i pokušavao je nekako ekipu vratit opet skroz na onaj Barca stil. Ustvari pokušavao je da joj ga usadi skroz. On se pomakne tako malo na jednu stranu, pa vrati na drugu i možda to ekipu zbuni. Pepov stil je primjenljiv, samo s određenim modifikacija, u punom obimu ne može zaživjet. I to je poenta cijele priče...
I još nešto....Što se Lahma tiče, mislim da će on par utakmica ove sezone odigrati, moguće i na visokom nivou. Javi možda, kod Thiaga sam jako skeptičan.
I zapazih komentar muamerc-a o Badstuberu...Tu moram prije svega pohvalit to što je izdržao u utakmici s Hsv-om, pa onda taj nastup protiv Donezka...Generalno na dobrom je putu i ne bi ja tu baš rekao da je on pogubljen. Ako uspije sada izdržat bez povrede i ući u ritam, onda bi on mogao biti opet standardan.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
muamerc je napisao/la:Ma nema od Thiaga i Javija nista ozbiljno a vjerovatno i Lahma za ovu godinu. Samo mozemo rizikovati novi setback ako budemo forsirali.
Guardiola: "He can train with us in maybe two or three weeks' time. Then we'll have to see how his knee reacts. The doctor and Thiago are optimistic, so I am too."
"He's on the right track. It is the last phase of his treatment. His knee is okay.
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Amin. Nadam se i molim da grijesim u procijenama al eto.phily je napisao/la:muamerc je napisao/la:Ma nema od Thiaga i Javija nista ozbiljno a vjerovatno i Lahma za ovu godinu. Samo mozemo rizikovati novi setback ako budemo forsirali.Guardiola: "He can train with us in maybe two or three weeks' time. Then we'll have to see how his knee reacts. The doctor and Thiago are optimistic, so I am too."
"He's on the right track. It is the last phase of his treatment. His knee is okay.
- Bayern@heart
- Kontakt:
Ako ima istine u ovome da bi i nakon treće sezone jedan od napadača mogao otići (Lewa u P$G) iz razloga da se nekuplapa u stil trenerskog genija Pepuna(kao što su bili Gomez i Mandžo) i ako to dopusti Kale i Samer postat ću najžešći kritičar trenerskog maga. Od vremena Elbera u Bayernu mislim da nismo imali boljeg napadača od Lewandowskog i ON MORA OSTATI
Danas po pobjedu u Paderbor. Valjda nebude novog expermentisanja
Bayern@heart je napisao/la:Ako ima istine u ovome da bi i nakon treće sezone jedan od napadača mogao otići (Lewa u P$G) iz razloga da se nekuplapa u stil trenerskog genija Pepuna(kao što su bili Gomez i Mandžo) i ako to dopusti Kale i Samer postat ću najžešći kritičar trenerskog maga. Od vremena Elbera u Bayernu mislim da nismo imali boljeg napadača od Lewandowskog i ON MORA OSTATI
pepito me ne bi iznenadio prvi put,sjetite se mandze
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.