FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Monci
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Monci » 05 apr 2010, 16:55

Mi gostujemo Rudaru,Velezu,Slobodi,Sarajevu i Leotaru
Oni gostuju ZELJO,Sloboda,Velez,Sarajevo

Dakle imaju kuci jednu tekmu vise,a mi u gostima,ali nam dolaze u DOLINU....ne znam sta bi rekao bice gutavo pravo.
Interesantno je da imamo Slobodu,Veleza i Sarajevo i mi i oni.
Po meni jako je bitna nama sada tekma u Prijedoru(koji je njima tu blizu,pa su moguca razna lobiranja).Mislim da protiv Slobode male sanse imamo i mi i oni,jer se Tuzlaci cupaju,i jos su uvijek u jako opasnoj zoni.
Velez.....nismo bas u ljubavi gutavo je bilo jesenas i u kupu i u prvenstvu na Grbavici,ali siguran sam da ce zapeti protiv njih i da ce ih uzeti,a mi mozda bobu otkinemo.
Sarajevo....tanki su mi bi ih mogli uzeti,ali misevi su njima bi mogli i dati samo da nama naude....
I na kraju Leotar,duzni su nam vise nego sto mogu dati,ali bojim se opet politickih i nacionalnih direktiva iz laktasa,preko odredjenog bradatog prijatelja u Trebinju;svasta je moguce.
Mi moramo biti oprezni u utakmici sa Borcem na GRBAVICI jer oni su spremni i belaj pravi naraviti,i iskoristice sve i najmanje probleme da ga i naprave.
Kako god mi cemo sigurno u Evropu ove godine,ali bi bilo najljepse kao prvak drzave,a kup da i ne spominjem.
Strah me samo hoce li ova ekipa psiholoski sve izdrzati obzirom da su igraci jos do prosle godine gubitnicki mentalitet imali.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 05 apr 2010, 16:59

Mandrak je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:kako se brzo zaborave teski dani :( , a dobri dani se spominju i po 5 godina :( ...ljudi zato ne razmisljate korak po korak to jeste iz utakmice u utakmicu... :twisted:
Ma ja...sad bi baš trebali sjesti i zamisliti se dobro , utackati se u jednu tacku i sjebavati se do bola zbog tih 5 godina...yebala vas ta pacenicka prica....sad kad nas je krenulo treba da se svjesno sjebavao kolektivno :evil: :twisted:
SAD JE OVO DRUGI ŽELJO :!: :!: pravi Željo koji zaslužuje titule i kupove svojim renomeom i to ništa nije cudno niti je smak svijeta.

dobro ti si pametniji....ja samo molim boga da ne krene sta po zlu pa da vidim onda ove sto su duplu krunu vec stavili u nase vitrine...a da tada ce se javljati samo oni manijaci i ici na utakmice oni koji su uvjek bili i u dobru i u zlu...normalno da cu pacenicki pricat jer sam 5 godina osjetio gorcinu poraza po raznim selima a i kiksevima kuci...najlakse se kurciti kad sve stima ;)
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 05 apr 2010, 17:04

Monci, može li podsjetnik šta nam je Leotar dužan? Je li za ono kad smo s juniorima igrali?
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 05 apr 2010, 17:10

Polako ba ljudi, kolo po kolo

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 05 apr 2010, 17:13

uzicko
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 05 apr 2010, 17:28

to sve sto pricate o Evropi to je Amarova zamisao a SVI dobro znamo sta je pisalo na paroli dan prije utakmice sa Čelikom na početku sezone. Za one koji neznaju:
SAMO NAS TITULA INTERESUJE!
G A Z I
Željo sve do pobjede

Vallter
Kontakt:

Post Postao/la Vallter » 05 apr 2010, 17:30

Grijesis to je bilo prosle sezone na pocetku...

drug

Post Postao/la drug » 05 apr 2010, 17:31

plava_pruga je napisao/la:to sve sto pricate o Evropi to je Amarova zamisao a SVI dobro znamo sta je pisalo na paroli dan prije utakmice sa Čelikom na početku sezone. Za one koji neznaju:
nije istina. Pisalo je "SUTRA SAMO PONOSNO I HRABRO". Stisnite guzice i budite uz našeg Zelju kako god da zavrsi. ABD bar jedna titula je naša ali i da ništa ne uzmu, ja im nemam sta zamjeriti. Samo nek se bore i igraju za najveci Klub u Drzavi.
VOLIM TE ZELJO!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 05 apr 2010, 17:32

plava_pruga je napisao/la:to sve sto pricate o Evropi to je Amarova zamisao a SVI dobro znamo sta je pisalo na paroli dan prije utakmice sa Čelikom na početku sezone. Za one koji neznaju:
hahahaha to su ti manijaci...sto prate...ovaj put je pisalo kolko se ja sjecam SUTRA SAMO PONOSNO I HRABRO ;)

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 05 apr 2010, 17:39

Kada smo se nafantazirali o duplim krunama :mrgreen: da se malo vratimo u REALNOST. Realnost je slijedeća, mi imamo 5 a Borac 4 gostovanja do kraja. Trenutno, bez obzira na sve Borac je i dalje u prednosti 3 boda. Pored toga, mi ih MORAMO dobiti 2:0 dok nam 3:1 ne odgovara. Znači, priča o titulu još uvijek NIJE REALNA. Šanse su 70/30 u korist Borca. To se vrlo lako može promijeniti ako mi recimo dobijemo u Prijedoru, ali, ta utakmica se još uvijek nije odigrala. Znači, korak po korak, utakmicu po utakmicu. Svi u Prijedor.

SAMO HRABRO I PONOSNO

ps plava prugo ne provaljuj se bezveze ;)
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 05 apr 2010, 17:43

nikad_izvini je napisao/la:Kada smo se nafantazirali o duplim krunama :mrgreen: da se malo vratimo u REALNOST. Realnost je slijedeća, mi imamo 5 a Borac 4 gostovanja do kraja. Trenutno, bez obzira na sve Borac je i dalje u prednosti 3 boda. Pored toga, mi ih MORAMO dobiti 2:0 dok nam 3:1 ne odgovara. Znači, priča o titulu još uvijek NIJE REALNA. Šanse su 70/30 u korist Borca. To se vrlo lako može promijeniti ako mi recimo dobijemo u Prijedoru, ali, ta utakmica se još uvijek nije odigrala. Znači, korak po korak, utakmicu po utakmicu. Svi u Prijedor.

SAMO HRABRO I PONOSNO

ps plava prugo ne provaljuj se bezveze ;)
Kako mogu biti u prednosti tri boda, ako oba kluba imaju po 41 bod ?
Borac gostuje najjacim klubovima u BiH, dok je kod nas laksi raspored s tim da derbi ne treba uzimati kao gostovanje. Prodjes par mahala i eto te na Kosevu :)
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Har3
Kontakt:

Post Postao/la Har3 » 05 apr 2010, 17:45

Ne provaljuje se covjek, u pravu je, to je bila parola pred celik, a samo nas titula interesuje je bilo prije pocetka sezone.

[youtube][/youtube]

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 05 apr 2010, 17:46

tri boda su u prednosti zato sto su bolji u medjusobnom duelu....da se sada zavrsilo prvenstvo oni bi bili sampioni a ne mi ( i nisu bukvalno tri boda, al ispadne kao da jesu :mrgreen: )...

rexxxoNa_
Kontakt:

Post Postao/la rexxxoNa_ » 05 apr 2010, 17:49

Har3 je napisao/la:Ne provaljuje se covjek, u pravu je, to je bila parola pred celik, a samo nas titula interesuje je bilo prije pocetka sezone.

[youtube][/youtube]
A da ti SLUCAJNO ne vidis kada je ovo uploadano ?
A da ti SLUCAJNO ne vidis komentare ispod, i vrijeme postanja istih ?
A da ti SLUCAJNO i taj ti drug plava_pruga niste DERBI NAVIJACI ?
GDJE STE BILI SVIH OVIH GODINA ?
Ja cu ti reci gdje, ispijali kafe , pricali suplje price, i niste ni pomisljali da dodjete na GRBAVICU, a kamoli da date 20-30 km da odete na neko gostovanje.

Molim bez citiranja, i nepotrebnog SPAMA !

U PRIJEDORU SAMO PONOSNO I HRABRO ! ! !
... daj zaigraj, zaplesi na terenu, zabi tom kretenu da bude ludnica ...

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 05 apr 2010, 17:50

June 26, 2007
Eto kad je taj video postavljen :roll:

Har3
Kontakt:

Post Postao/la Har3 » 05 apr 2010, 17:51

Hahah, sta ti je debilu, smiri dozivljaje, **** mater, koda je jucer bilo. :D ****, neko je bio postao ovo isto prije pocetka ove sezone.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 05 apr 2010, 17:52

Što ne mogu ovih instant navijaca koji su dva-tri puta otišli na gostovanja u životu i sad se osilili da prozivaju sve redom :evil: :twisted: :oops:

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 05 apr 2010, 17:54

Mandrak je napisao/la:Što ne mogu ovih instant navijaca koji su dva-tri puta otišli na gostovanja u životu i sad se osilili da prozivaju sve redom :evil: :twisted: :oops:
U gostovanja ne ubrajamo Kosevo i Lukavicu :mrgreen:
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 05 apr 2010, 17:55

hahahahahahah ne mogu da se ne nasmijem

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 05 apr 2010, 17:58

Bolje da nas drži i puca euforija nego da nas pucaju crnjaci i tegobe ko prošlih godina.
Definitivno bolja opcija :!: samo euforicno do duple krune - nema labavo.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: TefalTava i 3 gosta.