FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Šta mislite,da li bi Jasmin Fejzić bio dobar golman za nas ? Da li bi bio razina više od Bandovića ?
Mislim da se zavrsava prealzni rok sa pocetkom proljetnog djela..
Bandovicu, pokazi nesto da se pokajemo

Bandovicu, pokazi nesto da se pokajemo
zbog Delaca sam i pitao, jer znam da se nece moci registrovati ako je zavrsen...a nasao sam, zavrsava 27 februaraBenko je napisao/la:kod nas prelazni rok pocinje 2.2. a kada zavrsava ne znam![]()
ali kada potpisujes igraca sa slobodnim papirima nije ni bitno,.. dakle delac moze doci dok traje prelazni rok kod nas na posudbu
sto se plakala tice, pored bandovica ja bih smio i drvo staviti![]()
ma dobar je malac, bit ce nesto od njega ali 19 godina i njegova visina nisu bas za tog rizika jos uvijek
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Zar nije spomenuto vraćanje onoga Ivkića sa posudbe ako ne nađemo golmana?! Makar da bude 3. opcija?! Ili sam ja nešto pomiješao?!pitarlOOk je napisao/la:Ne možeš ti ući u sezonu ako nisi poklopio sva mjesta, fino reće Meho neki dan da svaki ozbiljan klub mora imati tri golmana, te veli da je to jako osjetljiva pozicija, treba dovesti nekog pa en mora ni biti odmah prvi golman. Ja mislim da se još malo čeka rasplet sa Delačom i da ima opcija B, barem bi trebala biti. Nije to sad neka pozicija koju treba strašno uigravati, kvalitetan golman odmah sve skonta, bilo je tih slučajeva puno.franklampard8 je napisao/la:Mislim da ako ne uspiju dogovoriti Delaca, da nece nikog ni dovoditi.pitarlOOk je napisao/la:Šta je ba sa golmanom, ja sam mu se majke mi danas nadao, kontam istrčaće u Čitluku,a ono još ništa![]()
![]()
Cisto sumljam, tu su negdje u pet grama.momirpeh je napisao/la:Šta mislite,da li bi Jasmin Fejzić bio dobar golman za nas ? Da li bi bio razina više od Bandovića ?
Das Ist Walter
- DrustveniParazit
- Kontakt:
E moji ljudi vi u Benku sumnjate, pa bolje vam je da sumnjate u onog što treba golove zabijati nego u ovoga na forumu jel' iskren ili nije, koliko se ja sjećam od prije nekad on ima i prevelike veze sa upravom da bi bio neupućen u dešavanja oko kluba.
Da ne bude cijeli post off, nadam se da će uprava krenuti sa još jačom promocijom kluba u ostatku ove a i u narednim sezonama, prije svega mislim na prijateljske u nekim gradovima koji imaju solidne klubove a i potencijalno veliku bazu navijača ( Jajce
i slični).
Da ne bude cijeli post off, nadam se da će uprava krenuti sa još jačom promocijom kluba u ostatku ove a i u narednim sezonama, prije svega mislim na prijateljske u nekim gradovima koji imaju solidne klubove a i potencijalno veliku bazu navijača ( Jajce
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Ma najvaznije je da se sto vise ljudi uclanjuje u klub!
to treba da vbude neka nasa obaaveza prema klubu, nesto sto je pod moranje!
Zasto?
Zato sto povecanjem broja clanova automatski i spoonzori ce vise davati jer nije isto kada si sponzor klubu od 2000 clanskih i 10 000 clanskih
Lijepo je vidjeti da je uprava za cilj psotavila 10 000 clanskih do kraja godine i da se svi trude privuci po jednu osobu da se uclani... pa eto, i mi ovdje mozemo sigurno privuci po neku osobu da psotane clan kluba
kada je klub igrao prijateljsku u gracanici dobili smo preko 90 novih clanova!
Druga stvar ni pod razno ne smijemo nakon prvog kiksa da padamo neki ocaj nego jos vise podrzati ovu sjajnu ekipu. I Bajern kiksa i svaki klub u ligi ce kiksati minimalno dva-tri puta ... kada smo stigli -7 ,mozemo i ovih -2
to treba da vbude neka nasa obaaveza prema klubu, nesto sto je pod moranje!
Zasto?
Zato sto povecanjem broja clanova automatski i spoonzori ce vise davati jer nije isto kada si sponzor klubu od 2000 clanskih i 10 000 clanskih
Lijepo je vidjeti da je uprava za cilj psotavila 10 000 clanskih do kraja godine i da se svi trude privuci po jednu osobu da se uclani... pa eto, i mi ovdje mozemo sigurno privuci po neku osobu da psotane clan kluba
kada je klub igrao prijateljsku u gracanici dobili smo preko 90 novih clanova!
Druga stvar ni pod razno ne smijemo nakon prvog kiksa da padamo neki ocaj nego jos vise podrzati ovu sjajnu ekipu. I Bajern kiksa i svaki klub u ligi ce kiksati minimalno dva-tri puta ... kada smo stigli -7 ,mozemo i ovih -2
imate takvu ekipu da vam i ja mogu braniti,bice gutavo na dvije,eto tri utakmice,ovo ostalo ako upute sut na gol za poluvrijeme bice premija..hebem ti bandovica ako nemoze skinut dva suta..golman pa golman..kako sam ja skonto,ibrak trazi dugorocno rjesenje,nije bitno samo dovesti ....sretno u svakom slucaju
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Izjede nas sto nemamo nikakvih problema. Nismo mi navikli da je sve bajno i sjajno, pa moramo izmisliti da nesto nije dobro, pa smo izmislili tu poziciju golmana, koja da budemo realni i jest mozda najslabija karika u ekipi, ali Banodvic je za ovu ligu Buffon. Cinjenica je da ce nam trebati golman kada budemo igrali grupe Lige prvaka, al to je tek za 6-7 mjeseci. Do tad cemo se vec snac.solinas je napisao/la:imate takvu ekipu da vam i ja mogu braniti,bice gutavo na dvije,eto tri utakmice,ovo ostalo ako upute sut na gol za poluvrijeme bice premija..hebem ti bandovica ako nemoze skinut dva suta..golman pa golman..kako sam ja skonto,ibrak trazi dugorocno rjesenje,nije bitno samo dovesti ....sretno u svakom slucaju
A ja ne znam đe će iko ikad na Benku. Idol mladih, lider Hordi ss.ba foruma.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Pozdrav za Bordo Naciju , posebno Benku , Collectora , Amy Pitara , Head , i jos par njih
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
vi da ste imali jednog veznog kvaliteta misimovica,koji zna stat na loptu,i podvaliti istu,i jednog nazad tipa spahica,terminatora,razaraca,nebi se borusija tako lako provela,pogotovo na kosevuHordas Doboj je napisao/la:Izjede nas sto nemamo nikakvih problema. Nismo mi navikli da je sve bajno i sjajno, pa moramo izmisliti da nesto nije dobro, pa smo izmislili tu poziciju golmana, koja da budemo realni i jest mozda najslabija karika u ekipi, ali Banodvic je za ovu ligu Buffon. Cinjenica je da ce nam trebati golman kada budemo igrali grupe Lige prvaka, al to je tek za 6-7 mjeseci. Do tad cemo se vec snac.solinas je napisao/la:imate takvu ekipu da vam i ja mogu braniti,bice gutavo na dvije,eto tri utakmice,ovo ostalo ako upute sut na gol za poluvrijeme bice premija..hebem ti bandovica ako nemoze skinut dva suta..golman pa golman..kako sam ja skonto,ibrak trazi dugorocno rjesenje,nije bitno samo dovesti ....sretno u svakom slucaju
A ja ne znam đe će iko ikad na Benku. Idol mladih, lider Hordi ss.ba foruma.Benko tebra nedaj se, Horde zla su uz tebe ale le ale ale!
vama fali samo po meni jedno dva igraca,tipa onih koje sam naveo,mislim po kvaliteti,i mozete se nadati grupama.
"Modra boja,na bijelome platnu,
moj solinas imamo 2-2 , imamo igru, napadamo ih i onda ljud iz izgubljene lopte bace coravu loptu u 16 i kikser promasi loptu, veceru promasio..
ma golman ce doci, ako uspiju delaca sada dovesti, kako ja skontah to ide na posudbu od godinu i pol, koliko mu ugovor traje i onda bi potpisao ugvoor sa nama... e sad, da li ce i kako sta... valjda cemo znati dans-sutra...
ako nista, odmah na ljeto cim pocne prelazni rok osigurati se sa dva kvalitetna golmana
ma golman ce doci, ako uspiju delaca sada dovesti, kako ja skontah to ide na posudbu od godinu i pol, koliko mu ugovor traje i onda bi potpisao ugvoor sa nama... e sad, da li ce i kako sta... valjda cemo znati dans-sutra...
ako nista, odmah na ljeto cim pocne prelazni rok osigurati se sa dva kvalitetna golmana
HordeBL
Početak prijateljske utakmice između Sarajeva i Leotara kasnit će 30 minuta.
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Hmmm. Sumnjivo.collector je napisao/la:HordeBL![]()
Odma me podsjeti na onu sramotu u reziji AO.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Mozda mi sad namjestamo sa Leotarom da izbacimo Slobodu iz ligeHordas Doboj je napisao/la:Hmmm. Sumnjivo.collector je napisao/la:HordeBL![]()
1946
- Hordas Doboj
- Kontakt:
BitiSrcemVezan je napisao/la:Mozda mi sad namjestamo sa Leotarom da izbacimo Slobodu iz ligeHordas Doboj je napisao/la:Hmmm. Sumnjivo.collector je napisao/la:HordeBL![]()
Zanimljivo da niko u to vrijeme nije pitao Leotar, zbog kupovinee utakmice.. sve se svalilo na zelju, Slobodu Velez i Gosk
Al treba zahvaliti leotaru svakako na 3 igraca koja smo doveli, od kojih ocekujemo nevjerovatan profit
I da, zanima me da li ima neki postotak Letar u slucaju transfera Cimirota?
Al treba zahvaliti leotaru svakako na 3 igraca koja smo doveli, od kojih ocekujemo nevjerovatan profit
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Sigurno ima onu naknadu na treniranje. Ne vjerujem da smo mi stavili dodatnu klauzulu u ugovor.Zip je napisao/la:Zanimljivo da niko u to vrijeme nije pitao Leotar, zbog kupovinee utakmice.. sve se svalilo na zelju, Slobodu Velez i Gosk![]()
nisam siguran, ali 99% imaju procenat od 3 do 5% jer su kod njih igrali bla blaHordas Doboj je napisao/la:Sigurno ima onu naknadu na treniranje. Ne vjerujem da smo mi stavili dodatnu klauzulu u ugovor.Zip je napisao/la:Zanimljivo da niko u to vrijeme nije pitao Leotar, zbog kupovinee utakmice.. sve se svalilo na zelju, Slobodu Velez i Gosk![]()
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Laganini1986, trunks1946, Vanja8 i 41 gost.