FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Hotic nas ''lomi''.treninzi su prejaki a atmosfera je odlicna.Misrad beslija odlicno radi, najbolji je na treninzima,softic takodje odlican mislim da imamo dobru ekipu za proljece ....rijeci su jednog igarca zelje !
AMAR OSIM!!!
a vise i Softica da docekamo da zaigra. kvalitetan igrac 100% steta sto ga ona povreda zeznu u prvom dijelu
I povreda i simo,nismo ga imali priliku gledati mislim da je odigrao samo poluvrijeme prosle polusezone,ali kazu da odlicno radi i da ce bit glavni kandidat za mjesto zadnjeg veznog!
AMAR OSIM!!!
da i SImo ga je unistio na samom startu
Da!Kemo je napisao/la:da i SImo ga je unistio na samom startu
Po meni nebi to trebalo izgledati lose ove poluzeone zadnja linija:Bajic,mulalic,cocalic,sadikovic,kerla,memisevic ako dodje a kazu da simica uigrava za desnog beka,veza:pelak, softic,beslija m.,beslija h.,mali zeba koji kazu isto dosta dobro radi,haznadar,muharemovic,i ako bi dosao serdarevic veza koja za nasu ligu nije za podcijenit,napad rovcanin,radovanovic,i mali stanic za kojeg mi je rekao igrac sa kojim sam u kontaktu da je napredovao najvise od maldih i da ce sigurno biti u konkurenciji za prvi tim,ali pored svega ja mislim da nam treba jos jedan kvalitetan spic i da bi to bila solidna ekipa za nastavak sezone!
AMAR OSIM!!!
Znas li sta je sa onim napadacem od 199 cm. nadam se da ce Haris Beslija imati zasluzenu minutazu, covjek je vec godinama podcjenjen.
Valjda se hoticu svidio, i misli da ce mu koristit,a ne znam nisam pitao za njega niti ga je ovaj pominjao!
AMAR OSIM!!!
- DinceManijak
- Kontakt:
Novi sponzor Zeljeznicar je Puma. Dresovi su drama
Isti su kao sto su kod Hoffenheima, SVETI GRB ekstra stoji na dresu.
imate 2 slike na fkzeljeznicar.com

imate 2 slike na fkzeljeznicar.com

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Zaboravio si spomenuti Hrkaca koji ce vjerovatno po onom sto uigravaju igrati lijevog beka, Hotic je odusevljen Zebom i Stanicem dok kaze da su Beslije, Softic pravo dobri igraci i da dobro rade Haznadar i Muharemovic su povrjedjeni i nisu ni na pripremama, zaboravio si spomenuti i Sesliju imamo solidnu ekipu ali treba vremena i odrzati ih na okupu malo duze a ne svake godine okosnicu ekipe mjenjati.Stevo Malinovic momak koji je na probi navodno dobar i visok dva metra je povrjedjen nista strasno al eto nadam se da ce potpisati.Uz potpis Memisevica i Serdarevica zelja strucnog staba je jedan brzi lijevonogi napadac.Plastica trava, reflektori,novi trener,nova oprema, Mirsad Beslija, udruzenje navijaca te ako bog da vrlo skoro novi generalni sponzor su dovoljan razlog za optimizam u nastavku sezone ...csh je napisao/la:Da!Kemo je napisao/la:da i SImo ga je unistio na samom startu
Po meni nebi to trebalo izgledati lose ove poluzeone zadnja linija:Bajic,mulalic,cocalic,sadikovic,kerla,memisevic ako dodje a kazu da simica uigrava za desnog beka,veza:pelak, softic,beslija m.,beslija h.,mali zeba koji kazu isto dosta dobro radi,haznadar,muharemovic,i ako bi dosao serdarevic veza koja za nasu ligu nije za podcijenit,napad rovcanin,radovanovic,i mali stanic za kojeg mi je rekao igrac sa kojim sam u kontaktu da je napredovao najvise od maldih i da ce sigurno biti u konkurenciji za prvi tim,ali pored svega ja mislim da nam treba jos jedan kvalitetan spic i da bi to bila solidna ekipa za nastavak sezone!
Promijeni potpis ili ces biti sankcionisan.Hvala
suska se da ce novi generalni sponzor biti Opel !
uvijek smo bi dobri sa proizvodjacima automobila i maziva 

Il regno del Diavolo!
Zna li se koju formaciju najvise forsira Hotic?
Ako jos potpisu Memisevic i Serdarevic, i kad bi nasli jednog dobrog napadaca mislim da bi mogli i do druge pozicije.
Isto mislim da cemo u proljetnom dijelu vidjeti jednog Zelju koji ce donositi i bodove sa strane, jer Zeljo sada radi po svabskim principima i tu smo u prednosti na ostale ekipe.
Ako jos potpisu Memisevic i Serdarevic, i kad bi nasli jednog dobrog napadaca mislim da bi mogli i do druge pozicije.
Isto mislim da cemo u proljetnom dijelu vidjeti jednog Zelju koji ce donositi i bodove sa strane, jer Zeljo sada radi po svabskim principima i tu smo u prednosti na ostale ekipe.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ev maloprije pričah sa jednim od igrača. Kaže da je Demir drugačiji od Sime, nisu puno radili sa loptom, skoro nikako. Više se radilo na nabijanju kondicije. Memišević još nije došao, a sto se tiče Serdarevića tu sam baš slabo upoznat.
Lijep pozdrav!
Lijep pozdrav!
Stvarno mislim da bi Željo ove polusezone mogao da napravi iskorak i dočepa se (ponovo) europe , mogu samo da zamislim kakav će spektakl Maniaci da naprave na prvoj domaćoj utakmici (pod reflektorima) , novi trener , novi igrači (al' dobri) , novi dresovi ... , da je samo i novi (povoljnijji) generalni sponzor na dresovima poput peugeot-a ili bosnalijek-a , al' valjda će i zato doći vrijemeDinceManijak je napisao/la:Novi sponzor Zeljeznicar je Puma. Dresovi su drama![]()
![]()

@ Evo novi dres

Greska vam je sto stavljate ovaj dres u javnost.To je momak samo predpostavio i uradio skicu.Jos se nezna pravi izgled.Nadam se da ce biti bar slican ovome ili ako nista neka jeftinija varijanta kao u Sturma.
Mozes uzet moje tijelo ali Zelju ne!!!
bas bi bilo lijepo opet imati prugeLaCosta je napisao/la:Greska vam je sto stavljate ovaj dres u javnost.To je momak samo predpostavio i uradio skicu.Jos se nezna pravi izgled.Nadam se da ce biti bar slican ovome ili ako nista neka jeftinija varijanta kao u Sturma.

Il regno del Diavolo!
- RK Gradacac
- Kontakt:
..
Zadnja izmjena: RK Gradacac, dana/u 24 jan 2009, 12:40, ukupno mijenjano 1 put.
010 ISN'T JUST A CODE
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
bi svijumi...kako bi mocno stajale....bilo bi extraDiavolo je napisao/la:bas bi bilo lijepo opet imati prugeLaCosta je napisao/la:Greska vam je sto stavljate ovaj dres u javnost.To je momak samo predpostavio i uradio skicu.Jos se nezna pravi izgled.Nadam se da ce biti bar slican ovome ili ako nista neka jeftinija varijanta kao u Sturma.
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- DinceManijak
- Kontakt:
Moj nadimak za Hotica je Fhurer
Nema vise zajbancije, svabska disiplina, samo rad ,rad i rad ce se isplatiti pa zbog tog mu dajem upravo ovaj nadimak Fhurer

Nema vise zajbancije, svabska disiplina, samo rad ,rad i rad ce se isplatiti pa zbog tog mu dajem upravo ovaj nadimak Fhurer

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Who Dares Wins~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
- RK Gradacac
- Kontakt: