Mirza Teletović

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

harishp
Kontakt:

Re: Mirza Teletović

Post Postao/la harishp » 02 apr 2010, 06:28

neko_iz_mase je napisao/la:Neka ba Narcise,svršit ćeš po tastaturi ;)
:lol: Onanista :mrgreen:
@Game o cemu ti dva mjeseca cekao los mec da bi primio neka izvinjenja.Sacuvaj boze svakakvih ljudi. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 02 apr 2010, 09:23

Ne mogu da vjerujem da neko likuje sto je Mirza pao u formi, prva stvar da nije njega bilo ne bi ni Caju gledali u cetvrtfinalu, druga stvar covjek je nas reprezentativac i jedan od najboljih igraca u Europi na svojoj poziciji u prvih je 10 cetvorki europe i kada ima svoju noc a hvala Bogu bilo je dosta takvih ove sezone, rijetko ko ga moze zaustaviti.

Drazi mi je Mirzin poen nego Novicih 20, jer je Mirza nas a Novica anamoonaj.

Sramite se vi koji se radujete sto je momak sinoc odigrao malo slabije protiv "bezvezne ekipe" kakva je CSKA.

Nek vam je na cast.

Da kojim slucajem imamo vise igraca poput Mirze, gdje bi nam kraj bio?!

Da je ostala repka bivse Juge na okupu Mirza bi uz Smodisa bio u ekipi, to odgovorno tvrdim!
Cuva Bog Zelju svog!

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 02 apr 2010, 10:56

mirzza je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da neko likuje sto je Mirza pao u formi, prva stvar da nije njega bilo ne bi ni Caju gledali u cetvrtfinalu, druga stvar covjek je nas reprezentativac i jedan od najboljih igraca u Europi na svojoj poziciji u prvih je 10 cetvorki europe i kada ima svoju noc a hvala Bogu bilo je dosta takvih ove sezone, rijetko ko ga moze zaustaviti.

Sramite se vi koji se radujete sto je momak sinoc odigrao malo slabije protiv "bezvezne ekipe" kakva je CSKA.

Nek vam je na cast.

Da je ostala repka bivse Juge na okupu Mirza bi uz Smodisa bio u ekipi, to odgovorno tvrdim!
Tu se varas, meni je veoma zao njega i njegove ekipe jer igraju onu kosarku koju ja volim gledati, a to je brza, sa puno sutiranja trojki itd.
Ali problem nastaje u boldovanom. Ti kazes ono sto govorimo i ja, neno, neutral itd. vec mjesecima a to je da je Mirza medju 10, mozda cak i 5 najboljih igraca na svojoj poziciji. Medjutim zbog toga smo, od strane njegovog prijatelja k_c, harsia, bosnasa i slicnih proglaavani ludim, jer oni tvrde da je on najbolji.
A jbm se odakle je Novica, odakle je Smodis, Lavrinovic i ini drugi, ne zelim da gledam stvari na taj nacin ;) ;)

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 02 apr 2010, 13:40

The Game je napisao/la:
mirzza je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da neko likuje sto je Mirza pao u formi, prva stvar da nije njega bilo ne bi ni Caju gledali u cetvrtfinalu, druga stvar covjek je nas reprezentativac i jedan od najboljih igraca u Europi na svojoj poziciji u prvih je 10 cetvorki europe i kada ima svoju noc a hvala Bogu bilo je dosta takvih ove sezone, rijetko ko ga moze zaustaviti.

Nek vam je na cast.

Tu se varas, meni je veoma zao njega i njegove ekipe jer igraju onu kosarku koju ja volim gledati, a to je brza, sa puno sutiranja trojki itd.
Ali problem nastaje u boldovanom. Ti kazes ono sto govorimo i ja, neno, neutral itd. vec mjesecima a to je da je Mirza medju 10, mozda cak i 5 najboljih igraca na svojoj poziciji. Medjutim zbog toga smo, od strane njegovog prijatelja k_c, harsia, bosnasa i slicnih proglaavani ludim, jer oni tvrde da je on najbolji.
A jbm se odakle je Novica, odakle je Smodis, Lavrinovic i ini drugi, ne zelim da gledam stvari na taj nacin ;) ;)
mirza, da si malo bolje procitao vidio bi sta ja citavo vrijeme pokusavam da kazem...konstatacija da nije najbolji, ja samo to citavo vrijeme branim, ja nikada ali bas nikada nisam rekao da je on los....ja samo kazem da nije najbolji....ovo je njemu druga utakmica i u prvoj iako je postigao deset poena bio je los....nazalost mislim da ce sada jos vise da padne u formi...barem sto se tice ucinka, jer nece moci dobijati toliko lopti jer se tiago vratio....jesam li ja igdje rekao da mrzim mirzu, ili emira ili nihada...ne daj Boze, ja sam samo htio da ukazem da jos nije to ona prava europska krema kosarke....uvijek smo imali korektan odnos osim par puta kada si mi rekao da imam pogresnu logiku, tako da te molim da sve sto imas to direktno meni napises :D :D :D ....

@harishp, decko mozes ti bolje....hocu argumente koje ti ocigledno nemas, ali nema veze nadoci ces u voznji, nikad nije kasno ;) ;) ;) ;) ;) ovaj neko_iz_mase, cini mi se da je poznat i da je bio vrlo aktivan ljetos kada su se igrali kvalifikacije, pa ga je onda nestalo negdje....
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 02 apr 2010, 13:47

gledaj neno, u tih top 10 igraca, stvar je nijansi i forme, kao i raspolozenja,
mirza kad ima svoj dan tesko da ga neko moze zaustaviti, za razliku od mazluma bajramovica :roll:

samo mi je smetalo sto neko jedva doceka njegovu jednu losu partiju u zadnjih 10 tekmi pa da se raduje
Cuva Bog Zelju svog!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 02 apr 2010, 14:20

mirzza je napisao/la:gledaj neno, u tih top 10 igraca, stvar je nijansi i forme, kao i raspolozenja,
mirza kad ima svoj dan tesko da ga neko moze zaustaviti, za razliku od mazluma bajramovica :roll:

samo mi je smetalo sto neko jedva doceka njegovu jednu losu partiju u zadnjih 10 tekmi pa da se raduje
pusti ba Narcisa,dobro si primjetio da je glavni na forumu kad Mirzu stane...decko je opsiren Novicom i Duletom,ima na to pravo,ali je pravi bosnjo,sve mu je tudje bolje nego domace,iako i u svojoj avliji ima ono sto negdje drugo trazi,tj jednog od najboljih igraca Evrope na svojoj poziciji!!! ali et Narcis je tragao za najboljom cetvorkom i nasao je Novicu,zato ga svi i zovu Novica... ali kazem opet,decko ima pravo na to,samo je pocesto dosadan sa svojim djecijin nestaslucima..

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 02 apr 2010, 14:59

KK_Bosna je napisao/la:e hajmo 'vako kad vec ne moze fino:

ko sljedeci nakon ovog posta bude raspravljao nesto nevezano za temu (poput novice, zimica itd.) bit ce nagradjen banom od 7 dana.

kosarkaski podtopic je zaista mjesto gdje nikada nije bilo prepucavanja nego zdrave rasprave i tako bi trebalo da i ostane.

hvala.
pokusao sam fino, ali ne ide. svi koji su spomenuli novicu su banovani.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 apr 2010, 16:54

mirzza je napisao/la:gledaj neno, u tih top 10 igraca, stvar je nijansi i forme, kao i raspolozenja,

U pravo tako u top 10.Sad sve zavisi od dana,utakmice,protivnika.
Niko nije ni rekao da je Caja favorit protiv CSKA iako i to neko pokusava da nametne.
Definitivno na neki nacin likovanju kada Teletovic ili neki nas drugi igrac odigra los susret ili bilo koji pogresan potez napravi je totalno ogledalo tih ljudi koji pokusavaju ko' biva da kazu da su u pravu.
Ako ima od toga koristi i ako misli da se ''obogatio''tim potezom.Daleko mu vazda kuca bila i zelim mu da u tom ''bogastvu''opet bude ''siromasan''.
A uvijek su tu kad treba velicati neke druge koji sa Bosnom imaju ono sto i Antonio Banderas.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 03 apr 2010, 00:19

harishp je napisao/la:

U pravo tako u top 10.Sad sve zavisi od dana,utakmice,protivnika.
Niko nije ni rekao da je Caja favorit protiv CSKA iako i to neko pokusava da nametne.
Definitivno na neki nacin likovanju kada Teletovic ili neki nas drugi igrac odigra los susret ili bilo koji pogresan potez napravi je totalno ogledalo tih ljudi koji pokusavaju ko' biva da kazu da su u pravu.
Ako ima od toga koristi i ako misli da se ''obogatio''tim potezom.Daleko mu vazda kuca bila i zelim mu da u tom ''bogastvu''opet bude ''siromasan''.
A uvijek su tu kad treba velicati neke druge koji sa Bosnom imaju ono sto i Antonio Banderas.
slobodno kazes da naravno mislis na mene......majstore moj, tebe nije nigdje bilo nego se kao i obicno povremeno pojavis.....ja sam rekao da Caja nema apsolutno nikakvu sansu protiv CSKA, ti si rekao vidjet cemo, otom potom, kada sam ti rekao da su na "guzove" prosli cibonu, smijao si se....nemaju kvalitet za TOP 8 cak.....cak i siena efes, o atinskim zelenim da ne pricam da su bolji od njih..prosli su samo zahvaljujuci tome sto su dobili laganu grupu i sto je cibona toliko zavrsnica nesretno izgubila...ja ne kazem da sam k'o biva u pravu, nego samo citavo vrijeme pokusavam da kazem da on nije jos trenutno kompletan igrac i najbolja cetvorka europe...zar ima nesto lose kada ja to kazem....jel mozda ja mrzim mirzu ili nekog kada to kazem....ova poredjenja nesto tipa Banderas, pa neke egzoticne zemlje nemaju nikakve veze...ja ovdje ne vidim nazalost niti jedan jedini argument da ti branis ono sto si danima pricao....on jeste kvalitetan igrac, to niko ne spori, ali jos ne u ovom trenutku kompletan....

Ostalo je samo ime.....

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 05 apr 2010, 18:43

Glasajte za Mirzu da bude u prvoj petorci Eurolige ;)

http://euroleaguequiz.euroleague.net/vo ... eam_10.htm
Tracy McGrady!!!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 05 apr 2010, 19:11

Edo_Majka je napisao/la:Glasajte za Mirzu da bude u prvoj petorci Eurolige ;)

evo glasao sam......

Ostalo je samo ime.....

Edo_Majka
Kontakt:

Post Postao/la Edo_Majka » 05 apr 2010, 20:28

neno#4 je napisao/la:
Edo_Majka je napisao/la:Glasajte za Mirzu da bude u prvoj petorci Eurolige ;)

evo glasao sam......
Sramota ako ga nemozemo ubaciti u prvu postavu, kad se sjetim sta su pojedinci kod Pjanica uradili :D
Tracy McGrady!!!

Traktorista
Kontakt:

Post Postao/la Traktorista » 06 apr 2010, 01:05

Jesu Grobari navalili glasati, četiri igrača Partizana u petorci, Mirze nigdje :D

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 12 apr 2010, 20:06

Traktorista je napisao/la:Jesu Grobari navalili glasati, četiri igrača Partizana u petorci, Mirze nigdje :D

ljudi dan i noc sjede ispred kompjutera i glasaju :lol:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 21 apr 2010, 12:31

Teodosić najbolji igrač

Teletović u trećoj petorci Eurolige

Piše: O. Škundrić

Srijeda, 21.04.10. 11:58.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine i krilni centar Caje Laboral Mirza Teletović izabran je u treću petorku najjačeg evropskog košarkaškog takmičenja, Eurolige.

Za najboljeg igrača protekle sezone u Euroligi izabran je reprezentativac Srbije i član Olympiakosa Miloš Teodosić, a zajedno s njim prvu petorku Eurolige čine Ramunas Siskauskas (CSKA), Qyntel Woods (Asseco Prokom), Linas Kleiza (Olympiakos) i Aleks Marić (Partizan).

U drugoj ekipi se nalaze Juan Carlos Navarro (Barcelona), Alan Anderson (Maccabi Electra), Josh Childress (Olympiakos), Fernando San Emeterio (Caja Laboral) i Viktor Khryapa (CSKA).

U trećoj petorci su: David Logan (Asseco Prokom), Trajan Langdon (CSKA), Mirza Teletović (Caja Laboral), Darjus Lavrinovič (Real Madrid), Tiago Splitter (Caja Laboral).

Ostalo je samo ime.....

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 21 apr 2010, 12:36

ova treca petorka jaca od prve. Negovorim to zbog mirze,vec realno.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 21 apr 2010, 12:37

ja sam mislio da će to neko drugi objaviti, a ne @neno :mrgreen:
vidiš, po tome ispada da je Mirza treči krilni centar Eurolige.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 21 apr 2010, 12:49

Pasha je napisao/la:ja sam mislio da će to neko drugi objaviti, a ne @neno :mrgreen:
vidiš, po tome ispada da je Mirza treči krilni centar Eurolige.
:D :D :D :D :D :D :D :D ...ja ne mrzim mirzu kao sto su ovdje pojedinci zeljeli da prikazu..samo sam citavo vrijeme govorio kao sto znas, da nije najbolja cetvorka Europe....ma ovdje je moralo biti mjesta za jednog peta mikela, za lorbeka, za mekintajera, kakav logan....

druga petorka uopce nema centra, ovo je skroz los izbor...

majestic24, treca petorka nema nijedno klasicno krilo, zamisli ko bi ramunasa cuvao tu ;) ;) ;) ..po meni umjesto wudsa(mada je on zaradio to jer je igrao fenomenalno, ali prokom je prokom) je trebao biti navaro ili mikel ako nista...a petorka teo, navarro, ramunas, kleiza, MVP bi nistila sve redom....

Ostalo je samo ime.....

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 21 apr 2010, 13:07

neno, gdje je Novica :P

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 21 apr 2010, 15:30

Čudi me da ekipa koja je izborila final four nema svog igrača u prvoj petorci.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.