Ja ovako nesto ocekujem u Gradaccu aBd, i mozda umjesto Barica da upadne AK-47, ako je zadovoljio Mehine kriterije van terena (pricalo se da mu barijeru predstavlja jezik). Jednostavno NATO
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Dodaj Bicu u prvih 11, hladnoBitiSrcemVezan je napisao/la:
Ja ovako nesto ocekujem u Gradaccu aBd, i mozda umjesto Barica da upadne AK-47, ako je zadovoljio Mehine kriterije van terena (pricalo se da mu barijeru predstavlja jezik). Jednostavno NATO
Ma kakav Bilbija i prvih 11 u ovom trenutku.belosevic28 je napisao/la:Dodaj Bicu u prvih 11, hladnoBitiSrcemVezan je napisao/la:
Koji Dino baamorovski je napisao/la:Ko ce se kladit da Dino igra prvu u Gradaccu?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Momčina!joker90 je napisao/la:
![]()
![]()
Rustemovic. Nesto mi djeluje da bi on mogo odradit odlicno u PL gdje treba udarat po sredini.BitiSrcemVezan je napisao/la:Ma kakav Bilbija i prvih 11 u ovom trenutku.belosevic28 je napisao/la:Dodaj Bicu u prvih 11, hladnoBitiSrcemVezan je napisao/la:
Koji Dino baamorovski je napisao/la:Ko ce se kladit da Dino igra prvu u Gradaccu?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.?
Velkoski i Stojcev ne mogu igrati po strani/krilu. Znamo svi kakve je Velkoski imao partije kod Ušcuplica, upravo na toj poziciji. Velkoski je samo za napada! Što se tice Stojceva, nedavno je izjavio da mu ne leži krilo. Isto to je rekao i Kodro u zadnjem ili predzadnjem intervju.BitiSrcemVezan je napisao/la:

Ja sam to odmah govorio, super sve samo malo na detalje obratit pažnju (ono što NIKE i Adidas čini NIKE-om i Adidasom i jesu ti sitni detalji)MCMXLVI je napisao/la:Jes da nije nesta, ali meni ovo dovoljno govori. Dobro Leotar je druga liga.
Inace primjetio sam da ostali klubovi zaista nemaju dobru opremu na raspolaganju. Uvijek ista i bez imena. Kako sam upratio zeljo stalno igra u onoj zutoj opremi, valjda cuvaju one druge dresove da se ne prljaju.Kada pogledam, neka nama HAAD-a, samo treba tu malo sitnice popraviti, mislim one kragne na dresovima, ostalo je super a pogotov ovi dresovi protiv Slobode!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.