Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- samo_lijevo
- Kontakt:
Re: Chat
[youtube][/youtube]
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Samo da ne nabavi mladog tatuDANTES je napisao/la:@legendo pa nabavi jednu mladu mamu sebi... ti ko zaposleni mladi pastuv, možeš popraviti bošnjačku statistiku za 5-8 godina sa jedno 4-5 malih legendica
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Auuuuu.Virtu4l je napisao/la:Samo da ne nabavi mladog tatuDANTES je napisao/la:@legendo pa nabavi jednu mladu mamu sebi... ti ko zaposleni mladi pastuv, možeš popraviti bošnjačku statistiku za 5-8 godina sa jedno 4-5 malih legendica![]()
![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
hm na šta aludiraš? na njegovu seksualnost ili opciju da mu na vrata dođe jedan tata od ovih mama što ih gleda?Virtu4l je napisao/la:Samo da ne nabavi mladog tatuDANTES je napisao/la:@legendo pa nabavi jednu mladu mamu sebi... ti ko zaposleni mladi pastuv, možeš popraviti bošnjačku statistiku za 5-8 godina sa jedno 4-5 malih legendica![]()
![]()
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
možda se pravim blesav, a možda ne znamVirtu4l je napisao/la:Znaš ti na šta ja aludiram
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Neozbiljna konstatacija. Prirodni priraštaj Bošnjaka je pozitivan, a šansa da Albanci u BiH čine bilo kakav ozbiljan procenat u narednih 100 godina ravna je nuli.DANTES je napisao/la: bojim se da si ti u velikoj zabludu. ako malo pogledaš stopu prirodnog priraštaja, i srba i bošnjaka i hrvata, shvatićeš da uopšte ne moraš da se brineš zbog getoizacije bilo koga. zašto? pa zato što nas neće biti! ni jednih ni drugih ni trećih.
Balkan ostavljamo Albancima u amanet i dugo korišćenje.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
hodža je napisao/la:Ne dira se Mostar, nego glupan iz Mostara
Zasluzio je i mnogo vise od trenutne sprdancije
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Kakva hrpa gluposti. Ne poznajem te, ali znam odmah da si sve ovo izmislio. Ok, sada ćeš ti ponavljati da nisi i ponavljaj, ali svatko normalan tko je vidio malo svijeta zna da je ovo čista bezobrazna laž.chily-rz je napisao/la:...
Ako netko ne vjeruje, neka mi se javi u inbox, otići ćemo okićeni muslimanskim simbolima (ovo da će te netko na osnovu lica prepoznati ne znam je li gluplje ili smiješnije) u nasumično odabran kafić i vidjeti reakcije. Ukoliko nam bilo tko priđe našem stolu odmah ću ti u ruke dati 500€.
Takve predrasude imaju samo seljačine i klošari koji nisu otišli dalje od susjednog grada.
Imao sam podstanara muslimana, i dan danas sjednem na kavu s njim i popričam kada se sretnemo. Granični je policajac i nikada (on kaže) nije imao niti najmanju neugodnost.
Što se tiče ove budale Ante, mene više od svega zanima zašto je to sve izazvalo toliko reakcija? Po meni, razlog je taj što 90% ljudi u Bosni i Hercegovini razmišlja baš kao i on! Pa, svi smo svjedoci kakav je odnos ljudi iz većih gradova prema doseljenicima sa sela ("Seljačine, sjebali su nam grad. Bili smo pojam civilizacije do rata."), posebno se to odnosi na Sandžaklije, pa onda odnos Sarajlija prema Zeničanima, Mostaraca prema "škutorima", Bugojancima, Konjičanima (uvrede i puno veće od ovog što je Ante izrekao), one na nacionalnoj osnovi ne treba niti spominjati. Po meni je upravo to razlog što je Ante izazvao ovoliku histeriju. Ljudi najviše pljuju druge zbog stvari koji i oni sami rade, a još jedan "plus" tome da se krene u ofanzivu je i taj što se radi o nacionalnoj osnovi a tu su svi najosjetljiviji (sve redom velike patriote, svi redom samo traže priliku da zajebu državu. Porez ne plaćaju, a rtv pristojbu su zadnji put platili u dinarima).
Ne mislim se više javljati pa me ne trebaš citirati. Slobodno živi u svojoj pećini jednoumlja, ja ću za to vrijeme posjetiti Stari most (po 101. put), Vlašić, Banja Luku, Trebinje, Tuzlu, Beograd, Budvu, Ohrid, Grčku, Tursku, a nadam se i više od toga.
Zadnja izmjena: skandi56, dana/u 20 feb 2015, 19:28, ukupno mijenjano 1 put.
@Cartmaneeeeeeeeeeeeeeeee kakav se to kvalitet valja po Norveskoj ? 
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Sta ba?Tribalian je napisao/la:@Cartmaneeeeeeeeeeeeeeeee kakav se to kvalitet valja po Norveskoj ?
To od cega si juce podilkanio .Cartman je napisao/la:Sta ba?Tribalian je napisao/la:@Cartmaneeeeeeeeeeeeeeeee kakav se to kvalitet valja po Norveskoj ?
Nista ja tebe ne razumijem jarane. 
hahhahahahahhahahahhaaa ne zameramCartman je napisao/la:Nista ja tebe ne razumijem jarane.
- Goalgetter
- Kontakt:
Pokusaj na Norveskom. 
hm pa ništa neozbiljnija od tvoje. ako je uzorak 100 godina.DukeOfWellington je napisao/la:Neozbiljna konstatacija. Prirodni priraštaj Bošnjaka je pozitivan, a šansa da Albanci u BiH čine bilo kakav ozbiljan procenat u narednih 100 godina ravna je nuli.DANTES je napisao/la: bojim se da si ti u velikoj zabludu. ako malo pogledaš stopu prirodnog priraštaja, i srba i bošnjaka i hrvata, shvatićeš da uopšte ne moraš da se brineš zbog getoizacije bilo koga. zašto? pa zato što nas neće biti! ni jednih ni drugih ni trećih.
Balkan ostavljamo Albancima u amanet i dugo korišćenje.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
EVO ANTARE NA BHT, vadi se 
Razumio bi 100%.Goalgetter je napisao/la:Pokusaj na Norveskom.
@Mirza: Yebote lik ce postat zvijezda. Uskoro ce se i sponzoruse vrtit oko njega.
Nece njemu Ronaldo govorit da je vise puta bio na mostu, gledaj brata kako ponosno koraca 
Evo ga
Historija se piše

Historija se piše
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 30 gostiju.