Cernica je napisao/la:rodjenisa je napisao/la:Moracemo pastrmka razmislit da ovog @BMV 22 nekako kaznimo.On izgleda bio na tekmi a nama ni rjeci da napise.Dodje ,naruzi nas i ode

Brato sad ce nas brat napisat izvjestaj ako je bio. Yebo me otac kad ga napisu on ili đavolica ko da sam gledao tekmu u HD-u

Dragi brato nažalost ovaj put ćeš ostat bez HD-a, sve sam bio spremio ali nisam uspio pobjeći s posla.A hljeba mi mog ja konto tekma u subotu ili sam to pogrešno pročitao, možda su me stigle godine pa miješam slova i dane.Ali evo da te ne ostavim bez ičega bili su mi neki prijatelji.Po njihovom iskazu koji su dali pred Momom Berakom i njegovom strogom palicom ovako je to bilo.
Dragoje- nedefinisian
Maleta- kao i uvijek
Peja- više manje dobar, slobodan uadarac za desetku
Zolj- prvoklasan kapiten, manje soliranja s loptom
Mahe- blago pogubljen, ali bi mogao biti od koristi
Nikolić- yebo ti mene to je yakuza

on je partizan iz prvih redova Kozare,Sutjeske i bitke na Neretvi...
Zvonke- moj fini Zvonke, nisi ti više ni Z od Zvonića ti si naš Sergio Busquets mislim da mu pravo odgovara igra s Markom a i da je jedna od igrača koji je najviše napredovao pod Fejom.Unatoč pojedinim greškama vidljiv je evidentan napredak
Blagoje- danas zabrinjavajući, on to može 735 puta bolje, pa hajde Blagoje kreni čekamo te ljubimo te svi u čelenku.Za moj ukus gubi previše lopti na našoj polovini to mora iskorjeniti
Ani- hm hm hm

ja ću mu ovo danas halaliti ali boga mi mora to puno puno bolje
Dino- po običaju fighter bez trunke kompromisa i razmišljanja, čini mi se da je ipak malo sazreo samo tako nastavi
Reljić- danas nedefinisan možda mu ne odgovara mjesto isturenog napadača, mislim da i on može puno bolje
IZMJENE:Bobić nezaposlen, Janković- vrlo solidan, Tolić-potencijal i vrlo dobro tehnički potkovan, Mujo-ono malo što je odigrao na desnom beku vrlo vrlo korektno, Barišić- uobičajno, prolazna ocjena, Haurdić- kako uđe proigrasmo jedna kolosalna šansa slažem se bio je škrt ali se iskupio centarčutem u trepavicu Saleta, i za kraj SALE ubica zvani haubica-čuo sam da ga još zovu TARGET MEN, no comment o njemu je sve rekao drug pastrmka prije nekoliko dana kad je nagovjestio da ima šmek da će biti pravi.Ako su ovi moji bili pjani i pogrešno mi prenijeli hebat ću im sve po spisku, onda i ja vama krivo prenosim.Nadam se samo da nisu prije meča konzumirali malo više vatrene vode jer onda znaju i pomiješat timove i igrače i sve onda naopako kažu, bog te mazo kretena prije par godina su me ubjeđivali da smo negdje na strani ne mogu se sjetiti gdje igrali u nekakvim tirkizno rozim dresovima, ja gledao sportski mi u bjelim ko snijeg ja kretena tito dragi na kojoj su oni tekmi bili i pod kojim gasom

I da dodam u 89 uđe ko i stopa Ante u tim kad ugleda da igra sve sa crnim odmah izađe, Ante polupo kante.
MOSTAR U SRCU CRNCI DO GROBA