Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Evil Genius II
Re: Miralem Pjanić
uvijek parizani mogu uletiti sa nekih 40ak miliona €. u dobrim su odnosima i stalnom kontaktu sa sabatinijem tako da vjerujem kako su upravo oni favoriti za miralemov potpis, a vjerujem da bi i njemu bilo okej vratiti se u zemlju gdje se afirmisao kao igrac i u klub koji slaze mozaik za osvajanje LP.
sto se tice pada u formi vjerujem da ce stvari uskoro leci na svoje mjesto. imam neki osjecaj da slijede dobri dani za romu.
sto se tice pada u formi vjerujem da ce stvari uskoro leci na svoje mjesto. imam neki osjecaj da slijede dobri dani za romu.
Ja bi volio da ode u Englesku, mislim da bi to valjalo za njega. Ojacao bi fizicki i psihicki. u svakom kolu bi se trazilo ono najbolje od njega, jer u Engleskoj ni jedna ekipa nece kleknut. Za igraca njegovog kvaliteta mislim da samo City, Chelsea, Arsenal i United dolaze u obzir. Mozda u City ne bi bilo lose, ili Arsenal. Arteta i Rosicky su ostarili, Cazorla mozda ide. 
Naravno licno bi najvise volio da dodje u United, ali tu niko ne zna ni koja ce se formacija igrat, a ne sta drugo.
Naravno licno bi najvise volio da dodje u United, ali tu niko ne zna ni koja ce se formacija igrat, a ne sta drugo.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 20 feb 2015, 18:22, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
steta, i u romi ga poceli gusiti..
volio bi ga vidjeti jednog dana u PL, to bi sigurno bio pravi izazov za njega naspram serie a koja je vec davno propala.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Ono sto je sinoc pokazao je lose da kazem dosta nekontrolisano i nekako bezvoljno je igrao sinoc razlog ne znam ali mislim da se i on nekako miri sa tim da mora da mjenja sredinu.
STEVIE je napisao/la:steta, i u romi ga poceli gusiti..volio bi ga vidjeti jednog dana u PL, to bi sigurno bio pravi izazov za njega naspram serie a koja je vec davno propala.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Kad se pricalo o Dzeki u Arsenalu bio sam protiv toga, medjutim Pjanica bih volio vidjeti u Arsenalu, iako je to slabo ostvarivo(Ramsey i Jack na toj poziciji, domaci igraci iako mozda i nisu bolji imaju tu prednost, a i iz omladinaca dolazi jedan dobar).
Volio bih da dodje u Englesku, samo da ne ode u Tottenham.
P.s. veznjaku je najteze igrat kad ekipa lose igra. On moze stvarati neke prilike, ali ako se to ne realizira i on odmah ne valja. Pjanic je nas glavni igrac, i najbolje jos ce napredovati aBd.
Volio bih da dodje u Englesku, samo da ne ode u Tottenham.
P.s. veznjaku je najteze igrat kad ekipa lose igra. On moze stvarati neke prilike, ali ako se to ne realizira i on odmah ne valja. Pjanic je nas glavni igrac, i najbolje jos ce napredovati aBd.
Celik!3,2,2.
Ja bi ga najvise volio vidjeti u PSGu dok su ovakva 2 napadaca u njemu. Ali boga mi zadnje prezentacije mu nisu ni na nivou puno losijih klubova od PSG iako je ovaj igrac materijal za najvece dosege.
Imao potencijal za najvece dosege ali poslije Metza "strah" je od njega napravio prosjek prosjeka !dubrovnik je napisao/la:Ja bi ga najvise volio vidjeti u PSGu dok su ovakva 2 napadaca u njemu. Ali boga mi zadnje prezentacije mu nisu ni na nivou puno losijih klubova od PSG iako je ovaj igrac materijal za najvece dosege.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
-
Evil Genius II
ROMA (4-3-3): 26 De Sanctis; 24 Florenzi, 44 Manolas, 23 Astori, 3 Cole; 15 Pjanic, 20 Keita, 4 Nainggolan; 8 Ljajic, 10 Totti, 27 Gervinho.
odigrao sam X
odigrao sam X
Ima li se gdje odigrati da će Gervinho promašiti dvije i više čiste prilike 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Nevjerovatno sta Roma sebi dozvoli 
P.S. Vidim da su mu na nekoliko portala upisali asistenciju
P.S. Vidim da su mu na nekoliko portala upisali asistenciju
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 22 feb 2015, 15:53, ukupno mijenjano 2 puta.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
ljajic nije zabio nijedan slobodnjak otkad je u romi, i opet uzima loptu nasoj vagini koja ima 5-6 golova iz slobodnjaka
Ljajic je vrhunski izveo slobodnjak.... al jbg nije imao srece....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
precka ne donosi bodove. pjanicevi slobodnajci ulaze.... dokazano.
nista od ove rome nema, ispuhali skroz
nista od ove rome nema, ispuhali skroz
-
jaSamMiralem
- Kontakt:
Postalo je zivo smaranje gledati mog imenjaka kako mulja loptu i dodaje prvom do sebe. Ima najbolju tehniku i najbolji udarac u romi, a cak ni ne pokusava. Da opali svaku drugu koja mu se namjesti nazabijao bi se golova. Da krene u prodor bar svaki peti put kad ima priliku, nazabijao bi se golova.
Neprepoznatljiv je u posljednjih pet sest utakmica. Samo da nam ovo ne prenese i u reprezentaciju.
Neprepoznatljiv je u posljednjih pet sest utakmica. Samo da nam ovo ne prenese i u reprezentaciju.
- Goalgetter
- Kontakt:
On je takav skoro uvijek u reprezentaciji.jaSamMiralem je napisao/la:Postalo je zivo smaranje gledati mog imenjaka kako mulja loptu i dodaje prvom do sebe. Ima najbolju tehniku i najbolji udarac u romi, a cak ni ne pokusava. Da opali svaku drugu koja mu se namjesti nazabijao bi se golova. Da krene u prodor bar svaki peti put kad ima priliku, nazabijao bi se golova.
Ovo je ocaj citave ekipe, samim tim i Pjanica
-
jaSamMiralem
- Kontakt:
Ma iskreno me najvise nervira ovo sto je dopustio da bude trkaca ispomoc za ove sto zajebu na sredini. Izvlaci i Keitu i Naingolana. Umjesto da pusti ove da istrcu kontru nakon greske, pa neka se Garcia zapita kakva mu je situacija u timu.
OvajKeita ne podnosi Pjanica. Ljubomoran je ko pasce. Znamo svi da se ne radi o taraba igracu, da jako dobro zna na koju stranu treba dodati, a on, sto je zanimljivo, uvijek izbjegne da doda na Miretovu stranu. Uvijek protiv logike i zdravog razuma. Ovaj drugi isto daje loptu samo kad se bas nadje u bezizlazu.
Ali eto ga tamo, ako se sam ne zna izboriti za poziciju u timu, necu se ni ja zbog toga nervirati.
OvajKeita ne podnosi Pjanica. Ljubomoran je ko pasce. Znamo svi da se ne radi o taraba igracu, da jako dobro zna na koju stranu treba dodati, a on, sto je zanimljivo, uvijek izbjegne da doda na Miretovu stranu. Uvijek protiv logike i zdravog razuma. Ovaj drugi isto daje loptu samo kad se bas nadje u bezizlazu.
Ali eto ga tamo, ako se sam ne zna izboriti za poziciju u timu, necu se ni ja zbog toga nervirati.