Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

DukeOfWellington
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la DukeOfWellington » 20 feb 2015, 19:59

DANTES je napisao/la: hm pa ništa neozbiljnija od tvoje. ako je uzorak 100 godina.
Ne slažem se, ali eto ne branim ti da misliš tako naravno.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 20 feb 2015, 20:02

Cartman je napisao/la:
Goalgetter je napisao/la:Pokusaj na Norveskom. :mrgreen:
Razumio bi 100%. :D Ovi Beogradjani su zayebani, kad slusam Marcela pola rijeci pojma nemam sta znace. :D Je li mozda mislio kakvu drogu uzimam, ili nesto tako? :hmmmmm:

@Mirza: Yebote lik ce postat zvijezda. Uskoro ce se i sponzoruse vrtit oko njega.
nema ni Marćelo

@duke ma ako sada krenemo da ozbiljno računamo, došli bi do ko zna kakvih podataka
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 20 feb 2015, 20:04

Ko vam je kriv sto ne znate :kafa:

Zaspat cu od muke :puke:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 20 feb 2015, 20:04

Ante selebriti :tokralju:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 20 feb 2015, 20:05

Ante šeta, Ante šeta :opaopa:

Nisam vidio ko ga je usluzio s kavom ili pak kahvom :hmmmm:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

JamesJoyce
Kontakt:

Post Postao/la JamesJoyce » 20 feb 2015, 20:06

To je samo zato sto je skino krunicu.
https://www.youtube.com/watch?v=_UYC80umW6c

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 20 feb 2015, 20:14

skandi56 je napisao/la:
Kakva hrpa gluposti. Ne poznajem te, ali znam odmah da si sve ovo izmislio. Ok, sada ćeš ti ponavljati da nisi i ponavljaj, ali svatko normalan tko je vidio malo svijeta zna da je ovo čista bezobrazna laž.
Ako netko ne vjeruje, neka mi se javi u inbox, otići ćemo okićeni muslimanskim simbolima (ovo da će te netko na osnovu lica prepoznati ne znam je li gluplje ili smiješnije) u nasumično odabran kafić i vidjeti reakcije. Ukoliko nam bilo tko priđe našem stolu odmah ću ti u ruke dati 500€.
Takve predrasude imaju samo seljačine i klošari koji nisu otišli dalje od susjednog grada.
Imao sam podstanara muslimana, i dan danas sjednem na kavu s njim i popričam kada se sretnemo. Granični je policajac i nikada (on kaže) nije imao niti najmanju neugodnost.

Što se tiče ove budale Ante, mene više od svega zanima zašto je to sve izazvalo toliko reakcija? Po meni, razlog je taj što 90% ljudi u Bosni i Hercegovini razmišlja baš kao i on! Pa, svi smo svjedoci kakav je odnos ljudi iz većih gradova prema doseljenicima sa sela ("Seljačine, sjebali su nam grad. Bili smo pojam civilizacije do rata."), posebno se to odnosi na Sandžaklije, pa onda odnos Sarajlija prema Zeničanima, Mostaraca prema "škutorima", Bugojancima, Konjičanima (uvrede i puno veće od ovog što je Ante izrekao), one na nacionalnoj osnovi ne treba niti spominjati. Po meni je upravo to razlog što je Ante izazvao ovoliku histeriju. Ljudi najviše pljuju druge zbog stvari koji i oni sami rade, a još jedan "plus" tome da se krene u ofanzivu je i taj što se radi o nacionalnoj osnovi a tu su svi najosjetljiviji (sve redom velike patriote, svi redom samo traže priliku da zajebu državu. Porez ne plaćaju, a rtv pristojbu su zadnji put platili u dinarima).

Ne mislim se više javljati pa me ne trebaš citirati. Slobodno živi u svojoj pećini jednoumlja, ja ću za to vrijeme posjetiti Stari most (po 101. put), Vlašić, Banja Luku, Trebinje, Tuzlu, Beograd, Budvu, Ohrid, Grčku, Tursku, a nadam se i više od toga.
Prica je istinita,ne znam što te je toliko pogodila s obzirom da sama po sebi nije reprezent niceg posebnog..Nabildanih likova sa još nabildanijim egom kolko hoceš a mržnje na nacionalnoj osnovi ima širom naše BiH i to nisu predrasude nego realnost s kojom sam se susreo mnogo puta..

Po tvojoj prici može se zakljuciti da je u Mostaru sasvim normalno okruženje gdje vjera i nacionalnost nisu etiketirali svakog pojedinca a na netu se budale hvale i cinicno likuju kad prošetaju istocnom stranom i obrnuto..Dvije škole pod jednim krovom sa dva razlicita plana i programa na dva razlicita jezika u dvije razlicite smjene al to je valjda sasvim normalno..

Doživio sam ja i u svom gradu i gorih situacija od ove koju sam ovdje ispricao,"moj" Bošnjak(više narkoman nego bilo šta) mi je stavio nož pod grlo trazeci fontele,sreca pa kapiram šatru inace bi me "ovjerio" za sva vremena :mrgreen:

Ne znam o kakvoj pecini pricaš al nisi daleko,nije baš pecina ali je "mracno" ili ti ga crno sa nijansama sive..Laž,kriminal,nepotizam,korupcija,bahatost,arogantnost,licemjerje,hladna lica poljuljanog dostojanstva sa još barem ono malo nade da ce jednog dana biti bolje..Nema ba više ni radnicke klase jer i ovi što rade ili primaju pare ni za što ili "crnjace" za sirotinjsku platu da bi prehranili porodicu.

Jednoumlje ? Ma nema šanse ba,.Ovdje svaka šuša ima mišljenje o svemu i svacemu,.O **** i njihovoj paradi,o Andric gradu,o olimpijadi u Vankuveru ama o svemu što ih se u suštini i ne tice ali garantujem da svako ima svoj zaseban stav jer je valjda to još jedino neko osnovno pravo svakog covjeka koje nam nije oteto u ovoj vukoj.ebini..

Nek si se ti pohvalio da si imao komšiju muslimana,eto kolika je to endemska situacija da si se registrovao da bi istu podjelio ovdje..

Normalno da putuješ kad ti se može,qrc bi otišao i do Travnika na cevape da si na birou kao velika vecina..

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 20 feb 2015, 20:16

Cartman je napisao/la: Razumio bi 100%. :D Ovi Beogradjani su zayebani, kad slusam Marcela pola rijeci pojma nemam sta znace. :D Je li mozda mislio kakvu drogu uzimam, ili nesto tako? :hmmmmm:
Gde brate Marcela nadje, on je beogradski sutdent, inace je iz Paracina. :mrgreen: A sto se droge tice , nisam ja to nista pominjao. :mrgreen: Mislio sam na kvalitet zivota, obrazovanje, ekonomija... :mrgreen:

@Chily , znao sam da ces da izdas saopstenje kao reakciju na insinuacije novog clana foruma. :lol:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 20 feb 2015, 20:25

dobra večer školarci, fašisti i komunjare :P šta se radi? :P
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 20 feb 2015, 20:28

dubrava je napisao/la:dobra večer školarci, fašisti i komunjare
A mene neces da pozdravis, ok. :P

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 20 feb 2015, 20:32

Tribalian je napisao/la:
dubrava je napisao/la:dobra večer školarci, fašisti i komunjare
A mene neces da pozdravis, ok. :P
ma tko još pozdravlja cigane :P :D
šta ima? nismo se čuli od jutros :D :lol:
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 20 feb 2015, 20:36

Skinuo krunicu, otisao u solarij, popio kafu :rol:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 20 feb 2015, 20:37

dubrava je napisao/la: šta ima? nismo se čuli od jutros :D :lol:
:lol: yes, yebo te . zaboravio. :mrgreen:

dubrava
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la dubrava » 20 feb 2015, 20:41

Tribalian je napisao/la:
dubrava je napisao/la: šta ima? nismo se čuli od jutros :D :lol:
:lol: yes, yebo te . zaboravio. :mrgreen:
znači ništa novo :mrgreen:
vidim na forumu ništa novo, uvijek iste rasprave, čiji ćaća je ustaša, a čiji partizan :D :D
p.s. vidim ove nove smajlove, ali ne znam se još sluziti s njima, nekako sam tradicionalist i po tom pitanju.... al fora mi je ovaj :shh:

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 20 feb 2015, 20:44

Tribalian je napisao/la: @Chily , znao sam da ces da izdas saopstenje kao reakciju na insinuacije novog clana foruma. :lol:
Ma ne bih ja reagovao na ovu njegovu konstataciju u kojoj tvrdi da lažem,pa i na ovo indirektno etiketiranje poput "klošar" i "seljacina" nego me dojmilo ovo sa podstanarom muslimanom :lol:

A i takav sam ti,tražio je da ne repliciram a ja volim kontru ko Wengerovi nepobjedljivi :mrgreen:

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 20 feb 2015, 20:49

dubrava je napisao/la: vidim na forumu ništa novo, uvijek iste rasprave, čiji ćaća je ustaša, a čiji partizan :D :D
p.s. vidim ove nove smajlove, ali ne znam se još sluziti s njima, nekako sam tradicionalist i po tom pitanju.... al fora mi je ovaj :shh:
Na pdf-ima gde se ja krecem su rasprave na relaciji Mi Narod protiv SPS-a. :mrgreen:

skandi56
Kontakt:

Post Postao/la skandi56 » 20 feb 2015, 21:26

chily-rz je napisao/la:
skandi56 je napisao/la:
Kakva hrpa gluposti. Ne poznajem te, ali znam odmah da si sve ovo izmislio. Ok, sada ćeš ti ponavljati da nisi i ponavljaj, ali svatko normalan tko je vidio malo svijeta zna da je ovo čista bezobrazna laž.
Ako netko ne vjeruje, neka mi se javi u inbox, otići ćemo okićeni muslimanskim simbolima (ovo da će te netko na osnovu lica prepoznati ne znam je li gluplje ili smiješnije) u nasumično odabran kafić i vidjeti reakcije. Ukoliko nam bilo tko priđe našem stolu odmah ću ti u ruke dati 500€.
Takve predrasude imaju samo seljačine i klošari koji nisu otišli dalje od susjednog grada.
Imao sam podstanara muslimana, i dan danas sjednem na kavu s njim i popričam kada se sretnemo. Granični je policajac i nikada (on kaže) nije imao niti najmanju neugodnost.

Što se tiče ove budale Ante, mene više od svega zanima zašto je to sve izazvalo toliko reakcija? Po meni, razlog je taj što 90% ljudi u Bosni i Hercegovini razmišlja baš kao i on! Pa, svi smo svjedoci kakav je odnos ljudi iz većih gradova prema doseljenicima sa sela ("Seljačine, sjebali su nam grad. Bili smo pojam civilizacije do rata."), posebno se to odnosi na Sandžaklije, pa onda odnos Sarajlija prema Zeničanima, Mostaraca prema "škutorima", Bugojancima, Konjičanima (uvrede i puno veće od ovog što je Ante izrekao), one na nacionalnoj osnovi ne treba niti spominjati. Po meni je upravo to razlog što je Ante izazvao ovoliku histeriju. Ljudi najviše pljuju druge zbog stvari koji i oni sami rade, a još jedan "plus" tome da se krene u ofanzivu je i taj što se radi o nacionalnoj osnovi a tu su svi najosjetljiviji (sve redom velike patriote, svi redom samo traže priliku da zajebu državu. Porez ne plaćaju, a rtv pristojbu su zadnji put platili u dinarima).

Ne mislim se više javljati pa me ne trebaš citirati. Slobodno živi u svojoj pećini jednoumlja, ja ću za to vrijeme posjetiti Stari most (po 101. put), Vlašić, Banja Luku, Trebinje, Tuzlu, Beograd, Budvu, Ohrid, Grčku, Tursku, a nadam se i više od toga.
Prica je istinita,ne znam što te je toliko pogodila s obzirom da sama po sebi nije reprezent niceg posebnog..Nabildanih likova sa još nabildanijim egom kolko hoceš a mržnje na nacionalnoj osnovi ima širom naše BiH i to nisu predrasude nego realnost s kojom sam se susreo mnogo puta..

Po tvojoj prici može se zakljuciti da je u Mostaru sasvim normalno okruženje gdje vjera i nacionalnost nisu etiketirali svakog pojedinca a na netu se budale hvale i cinicno likuju kad prošetaju istocnom stranom i obrnuto..Dvije škole pod jednim krovom sa dva razlicita plana i programa na dva razlicita jezika u dvije razlicite smjene al to je valjda sasvim normalno..

Doživio sam ja i u svom gradu i gorih situacija od ove koju sam ovdje ispricao,"moj" Bošnjak(više narkoman nego bilo šta) mi je stavio nož pod grlo trazeci fontele,sreca pa kapiram šatru inace bi me "ovjerio" za sva vremena :mrgreen:

Ne znam o kakvoj pecini pricaš al nisi daleko,nije baš pecina ali je "mracno" ili ti ga crno sa nijansama sive..Laž,kriminal,nepotizam,korupcija,bahatost,arogantnost,licemjerje,hladna lica poljuljanog dostojanstva sa još barem ono malo nade da ce jednog dana biti bolje..Nema ba više ni radnicke klase jer i ovi što rade ili primaju pare ni za što ili "crnjace" za sirotinjsku platu da bi prehranili porodicu.

Jednoumlje ? Ma nema šanse ba,.Ovdje svaka šuša ima mišljenje o svemu i svacemu,.O **** i njihovoj paradi,o Andric gradu,o olimpijadi u Vankuveru ama o svemu što ih se u suštini i ne tice ali garantujem da svako ima svoj zaseban stav jer je valjda to još jedino neko osnovno pravo svakog covjeka koje nam nije oteto u ovoj vukoj.ebini..

Nek si se ti pohvalio da si imao komšiju muslimana,eto kolika je to endemska situacija da si se registrovao da bi istu podjelio ovdje..

Normalno da putuješ kad ti se može,qrc bi otišao i do Travnika na cevape da si na birou kao velika vecina..
Prvo, ispričavam se ako sam te na bilo koji način uvrijedio. Pisao sam malo iznerviran.
Priča mi je toliko nerealna da bih prije povjerovao da si skočio s vrha nebodera i ostao čitav nego u ovo. Definitivno ima svakakvih likova, ali da bih netko prilazio grupici ljudi koji se po ničemu ne izdvajaju, nego je on to po obliku glave "skužio" da nisu domaći? :D
Meni je ružno da se samo jedan dio države tako etiketira. Kada Hrvati traže tri predsjednika onda je to separatizam, nacionalizam i sl. Kada Bošnjaci ne pristaju da u Mostaru bude jedna izborna jedinica onda to nije to isto. Kako?
Kada u Bugojnu postoje dvije škole pod jednim krovom onda je to nacionalizam. Kada to isto Bošnjaci traže u Bešpelju (Jajce) ili Konjević Polju onda se osuđuje vlast u Jajcu i Republici Srpskoj koja ne da bošnjačkoj djeci da se školuju kako oni žele (na svom jeziku i svom programu). Dvoličnost?
Normalno da je jednoumlje. Zašto? Zato što velikoj većini (98% ljudi u državi) mišljenje formira islamska zajednica, katolička i pravoslavna crkva (ovisi kojem stadu pripadaju). Kakvo to mišljenje oni imaju? "Pavelić je radio zločine, ali Tito je veći zločinac i zato živio Ante!", "Nemojte provocirati muslimane i to je to. Živio ISIL!" itd. To su stavovi onih zatucanih koji pokušavaju biti liberalni, one koji ni ne pokušavaju ne bih pisao jer je ispod nivoa bilo kakvog foruma.
Nisam se ja ništa hvalio nego ti kažem da ne treba generalizirati. Stanje je u cijeloj državi više manje slično. Možda je u većim sredinama malo bolje (barem ovako na prvi pogled) jer su naučili živjeti poštujući razlike, ali samo to. Kakav odnos oni imaju prema nekim manjinama koji nisu dio tog društva? Recimo prema tamnoputim ljudima ili homoseksualcima? Ili prema židovima (dovoljno pogledati komentare ispod članka o Palestini).

Nakon ovoga što si ti napisao netko tko nije izašao iz svog mjesta bi pomislio da će ga netko pretući na mrtvo jer ima crte lica koje će ga odati da je musliman?! Ja garantiram životom da ti neće nitko ništa ako uđeš u kafić u Ljubuškom ili Čapljini. Prvi kažem da ima pun k.... primitivaca koji misle da je patriotizam staviti ruku na srce i mrziti druge (ali ništa više nego u drugim sredinama) ali ovoliko nisko pali nisu.

Poanta nije da imam love i da se **** (jer je i to daleko od realnosti) nego da ću bez problema otići i u "bošnjačko", "srpsko", "makedonsko", "tursko", "kinesko" mjesto bez predrasuda.
I ovi što kažu da će te netko likvidirati na ulici ako te vide u dresu BiH su priča za sebe. Kod nas (Zap. Herc.) (prije možda godinu dana), puna kladionica ljudi (standardno :) ), ulazim ja i vidim lika (možda 50-tak godina), psuje svima majku "ustašku", Zrinjski, napada sve kako Zrinjski želi izbaciti Velež iz lige (svima normalno više manje puca qrac za oba kluba), i što misliš kakva je bila reakcija tih ljudi? 9 od 10 ljudi će reći zbog predrasuda da su ga istukli i objesili o prvu banderu, a zapravo mu nitko ništa nije rekao, još ga je netko častio pićem...

Napadati Antu, a raditi to isto (ne mislim na tebe, nego općenito)?

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 feb 2015, 21:32

skandi56 je napisao/la:Slobodno živi u svojoj pećini jednoumlja, ja ću za to vrijeme posjetiti Stari most (po 101. put), Vlašić, Banja Luku, Trebinje, Tuzlu, Beograd, Budvu, Ohrid, Grčku, Tursku, a nadam se i više od toga.
Ho'š doći u Herceg Novi?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

skandi56
Kontakt:

Post Postao/la skandi56 » 20 feb 2015, 21:40

http://www.klix.ba/vijesti/bih/ante-prv ... /150220126" onclick="window.open(this.href);return false;

Evo, jedan je izašao iz pećine, ostaje ih još preko tri milijuna. (pesimisti kažu i četiri)

bulbasor
Kontakt:

Post Postao/la bulbasor » 20 feb 2015, 21:44

Tribalian je napisao/la:
dubrava je napisao/la: vidim na forumu ništa novo, uvijek iste rasprave, čiji ćaća je ustaša, a čiji partizan :D :D
Na pdf-ima gde se ja krecem su rasprave na relaciji Mi Narod protiv SPS-a. :mrgreen:
@Trib
Zar ne glasas za SPS i usput pjevusis "Miljacku"? :mrgreen: :mrgreen:
Sta ima u BG?
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.