FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Omerbavarac
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Omerbavarac » 05 apr 2010, 01:11

slani grad je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:
slani grad je napisao/la:mislim da je sljedece kolo mozda i jedno od najbitnijih sto se nas tice iako mozda ne izgleda tako na prvi pogled..naime...laktasi putuju u travnik a mi kuci igramo sa zrinjskim...ukoliko bi mi mlatnuli zrinjski a travnik otreso laktase mi bi im pobjegli za BIH uslove velikih 6 bodova...posto se modrica vec lagano pakuje gledam raspored laktasa u gostima...idu zelji,leotaru,sirokom i zrinjskom..cak i ako im leotar dadne bodove u trebinju morali bi da bi se spasili pobijediti jos nekoga na strani a to ce tesko ic s obzirom gdje gostuju..zato i mislim da im je jedina sansa da uzmu travnik i tako ostanu u trci...mada..vidjet cemo :?

ovo sve stoji ali sa pred uslovom da ni vi nekiksate ni jednu kuci...a ne znam ko vam sve dolazi sem nas???...u glavnom puno srece u nastavku i navijam da ostanete....kaki tamo neki laktasi
ma i mi imamo tezak raspored..dolazite vi,borac,zrinjski,velez,travnik a idemo slaviji,rudaru,olimpiku i modrici...j.e.b.o.t.e pa duplo laksi raspored na strani :o :o :D
Kupiti bodove u gostima, a prosipati na domacem terenu. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 05 apr 2010, 01:14

bas zajebane utakmice imate kuci...ako ne kiksate ni jednu kuci protiv ovih protivnika zasluzili ste da ostanete u ovoj nasoj "eliti"...mada sigrno mozete traziti bodove u prjedoru i protiv olimpika u gostima + modrica otpisana ;)
Zadnja izmjena: 19TM87, dana/u 05 apr 2010, 01:24, ukupno mijenjano 1 put.
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 05 apr 2010, 01:19

A imate modricu u zadnjem kolu sta se zalite :D, taman mozete kuci protiv nas kiksati izgubiti jedno dva boda da bar to podjelimo duzni ste nam od prosle sezone :P. sala naravno ali u svakom slucaju imate modricu u zadnjem i to vas izvalaci, a protiv nas( ZELJO) sta Bod da :D
Mes Que Un Club

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 apr 2010, 09:54

amertiger je napisao/la:A imate modricu u zadnjem kolu sta se zalite :D, taman mozete kuci protiv nas kiksati izgubiti jedno dva boda da bar to podjelimo duzni ste nam od prosle sezone :P. sala naravno ali u svakom slucaju imate modricu u zadnjem i to vas izvalaci, a protiv nas( ZELJO) sta Bod da :D
Zaboravite bodove u Tuzli. Nafaku trazite na nekom drugom mjestu. ;) :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 apr 2010, 10:05

Nama sad protiv Zrinjskog je biti ili ne biti,ako uzmemo bice dobro,uz nasu podrsku mogu doci do 3 boda,pa makar dobili 1:0,samo nek je 3 boda,onda idemo Slaviji,tu cemo jedva nesh uspjet,bod bi bio fenomenalan,pa nam dolazi Zeljo,koji se bori za titulu,njima puno srece,al nema bodova,i da ne zaboravim imamo dvije kuci protiv Borca i Travnika,tu bi 6 bodova dosta pomoglo.Sretno nam u subotu :)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 05 apr 2010, 10:09

amertiger je napisao/la:A imate modricu u zadnjem kolu sta se zalite :D, taman mozete kuci protiv nas kiksati izgubiti jedno dva boda da bar to podjelimo duzni ste nam od prosle sezone :P. sala naravno ali u svakom slucaju imate modricu u zadnjem i to vas izvalaci, a protiv nas( ZELJO) sta Bod da :D
neko mora prekinut vasu zlatnu seriju...bolje mi nego prijedor :D :D
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 05 apr 2010, 10:12

Ja sinoć sanjo da je Sloboda pobjedila 2:1 Zrinjskog, ocam'.

Ovog se sjećam, zrinjski je u 5 minuti poveo preko Kordića, on je pogodio glavom, meni se čini. Onda u 45 minuti, Tarik Okanović iz Slobodnog udarca pogodio samo rašlje Melhera. I onda u 92 ili 72 minuti, ogromna gužva ispred gola Zrinjskog, bili su Karadža, Mostarlić i Jugunčić u petercu i neko je utrpo loptu u gol. Barem tako mislim :D
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 apr 2010, 10:26

650.000KM :roll: radi li sta sud ovaj :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 05 apr 2010, 10:29

AulleTa je napisao/la:Ja sinoć sanjo da je Sloboda pobjedila 2:1 Zrinjskog, ocam'.

Ovog se sjećam, zrinjski je u 5 minuti poveo preko Kordića, on je pogodio glavom, meni se čini. Onda u 45 minuti, Tarik Okanović iz Slobodnog udarca pogodio samo rašlje Melhera. I onda u 92 ili 72 minuti, ogromna gužva ispred gola Zrinjskog, bili su Karadža, Mostarlić i Jugunčić u petercu i neko je utrpo loptu u gol. Barem tako mislim :D
E jbg da si umjesto Mostarlića sanjo Gradu il GentleFuckera bio bi siguran 100% al ajde vidjet cemo :lol: :lol: :lol:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 apr 2010, 10:38

Probisvjet je napisao/la:650.000KM :roll: radi li sta sud ovaj :mrgreen:
Nema ba nish od toga,isplatit ce nesto para i nagodbu ce imati sa Slobodinim ljudima,da nam isplate propali bi.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 apr 2010, 10:44

AulleTa je napisao/la:Ja sinoć sanjo da je Sloboda pobjedila 2:1 Zrinjskog, ocam'.

I ovaj nam odgovara rezulat,cuj Tare,ja bgmi mislio Grado iz slobodnjaka,a taj drugi je ubacio Jogi nema kod drugi da dadne odlucujuce golove :D

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 apr 2010, 15:49

Nista se ne sikirajte, dok je stopera bice i pojeda :mrgreen:
Treba krenuti u utakmicu sa najmanje 6-7 stopera i formacija gdje ko stigne prije! :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 apr 2010, 15:55

Probisvjet je napisao/la:Nista se ne sikirajte, dok je stopera bice i pojeda :mrgreen:
Treba krenuti u utakmicu sa najmanje 6-7 stopera i formacija gdje ko stigne prije! :mrgreen:
Dobra taktika :) znas li mozda kad je tekma u subotu ili nedjelju,da isplaniram sebi.

meme pitar
Kontakt:

Post Postao/la meme pitar » 05 apr 2010, 16:04

Nemojte računati pobjedu u Modriči jer ako bude ta odlučivala polomit će Vas i sudije i igrači i pobjedit će vas ako bude trebalo Laktašima.

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 05 apr 2010, 18:17

Heheh,... tako mi je nesto bilo u snu.
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 05 apr 2010, 18:25

imal te snimke utakmice :D sto ste poslali SPORTSPOER.BA ....da i nju nepravite koliko i stadion :D
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 apr 2010, 19:36

johnnyHZ je napisao/la:imal te snimke utakmice :D sto ste poslali SPORTSPOER.BA ....da i nju nepravite koliko i stadion :D
Jel prve il druge :mrgreen:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 05 apr 2010, 19:38

Probisvjet je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la:imal te snimke utakmice :D sto ste poslali SPORTSPOER.BA ....da i nju nepravite koliko i stadion :D
Sacekaj da je nadju, zagubila se! :o

:mrgreen:

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 05 apr 2010, 20:19

Sacekaj da je nadju, zagubila se! :o

:mrgreen:
pa da mora da je sve cisto pa nema potrebe da se gleda ccc
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 05 apr 2010, 20:22

Ne brinem se ja da je cisto,dokazali ste u par kola nakon sa puno zutih i crvenih koliko ste nevini ;)

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.