Velezova skola je to brato mora kvalitetan bitMortemHz je napisao/la:Pa do Sarajeva

Velezova skola je to brato mora kvalitetan bitMortemHz je napisao/la:Pa do Sarajeva
Nema potrebe za pjevanjem. Kad vidimo Duska Vahu Baku i ostale hoMe ide istim stopamaMortemHz je napisao/la:Realno
Dingospo vazda bio. Bez dlake na jeziku ali smirenim tonom. Meho je car i kao osoba i kao trener a o igrackoj legendi da ne govorimo. Pogodili ste "sridu" s njim sto bi rekli stari alkariHead je napisao/la:Nek je on nama ziv i zdrav jos 100 godina.
A ne znam jeste li citali, kad je dosao kod nas u prvom intervju je rek'o da je Mostar njegov grad a Velez njegov klub i to ce tako ostati bez obzira sto je dosao u FKS, meni je tad jos vise porast'o u ocima jer se nije sluzio laznom demagogijom.
Vidim i RK Turbina učestvuje,lijepo branio je Kole za Turbinu jedno vrijeme a eto da se pohvalim meni je engleski predavao u srednjoj!R.I.P KOLEshaman7 je napisao/la:RAja da vas pozovem na memorijalni rukometni turnir u Nedjelju. Naime, turnir je za našeg rahmetli druga Koleta, koji nas je napustio prije 2 godine. Naletite, ispostujte prije svega Koleta, pa rad kluba i igrača. Inače ekipa je pojačana sa 3-4 nova igrača, neki su se oporavili od povreda tako da bi mogla ovo polusezona da bude odlična![]()
Raspored turnira :
11:00 - 12:30 / RK "Velež" - RK "Turbina"
12:30 - 12:45 / Svečano otvaranje turnira
13:00 - 14:30 / RK "Sloga" - RK "Igman"
14:30 - 15:30 / Zajednički ručak svih učesnika turnira
16:00 - 17:30 / Utakmica za 3. Mjesto
17:30 - 19:00 / Finale
19:00 - Dodjela nagrada, priznanja i svečano zatvaranje turnira
Da, zbog memorijalnosti turnira pozvali smo ekipe sa kojima je nekako vezan. Branio je i u Igmanu , a bio je saigrač skoro kompletnoj prvoj postavi Sloge. Očekuje se jedna fina, blaga atmosfera, naletiteemil02in je napisao/la:Vidim i RK Turbina učestvuje,lijepo branio je Kole za Turbinu jedno vrijeme a eto da se pohvalim meni je engleski predavao u srednjoj!R.I.P KOLEshaman7 je napisao/la:RAja da vas pozovem na memorijalni rukometni turnir u Nedjelju. Naime, turnir je za našeg rahmetli druga Koleta, koji nas je napustio prije 2 godine. Naletite, ispostujte prije svega Koleta, pa rad kluba i igrača. Inače ekipa je pojačana sa 3-4 nova igrača, neki su se oporavili od povreda tako da bi mogla ovo polusezona da bude odlična![]()
Raspored turnira :
11:00 - 12:30 / RK "Velež" - RK "Turbina"
12:30 - 12:45 / Svečano otvaranje turnira
13:00 - 14:30 / RK "Sloga" - RK "Igman"
14:30 - 15:30 / Zajednički ručak svih učesnika turnira
16:00 - 17:30 / Utakmica za 3. Mjesto
17:30 - 19:00 / Finale
19:00 - Dodjela nagrada, priznanja i svečano zatvaranje turnira
Karamba i karambita sto bi Ciko rekaoZagor je napisao/la:"...na Rondou ljubavi, Rođeni su ostali..." pozdrav za Rođene !
KenoRob je napisao/la:Sanjam sinoc stoji Anto na starom mase rukama pozdravlja mnostvo prisutni ljudi, bruka raje i televizija....neki likovi pustaju vijenac sa krstom i mjesec i zvijezdom niz Neretvu narod jeca od srece svi se grle.....j.ebo me svak ako ovo nije izvodljivo daj nesto organizujte
Ovo je žalosno, vjeruj mi.KenoRob je napisao/la:Sanjam sinoc stoji Anto na starom mase rukama pozdravlja mnostvo prisutni ljudi, bruka raje i televizija....neki likovi pustaju vijenac sa krstom i mjesec i zvijezdom niz Neretvu narod jeca od srece svi se grle.....j.ebo me svak ako ovo nije izvodljivo daj nesto organizujte
Vidit ces ti brato kad ante stisne muda i odradi selfie na starom u 04 ujutroKenoRob je napisao/la:Sanjam sinoc stoji Anto na starom mase rukama pozdravlja mnostvo prisutni ljudi, bruka raje i televizija....neki likovi pustaju vijenac sa krstom i mjesec i zvijezdom niz Neretvu narod jeca od srece svi se grle.....j.ebo me svak ako ovo nije izvodljivo daj nesto organizujte
Cernica je napisao/la:Vidit ces ti brato kad ante stisne muda i odradi selfie na starom u 04 ujutroKenoRob je napisao/la:Sanjam sinoc stoji Anto na starom mase rukama pozdravlja mnostvo prisutni ljudi, bruka raje i televizija....neki likovi pustaju vijenac sa krstom i mjesec i zvijezdom niz Neretvu narod jeca od srece svi se grle.....j.ebo me svak ako ovo nije izvodljivo daj nesto organizujte![]()
![]()
Ma brato Pastrmka, dobar je Ante momakCernica je napisao/la:Brato salili Anti stravu i ispo stari most od olova![]()
![]()