HKK Široki
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: HKK Široki
Ocekivao sam malo vise od sirokog
Ako je ko bio moze sazetak utakmice jer se na streamu slabije vidijelo
Ako je ko bio moze sazetak utakmice jer se na streamu slabije vidijelo
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
@kevin Igra li Naletilic veceras?
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Igra Naletilic, nece igrati Mikulic i Karacic
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
+13 na poluvremenu za nas, Novacic 21p 

HRHB
HRHB
- tuzlak1987
- Kontakt:
Morate jos pure jesti 

Sudije kriminalne, dvostruki kriteriji citavu utakmicu.
Imate jako losu klupu, kada je Diminic dobio petu na pocetku 3/4 prelomili smo totalno.
Imate jako losu klupu, kada je Diminic dobio petu na pocetku 3/4 prelomili smo totalno.
Jedan grad, jedna ljubav!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma znas kako to ide, sada su krenuli sa slabijom ekipom u sezonu. Kada dodje do pola sezone da ne placaju skuplje igrace, kada dodje taj trenutak dici ce se 100 privatnika nekih iz Sirokog i dovesti 5 igraca te ce uzeti titulu sa 20 razlike u svakoj utakmiciGifron je napisao/la:Sudije kriminalne, dvostruki kriteriji citavu utakmicu.

Odlicno smo otvorili sezonu, dvije ozbiljnije utakmice i dva poraza
Bit ce ovo jako teska sezona, prije svake utakmice popiti tabletu za smirenje

Bit ce ovo jako teska sezona, prije svake utakmice popiti tabletu za smirenje

HRHB
HRHB
-
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo malo detalja sa utakmice
Evo malo detalja sa utakmice
Niste bili losi, ali klupa vam je kriminlna, mladi momci svaka cast, al nema niko ko moze odigrat pogotovo nakon 3 iskljucenja, lose suđenje svakako, ali više je išlo u vašu koristu objektivno, mada bilo je gluposti i u našu korist, kraj utakmcie smo vas slomili tj. Adi Sarajlic sa poenima i dvije ukradene, kad vasim igracima ispadaju lopte...
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Klupu i igru Širokog najbolje opisuje podatak da su Bilinovac, Katić i Novačić zajedno zabili 67 od 80 poena Širokog.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Izgleda da će veliki problem biti petica...Prskalo ima manjak centimetara i dosta je tvrd takoda nije adekvatna zamjena....suci?...podjednako loši za obe strane...Široki je ovo izgubio zbog sebe..ne zbog sudaca...suci su bili podjednako loši na obe strane...Slobodi u prvom a Širokom u drugom poluvremenu...liga je duga i sve je to ok ako se izvuku neke pouke iz ovog....ni Sloboda nije nimalo naivna ekipa
Na sta je spao nekadasnji derbi za kojega se zivilo...
Odlicna utakmica nasih momaka, svi su dobili dobru minutazu, samo zao mi je sto nije bilo Karacica, bilo bi i atraktivnijih poteza
Sto se tice nasih protivnika, isto kao da su sa ulice pokupili igrace pa dosli ovamo, da se nasi nisu opustili ovo bi zavrsilo 60-70 razlike, ovako su dobro prosli, katastrofa, nezz gdje su iscupali onog amera ali lik blage veze nema
Odlicna utakmica nasih momaka, svi su dobili dobru minutazu, samo zao mi je sto nije bilo Karacica, bilo bi i atraktivnijih poteza

Sto se tice nasih protivnika, isto kao da su sa ulice pokupili igrace pa dosli ovamo, da se nasi nisu opustili ovo bi zavrsilo 60-70 razlike, ovako su dobro prosli, katastrofa, nezz gdje su iscupali onog amera ali lik blage veze nema
HRHB
HRHB
-
- Kontakt:
Ključ u bravu.
Velić majmun na -4 igra bez centra ,pa Mimica i Bili nerezonski pucaju trice s 7-8 metara,popushio je tekmu
Veka mrtvi Princ te sam pobjedi
Naletiliću ostavi se košarke ,ozbiljno, dok si još mlad bolje ti upisat neki faks i probat ce doškolovat i zaposlit negdje jer vidiš i sam da ovo nema smisla ,smiju ti se ljudi s tribina ,više stavno nema smisla da uzimaš nekome mjesto
Babić zabije 40+ koševa zadnju utakmicu za Jablanicu (a nije ova liga nešto jača)
Mimici se zahvalite ,a Domu Bošnjaka ostavite u Zadru ,ne uzimajte dečku šansu da igra ozbiljnu košarku
Velić majmun na -4 igra bez centra ,pa Mimica i Bili nerezonski pucaju trice s 7-8 metara,popushio je tekmu
Veka mrtvi Princ te sam pobjedi
Naletiliću ostavi se košarke ,ozbiljno, dok si još mlad bolje ti upisat neki faks i probat ce doškolovat i zaposlit negdje jer vidiš i sam da ovo nema smisla ,smiju ti se ljudi s tribina ,više stavno nema smisla da uzimaš nekome mjesto
Babić zabije 40+ koševa zadnju utakmicu za Jablanicu (a nije ova liga nešto jača)
Mimici se zahvalite ,a Domu Bošnjaka ostavite u Zadru ,ne uzimajte dečku šansu da igra ozbiljnu košarku
Šta je ovo dobili naše Sparse, ne vjerujem u rezultat. Sutra nas opet očekuje od Igosa tamburanje
20. LeBron James 24913 (14.4.2015.)
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
7. LeBron James 4631 (Play-off)
641 uzastopna utakmica s 10+ poena
Imali ste dosta sreće i bili šuterski raspoloženi. Remekun je sjajan igrač moram priznati, poentira sa velikom lakoćom i ima onu smirenost i inteligenciju u igri. Sretno protiv Igokee, treba vam biti drago da ste, iako realno kvalitetom daleko od Sparsa, a kamoli Igokee uspjeli ući u finale. 

kup je naš 

Izvini, ali ti opet moram napisati da se kvalitet dokazuje na parketu, ne na papirukovacic je napisao/la:Imali ste dosta sreće i bili šuterski raspoloženi. Remekun je sjajan igrač moram priznati, poentira sa velikom lakoćom i ima onu smirenost i inteligenciju u igri. Sretno protiv Igokee, treba vam biti drago da ste, iako realno kvalitetom daleko od Sparsa, a kamoli Igokee uspjeli ući u finale.
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
-
- Kontakt:
Nakon onakve predstave u Mostaru(ne moze losije od onog) ovu su nam u najmanju ruku bili dužni
Opet Katić pokazo da je tata-mata,Gigu večeras sreća pomazila imao je par finih prodora,još 5 ovakvih utakmica odigrat ,da bi se mogao nazvati igračem
Sutra očekujem hladno tuširanje 20 tak razlike (ovisi koliko ce Kanađanin igrat),da nije Heslip došao imali bi se čemu nadat jer Igosi su očajni u ABA Ligi ,ali ovo je jedan od najboljih igrača koji je igrao u BiH,ako ne i najbolji,pokrenuo ih je ,razigrao,digao ,mislim da ako ostane proštetat će se ligom
Mislim da bi taktika za sutra trebala biti ,pusti ga da zabije svojih 25+ koševa ali ne daj da razigrava druge (tako smo dobili Cedevitu kad je Draper harao ABA ligom,Vela samo se sjeti toga),ako ih spustimo ispod 70 koševa možemo se nečemu nadati
Momci samo hrabro,ako igdje čudo se može učiniti to je Skenderija(toliko puta bilo da je već činjenica)
Opet Katić pokazo da je tata-mata,Gigu večeras sreća pomazila imao je par finih prodora,još 5 ovakvih utakmica odigrat ,da bi se mogao nazvati igračem
Sutra očekujem hladno tuširanje 20 tak razlike (ovisi koliko ce Kanađanin igrat),da nije Heslip došao imali bi se čemu nadat jer Igosi su očajni u ABA Ligi ,ali ovo je jedan od najboljih igrača koji je igrao u BiH,ako ne i najbolji,pokrenuo ih je ,razigrao,digao ,mislim da ako ostane proštetat će se ligom
Mislim da bi taktika za sutra trebala biti ,pusti ga da zabije svojih 25+ koševa ali ne daj da razigrava druge (tako smo dobili Cedevitu kad je Draper harao ABA ligom,Vela samo se sjeti toga),ako ih spustimo ispod 70 koševa možemo se nečemu nadati
Momci samo hrabro,ako igdje čudo se može učiniti to je Skenderija(toliko puta bilo da je već činjenica)

Možda ako je utakmica kvalitetna, ali u utakmici sa onakvom košarkom pobjeđuje iskusniji. Navijam za dobro finale.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.