Ma kakvi, ne daj Božeinvincible1921 je napisao/la:nisam gledo tekmu , al vidim melo izdominirojoj sve me nesto strah da ce Gallowaza trejdat
New York Knicks
Moderatori/ce: CashMan,KK_Bosna,kad_kako,Pasha
Re: New York Knicks
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- invincible1921
- Kontakt:
haj marc ili millsap mi je jasno, melo je tu uz THJ onda okafor...al ko bi jos mogo cinit rosterCarlo je napisao/la:Ma kakvi, ne daj Božeinvincible1921 je napisao/la:nisam gledo tekmu , al vidim melo izdominirojoj sve me nesto strah da ce Gallowaza trejdat
On nam je sljedeće sezone ako Bog da šesti igrač
=\_1921_/=
Kako su krenuli i Gasol i Millsap s svojim timovima postoji mnogo šansi da ostanu tamo gdje jesuinvincible1921 je napisao/la:haj marc ili millsap mi je jasno, melo je tu uz THJ onda okafor...al ko bi jos mogo cinit rosterCarlo je napisao/la:Ma kakvi, ne daj Božeinvincible1921 je napisao/la:nisam gledo tekmu , al vidim melo izdominirojoj sve me nesto strah da ce Gallowaza trejdat
On nam je sljedeće sezone ako Bog da šesti igrač
nemam neku ideju
Vjerujem da će biti igrača iz sadašnjeg rostera koji će biti tu i sljedeće sezone. Vjerovatno Acy, Smith, Galloway pa možda i Lance Thomas koji se pokazao kao vrlo dobar pick up.
- invincible1921
- Kontakt:
The Knicks Wall @TheKnicksWall 3 hours ago
.@carmeloanthony and @SpikeLee will coach during the 2015 NBA Celebrity All Star Game. @ALLAN_HOUSTON is playing and is expected to drop 50.
Ne znam da li Knicksi igraju da pobijede ili da izgube,teško je razlučiti
izgleda da gradske rivale žele pobijediti. Ovi dresovi Netsa su užasni,tako su pidžamasti 
Edit: na kraju ipak poraz Knicksa, iznenađenje
Malo o Amareu, čovjek koji ne igra a uzima ogroman novac, jedva čekam da mu vidim leđa, njegov ugovor je jbn sidro koje vuče Knickse ka dnu već dugo vremena
Edit: na kraju ipak poraz Knicksa, iznenađenje
Malo o Amareu, čovjek koji ne igra a uzima ogroman novac, jedva čekam da mu vidim leđa, njegov ugovor je jbn sidro koje vuče Knickse ka dnu već dugo vremena
Veceras Melo out, Amare igra. Da vidimo mogu li nasi pruziti otpor drugoj najboljoj ekipi lige 
Bargnani igra vecerasAl Iannazzone @Al_Iannazzone 1h1 hour ago
When Derek Fisher was asked if everyone was available tonight, he said, "Capital Y, Capital E, Capital S."
Ja sam zaboravio i kako taj čovjek izgledaCarlo je napisao/la:Bargnani igra vecerasAl Iannazzone @Al_Iannazzone 1h1 hour ago
When Derek Fisher was asked if everyone was available tonight, he said, "Capital Y, Capital E, Capital S."![]()
![]()
- Donnie Darko
- Kontakt:
Da ti osvježim malo pamćenje.Thranduil je napisao/la:Ja sam zaboravio i kako taj čovjek izgledaCarlo je napisao/la:Bargnani igra vecerasAl Iannazzone @Al_Iannazzone 1h1 hour ago
When Derek Fisher was asked if everyone was available tonight, he said, "Capital Y, Capital E, Capital S."![]()
![]()
http://s10.postimg.org/wmkl9jwe1/andrea.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Nema na čemu.
Ovo dok je bio deblji?Donnie Darko je napisao/la: Da ti osvježim malo pamćenje.
http://s10.postimg.org/wmkl9jwe1/andrea.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Nema na čemu.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Unisti Melo Miami
14 poena, 6/6 za 8 minuta 
Najvjerovatnije zadnja utakmica Amarea u dresu Knicksa i to u rodnom Orlandu. 

SPORTSTALK1240 @sportstalk1240 48m
Our thoughts and prayers to former #NYK Anthony Mason, who had a heart attack and 9 hours of surgery today...

Amare je i zvanično napustio Knickse. Sretno mu i sve mu najbolje želim. Carmelo kaže da je Amare bio jedan od razloga zašto je Melo došao u Knickse. Njegov najveći problem su bile povrede, nažalost. Šteta što prvoj sezoni nije bio zdrav u playoffu, kao ni Billups možda bi drugačije bilo protiv Bostona, ali otom potom.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Sretno mu u nastavku karijeru. Vjerovatno će nastaviti karijeru u Dallasu kako javlja Yahoo.

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Sretno mu u nastavku karijeru. Vjerovatno će nastaviti karijeru u Dallasu kako javlja Yahoo.
"My heart always lies with the Knicks," Stoudemire said. "My loyalty is with [Knicks owner] Mr. [Jim] Dolan. I feel like New York is my home now. I feel like I'm a New Yorker for sure.
"I have a farm here. I have family and friends here. New York will always be my home whether I am here playing for the Knicks or not."
Tina Cervasio @TinaCervasio 2h2 hours ago
Amar'e... "I leave the #Knicks with a heavy heart, I wish the organization the best of luck. Once a Knick always a Knick.

Dos'o je i taj dan.
Putuj igumane i ne brini za manastir.
Sve najbolje u nastavku karijere, i da budes imao srece koliko kod nas nisi imao.
Putuj igumane i ne brini za manastir.
Sve najbolje u nastavku karijere, i da budes imao srece koliko kod nas nisi imao.
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
Melo ove sedmice ide na operaciju koljena, 4-6 mjeseci out.Al Iannazzone @Al_Iannazzone 8 minutes ago
On trade deadline: Phil said he expects it to be a busy day today and tomorrow
Pablo tradeovan u Rocketse. Sretno majstore. Pravi profesionalac, jedan od najdražih igrača.
Dobili smo dva 2nd roundera i Shveda, nije loše.
Dobili smo dva 2nd roundera i Shveda, nije loše.
- invincible1921
- Kontakt:
Ima još nade za Juniora, jedino ako preko ljeta kakav trade bude 
Starteri su: Calderon, Galloway, Early, Smith i Amundson. Miami ima samo 9 dostupnih igrača.
Shved će nositi broj 1 i bit će dostupan vjerovatno u nedjelju protiv Clevelanda.
Starteri su: Calderon, Galloway, Early, Smith i Amundson. Miami ima samo 9 dostupnih igrača.
Shved će nositi broj 1 i bit će dostupan vjerovatno u nedjelju protiv Clevelanda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.