6. Juna 2016. godine mora biti među 56 najboljih igrača svijeta. Dakle, ide na Olimpijadubulbasor je napisao/la:Mozda je malo prerano i nerealno, ali zna li neko kakva su pravila za nastup na Olimpijadi?
Moze li se ici s nekom pozivnicom, ili se samo gleda rejting na ATP listi?
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Ljudi, imaaaaa li kakvih otkaza u Buenos Airesu??? Dajte taj muštuluk!
Zar Damir ne igra u nedjelju? 
Tacno takosudac92 je napisao/la:Zar Damir ne igra u nedjelju?
Pa to nije nemoguce, samo da ga zdravlje posluzi.Virtu4l je napisao/la:6. Juna 2016. godine mora biti među 56 najboljih igrača svijeta. Dakle, ide na Olimpijadubulbasor je napisao/la:Mozda je malo prerano i nerealno, ali zna li neko kakva su pravila za nastup na Olimpijadi?
Zemljo tisućljetna na vjernost Ti se kunem!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Šta ima za Zeballosa? Ne znam ti engleski kako treba a kamo li španski.Virtu4l je napisao/la:6. Juna 2016. godine mora biti među 56 najboljih igrača svijeta. Dakle, ide na Olimpijadubulbasor je napisao/la:Mozda je malo prerano i nerealno, ali zna li neko kakva su pravila za nastup na Olimpijadi?
Čuj finale u nedjelju, nisam nikad vidio da ima pauza između polufinala i finala.
edit: Skont'o. Nikave veze nema s Damirov. Šteta, baš sam se ponadao da je u MD pa hoće odustat
Zadnja izmjena: Unofficialpage, dana/u 20 feb 2015, 23:24, ukupno mijenjano 1 put.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Zeballos dobio posljednju pozivnicu.Unofficialpage je napisao/la:Šta ima za Zeballosa? Ne znam ti engleski kako treba a kamo li španski.
Čuj finale u nedjelju, nisam nikad vidio da ima pauza između polufinala i finala.
Ovdje piše da turnir traje do 21. februara, a to je sutra,
https://pbs.twimg.com/media/B8d-qhoIEAAAKPw.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Virtual, ja ne vidim nigdje Zeballosa na entry listi za BA. Kakve on sad veze ima?Virtu4l je napisao/la:Unofficialpage je napisao/la: Zeballos dobio posljednju pozivnicu.
Ovdje piše da turnir traje do 21. februara, a to je sutra,
https://pbs.twimg.com/media/B8d-qhoIEAAAKPw.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
P.S. Kako se dobija ovaj Wild card?
I Damir je za ss.ba izjavio da je sutra finale.
Volio bih pratiti Damira i slijedece sedmice,ali sto se mene tice moze idmoriti slijedecu sedmicz,zaista je zasluzio 
Nema nikakve veze sa nama, dobio je WC za Buenos Aires, i to je to. To dodjeljuje organizator turnira, obično domaćim igračima.pingpong je napisao/la:Virtual, ja ne vidim nigdje Zeballosa na entry listi za BA. Kakve on sad veze ima?
Aha, hvala. Znači preko WC nema šanse, preko SE već ušle dvije alternative ispred Damira. Jedino sad ostalo da pehiramo ovima sa liste da izvrću zglobove i slično. Npr. u 00:45h igra Nadal protiv Cuevasa.. Ko god od njih polomi nešto upada DamkecVirtu4l je napisao/la:Nema nikakve veze sa nama, dobio je WC za Bueno Aires, i to je to. To dodjeljuje organizator turnira, obično domaćim igračima.pingpong je napisao/la:Virtual, ja ne vidim nigdje Zeballosa na entry listi za BA. Kakve on sad veze ima?
Hebe lud zbunjenog.

A ovdje do 22.02 , a cirkusaVirtu4l je napisao/la:Ovdje piše da turnir traje do 21. februara, a to je sutra,
http://www.atpworldtour.com/posting/2015/6963/mds.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Sutra je finale, gdje još ima da je između polufinala i finala dan odmora
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
Uhh kako bi bilo samo dobro osvojiti sutra turnir u Meksiku, saznati da je neko otkazao u BA, sjesti na avion i smjestit' se u Argentini. Nedjelju prespavati, masaže, šetnja i to i u sljedećoj sedmici otvaranje nove stranice u historiji bh. tenisa - recimo neko finale protiv Nadala. I onda poslije Buenos Airesa se može potpuno odmorit'.
Prije svega cestitke momcima na novim pobjedama i Damiru sto je ispisao historiju bh. tenisa
Zadnjih 10-ak dana zaista uzivamo gledajuci nase tenisere i mislim da je konacno dosla godina u kojoj ce se desiti pravi bum sto se tice bh. tenisa. Damir je konanco usao u TOP 100, odnosno TOP 90 i prvi je igrac koji je to uradio pod nasom zastavom. Igra u velikoj formi i jako bih volio da sutra uzme i ovaj turnir. Bit ce tezak mec, pogotovo sto i Estrella igra u zivotnoj formi, ali vjerujem da Damir moze do titule. Idealno bi bilo da neko otkaze u BA i da Damir tamo zaigra u MD, ali izgleda da ce opet ostati prvi ispod crte. Souza je izgubio od Haider-Maurera, tako da mu samo jedno odustajanje treba, ako sam dobro pohvatao ono sto je @Virtual pisao.
Mirza je i sa ovim polufinalom napravio veliki pomak na ATP listi, ali od njega nas ne smije nista iznenaditi. Danas kada je imao 3-0 u drugom setu mislio sam da ce lagano zavrsiti mec, ali nije. Ono sto je vazno jeste i to da je ovom pobjedom izborio i MD narednog turnira, tako da nece morati igrati kvalifikacije.
Zadnjih 10-ak dana zaista uzivamo gledajuci nase tenisere i mislim da je konacno dosla godina u kojoj ce se desiti pravi bum sto se tice bh. tenisa. Damir je konanco usao u TOP 100, odnosno TOP 90 i prvi je igrac koji je to uradio pod nasom zastavom. Igra u velikoj formi i jako bih volio da sutra uzme i ovaj turnir. Bit ce tezak mec, pogotovo sto i Estrella igra u zivotnoj formi, ali vjerujem da Damir moze do titule. Idealno bi bilo da neko otkaze u BA i da Damir tamo zaigra u MD, ali izgleda da ce opet ostati prvi ispod crte. Souza je izgubio od Haider-Maurera, tako da mu samo jedno odustajanje treba, ako sam dobro pohvatao ono sto je @Virtual pisao.
Mirza je i sa ovim polufinalom napravio veliki pomak na ATP listi, ali od njega nas ne smije nista iznenaditi. Danas kada je imao 3-0 u drugom setu mislio sam da ce lagano zavrsiti mec, ali nije. Ono sto je vazno jeste i to da je ovom pobjedom izborio i MD narednog turnira, tako da nece morati igrati kvalifikacije.
Kad će se definitivno znati taj "spisak" za BA i da li će Damir uopšte nastupati?
I u slučaju da ne ode u BA hoće li ići na neki drugi turnir ili će odmarati?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Od 32 igraca u kvalifikacijama BA 20 ih je iz Argentine, sto je previse, previse je 
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Ja se ibretim osobama poput tebe,bez imalo obraza pišeš,ali dobro dijete si pa ti ne mogu ni previše zamjeriti,valjda naučiš u skorijoj budućnosti nešto o lijepom ponašanju.Ricardo2004 je napisao/la:Olimpijada![]()
![]()
buahahahahahahaahahahahahahhahahahahah pa stvarno se svaki put ibretim kad udem na ovu temu joj Allahu dragi Olimpijada i dzumhur zajedno buahahahahahahahahaahhahah odavno bolji vic nisam procito
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dobri ste mi pravo samo tako nastavite..
Boze pomozi![]()
![]()
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mislim da je to to. Ništa od BA.FaraonTM je napisao/la:Kad će se definitivno znati taj "spisak" za BA i da li će Damir uopšte nastupati?
Danas finale u 20h. A Mirza igra drugi meč, program počinje u 13h
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.