FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Joj pauze , hoce li vise ovo 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
U utakmici protiv Trebinjaca priliku su dobila i trojica juniora Burović, Mujagić i Rastoder, i kad dodamo da je protiv Tuzlaka u startnoj postavi bio Kadušić, također junior, znači nova četiri akademca kucaju na vrata prvog tima. Nek dvojica ulete, uz ovu sada dvojicu, možemo biti zadovoljni.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Jel ima kakvih novosti oko Cimirota. Hoce li biti spreman do utakmice sa Zvijezdom?
- wwwfcsarajevoba
- Kontakt:
[youtube][/youtube]

edit: Hilmo, čuli te
Zadnja izmjena: koalem, dana/u 21 feb 2015, 00:09, ukupno mijenjano 1 put.
4.10.2009.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
umjesto Bilbije - Radovac. A Duljevic svakako ulazi svjez da lomi kicme polumrtvim umornim bekovima i stoperimakoalem je napisao/la:EDit: **** ti link
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ovo je neka moja pretpostavka kojih će 11 istrčati. Kasnije očekujem Radovca, Duljevića i Berberovića.Bosniacum Lilium je napisao/la:umjesto Bilbije - Radovac. A Duljevic svakako ulazi svjez da lomi kicme polumrtvim umornim bekovima i stoperimakoalem je napisao/la:EDit: **** ti link
4.10.2009.
Tu je i Kovacevic,eto ga lijevo od Tatomirovica.simon je napisao/la:Tek kada covjek vidi ovu sliku shvati koliko smo jaki
Od njih silnih tu su danas samo Dejo, Ivan i Samir.
Sarajevo ljubavi moja.
Re: Odg: FK Sarajevo
Ako Gojko ne bude 100 % spreman ja zaista ne bih volio da rizikujemo.
A to je to otprilike, svi se dvoumimo oko dva - tri igrača, a nadam se da Meho nema te dileme.
@koalem
Ja sam mislio da nakon one špice BordoTV ide neka reklamica od nekoliko sekundi. Naravno oni obični sponzori bi to dodatno plaćali
A to je to otprilike, svi se dvoumimo oko dva - tri igrača, a nadam se da Meho nema te dileme.
@koalem
Ja sam mislio da nakon one špice BordoTV ide neka reklamica od nekoliko sekundi. Naravno oni obični sponzori bi to dodatno plaćali
Re: Odg: FK Sarajevo
Ma ideja je super. Još jedna dobra stvar, klip objavljen u 00:00 otprilike, 15tak minuta poslije preko one granice od 301 pregledahilmo je napisao/la:Ako Gojko ne bude 100 % spreman ja zaista ne bih volio da rizikujemo.
@koalem
4.10.2009.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Posto valjda po pravilniku Uefe ne mozemo imati 2 generalna sponzora,TA ce biti od 24. generalni zvanicno a VM premium partner 
- wwwfcsarajevoba
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Jao jao!nisam neki euforicar ali zvijezda ce protiv nas da dozivi katastrofu!bit ce trpanja do bola ako Bog da haha
Vazduh treperi kao da nebo gori,sprema se BORDO oluja
Nije ovo Kovačević, ovo je Nemanja Mijušković.sonpenn je napisao/la:Tu je i Kovacevic,eto ga lijevo od Tatomirovica.simon je napisao/la:Tek kada covjek vidi ovu sliku shvati koliko smo jaki
Od njih silnih tu su danas samo Dejo, Ivan i Samir.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Polakobegiii je napisao/la:Jao jao!nisam neki euforicar ali zvijezda ce protiv nas da dozivi katastrofu!bit ce trpanja do bola ako Bog da haha
Onaj se Husaric i tariguz jadni slomise, pokušavajuci Pirica kako gurnuti kod nas, a mali primi prvi gol ko Dejo protiv Borusie.
Vala je i Okic mogao naci boljeg menađera, a ne onog što se svađa preko fejsa sa rajom.
Vala je i Okic mogao naci boljeg menađera, a ne onog što se svađa preko fejsa sa rajom.
Das Ist Walter
Mortem brate sto je bilo polako bilo je,nemogu ba vise izdrzat da hebe rak raka hehe
Vazduh treperi kao da nebo gori,sprema se BORDO oluja
-
farukzidane
- Kontakt:
Bilbija ce biti u prvih 11...koliko god ga vi izbacivali...ubrzo cete se uvjeriti...28 je blizuuuuBosniacum Lilium je napisao/la:umjesto Bilbije - Radovac. A Duljevic svakako ulazi svjez da lomi kicme polumrtvim umornim bekovima i stoperimakoalem je napisao/la:EDit: **** ti link
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
forum je, razmjenjujemo misljenja i predvidjanjafarukzidane je napisao/la:Bilbija ce biti u prvih 11...koliko god ga vi izbacivali...ubrzo cete se uvjeriti...28 je blizuuuuBosniacum Lilium je napisao/la:umjesto Bilbije - Radovac. A Duljevic svakako ulazi svjez da lomi kicme polumrtvim umornim bekovima i stoperimakoalem je napisao/la:EDit: **** ti link
Bilbiji jos nije produzen ugovor
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
-
farukzidane
- Kontakt:
Bilbija ce biti u prvih 11...koliko god ga vi izbacivali...ubrzo cete se uvjeriti...28 je blizuuuu[/quote]
forum je, razmjenjujemo misljenja i predvidjanja
[/quote]
Nije ni bandovicu...ni puzigaci...ko zasluzi...bice mu produzen. a bilbija ce biti starter 28 og...akb
forum je, razmjenjujemo misljenja i predvidjanja
Nije ni bandovicu...ni puzigaci...ko zasluzi...bice mu produzen. a bilbija ce biti starter 28 og...akb
Trenutno korisnika/ca: misstianopenaldo, Serha i 28 gostiju.