Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Cartman je napisao/la:Ali hej na kojim drogama moras bit da ismislis sve ove pokemone. Gledaj ovog Primeapea, yebo sebe.
Tko ih izmisli? Ovaj gospodin:brile je napisao/la:Yebem ti nebo sta mi radite nema nista jace od ovih pokemona na svijetu kurrac mi se digne kad pregledam par epizoda kolko su jaki zna li se ko je smislio ovaj crtani da mu se javim na fb da se gledamo preko kamere frajee je yebena legenda
Meni najjaci. I danas dan pogledam na AXN Spinu. Jbte kada je Pikolo poginuo to jest kada se zrtvovao za Gohana ripo sam kao da mi je najrodjeniji. Nisam znao da ce ici na Nemek da ih sve ozive. Posle Vegeta bio faca i guzio Bulmu ali Kornjacin Vrac, stari perveznak najjaci lik od svih.Harun93 je napisao/la:pomenuse se skoro svi crtici, a niko dragonball
Leebrile je napisao/la:Daj link fb-a ime prezime nadimak bilo sta
Kornjače najjače, nema 7 dana kako sam pregledao prvih 20 epizoda na ytTribalian je napisao/la:alan_kardec je napisao/la:
uz ninja turtles teenage mutants, hi men-a i sekulu
sam provodio najranije djetinjstvo, pa onda tom & jerry, pa onda ona diznijeva sra.nja, e onda kasnije sam prešao na malo ozbiljnije stvari, tera patrick, laura angel & co
...
a pokemone/digimone, yu-gi-oh i ostalo japansko smeće, sam gledao s vremena na vrijeme, dok nisam priključio total, jer se na običnoj anteni baš ništaa nema gledati.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Brate ajde da otvorimo temu o nindza kornjacama ?Koja si kornjaca bio ?
PIKACHUUUUUUUlegenda reala je napisao/la:Cartmane ja biram tebeeeeeeee
Trenutno korisnika/ca: BaiMai, MaroonBjelave i 15 gostiju.