ispratio sam te druzeBihac96 je napisao/la:Wall 18,5 over
Hardaway 13,5 over
Hibbert 10,5 over
Lopez 15,5 over
Chandler 13,5 over
Pekovic 15,5 over
DeRozan 20,5 over
sretno nam i da se zeleni veceras
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ispratio sam te druzeBihac96 je napisao/la:Wall 18,5 over
Hardaway 13,5 over
Hibbert 10,5 over
Lopez 15,5 over
Chandler 13,5 over
Pekovic 15,5 over
DeRozan 20,5 over
Preskaci tog smecara imas dosta boljih parovayusufoh je napisao/la:Hoce li ici ovaj Hibbert preko 10? Koliko znaci to sto igra McGee?
Jel dojava levatu ?zgmiky je napisao/la:Nadal-Cuevas over 9.5 1.set 1.95, over 20.5 1.95, Cuevas uzima barem set 2.60
Mislim da nas očekuje zanimljiv meč u četvrtfinalu zemljanog turnira u brazilskom Rio de Janeiru u kojem se sastaju prvi nositelj španjolac Rafa Nadal i šesti nositelj urugvajac Pablo Cuevas.
Rafa ne igra uvjerljivo kako smo od njega navikli na njegovoj omiljenoj podlozi no vraća se polako i vjerujem da će biti opet onaj stari,ali opet pobjeđuje i ne gubi setove pa je tako oba meča dobio sa 2-0 Bellucci i Carreno Busta, s druge strane Cuevas igra solidno i prošla dva meča dobio je velikog Rafinog prijatelja Almagra 2-1(opet!) te Montanesa 2-0 i mislim da bi mogao namučiti Rafu i možda mu i uzeti set pa tko zna možda i iznenadi Rafu. Prvi set očekujem jak otpor urugvajskog tenisača pa ću pokušati sa overom gemova kako u prvom setu tako i u meču.
Imam dojavu za sutra, 100 evra. jedan kupac pa evo nudim tebi, 100 psoto, maxbet, kvota 9-11acovic2 je napisao/la:zgmiky je napisao/la:mislis zato sto stojim na njegovoj strani? pa zakljucak ti je nema sta treba ti nobela dati
mene su ucili da kada ti netko u zivotu pomogne i ne izradi te nikada da onda o toj osobi ne govoris ruzno i prirodno je takvoj osobi dati podrsku, ja sa fd nisam imao losih iskustava pomogao mi je i ja sam zahvalan za razliku od nekih koji ocito da nisu i da ne spamamo dalje ako te sta zanima pitaj na pp ako ne zivio i budi mi pozz
Ma pusti levate oni hoće da im das dojavu 100% i jos da ih malo poguras sa lovom.Nitko nikoga ne tjera imas info razmisli i izvoli uplati ako hoces a ako neces ne moras.Ili jos bolje neka uplate kontru ako je šupljak.Samo vi ljudi pisite svoje prijedloge i razmisljanja a na nama je da biramo i odlučujemo.
A koji si ti sad, da nisi ti on, cuj prvi komentar i nama o njemu pisesSteveHeighway je napisao/la:I tako vas FD navuce sve i on odigra za kladionicu. Mislite da ne postoji mogucnost da su mu mafijasi iz kladionice platili da siri pogresne dezinformacije? Vjerujte mi ima i toga.
SteveHeighway je napisao/la:I tako vas FD navuce sve i on odigra za kladionicu. Mislite da ne postoji mogucnost da su mu mafijasi iz kladionice platili da siri pogresne dezinformacije? Vjerujte mi ima i toga.
Prolazili su mu parovi do sada. Eto vidi prije ovoga je na isti nacin postavio za neke debile u kosarci i proslo lagano. Da se odjednom pojavio sa ovim ne bi ovako bilo.masteRofPoker je napisao/la:Ali koga navuce? Ja vas ne kontam nikako. Procitas prijedloge, razmislis, vidis sam ima li to smisla i prepises ili zaobides. Znaci pazite, vrlo jednostavno, prepises ili zaobides, moze i treca opcija prokomentarises da bi mogao neki drugi pick zbog toga i toga.
Pa cim si usao na ovaj pdf, znaci trazis neke parove i savjete i onda di nesto nasao i to si stavio na tiket i dalje nije vise tvoja stvar.
Licno cu prije prepisati par od miky i jos par likova nego od ovog, ali postujem njegov prijedlog i to je sve.
Molim vas, uzmi par ili ga preskoci, jednostavno.
I jos jedna stvar, imate temu kukanje, chat itd. pa tamo pisite rezultate i pratite sta se desava na utakmicama itd.
Hvala lijepo.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trebalo bi proci ukoliko ne bude BO. Wall je dobar u odbrani tako da ce Irvingu biti tesko, dok LeBron ide na Piercea koji je vec u godinama.plavipatriota je napisao/la:Šta mislite o:
Wall preko
James preko
Cleveland kp2
akumulator87 je napisao/la:Jel dojava levatu ?zgmiky je napisao/la:Nadal-Cuevas over 9.5 1.set 1.95, over 20.5 1.95, Cuevas uzima barem set 2.60
Mislim da nas očekuje zanimljiv meč u četvrtfinalu zemljanog turnira u brazilskom Rio de Janeiru u kojem se sastaju prvi nositelj španjolac Rafa Nadal i šesti nositelj urugvajac Pablo Cuevas.
Rafa ne igra uvjerljivo kako smo od njega navikli na njegovoj omiljenoj podlozi no vraća se polako i vjerujem da će biti opet onaj stari,ali opet pobjeđuje i ne gubi setove pa je tako oba meča dobio sa 2-0 Bellucci i Carreno Busta, s druge strane Cuevas igra solidno i prošla dva meča dobio je velikog Rafinog prijatelja Almagra 2-1(opet!) te Montanesa 2-0 i mislim da bi mogao namučiti Rafu i možda mu i uzeti set pa tko zna možda i iznenadi Rafu. Prvi set očekujem jak otpor urugvajskog tenisača pa ću pokušati sa overom gemova kako u prvom setu tako i u meču.
Skidaj avatar heheRicardo2004 je napisao/la:izvini prijatelju al moje misljenje je da ce rafa ovaj mec odigrat ubjedljivije nego i jedan u riu i msm sigurni 2-0 kvota je 1,50 nije velika al et..
al fakat bilo je tako cak i zlatna ravaku je pogadjala i to dosta dobro po onom konacnom prilivubnovca samo sto nikada nisam igrao te "tekme"Greivis je napisao/la:Prolazili su mu parovi do sada. Eto vidi prije ovoga je na isti nacin postavio za neke debile u kosarci i proslo lagano. Da se odjednom pojavio sa ovim ne bi ovako bilo.masteRofPoker je napisao/la:Ali koga navuce? Ja vas ne kontam nikako. Procitas prijedloge, razmislis, vidis sam ima li to smisla i prepises ili zaobides. Znaci pazite, vrlo jednostavno, prepises ili zaobides, moze i treca opcija prokomentarises da bi mogao neki drugi pick zbog toga i toga.
Pa cim si usao na ovaj pdf, znaci trazis neke parove i savjete i onda di nesto nasao i to si stavio na tiket i dalje nije vise tvoja stvar.
Licno cu prije prepisati par od miky i jos par likova nego od ovog, ali postujem njegov prijedlog i to je sve.
Molim vas, uzmi par ili ga preskoci, jednostavno.
I jos jedna stvar, imate temu kukanje, chat itd. pa tamo pisite rezultate i pratite sta se desava na utakmicama itd.
Hvala lijepo.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.