E vidiš, ogromna oba ali lijevi perverzija od dizajna + tanki besel pa se lakše privići na veće gabarite a da ne spominjemo da izgleda perverzno pored te cigle/igračke na desnoj strani.QUARESMA 18<<< je napisao/la:

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
E vidiš, ogromna oba ali lijevi perverzija od dizajna + tanki besel pa se lakše privići na veće gabarite a da ne spominjemo da izgleda perverzno pored te cigle/igračke na desnoj strani.QUARESMA 18<<< je napisao/la:

630 definitivno, ako imas gdje prilike uzmi u ruke oba i sve ce ti biti jasno.Mula00 je napisao/la:Koja je razlika između lumie 530 i lumie 630?
Cijena im je razlike 130KM al' nema veze sad ću kupit i neću zadugo
Jel bolji 630 ili 530?

ja mislim da ti je bolje da kupis Lumiu 535Mula00 je napisao/la:Koja je razlika između lumie 530 i lumie 630?
Jel bolji 630 ili 530?
 nova 250/270KM
 nova 250/270KM  
 Koristio sam LGg2 i mogu ti iz prve ruke njeg preporucit,vrh.anell je napisao/la:Polovan LG G2, nov nexus 4
pa 3 metra jbt hahaha pa dok prodje kroz to treba da se napuni dosta dugothekoplegend je napisao/la:Kupio sam usb kabal za punjenje od 3 metra, medjutim dosta sporije puni od standardnog kabla kojeg sam dobio u pakiranju sa telefonom. Pokusavao sam mijenjati i adapter ali opet je isto.. je li to tako treba ili je do kabla ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dosta uređaja novijih, koje sam probao puniti sa istim punjacima ide sporije osim orginalnog.thekoplegend je napisao/la:Kupio sam usb kabal za punjenje od 3 metra, medjutim dosta sporije puni od standardnog kabla kojeg sam dobio u pakiranju sa telefonom. Pokusavao sam mijenjati i adapter ali opet je isto.. je li to tako treba ili je do kabla ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
semir01 je napisao/la:ja mislim da ti je bolje da kupis Lumiu 535Mula00 je napisao/la:Koja je razlika između lumie 530 i lumie 630?
Jel bolji 630 ili 530?nova 250/270KM
http://mondo..rs/a771885/Mob-IT/Recenzije/Microsoft-Lumia-535-test-i-cena.html" onclick="window.open(this.href);return false; (izbrisati jednu tacku između između mondo i rs)
Displej 5 inča
Windows Phone 8 Update
Lumia Denim softver
1.2 GHz Snapdragon 200, Quad-Core CPU
Dual SIM podrška (opcija)
1 giga RAM memorije
8 giga interne memorije + microSD 128 GB
5 MPx kamera sa AF i blicem + 5 MPx prednja sa Lumia Selfie aplikacijom
Direktna Office i Skype integracija + OneDrive do 18 giga besplatne memorije
1.905 mAh baterija
140 x 72 x 8.8 milimetra, 146 grama
Radne frekfencije: GSM/3G 900 MHz, 1800 MHz, 850 MHz i 1900 MHz
Boje izmenjivih maski: crna, bela, siva, plava, narandžasta i zelena.
Edit: ako se odlucis za ovaj mobitel pazi verziju hardvera da bude 5.0.0.0. jer verzija 3.0.0.0 ima problem s touch screenom

Hmm pa nece ni kod drugih vise drzati baterije da ti je to upaljeno citav dan, ima fin ekran i konfiguraciju, mora crpiti.Mula00 je napisao/la:K'o da kada je upaljen viber i whatsapp a sve ostalo ugašeno a mogućnosti koji štede bateriju su uključene da ne može izdržati 24 časa.
Osetljivost i nepreciznost ekrana te loša rezolucija videa.
Al' meni se sasvim svidio telefon i šta mislite jel bolje da sačekam da dođe mobitel u Bh telecom ponudu il' da kupim u mobilnoj radnji?
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, VensanKasel i 5 gostiju.