FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

NYKnicks Fan
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la NYKnicks Fan » 21 feb 2015, 14:18

Neuer (C) - Alonso, Ribéry, Lewandowski, Robben, Rafinha, Boateng, Bernat, Müller, Alaba, Badstuber.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 feb 2015, 14:21

To je to onda, Pep je uvidio da Schweini i Xabi ne mogu igrati zajedno a nazalost i ja se s tim moram pomiriti iako sam bio uvjeren da ce njih dvojica funkcionirati.

Dva spora i ne toliko okretna veznjaka ocigledno ne stvaraju dovoljno dobru komunikaciju, pa ce se primijeniti recept od proslog kola kada je Alaba igrao uz Schweinija, ovaj put ce pored njega biti Xabi i vjerujem da ce to izgledati dosta dobro.

Gotze ponovo na klupi a Muller u igri. :stop:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 21 feb 2015, 14:38

Cim vidim X.Alonsa u prvih 11 odmah mi se i ne gleda tekma...volio bih da se varam al ocekujem smor i patnju od tekme...

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 21 feb 2015, 15:06

Bayern@heart je napisao/la:Ako ima istine u ovome da bi i nakon treće sezone jedan od napadača mogao otići (Lewa u P$G) iz razloga da se nekuplapa u stil trenerskog genija Pepuna(kao što su bili Gomez i Mandžo) i ako to dopusti Kale i Samer postat ću najžešći kritičar trenerskog maga. Od vremena Elbera u Bayernu mislim da nismo imali boljeg napadača od Lewandowskog i ON MORA OSTATI

Danas po pobjedu u Paderbor. Valjda nebude novog expermentisanja
Guardiola je otjero jednog Ibrahimovića koji mu se nije uklapao u sistem a da ne može Lewandovskog

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 feb 2015, 15:54

Bravo Lewy. :salut:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 21 feb 2015, 16:00

Kako uvijek se ovi navijači Barcelone nađu da kažu koju pametnu o Pepu..da to bude bar nešto suvislo..Eto mi jadnici ne znamo ništa o Pepu, i kako je otjerao Ibru..

Lewa-Robben :njanjanja: :njanjanja:

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 21 feb 2015, 16:04

Stipu Makaša, on je zbog zbog svojih smjelih izjava svojevremeno osvaj'o kantice i lopatice. :thumbup:

Zar mi nemamo mjesto za praćenje tekmi uživo? S' Milerom se nJešta opasno dešava. Pep od Alabe pravi Pogbu :D. Treba zavšit' ovo do poluvremena i onda se malo igrat' lopte.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 21 feb 2015, 16:14

Samo treba ovu formaciju 4-2-3-1 igrat...

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 feb 2015, 16:18

Rutinski odradjeno poluvrijeme, sa pola snage reklo bi se.

Lewa je napokon procepio onako kako treba. Nadam se da ce ici do svog prvog hattricka.

Muller je nevjerovatno los, katastrofa.

Truba mi je sjajan, djeluje mi spremnije od Boatenga a znamo koliko je odsustvovao.
Alaba je odlican u veznom redu, dijeli sjajne lopte. :salut:

PEP
Kontakt:

Post Postao/la PEP » 21 feb 2015, 16:23

Omerbavarac je napisao/la:To je to onda, Pep je uvidio da Schweini i Xabi ne mogu igrati zajedno a nazalost i ja se s tim moram pomiriti iako sam bio uvjeren da ce njih dvojica funkcionirati.
omerbeze funkcionisali bi kada bi igrali u paru na poz ,zadnjih veznih gdje najbolje i igraju netso tipa svajni javi one legendarne sezone. ,sa ovako prekljenim igraima to bi bio najbolji tandem na svjetu na tim poz ,gdje bi se bez problema dog sta bi i ko bi i kako bi igrao ,dali neko def.neko ofanzivnije itdd.ali jok pep, :problem: ,ma ne vrijedi pisati :roll: .........
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 21 feb 2015, 17:02

Trening utakmica danas gegen Paderborn. :D
Laganih 4:0.
Onaj crveni je mogao biti samo zuti,ali mislim zbog one galame da je bio crveni.
Alonso i Muller me nerviraju.
Robben i Lewa wow!

Sent from my Samsung Galaxy SIII using tapatalk.
#miasanmia

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 21 feb 2015, 17:23

6 komada, idemo dalje. :njanjanja: S kim igramo sljedecu? :mrgreen:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 feb 2015, 17:25

Na kraju deranje guzov.a nejakom Paderbornu uz jos jendu fantasticnu partiju najboljeg igraca lige i ujedno najboljeg strijelca lige. :salut:
Samo cu ga poslati u mp3 radi zadnjeg napada kada nije dao Lewi loptu da ovaj tekmu zavrsi sa hatt-trickom ali sta je tu je.

Moram se jos jednom osvrnuti na Mulca i reci da je taj covjek neprepoznatljiv, ziva katastrofa.
U ovakvoj formi po meni nema mjesta ni u rotaciji ali ce ga Pep i dlaje forsirati iako bas ne odgovara njegovo sistemu.
Nazalost, Gotze najvise ispasta, no doce i on na svoje samo polako.

Lewa! :tokralju:
Badstuber! :tokralju:

Nadam se da su kriticari barem malo dosli na svoje, da ne bude pljuvanje poslije svake utakmice. :mrgreen:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 21 feb 2015, 17:27

Rutinski pregažen Paderborn a šta drugo očekivati. :)

Ribery 2 asistencije i gol. :clap: Robben po običaju nastavlja seriju odličnih partija samo mu nije fer što u zadnjoj akciji nije pružio loptu Lewi za hatrik. :D

Muller nevidljiv, kao da smo mi igrali sa igračem manje a ne Paderborn.Jednostavno Gotze mora imati prednost u odnosu na Mullera.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 21 feb 2015, 17:28

S' Kelnom čini mi se.

Najbitnije da se Holger nije povrijedio. :D Odbrana nije imala puno posla, al' danas je odigr'o k'o da ima u kontinuitetu 30 tekmi. Nije kasno, al' da nije bilo svega toga možda bi bio i najbolji na svijetu.
Jako bitni golovi za devetku, očekujem i od njega da uhvati neki niz. Miler strašno iritira, ko što kaže 'lega @Švajni al' nemam srca da nešto oštro napišem protiv njega. On će proradit' nekad kasnije, u Berlinu nadam se, on je rođen s' tim :cool: . Šta je sa Benatiom? Jel' povrijeđen ?
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 21 feb 2015, 17:35

Centre forward je napisao/la:S' Kelnom čini mi se.

Najbitnije da se Holger nije povrijedio. :D Odbrana nije imala puno posla, al' danas je odigr'o k'o da ima u kontinuitetu 30 tekmi. Nije kasno, al' da nije bilo svega toga možda bi bio i najbolji na svijetu.
Jako bitni golovi za devetku, očekujem i od njega da uhvati neki niz. Miler strašno iritira, ko što kaže 'lega @Švajni al' nemam srca da nešto oštro napišem protiv njega. On će proradit' nekad kasnije, u Berlinu nadam se, on je rođen s' tim :cool: . Šta je sa Benatiom? Jel' povrijeđen ?
Jeste, neki bolovi u misicu, al nista opasno :mrgreen:

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 21 feb 2015, 17:42

Nadma se da je naš trenerski mag Pep shvatio da moramo igrati sa četvoricom pozadi kao što je danas bilo i da ispred njih mora biti ili Xabi ili Bastian ali ne njih dvojica zajedno, nego samo jedan od njih upotpunjeni sa isturenim Alabom.
Napadački dio ekipe da i u buduće bude kao danas. Ovo je danas ličilo na Bayern iz vremena Juupa bar što se tiče postavke igrača u formaciji. Nećemo Pep više expermentisanja sa formacijom ekipe.

Badstuber :tokralju: :tokralju: :tokralju:

Astren
Kontakt:

Post Postao/la Astren » 21 feb 2015, 17:47

Badstuber je strašan, on kad bude u optimalnoj formi, mislim da kod Pepa će biti samo dilema s kim da ga stavi da igra u paru.

A Weiser majstorski. Rafinha uzeo notes i skicira :D

bavaracmujo
Kontakt:

Post Postao/la bavaracmujo » 21 feb 2015, 18:05

Ovaj malac vajser je toliko napredovo da je to fantasticno, sjecam se njegovih partija prije i bio je stvarno smlata al sad se dosta popravio i mimo gola. Ovo se i ocekivalo kad ga rano metnemo sve nam ide od noge a leva je strasan to svi znamo i od njega se samo bolje moze ocekivati a nas tomica pa ko njemu moze ista ikad zamjeriti. Kad se pitamo sto ovaj ili onaj ostanu na klupi pa to je ta rotacija u kojoj ima prostora odmoriti gecea i svajnija a ona i ovoj djecici dati sansu na kasiku.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 21 feb 2015, 18:07

@effe Kako je odigr'o Lewa? :kafa:

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []