Domacin 5. na tabeli, dok su gosti zadnji. Vicenza em sto je generalno u dosta boljoj formi od gostiju, em sto i kuci igraju dobro gdje imaju 4 pobjede i 1 remi u zadnjih 5 meceva. U prvom dijelu sezone bilo je bez golova. Cini mi se da po ovoj kvoti valja probati
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Vicenza - Crotone 1 kv. 2.10
Domacin 5. na tabeli, dok su gosti zadnji. Vicenza em sto je generalno u dosta boljoj formi od gostiju, em sto i kuci igraju dobro gdje imaju 4 pobjede i 1 remi u zadnjih 5 meceva. U prvom dijelu sezone bilo je bez golova. Cini mi se da po ovoj kvoti valja probati
Mogu proračunati kretanje nebeskih tijela, ali ne i ljudsko ludilo.
breša-peruđa 1. kvota 2,5, pogledao zadnja tri meca kući breše i zadnja tri meca peruđe u gostima. daj bože da bude 1, al et odigrao sam zbog kvote
nema potpisa
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Watford-Norwich 3+ 1,85
top 4 ekipe po efikasnosti, njihovi posljednji medjusobni susreti su jako efikasni, Watford u zadnjih 9, 7 overa sa dosta golova, Norwich vani ima prosjek 2,6 golova. Ugl meni je ovdje over uzet.
top 4 ekipe po efikasnosti, njihovi posljednji medjusobni susreti su jako efikasni, Watford u zadnjih 9, 7 overa sa dosta golova, Norwich vani ima prosjek 2,6 golova. Ugl meni je ovdje over uzet.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Cordoba - Valencia (P.P.) @ 2.05 - Valencia je na četvrtoj poziciji i pokušava doći do mjesta koje vodi u Ligu prvaka, a kako bi to uspjeli, ovakve utakmice moraju pobjeđivati. Dakle, Cordoba je zadnja na ljestvici, u posljednje četiri utakmice imaju četiri poraza, a u prvom dijelu sezone Valencia ih je pobijedila 3-0.
Lokeren - Mouscron Peruwelz 1 @ 1.40 - Mouscron ne zna za pobjedu zadnjih osam utakmica, dakle dva i pol mjeseca. Zadnju pobjedu na gostujućem terenu ostvarili su 2.11, dakle prije tri i pol mjeseca.
Bastia - Lille manje od 2,5 gola @ 1.45 - objasnih izbor na drugoj temi.
Heracles - Utrecht 3+ @ 1.50 - u zadnjih 6 međusobnih susreta su 5 puta išli ovako, Utrecht u gostima osam puta u zadnjih devet utakmica, a Heracles doma devet puta u zadnjih jedanaest susreta.
Airbus - Port Talbot 1 @ 1.45 - da zaokružim na pet događaja, a čini mi se izgledno. Također, ovo:
Ulog 5, dobitak (eventualni) 40. 
Lokeren - Mouscron Peruwelz 1 @ 1.40 - Mouscron ne zna za pobjedu zadnjih osam utakmica, dakle dva i pol mjeseca. Zadnju pobjedu na gostujućem terenu ostvarili su 2.11, dakle prije tri i pol mjeseca.
Bastia - Lille manje od 2,5 gola @ 1.45 - objasnih izbor na drugoj temi.
Heracles - Utrecht 3+ @ 1.50 - u zadnjih 6 međusobnih susreta su 5 puta išli ovako, Utrecht u gostima osam puta u zadnjih devet utakmica, a Heracles doma devet puta u zadnjih jedanaest susreta.
Airbus - Port Talbot 1 @ 1.45 - da zaokružim na pet događaja, a čini mi se izgledno. Također, ovo:
Danas mi se cini ovo kao dosta izgledno:
Lokomotiva-Hajduk 1 @ 2.72
Lokomotiva-Hajduk 1 @ 2.72
Zadnja izmjena: Killer9, dana/u 21 feb 2015, 17:01, ukupno mijenjano 2 puta.
Crystal P - Arsenal 2 @1.85 - Arsenal je Arsenal, čak i s toliko ozljeda.
Lokomotiva - Hajduk 3+ @1.65 - Ovdje očekujem prolaz do poluvremena, efikasne ekipe.
Schalke - Werder X2 @1.65 - Werder u najboljoj formi u drugom dijelu prvenstva, sve četiri pobjede.
Freiburg - Hoffenheim oba daju gol @1.50 - Zadnjih pet međusobnih: dva puta 3:3, jednom 2:1 i 5:3, te 1:1.
Moreirense - Benfica 2 @1.40 - Svakom pobjedom sve su bliže naslovu prvaka.
Na 5 je dobitak 45.
Ima brdo dobrih parova danas, ja sam odigrao ova dva listića, nadam se dobitna. Još sam uplatio jedan sa svih deset parova i jedan narodni na 1KM, tek tako za dušu
I singl na 1KM, tek tako bezveze, probat ću Airbus - Port Talbot tr1:0 @ 9.55.
Lokomotiva - Hajduk 3+ @1.65 - Ovdje očekujem prolaz do poluvremena, efikasne ekipe.
Schalke - Werder X2 @1.65 - Werder u najboljoj formi u drugom dijelu prvenstva, sve četiri pobjede.
Freiburg - Hoffenheim oba daju gol @1.50 - Zadnjih pet međusobnih: dva puta 3:3, jednom 2:1 i 5:3, te 1:1.
Moreirense - Benfica 2 @1.40 - Svakom pobjedom sve su bliže naslovu prvaka.
Na 5 je dobitak 45.
Ima brdo dobrih parova danas, ja sam odigrao ova dva listića, nadam se dobitna. Još sam uplatio jedan sa svih deset parova i jedan narodni na 1KM, tek tako za dušu
I singl na 1KM, tek tako bezveze, probat ću Airbus - Port Talbot tr1:0 @ 9.55.
Pokupljeno s foruma

-
flagrantus
- Kontakt:
Ael Limassol-Omonia 1.
Kiparska prva liga,radi se o mecu 21 predzadnjeg prvenstenog kola.Nakon 22 kola liga se dijeli na ligu za prvaka i ligu za opstanak.Prvih 6 ekipa igra ligu za prvaka,od 7-12 mjesta ligu za opstanak.
Ael je trenutno sedmi sa 2 boda zaostatka za 6 Ermisom,u zadnjem kolu ima relativno lako gostovanje gdje racunaju na sigurne bodove.Fakticki im je danas kljucna utakmica,rival Omonia je na 4 poziciji i vec je obezbijedila plej-of.
Bodovi se prenose u drugu fazu,tako da ne mislim da ce Omonija pustiti ovu utakmicu daleko od toga.
Ali AEL u zadnje vrijeme kuci igra odlicno,3 zadnje utakmice je dobio.
I u medjusobnim duelima sa Omonijom tri zadnja puta je dobio pred svojim navijacima.
Nadam se da ce se tradicija nastaviti i danas!
Kiparska prva liga,radi se o mecu 21 predzadnjeg prvenstenog kola.Nakon 22 kola liga se dijeli na ligu za prvaka i ligu za opstanak.Prvih 6 ekipa igra ligu za prvaka,od 7-12 mjesta ligu za opstanak.
Ael je trenutno sedmi sa 2 boda zaostatka za 6 Ermisom,u zadnjem kolu ima relativno lako gostovanje gdje racunaju na sigurne bodove.Fakticki im je danas kljucna utakmica,rival Omonia je na 4 poziciji i vec je obezbijedila plej-of.
Bodovi se prenose u drugu fazu,tako da ne mislim da ce Omonija pustiti ovu utakmicu daleko od toga.
Ali AEL u zadnje vrijeme kuci igra odlicno,3 zadnje utakmice je dobio.
I u medjusobnim duelima sa Omonijom tri zadnja puta je dobio pred svojim navijacima.
Nadam se da ce se tradicija nastaviti i danas!
- corleone87
- Kontakt:
Jedan zanimljiv par
Newport - Morecambe 1/2
http://www.betexplorer.com/soccer/engla ... d=OU7tGc57
http://www.betexplorer.com/soccer/engla ... d=8j7hEMUB
http://www.betexplorer.com/soccer/engla ... d=pjkV8xHa
Dosad tri puta medjusobno igrali i sva tri puta prelazi 1/2 i 2/1 dolazili i uvijek Morecambe izlazio kao pobjednik na kraju
Newport - Morecambe 1/2
http://www.betexplorer.com/soccer/engla ... d=OU7tGc57
http://www.betexplorer.com/soccer/engla ... d=8j7hEMUB
http://www.betexplorer.com/soccer/engla ... d=pjkV8xHa
Dosad tri puta medjusobno igrali i sva tri puta prelazi 1/2 i 2/1 dolazili i uvijek Morecambe izlazio kao pobjednik na kraju
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- SteveHeighway
- Kontakt:
C.Palace-Arsenal 2
Cordoba-Valencia 2
Psg-Tolouse 1
Man.City-Newcastle 1
Chelsea-Burnley h1
Barcelona-Malaga 1 i 3+
Koeficijent 13,37.
Sretno
Cordoba-Valencia 2
Psg-Tolouse 1
Man.City-Newcastle 1
Chelsea-Burnley h1
Barcelona-Malaga 1 i 3+
Koeficijent 13,37.
Sretno
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Kao sto mi se iz nicknamea moze zakljuciti, registrovao sam se ovdje da postavljam NBA parove i to cu poceti od veceras. Sad evo nekoliko parova fudbala, i imam poprilično dobar osjecaj pa ko hoce nek isprati.
Swansea - Man United h2
Aston Villa - Stoke vise od 2,5 gola
Sunderland - WBa 1
Freiburg - Hoffenheim vise od 2,5
Schalke - Bremen 1
Eto, fina je kvota na mobu sam pa sam ovako napisao, sretno
Swansea - Man United h2
Aston Villa - Stoke vise od 2,5 gola
Sunderland - WBa 1
Freiburg - Hoffenheim vise od 2,5
Schalke - Bremen 1
Eto, fina je kvota na mobu sam pa sam ovako napisao, sretno
Wil 1900-Winterthur oba daju i 3+ 2.05
Da probamo nastaviti ovaj sjajan niz od jučer, svu pažnju danas i dobar dio banke posvetio sam ovim bakračima iz švicarske cvajte, prve dvije utakmice u sezoni nisu došle oba daju a kako je riječ o vrlo ofanzivnim ekipama gdje je obrana u drugom planu očekujem da danas ispoštuju sa golovima, obje ekipe će ga dati nadam se i za očekivati je da padnu bar tri gola, u singlu imam ispraćeno i golijade 6+ i 7+ te oba prelaza.
Da probamo nastaviti ovaj sjajan niz od jučer, svu pažnju danas i dobar dio banke posvetio sam ovim bakračima iz švicarske cvajte, prve dvije utakmice u sezoni nisu došle oba daju a kako je riječ o vrlo ofanzivnim ekipama gdje je obrana u drugom planu očekujem da danas ispoštuju sa golovima, obje ekipe će ga dati nadam se i za očekivati je da padnu bar tri gola, u singlu imam ispraćeno i golijade 6+ i 7+ te oba prelaza.
-
flagrantus
- Kontakt:
Stirling-Brechin 2
rADI SE O MECU 3 Skotske lige,mec izmedju zadnje ekipe na tabeli Stirlinga koji je sa 13 bodova maltene vec otpisan i 5 na tabeli Brechina koji se bori za mjesto koje vodi u Baraz a to je 4 pozicija.
Stirling u zadnjih 10 utakmica ima samo sedam poraza,dva nerijesena ishoda i jednu pobjedu.Nadam se da Brechin nece propustiti ovakvu priliku za tri boda u gostima.
Prosle sezone u utakmici ovih rivala Brechin je dobio 5-0 Stirling u gostima.Neka sada bude i 1-0 ,bilo bi dovoljno
Malo ovo radi na pocetku teksta ispade bezveze,ne zamjerite bitno da Brechin dobije!
rADI SE O MECU 3 Skotske lige,mec izmedju zadnje ekipe na tabeli Stirlinga koji je sa 13 bodova maltene vec otpisan i 5 na tabeli Brechina koji se bori za mjesto koje vodi u Baraz a to je 4 pozicija.
Stirling u zadnjih 10 utakmica ima samo sedam poraza,dva nerijesena ishoda i jednu pobjedu.Nadam se da Brechin nece propustiti ovakvu priliku za tri boda u gostima.
Prosle sezone u utakmici ovih rivala Brechin je dobio 5-0 Stirling u gostima.Neka sada bude i 1-0 ,bilo bi dovoljno
Malo ovo radi na pocetku teksta ispade bezveze,ne zamjerite bitno da Brechin dobije!
Cliftonv - Ballymena over 2.5 @1.40
- pisao sam o golovima u Sjevernoj Irskoj, velika vecina tekmi ide over 2.5, cak neke i preko 3-4 gola, nadam se da su bas ove dvije tekme te koje ce ici preko
" onclick="window.open(this.href);return false;
Glenavon - Crusaders over 2.5 @1.45
AirbusBr - Port Talbot 1 @1.45
- bolja pozicija na tablici, dolje vidite zadnje utakmice kao domacine, gost (tko god bio) nije pobjedio od davne 2007. vjerujem da ce se tradicija nastaviti i ovdje, uz to je Airbus druga najbolja ekipa kod kuce, dok su gosti najlosija momcad lige u gostima (sto se tice tog njihovog playoffa)
Paderborn(sš)-Bayern 2 @1.30
- Bavarski stroj, zadnju tekmu u Bundesligi 8:0 protiv HSV-a, u ligi prvaka nisu pobjedili Shakhtar ali su bili bolji od Ukrajinaca, te vjerujem da ce u uzvratu uvaliti par komada. Danas Bayern izlazi u punom sastavu i vjerujem da ce opet biti jako raspolozeni i zabiti nekoliko golova
Halep - Pliskova 1 @1.35
- bit ce jako zanimljivo finale, gust za gledat. Iskreno mozda Halep i nije toliki favorit kao sto kvota govori ali ja joj dajem malu prednost i ajmo reci navijam za nju u ovom mecu, to je neki razlog zbog cega sam ju i odigrao.
Atl.Madrid - Almeria 1 @1.20
- zadnje kolo su kiksali, zele li drzati prikljucak za Realom i Barcom, moraju ovo dobiti. Od 6 utakmica ove godine kod kuce, jedino ih je Barca dobila, ostalih 5 su dobili sve s 2 gola razlike, osim zadnje protiv Reala 4:0. Sve osim pobjede Atletika je veliko iznenadnje
kv. 6.16
- pisao sam o golovima u Sjevernoj Irskoj, velika vecina tekmi ide over 2.5, cak neke i preko 3-4 gola, nadam se da su bas ove dvije tekme te koje ce ici preko
Glenavon - Crusaders over 2.5 @1.45
AirbusBr - Port Talbot 1 @1.45
- bolja pozicija na tablici, dolje vidite zadnje utakmice kao domacine, gost (tko god bio) nije pobjedio od davne 2007. vjerujem da ce se tradicija nastaviti i ovdje, uz to je Airbus druga najbolja ekipa kod kuce, dok su gosti najlosija momcad lige u gostima (sto se tice tog njihovog playoffa)
Paderborn(sš)-Bayern 2 @1.30
- Bavarski stroj, zadnju tekmu u Bundesligi 8:0 protiv HSV-a, u ligi prvaka nisu pobjedili Shakhtar ali su bili bolji od Ukrajinaca, te vjerujem da ce u uzvratu uvaliti par komada. Danas Bayern izlazi u punom sastavu i vjerujem da ce opet biti jako raspolozeni i zabiti nekoliko golova
Halep - Pliskova 1 @1.35
- bit ce jako zanimljivo finale, gust za gledat. Iskreno mozda Halep i nije toliki favorit kao sto kvota govori ali ja joj dajem malu prednost i ajmo reci navijam za nju u ovom mecu, to je neki razlog zbog cega sam ju i odigrao.
Atl.Madrid - Almeria 1 @1.20
- zadnje kolo su kiksali, zele li drzati prikljucak za Realom i Barcom, moraju ovo dobiti. Od 6 utakmica ove godine kod kuce, jedino ih je Barca dobila, ostalih 5 su dobili sve s 2 gola razlike, osim zadnje protiv Reala 4:0. Sve osim pobjede Atletika je veliko iznenadnje
kv. 6.16
- harisbokii
- Kontakt:
Mislim da šalke danas nece kiksati i da se mora iskupiti za malo losije rezultate od ocekivanih, na drugoj strani je Bremen ekipa koja je najbolje krenula u drugi dio sezone ai sumnjam da mogu odrzati taj nivo i danas i mislim da je krajnje vrijeme da Salke slavi pobjedu, iako chupa moting nije u nekoj zavidnoj cak sta vise uzasnoj je formi mislim da bas on danas donosi prevagu sa omaldincem u napadu Platteom koji igra veoma brz fudbal bez peglanja lopte, brzo se otkirva i nije sebican.
Bayern je valjda pm2 jer sve ostalo je nelogicno mada kada vidim da je tu Alonso, odmah vidim usporen Bayern 30posto, iako nema Maria u strartnoj, Robert ce nas sigurno da zabije go i udje u malo bolju formu kakva se ocekuje od njega.
Takodjer se slazem sa kolegom jopaa7 u vezi ovih overa na peve dvije utakmice.
SRETNO !!!
Poslano sa mog LG-D802 koristeći Tapatalk
Bayern je valjda pm2 jer sve ostalo je nelogicno mada kada vidim da je tu Alonso, odmah vidim usporen Bayern 30posto, iako nema Maria u strartnoj, Robert ce nas sigurno da zabije go i udje u malo bolju formu kakva se ocekuje od njega.
Takodjer se slazem sa kolegom jopaa7 u vezi ovih overa na peve dvije utakmice.
SRETNO !!!
Poslano sa mog LG-D802 koristeći Tapatalk
- Slatinash_7
- Kontakt:
Ja cesto igram da favorit ne prima go a evo sada sam vidio na wwin da se moze igrati i samo koja ce ekipa postici go,kvota da ce samo Bayern postici go je 1.75,to cu isto pokusati i sa PSG-om..
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
vozdra bio na planini sad upao u kucu
ko moze stici:
DUNKERQUE – KADETTEN 1 @ 1.30
JYP-ACADEMY – KIEKKO VANTAA over 4.5 @ 1.40
ko moze stici:
DUNKERQUE – KADETTEN 1 @ 1.30
JYP-ACADEMY – KIEKKO VANTAA over 4.5 @ 1.40
Semper Fidelis
newport-morecambe 1/2 prelaz ako su tri zadnje sto ne bi i cetvrti prelaz bio onako na marku poslusat ove strucnjake
- DrustveniParazit
- Kontakt:
Ni u premieru ni WWinu ga nematajger je napisao/la:newport-morecambe 1/2 prelaz ako su tri zadnje sto ne bi i cetvrti prelaz bio onako na marku poslusat ove strucnjake
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Sarajevo iznad lokal patriotizma.
Matej Delač
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.