PS pogledajte samo kako nam zavidi cijela država a mi cooliramo lagano(svi oni bi voljeli da su na našem mjestu)
MORAMO BITI SVI KO JEDAN OD SAD PA ZAUVIJEK!
oprostite zbog malo dužeg posta...
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

cini mi se da su jedno vrijeme i stavljali aktuelni grb tj: fudbalski klub, ali ponovo su vratili na isto.Seyo_TM je napisao/la:Poslan je dopis zbog grba pa cemo vidjeti...
DobarŽeljovac je napisao/la:Ima NLB liga i NB liga
tako jeLIvada je napisao/la:nijaz brkovic chuck norris
Znam brate , al malo da ubije monotoniju u vezi prvenstvaPIKAMER je napisao/la:Dobra fora, al oftopik teški brato
u pravilima fudbala jasno stoji "ukoliko su ekipe na kraju sezone poravnate po broju bodova, odlucuje medjusobni skor, no ukoliko je i on isti onda odlucuje gol razlika, a ukoliko je i gol razlika ista ( recimo 45:32 i 46:33 )blablabla je napisao/la:ne znam sto pricaju da moramo dobiti borac sa 2-0 onda
jeste ali s jednom razlikom- chuck je samo jednom brojao do bezbroj a nijaz dva putaLIvada je napisao/la:nijaz brkovic chuck norris
Avatar ti je beton. GOSPODA jarane.LIvada je napisao/la:nijaz brkovic chuck norris
e ako je ista go razlika kosto je navedeno odlucuje ko je vise golova zabio a ako je sve isto onda se igra playy offsandokan_TM87 je napisao/la:u pravilima fudbala jasno stoji "ukoliko su ekipe na kraju sezone poravnate po broju bodova, odlucuje medjusobni skor, no ukoliko je i on isti onda odlucuje gol razlika, a ukoliko je i gol razlika ista ( recimo 45:32 i 46:33 )blablabla je napisao/la:ne znam sto pricaju da moramo dobiti borac sa 2-0 onda
onda neka nam je bog na pomoci hehe
ma samo nijaz moze namjestit PL BIHsandokan_TM87 je napisao/la:jeste ali s jednom razlikom- chuck je samo jednom brojao do bezbroj a nijaz dva putaLIvada je napisao/la:nijaz brkovic chuck norris
![]()
![]()
![]()
ajmo nesto pametnije, tipa, hocemo da se zvornicka ulica od sad zove Dzevada Begica...Grbavica moj zivot je napisao/la:ma samo nijaz moze namjestit PL BIHsandokan_TM87 je napisao/la:jeste ali s jednom razlikom- chuck je samo jednom brojao do bezbroj a nijaz dva putaLIvada je napisao/la:nijaz brkovic chuck norris
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
imam ideju ajmo npravit grupu n fb sta ce nama chuk noris kad je tu brkovic nijaz![]()