NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Bice Hordi preko 1000.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I ja ocekujem dosta velik broj nasih navijaca ali ne znam koliko je realno 1K+.. 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
danas se igra prijateljska sa Bosnom iz Kalesije u 14 sati, ne znam da li se igra na glavnom ili pomoćnom terenu...
Zvijezda-Bosna Kal. 2:0 (Isanović,Spasojević) naši bukvalno na "snagu" dobili.
Pozdrav za dobro namjerne forumase iz Njemacke tacnije iz Stuttgarta, do 4. kola cete biti malo uskraceni informacija jer do 1. Marta sam u Njemackoj onda se vracam i do kraja sezone imat cete vjerovatno i uzivo prenose, na BET radiu sa gostojucih utakmica, a mozda i video strim otom potom.
-
- Kontakt:
[quote="Talenat"]Pozdrav za dobro namjerne forumase iz Njemacke tacnije iz Stuttgarta, do 4. kola cete biti malo uskraceni informacija jer do 1. Marta sam u Njemackoj onda se vracam i do kraja sezone imat cete vjerovatno i uzivo prenose, na BET radiu sa gostojucih utakmica, a mozda i video strim otom potom.

ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Kakav vam je teren....???
pitaj esprita@ on vam je na vašoj temi objasnio da smo ga namjerno syebaliHordeBL je napisao/la:Kakav vam je teren....???

Re: Odg: NK Zvijezda Gradačac
ja sam napisao ono u sto sam siguran. Utakmica se mogla igrati bilo gdje osim na glavnom terenuzmaj348 je napisao/la:pitaj esprita@ on vam je na vašoj temi objasnio da smo ga namjerno syebaliHordeBL je napisao/la:Kakav vam je teren....???![]()

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
gdje smo trebali igrati na pomoćnom možda? zašto bi rizikovali da se neko povrijedi,znaš i sam kakvi su svi ostali tereni u bližoj okolini 

pitaj esprita@ on vam je na vašoj temi objasnio da smo ga namjerno syebalizmaj348 je napisao/la:HordeBL je napisao/la:Kakav vam je teren....???

ok hvala na odgovoru...bice dobra tekma

Horde BL@ teren iskreno nije idealan,razlog je taj što su naši pretjerali sa posipanjem pijeska na kraju polusezone,ali ako bude ovako lijepo vrijeme i narednih sedam dana mislim da će doći do sebe...ali da smo ga namjerno uništili,e pa ne mogu da vjerujem 

-
- Kontakt:
kakvi su ti problemi u upravi,zna li neko nesto o tome,,,,
-
- Kontakt:
kakvi problemi sad prije samog pocetka sezone...nije valjda...crvenobijeli je napisao/la:kakvi su ti problemi u upravi,zna li neko nesto o tome,,,,

sve za nasu zvijezdu !!!!!
-
- Kontakt:
citam na forumu sarajeva,jedan napisao,kako su neki problemi,trener htjeo dat ostavku,itd.sad neznam dali je istina,zato pitam zna li neko nesto o tome....vijestifriske je napisao/la:kakvi problemi sad prije samog pocetka sezone...nije valjda...crvenobijeli je napisao/la:kakvi su ti problemi u upravi,zna li neko nesto o tome,,,,![]()
![]()
![]()
Ne znam o problemima nista al znam da je danas bio sastanak na stadionu bio fadil alija i jos mnogo ljudi nezz o cemu se radi al je uglavnom bilo neko okupljanje

nadam se da su pricali o planu zavrsetka stadiona a ne o problemima u upravi koji valjda nije istina ...odevingi je napisao/la:Ne znam o problemima nista al znam da je danas bio sastanak na stadionu bio fadil alija i jos mnogo ljudi nezz o cemu se radi al je uglavnom bilo neko okupljanje![]()
-
- Kontakt:
mozda je i segrt poslije utakmice sa kalesijom shvatio da nam ipak treba jos pojacanja,jer smo juce lose odigrali...mozemo mi ovdje pisati i da je sve dobro,ali mi se nismo adekvatno pojacali...abgm utakmice na banji sve teza od teze...moranjak je napisao/la:nadam se da su pricali o planu zavrsetka stadiona a ne o problemima u upravi koji valjda nije istina ...odevingi je napisao/la:Ne znam o problemima nista al znam da je danas bio sastanak na stadionu bio fadil alija i jos mnogo ljudi nezz o cemu se radi al je uglavnom bilo neko okupljanje![]()

- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Problemi su sto uprava ne radi svoj posao. Zato je Segrt ljut. Jos nisu obezbijedili papire Radovanovicu a i nisu odradili jos mnogo toga.
Dragon Town
-
- Kontakt:
za nepovjerovat...a pisali smo da je ovo najbolja uprava dosadzmaj_Bosne je napisao/la:Problemi su sto uprava ne radi svoj posao. Zato je Segrt ljut. Jos nisu obezbijedili papire Radovanovicu a i nisu odradili jos mnogo toga.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.