FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Nerminovic
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Nerminovic » 21 feb 2015, 18:10

Pep raus :kafa:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 21 feb 2015, 18:28

Omerbavarac je napisao/la:
Moram se jos jednom osvrnuti na Mulca i reci da je taj covjek neprepoznatljiv, ziva katastrofa.
U ovakvoj formi po meni nema mjesta ni u rotaciji ali ce ga Pep i dlaje forsirati iako bas ne odgovara njegovo sistemu.
Nazalost, Gotze najvise ispasta, no doce i on na svoje samo polako.
Hajd malo Omere popusti Mullera.... :D :D Kad se Lewa ne vidi, opet je najbolji napadač na svijetu...A Muller kada malo lošije odigra odmah ne valja.
Muller je jedan od naših najkorisnijih igrača i zato čovjek dobiva ovoliko prilike... ;) A znao je i Muller odletit na klupu.
A Goetze je veliki igrač, u prvom dijelu sezone je oduševio, ali je mu je sada forma u padu i zato je na klupi. On će se svakako vratit. Ali razlika između Mullera na jednoj i Goetzea i dr. na drugoj strani je ta, što Muller uvijek trči, bori se i ima neka korist od njega. A kada je u top izdanju onda se bez njega Bayern ne može zamisliti. Ali je poenta u tome, da zbog prethodno nabrojanog Muller teže odleti na klupu.

Neki igrači se bez ikakvih zasluga dignu u nebesa, a pojedini za čas postanu meta ogromne kritike.

Pa presmiješno je da se udaralo i po Alonsu....Čovjek je odigrao fenomenalan prvi dio sezone, fantastičan je bio..I sada mu je forma pala u drugom dijelu i odjednom nekima ne valja, da bi ga čak ti pojedini i prodali....Absurd do absurda....

A Poljak je danas bio dobar....Sada ćemo vidjet da li će doći do nekog kontinuiteta i kakav će biti protiv jačih protivnika. ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 21 feb 2015, 18:42

Muller Indisponiren, fatalischen , al nije ni on za to kriv koliko mu nedostaje ona njegova igra na koju je navikao neki klasicni zadaci,sad mu previse te lopte zadaju belaj jer treba jaca tehnika da bi ih mogao hvatati,do sada je on nekako to na svoj smotani nacin cinio al nejde .mora da se trge i zabije jedno 4-5 komada :njanjanja: ,
nisam sve gledao,pa da mi kazete sta je danas pap ovo igrao,holga,i boa sta su oni bili lijevi i desn bocni,boa tamo desno,alaba stoper organizator.
VOLIM BAYERN

Klare

Post Postao/la Klare » 21 feb 2015, 18:43

Kritike na racun igraca su neopravdane, i nije mi jasno sta ovi ljudi gledaju. :?

Muller nije dao gol, nije asistirao i nevalja, a sto covjek ucestvuje u akcijama i najvise defanzivno pomaze od nasih napadaca to nista, i to mu se trazi mana u jednoj utakmica koja je zavrsena tako sto je zavrsena, ma daj effe nije vrijedno komentara, ne znam otkud mi zivci, valjda kad vidim neku glupost ne mogu da presutim.

Jos se i Xabi kritikuje, ma bravo djececi.

Zato je najbolje ne ulaziti i ne gledati kakve se gluposti valjaju,
a pep valja i kad izvuce taktiku kakva je bila u Ukrajini.

Nevjerovatno glupi komentari se pisu ovdje.

Nekad se nisi slagao s nekim i mogao si argumentovano s njim raspravljati i na kraju bi se nasao neki kompromis, danas sve komentari, tipa ovog djececa. :arrow:
Nerminovic je napisao/la:Pep raus :kafa:

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 21 feb 2015, 18:48

:yawn:

a' ja se salio, ne znam kako nisi skontao :rol:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 21 feb 2015, 18:53

effe_sa je napisao/la: Hajd malo Omere popusti Mullera.... :D :D Kad se Lewa ne vidi, opet je najbolji napadač na svijetu...A Muller kada malo lošije odigra odmah ne valja.
Problem je effe taj sto je Muller od pocetka drugog dijela sezone u jednoj ravnini, bez pomaka na gore, cak sa tendencijom na ide u minus izuzev utakmice protiv HSV-a ali tu su svi bili brilijantni.

Kritika nije dzaba, pogotovo ako je Muller u pitanju jer od njega nikad nismo navikli da ovoliko stagnira. Uvijek je to bilo utakmica ili dvije. Ovaj Muller je odron ma koliko to ruzno i podcjenjivacki zvucalo. :D

Lewa nije najbolji napadac, ja to nikad nisam ni rekao a ja kako se sjecam isti nije niti jednom podbacio u onoj mjeri koliko je podbacio Muller.

BTW: moje misljenje, koliko god se ti i Klare ne slagali. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 21 feb 2015, 19:02

Omerbavarac je napisao/la: Problem je effe taj sto je Muller od pocetka drugog dijela sezone u jednoj ravnini, bez pomaka na gore, cak sa tendencijom na ide u minus izuzev utakmice protiv HSV-a ali tu su svi bili brilijantni.
Problem je u tome kako gledaš....Naravno da trenutno fale njegovi golovi. Ali protiv HSV-a je Muller odigrao npr dobru utakmicu, u ostalim utakmicama je odradio određene zadatke na terenu. Jednostavno u masi kreativaca mora neko odrađivat i trkačke zadatke.
Omerbavarac je napisao/la: Lewa nije najbolji napadac, ja to nikad nisam ni rekao a ja kako se sjecam isti nije niti jednom podbacio u onoj mjeri koliko je podbacio Muller.
Ovo da je najbolji neki su tvrdili. U tome je glavni problem. I problem je kod Lewe i kada lošije igra vi ne kažete da je loše odigrao.... :D U kojoj je to utakmici, izuzev ove dana i eto možda one protiv HSV-a zablistao Lewa (mislim na utakmice nakon zimske pauze)? O prvom dijelu sezone ne moramo govoriti, tu je stvarno imao određene odlične partije...Mislim da je igrao u tom ritmu, onda ne bi riječi rekao.
Ali ključno je to, što se po nekim igračima brzo udara, a po nekima nikako.... ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

edo07
Kontakt:

Re: Odg: FC Bayern München

Post Postao/la edo07 » 21 feb 2015, 19:10

Klare je napisao/la:Kritike na racun igraca su neopravdane, i nije mi jasno sta ovi ljudi gledaju. :?

Muller nije dao gol, nije asistirao i nevalja, a sto covjek ucestvuje u akcijama i najvise defanzivno pomaze od nasih napadaca to nista, i to mu se trazi mana u jednoj utakmica koja je zavrsena tako sto je zavrsena, ma daj effe nije vrijedno komentara, ne znam otkud mi zivci, valjda kad vidim neku glupost ne mogu da presutim.

Jos se i Xabi kritikuje, ma bravo djececi.

Zato je najbolje ne ulaziti i ne gledati kakve se gluposti valjaju,
a pep valja i kad izvuce taktiku kakva je bila u Ukrajini.

Nevjerovatno glupi komentari se pisu ovdje.

Nekad se nisi slagao s nekim i mogao si argumentovano s njim raspravljati i na kraju bi se nasao neki kompromis, danas sve komentari, tipa ovog djececa. :arrow:
Nerminovic je napisao/la:Pep raus :kafa:
A sta ti to gledas matere ti? Il si slijep il se pravis previse pametan...naravno da se treba kritikovati...a jos je gluplje kad neko stane na stranu igraca..ja razumijem imati los dan..pa hajmo reci dva..ali biti los 4-5 tekmi uzastopno?! Ocito je da je pad forme...X.Alonso ne moze vise da prati ovaj ritam...i nije naravno iskljucivi krivac samo on...zbog cega se tezi imati sto veci roster?? I moras da shvatis da je svaka kritika dobra bez obzira bila ona pozitivna ili negativna... a sto se tice Guardiole naravno krivim ga iz razloga forsiranja Xabija i tvrdoglavosti oko formacije...tvrdim i uvijek sam tvrdio da je najbolje igrati 4-2-3-1...najgora stvar na ovom forumu je kad se neko nadje i prozove nekog djecakom..ovo pisem opcenito..a ubjedjen sam da su mnogi stariji od tebe..zato momcino nauci da budes komunikativan i ne pravi se previse blesav

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 21 feb 2015, 19:55

NYKnicks Fan je napisao/la:6 komada, idemo dalje. :njanjanja: S kim igramo sljedecu? :mrgreen:
Sa Kölnom i to za 115.rođendan :)

Nakon dominantnog izdanja u Lavovu u kojem Sahtaru nismo dozvolili niti jednu jedinu sansu masinerija je protutnjala Paderbornom.Robben je zabio vec 18.gol u ovoj sezoni a napokon je procepio i Lewa dok se u potpunosti slazem sa kritikama Müllera a Badstuber me ugodno iznenadio.

"In Pep,We Trust!" :cool:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 21 feb 2015, 20:07

gdje se mogu pogledati golovi?
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 21 feb 2015, 20:34

Robbenu kapa do poda...ne samo zbog danasnja dva gola ( iako je ocito da tezi ka tome da bude prvi strijelac bundeslige :) ) vec i zbog one maestralne asistencije...tako mocno a tako jednostavno... posljednje tri sezone Arjen dozivljava novu mladost :clap:

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 21 feb 2015, 21:55

Ma Zlatnim slovima upisano ce biti ime Leteceg Holandeza Arjena Robbena za Bayern :)

Veliki majstor, i danasnja izvedba odlicna, pogotovo mi je drago radi nove nule na nasem golu, dobra igra Badstubera.

Znaci definitivno je i Pep skonto da Svajni-Alonso nece moci ove noci a ni bilo koje druge :) ali imati takva dva igraca, da uvijek jednog mozes uvesti u igru sta reci :)

Zasluzio je i mladi Wieser gol, sad ce se on jos vise dici u igri. Lewa dva komada lagano.

i mala mrlja po mom misljenju je crveni karton za gostujuceg igraca za onaj start, onako zuti glatko bi mogao, ovako samo jos vise olaksao Bayernu ak vec ima sta olaksat :)

Sutra ocekujem pobjedu Vukova da nas drze budnim, da se ne opustimo :)
FC Bayern !!!!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 feb 2015, 01:52

effe_sa je napisao/la: Problem je u tome kako gledaš....Naravno da trenutno fale njegovi golovi.
Mislim da ga ovdje previse opravdavas jer je i pticama na grani jasno da igre Mullera od pocetka drugog dijela nisu ni blizu njegovim najboljim.

Muller kao Muller je uvijek u prvom planu bio kao igrac koji je u skoro svakom mecu znao napraviti neki lucidan potez od postignutog gola do ostvarene asistencije ili broja pretrcanih kilometara (voilo bih statisticki podatak sa ovim ucinkom ako iko ima pri ricu :mrgreen: ), ali danasnji Muller je previse indisponiran sa poprilicno losim partijama koje rezultiraju velikom nemoci u ostvarivanju kontakta sa loptom kao i eventualnoj igri sa kolegama iz ekipe a da ne pricam o ucinku prema protivickom golu.

Previse losih odluka, previse nerezonskih poteza su samo neki od razloga koji zasluzuju kritiku a vjerujem da ce se mnogi sa mnom sloziti.
Taj covjek jucer nije zao opucati loptu koja mu je bila sasvim normalno servirana a pogotovo nesto drugo. :facepalm:
Da pojasnim, u pitanju je onaj sut koji bi otisao u nepovrat da Ribery nije stigao i asistirao Lewi kao i onaj sut pred kraj utakmice koji je otisao daleko od protivnickog gola kada mu je Lewa lijepo spustio na volej. :wtf:

Ukoliko ne popravi svoju formu, uvjeren sam da ga Pep nece stedjeti i da ce ga kad tad poslati na klupu, ali na nesto duzi odmor nego sto je uobicajeno.

Nadam se iskreno da ce se sto prije dozvati i da nece igrati a nacin na koji sad igra jer je ovo po meni dno dna i vjerovatno najlosiji Mullerov period.

Sto se Lewe tice, tu cu sacekati kraj sezone pa tek onda sumirati neke stvari, jer je isti tek prvu sezonu u Bayernu i ne bi bilo fer prema njemu porediti ga sa Mullerom koji je tu vec duzi niz godina,
Ovih 10 do sad postignutih golova mora itekako radovati s obzirom da znamo kakvu ulogu kod Pepa ima cistokrvna devetka. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

robben
Kontakt:

Post Postao/la robben » 22 feb 2015, 09:31

Ma kakav miler ja njega nikad nisam gotivio nemogu vjerovat da covjek nikad nije duela dobio pogotovo protiv jacih ekipa totalno se izgubi trci kao muha bez glave i ono golova sto dadne su neke frlje i otpatci. Covjek pri svakom sutu padne skoro po meni covjek je jedan prosjecan igrac al et.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
joj hamo vidi mu glave

shaqiri11
Kontakt:

Post Postao/la shaqiri11 » 22 feb 2015, 10:17

robben je napisao/la:Ma kakav miler ja njega nikad nisam gotivio nemogu vjerovat da covjek nikad nije duela dobio pogotovo protiv jacih ekipa totalno se izgubi trci kao muha bez glave i ono golova sto dadne su neke frlje i otpatci. Covjek pri svakom sutu padne skoro po meni covjek je jedan prosjecan igrac al et.

slika
I never smile if I can help it. Showing one’s teeth is a submission signal in primates. When someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life.-Dwight K Schrute

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 22 feb 2015, 10:20

robben je napisao/la:Ma kakav miler ja njega nikad nisam gotivio nemogu vjerovat da covjek nikad nije duela dobio pogotovo protiv jacih ekipa totalno se izgubi trci kao muha bez glave i ono golova sto dadne su neke frlje i otpatci. Covjek pri svakom sutu padne skoro po meni covjek je jedan prosjecan igrac al et.

brate dragi sta napisa ??? hahahahahahaahahah :crazy: :crazy: :lol: :lol:

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 22 feb 2015, 10:25

nemojte tomicu kritikovat, on se uvijek trudi i njegovo ce doci ko sto je jucer lewu krenulo... polaHko :kafa:

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 22 feb 2015, 10:39

Ma Muller je igrac zadatka, igrac bez jasno definisane pozicije pa ti djeluju takve njegove igre. On nema jasno definsanu poziciju gdje bi mozda iskoristil svoj potencijal i golovima i asistencijama u nekom duzem periodu pokazao o kakvom je igracu rijec. Njegova je pozicija takva da danas moze dati tri gola i naredne tri utakmice nista. On nasuprot toga uradi nevjerovatan posao za ekipu.

Njemu najbolju poziciju nasao je Low i kod njega igra najbolje. To pokazuju igre u reprezentaciji gdje su mu statistite u prosjeku puno bolje.

Sto jest jest zna izludit sa onim svojim smusenim igrama, onom pogubljenoscu ali Muller je Muller. On se ne da.

Mene osoba koja je najvise iznervirala i nervira poslije ere Lella, Ottla, Contenta i sl. je trenutno Svajni. Pa ono sto on igra i zadnjih godinu, dvije je za zatvora. Odigrao je samo vrhunse partije u ovim finalima sto je igrao. Ostalo sto je odigrao je totalno nezainteresovano i nespremno. Nadam se da ce se trznuti ali opet mislim i djeluje mi tako da bi on mogao biti prvi od ove stare garde koji ce nas napustit odnosno preci negdje drugo.

povratakotpisanih
Kontakt:

Post Postao/la povratakotpisanih » 22 feb 2015, 10:52

muamerc je napisao/la:

Ma Muller je igrac zadatka, igrac bez jasno definisane pozicije pa ti djeluju takve njegove igre. On nema jasno definsanu poziciju gdje bi mozda iskoristil svoj potencijal i golovima i asistencijama u nekom duzem periodu pokazao o kakvom je igracu rijec. Njegova je pozicija takva da danas moze dati tri gola i naredne tri utakmice nista. On nasuprot toga uradi nevjerovatan posao za ekipu.

Njemu najbolju poziciju nasao je Low i kod njega igra najbolje. To pokazuju igre u reprezentaciji gdje su mu statistite u prosjeku puno bolje.

Sto jest jest zna izludit sa onim svojim smusenim igrama, onom pogubljenoscu ali Muller je Muller. On se ne da.

Mene osoba koja je najvise iznervirala i nervira poslije ere Lella, Ottla, Contenta i sl. je trenutno Svajni. Pa ono sto on igra i zadnjih godinu, dvije je za zatvora. Odigrao je samo vrhunse partije u ovim finalima sto je igrao. Ostalo sto je odigrao je totalno nezainteresovano i nespremno. Nadam se da ce se trznuti ali opet mislim i djeluje mi tako da bi on mogao biti prvi od ove stare garde koji ce nas napustit odnosno preci negdje drugo.

Upravo tako, imam osjećaj da je nezaintresovan za igru. Mislim da će on na ljeto otići jer to je jedina prilika da se za njega još uzme kakva takva lova. A na njegovo mjesto bi došli Hojberg i Kimmich a kada na ljeto 2016. Alonso završi kraijeru imamo dva mlada a dovoljno iskusna igrača za pozicije centralnog i zadnjeg veznog.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []