Moze i takoConsigliere je napisao/la:Koja ba predavanja?!Otelo je napisao/la: Laptop na predavanje i tipkaj(zezam se, pamet u glavu
)
Forum
Re: Forum
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
"Stariji" si od mene samo 5 mjeseci a imaš duplo više postova, ne možeš od mene imati više slobodnog vremena, nikako, samo ti pišešš na više tema, ali opet...Otelo je napisao/la:Veci opseg tema, vise slobodnog vremena, te pisanje za svaku sitnicu na temi Mirze je dovelo do ovogDANTES je napisao/la:čekaj malo, ti za dvije godine već imaš 19 000 + postov?Otelo je napisao/la:Stare njih dvojica. Vrijeme je da mladji preuzmu primat
je li tebi curry brat?
virtu stvarno ima puno ali za 7 godina, devil je isto imao puno, legenda 21 000 za 5 godina?![]()
Al sad ce to sve doci na svoje kad se krene na faks
Dok krene fax ti ćeš imati 25-6 hiljada poruka.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!

zasto ne radi update ovih postova na forumu ?
preseljavamo forum na novi server. moguće je da se izgubi i par postova isl. tokom tog procesa.
biće sve sređeno ubrzo.
biće sve sređeno ubrzo.
Već sam mislio da mi se nešto zeznuloarelinho je napisao/la:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ja jutros nisam mogao uci na forum, vjerovatno zbog toga, pa ne odigrah ss.ba ligu, jbg...
Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog SM-N9005 koristeći Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ovo je sređeno.FaraonTM je napisao/la:Već sam mislio da mi se nešto zeznuloarelinho je napisao/la:
Molim vas da prijavite ukoliko u narednim danima primjetite još neku grešku.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Moze li se ubaciti jos smajlija? nesto slicno kao sto klix ima,milion izbora i da se Sarajevo vs zeljeznicar tema opet otkljuca,sad ce liga 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Za sad nećemo ubacivati nove smajlije.
Zašto ne radi pretraživač?
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Radice ubrzo.
Je li samo kod mene problem sa forumom, ili? Ne funkcioniše najbolje, ne učitava jednakom brzinom, svako četvrti, ili peti klick, pojavi se ono general error.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Isto je i kod mene. Bas krenuo napisati za tozizu1991 je napisao/la:Je li samo kod mene problem sa forumom, ili? Ne funkcioniše najbolje, ne učitava jednakom brzinom, svako četvrti, ili peti klick, pojavi se ono general error.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
I kod mene istozizu1991 je napisao/la:Je li samo kod mene problem sa forumom, ili? Ne funkcioniše najbolje, ne učitava jednakom brzinom, svako četvrti, ili peti klick, pojavi se ono general error.
Isto i kod mene..
Pokazivao mi se error pa nisam ni vidio dupli postOtelo je napisao/la:zizu1991 je napisao/la:Je li samo kod mene problem sa forumom, ili? Ne funkcioniše najbolje, ne učitava jednakom brzinom, svako četvrti, ili peti klick, pojavi se ono general error.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Forum
Prebacuju se na novi server pa je vjerovatno do toga 
Očisti inbox imaš poruke murinjo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.