Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
ja se duboko izvinjavam,ali vidim pisete nesto o terenu,pa sam morao pisat,teren je solidan,ali i mi igramo na njemu,nece bit ni nama bolji ha ya,ali nemate se cega bojat tradicija je na nasoj stranisimon je napisao/la:Padobranci imate temu predvidzenu za navijace drugih klubova ovde vam je zabranjeno pisati !
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=98&t=9415" onclick="window.open(this.href);return false;
ne trazim nikakvo opravdanje za neki neuspjeh ali odmah da se razumijemo, nije isti teren za ekipu koja pokusava da kreira igru i napada i onu koja samo izbija loptu i ne pokusava smislenu akciju odigrati, jednostavno u takvoj utakmici nije teren isti za oba kluba, ne govorim sad ovo konkretno za Zvijezdu jer ne znam na koji nacin ce igrati, vjerovatno defanzivno, ali ne volim kad se pokusava izjednaciti nesto sto nije istocrvenobijeli je napisao/la:ja se duboko izvinjavam,ali vidim pisete nesto o terenu,pa sam morao pisat,teren je solidan,ali i mi igramo na njemu,nece bit ni nama bolji ha ya,ali nemate se cega bojat tradicija je na nasoj stranisimon je napisao/la:Padobranci imate temu predvidzenu za navijace drugih klubova ovde vam je zabranjeno pisati !
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=98&t=9415" onclick="window.open(this.href);return false;pozzdrav i vidmo se u subotu,abd
Moze 2 godine dat rukeMortemHz je napisao/la:Star za nas
I ako ne dobijemo u Gradačcu biti će jedan pozitivna stvar, a to je da ćemo vidjeti 17 kolo koliko FKS ima pravih istinskih navijača.bordobijeli je napisao/la:ljudi svi smo optimisti i mene euforija hvata ali treba ostati na zemlji ,prije svega moramo uvazavati protivnika omalovazavanje ,podcjenjivanjea mi smo sampioni u tome .moze malo ali nemojte pretjerivati
Jedino ako od juce pratis Sarajevo. Ovi sto malo duze prate znaju da je to od 2 do maksimalno 3 milje.pitic je napisao/la:I ako ne dobijemo u Gradačcu biti će jedan pozitivna stvar, a to je da ćemo vidjeti 17 kolo koliko FKS ima pravih istinskih navijača.bordobijeli je napisao/la:ljudi svi smo optimisti i mene euforija hvata ali treba ostati na zemlji ,prije svega moramo uvazavati protivnika omalovazavanje ,podcjenjivanjea mi smo sampioni u tome .moze malo ali nemojte pretjerivati
Uprava nije uspjela registrovat igrace koji su dosli u ovom prijelaznom roku,i na iste ne moze racunati u prvom koluZijadLopez je napisao/la:zbog čegaje Šegrt htio napustiti klupu Zvijezde ?
Miracle, ako se ne varam, mrsko mi tražiti.MortemHz je napisao/la:Momci, kako se zvao hotel u Antalyi gdje su strucni stab I igraci odsjeli ?
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, ErosViverosViv, misstianopenaldo, OsmanhodzicBuco, SamoDaKazeem i 64 gosta.