Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Moreirense - Benfika 1:0 poluvrijeme
Gosti cijelo prvo poluvrijeme napadaju, ovi se samo brane. Treba ocekivat jos veci pritisak gostiju. Mogla bi mozda benfika do preokreta ovdje.
Gosti cijelo prvo poluvrijeme napadaju, ovi se samo brane. Treba ocekivat jos veci pritisak gostiju. Mogla bi mozda benfika do preokreta ovdje.
Mogu proračunati kretanje nebeskih tijela, ali ne i ljudsko ludilo.
J. Harden under 28.5
C. Paul over 19.5
P. Gasol over 17.5
Al Jefferson over 17.5
Nek kazu forumasi koji se razumiju u NBA jel udure ovo?
C. Paul over 19.5
P. Gasol over 17.5
Al Jefferson over 17.5
Nek kazu forumasi koji se razumiju u NBA jel udure ovo?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
-
- Kontakt:
zanimljivo je da imaju 2 prelaza u zadnja 4 medjusobna..nvidia je napisao/la:Moreirense - Benfika 1:0 poluvrijeme
- dr.van nostrand
- Kontakt:
a cuj, uvijek kada favorit gubi, namece se taj osjecaj, MOGAO bi do preokreta, jel ti tipujes na 2 ili konstatujes mogucnostnvidia je napisao/la:Moreirense - Benfika 1:0 poluvrijeme

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
ipak konstatujem mogucnostdr.van nostrand je napisao/la:a cuj, uvijek kada favorit gubi, namece se taj osjecaj, MOGAO bi do preokreta, jel ti tipujes na 2 ili konstatujes mogucnostnvidia je napisao/la:Moreirense - Benfika 1:0 poluvrijeme

Benfica 2 q4 v
Ovakav razvoj dogadjaja im nije stran.
Edit: 1:1 na vrijeme

Zadnja izmjena: reha87, dana/u 21 feb 2015, 21:17, ukupno mijenjano 1 put.
na vrijeme stize 1:1 e sad da vidimonvidia je napisao/la:ipak konstatujem mogucnostdr.van nostrand je napisao/la:a cuj, uvijek kada favorit gubi, namece se taj osjecaj, MOGAO bi do preokreta, jel ti tipujes na 2 ili konstatujes mogucnostnvidia je napisao/la:Moreirense - Benfika 1:0 poluvrijeme
Gosti cijelo prvo poluvrijeme napadaju, ovi se samo brane. Treba ocekivat jos veci pritisak gostiju. Mogla bi mozda benfika do preokreta ovdje.previse sam se opekao da bih sigurno tipovao u ovakvim situacijama

primjetio sam u ovim kupovima uglavnom favoriti gube prva poluvremena pa da probamo to isto i sa Realom, prvo pol. na Juventude 5.65 a i trebalo bi proći over koševa Reala 87.5
1:2reha87 je napisao/la:Benfica 2 q4 v
Probati rezutat tacan 1:3. U zadnjih 5 utakmica 3-ci put dolazi prelaz sa crvenim i rezultat 3:1.
q2.5
Wanderers - River plat HT 0:1
Kec na kraju se placa 9.
Jednom su radili prelaz 2012, interesantno je sto je isti igrac zabijao golove za River i tad i sad
Necu se zalijetati al nesto malo staviti, sto da ne.
Kec na kraju se placa 9.
Jednom su radili prelaz 2012, interesantno je sto je isti igrac zabijao golove za River i tad i sad

Necu se zalijetati al nesto malo staviti, sto da ne.
-
- Kontakt:
La Coruna - Celta Vigo - 2 @ 2,40
- Gledao sam Celtu proslo kolo protiv Atletica, odusevili su me.. potpuno su ih nadigrali, mogli su pobjediti i ubjedljivije..igrali su strasno ofanzivno.. Istina je da La Coruna nije losa u zadnje vrijeme ali mislim da su gosti puno kvalitetniji i da su ovdje puno blizi pobjedi.
Nolito daje gol @ 2,95
- najbolji igrac Celte, u strasnoj formi, u zadnje 3 utakmice je postizao po gol.. takodjer izvodi i slobodne udarce i penale..
Ukupna kvota: 7,08
- Gledao sam Celtu proslo kolo protiv Atletica, odusevili su me.. potpuno su ih nadigrali, mogli su pobjediti i ubjedljivije..igrali su strasno ofanzivno.. Istina je da La Coruna nije losa u zadnje vrijeme ali mislim da su gosti puno kvalitetniji i da su ovdje puno blizi pobjedi.
Nolito daje gol @ 2,95
- najbolji igrac Celte, u strasnoj formi, u zadnje 3 utakmice je postizao po gol.. takodjer izvodi i slobodne udarce i penale..
Ukupna kvota: 7,08
Hvala Benfica.reha87 je napisao/la:1:2reha87 je napisao/la:Benfica 2 q4 v
Probati rezutat tacan 1:3. U zadnjih 5 utakmica 3-ci put dolazi prelaz sa crvenim i rezultat 3:1.
q2.5
Šta kažu majstori američke košarke? Ima li šta večeras od parova?[SMILING FACE WITH SMILING EYES]
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
46-52zgmiky je napisao/la:primjetio sam u ovim kupovima uglavnom favoriti gube prva poluvremena pa da probamo to isto i sa Realom, prvo pol. na Joventut 5.65 a i trebalo bi proći over koševa Reala 87.5
trebali bi i koševi preko
:thumbup
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
topnik1 je napisao/la:evo jedan od mene tiket:
Cordoba - Valencia --2 1,90
Ovdje mislim da nema puno pametovanja,kvota dobra Valencia igra solidno,a Cordoba veoma losa kod kuce,tako da pobjeda gosta nebi trebala doci u pitanje![]()
Atl.Madrid - Almeria--1 1,20
Mislim da sve osim pobjede Atletica bi bilo ravno ludilu,pogotovo nakon kiksa proslo kolo![]()
Aston Villa - Stoke --ddg 1 1,35
Igram po osjecaju,jer mislim da Villa danas moze i mora do gola,cak nije iskljucen ni 1![]()
Man.City - Newcestle--1 1.30
Ako misli ostati u borbi za titulu,City danas treba pomesti Newcestle![]()
Kvota:nesto malo vise od 4km
Ja uplatio 15km,ako neko hoce da prati bujrum

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Šta misliš da te ovako ide jedno pola godine, LOVA DO KROVAzgmiky je napisao/la:46-52zgmiky je napisao/la:primjetio sam u ovim kupovima uglavnom favoriti gube prva poluvremena pa da probamo to isto i sa Realom, prvo pol. na Joventut 5.65 a i trebalo bi proći over koševa Reala 87.5
trebali bi i koševi preko

OTIŠAO SAM DA PRONAĐEM SEBE, AKO DOĐEM PRIJE NEGO ŠTO SE VRATIM, ZADRŽITE ME!
Monterrey - Queretaro 3+2.25 1&3+4.10
Cruz Azul - Guadalajara C. GG 2.30
Sva tri tipa bazirana na dosdasnjim medjusobnim susretima, 2,3 kvota na GG jednostavno se mora ispratiti, pa i da gost nikad nije dao gol u gostima u mejdusobnim susretima opet je puno
Cruz Azul - Guadalajara C. GG 2.30
Sva tri tipa bazirana na dosdasnjim medjusobnim susretima, 2,3 kvota na GG jednostavno se mora ispratiti, pa i da gost nikad nije dao gol u gostima u mejdusobnim susretima opet je puno
Ma sto da ti kazemcorleone87 je napisao/la:Smijesno da ne povjerujes.Na jendoj utakmici padne 10 golova a ovde jedva jedan..Crnjak zešći..jopaa7 je napisao/la:jopaa7 je napisao/la:Cliftonv - Ballymena over 2.5 @1.40
- pisao sam o golovima u Sjevernoj Irskoj, velika vecina tekmi ide over 2.5, cak neke i preko 3-4 gola, nadam se da su bas ove dvije tekme te koje ce ici preko
" onclick="window.open(this.href);return false;
Glenavon - Crusaders over 2.5 @1.45
AirbusBr - Port Talbot 1 @1.45
- bolja pozicija na tablici, dolje vidite zadnje utakmice kao domacine, gost (tko god bio) nije pobjedio od davne 2007. vjerujem da ce se tradicija nastaviti i ovdje, uz to je Airbus druga najbolja ekipa kod kuce, dok su gosti najlosija momcad lige u gostima (sto se tice tog njihovog playoffa)
Paderborn(sš)-Bayern 2 @1.30
- Bavarski stroj, zadnju tekmu u Bundesligi 8:0 protiv HSV-a, u ligi prvaka nisu pobjedili Shakhtar ali su bili bolji od Ukrajinaca, te vjerujem da ce u uzvratu uvaliti par komada. Danas Bayern izlazi u punom sastavu i vjerujem da ce opet biti jako raspolozeni i zabiti nekoliko golova
Halep - Pliskova 1 @1.35
- bit ce jako zanimljivo finale, gust za gledat. Iskreno mozda Halep i nije toliki favorit kao sto kvota govori ali ja joj dajem malu prednost i ajmo reci navijam za nju u ovom mecu, to je neki razlog zbog cega sam ju i odigrao.
Atl.Madrid - Almeria 1 @1.20
- zadnje kolo su kiksali, zele li drzati prikljucak za Realom i Barcom, moraju ovo dobiti. Od 6 utakmica ove godine kod kuce, jedino ih je Barca dobila, ostalih 5 su dobili sve s 2 gola razlike, osim zadnje protiv Reala 4:0. Sve osim pobjede Atletika je veliko iznenadnje
kv. 6.16

- brunoconti
- Kontakt:
brunoconti je napisao/la:PSG 1.
Opustanje u posljednjih 10tak minuta protiv Caena ih je skupo kostalo, pokusali su protiv Chelsea da se izvuku, ali na kraju nisu uspjeli. Danas im je idealna prilika za "trecu srecu", mislim da ekipa Tolousea nema sta traziti na Parku princeva, mozda zabiju koji gol na srecu, ali mislim da je PSG dovoljno zrela ekipa da nece propustit ovakvu priliku, posto ostala dva konkurenta igraju sutra, cime bi pobjedom dodali jos dodatni pritisak na Marseille i Lyon.
Cordoba - Valencia 2+...
Kvota vise nego odlicana, Valenica nece imati tako lak posao, jedan Real je tek u 90+ iz penala uspio doci do pobjede protiv Cordobe. Cordoba jeste zadnja na tabeli, ali koliko kod izgledali statisticki lose, ova ekipa zbog pozicije na kojoj se trenutno nalaze, uci ce u ovaj mec rastereceno, pogotovo kada se uzme u obzir da su autsajderi u ovom mec. Plus domaci teren, rasterecenost, motiv vise, mogli bi pokvariti planove mnogim listicima.
La Coruna - Celta Vigo 2+..
Vodeci se statistikom medjusbobnih duela kad god je La Coruna bila domacin, samo dvaput u historiji su odigrali ispod norme.
Braga - Nacional 2+.
Slicna situacija kao i kod Valencije, i ovdje ocekujem dobar otpor protivnika, i ocekujem da ce se mreza zatresti minimalno 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.