Donnie Darko je napisao/la:Jel umrla Lisa Ann? Dva dana nema nikakvog članka o njoj.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Donnie Darko je napisao/la:Jel umrla Lisa Ann? Dva dana nema nikakvog članka o njoj.

Mene je njihova D3 GO natjerala da potpišem ugovor sa Mojom TV. Sve uredu sa njihovom D3 prvih mjesec dana, kasnije ti ukinu većinu extra kanala ( čista navlakuša ) i kao kažu ti kasnije kad ih nazoveš da se svaki kanal posebno plaća. Bar je tako bilo prije 2 godine. I onda se prešaltam na Moju TVRooney88 je napisao/la:Jedno konkretno pitanje za ove sto imaju Telemach.
Jel' se D3 GO sadrzaj dodatno naplacuje i koliko?

Ima negdje temamadridist je napisao/la:http://www.cbsnews.com/news/its-on-floy ... ght-may-2/
Jel ima pdf o boksu?

[youtube][/youtube]Otelo je napisao/la:[youtube][/youtube]

Ja koristim taj D3 Go i nemam primjedbi, slika beton, programa ima kamara kojih se mogu vratiti, a ništa se ne plaća, bar mene još nije došlo ništa na računushzna je napisao/la:Mene je njihova D3 GO natjerala da potpišem ugovor sa Mojom TV. Sve uredu sa njihovom D3 prvih mjesec dana, kasnije ti ukinu većinu extra kanala ( čista navlakuša ) i kao kažu ti kasnije kad ih nazoveš da se svaki kanal posebno plaća. Bar je tako bilo prije 2 godine. I onda se prešaltam na Moju TVRooney88 je napisao/la:Jedno konkretno pitanje za ove sto imaju Telemach.
 a više od godine ima kako ga koristim
 a više od godine ima kako ga koristim  

zavisi koji paket koristisRooney88 je napisao/la:Jedno konkretno pitanje za ove sto imaju Telemach.
 ja koristim ovaj od 39,90KM i D3GO imam besplatno
 ja koristim ovaj od 39,90KM i D3GO imam besplatnotuzlak1987 je napisao/la:[youtube][/youtube]Otelo je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ovo je prava himna. Vecina super pjesme, ne kao kod pokusaja od kluba neki djeciji rok.
A jedva cekam, nadam se da ce razvaliti klub sirokih seoskih masa

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], VivaLaStella i 19 gostiju.