E prijatelju kad bi uletili u grupe ,mi bismo digli frku kad bi ispali u grupi hahahahaMortemHz je napisao/la:@Obiteljski , ma da je samo uletit u te grupe pa nikad nista vise necu ocekivati vjeruj mi![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa pojedini sigurno bi ali kao sto sam i rekao..sa jednim jedinim bodom znaci samo eto da se zna da smo igrali ja bi plak'o ko malo dijete od srece vjeruj mi...ali problem je i uletiti u te grupe,sa ovim sastavom imamo minimalne sanse ali kad bi namjenski doveli ljude koji bi nam pomogli da to ostvarimo na ljeto... ali hajd' da se baziramo na prvenstvo prvo,ima do europskih utakmica jos pola godine 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Ma ja se za ligu uopste ne sekiram. Mozda bude neki kiks pa i Bayern zijani.Ali ni konkurencija nije savrsena a dolaze nam da im naplatimo za sve i abd slavimo.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Ove godine ce organizacija proslave biti na vrhunskom nivou.Pa onda tekme kvalifikacija.Proljece 2015 je velika prekretnica za nas navijace.Sto neko iz kluba rece mi sad mozemo ici samo naprijed stvari u i oko kluba su se pokrenule i imaju samo jedan smjer.To nam je sudbina
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I bas mi je drago sto si docekao ovo nakon ovih silnih godina 
Ako zelimo da osvoimo duplu krunu mi nesmijemo izgubit ni jednu utakmicu..ne zaboravite da zrinjski ima Samo bod manje a SB 2 vise I nece oni gubit tek tako bodove. Misljenja Sam da SB nece izgubit niti I jedan bod do utakmice sanama, Posto I njima je sad pritisak I ginuce na svakoj utakmici....ONI imaju jedno jos olaksanje a to je njima nece bit cilj kup (mislim da ce igrat sa juniorima ) da sto prije ispadnu..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma moramo kiksati to je svima jasno...poenta je da se sto manje kiksa u odnosu na drugePitar6785 je napisao/la:Ako zelimo da osvoimo duplu krunu mi nesmijemo izgubit ni jednu utakmicu..ne zaboravite da zrinjski ima Samo bod manje a SB 2 vise I nece oni gubit tek tako bodove. Misljenja Sam da SB nece izgubit niti I jedan bod do utakmice sanama, Posto I njima je sad pritisak I ginuce na svakoj utakmici....ONI imaju jedno jos olaksanje a to je njima nece bit cilj kup (mislim da ce igrat sa juniorima ) da sto prije ispadnu..
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Naj vaznija je ljubav.Odoh ja spavat poz.
Protiv Zvijezde:
------Kallasi----------------Tatko-----------------Mihojevic-----------------Puzi----------
----------------------------Radovac--------------Kovacevic----------------------------------
----------Stojcev--------------------Alispahic------------------------Duljevic-------------
----------------------------------------Benko-------------------------------------------------
------Kallasi----------------Tatko-----------------Mihojevic-----------------Puzi----------
----------------------------Radovac--------------Kovacevic----------------------------------
----------Stojcev--------------------Alispahic------------------------Duljevic-------------
----------------------------------------Benko-------------------------------------------------
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Izbacio bih Kovacevica jer nam ne treba jos jedan defanzivni vezni protiv Zvijezde,Stojcev ne igra prvu zbog kartona i fali ti golman
Ma moramo kiksati to je svima jasno...poenta je da se sto manje kiksa u odnosu na drugeMortemHz je napisao/la:Pitar6785 je napisao/la:Ako zelimo da osvoimo duplu krunu mi nesmijemo izgubit ni jednu utakmicu..ne zaboravite da zrinjski ima Samo bod manje a SB 2 vise I nece oni gubit tek tako bodove. Misljenja Sam da SB nece izgubit niti I jedan bod do utakmice sanama, Posto I njima je sad pritisak I ginuce na svakoj utakmici....ONI imaju jedno jos olaksanje a to je njima nece bit cilj kup (mislim da ce igrat sa juniorima ) da sto prije ispadnu..
SB I zrinjskom kup BiH nista neznaci niti ista donosi. Posto ce SB a I zrinjski zavsit u prvenstvu medu prve tri ekipe..ONI ce Svo oruzije okrenut u pl BiH
Gdje ti je golman.mirzatele je napisao/la:Protiv Zvijezde:
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
FK Sarajevo - zauvijek pitar
Sta ce nam golman
Radovac cesto zna otici naprijed i treba mu jos jedan covjek pored da moze pokriti njegove izlete, lako je napraviti izmjenu oko 60-e minute ako rezultat ne bude povoljan.
A umjesto Stojceva bi onda trebao Okic.
Radovac cesto zna otici naprijed i treba mu jos jedan covjek pored da moze pokriti njegove izlete, lako je napraviti izmjenu oko 60-e minute ako rezultat ne bude povoljan.
A umjesto Stojceva bi onda trebao Okic.
mirzatele je napisao/la:Protiv Zvijezde:
Stojčev ima karton ako se ne varam i pauzira tu tekmu,
Kovačević ne igra u veznom, Duljević ne igra na lijevom krilu,
vjerovatno će Bilbija,Okić i Berberović početi...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Sinoć izadjem malo u grad na piće zajebancija u jedan lokal bilamuzika uzivo i sad ti jedna mala pjeva onu pjesmu "jutro je, jutro je" ... ko kad si u centru grada pa kad dodje do onog dijela .. jutro je, jutro je kad te nema bolje da se nisam ni probudila , kad raja poce pjevati u glas , nema mjesta ne sjeveru koje nisam ljubio SARAJEVO Sarajevooooo i sad drugi put i treci treba opet refren, kad ona kaze hajte vi
Samo se o Gradačcu prica bit ce nas milja dole ljudi, samo me strah belaja odmah, ako nas ne puste sviju
Samo se o Gradačcu prica bit ce nas milja dole ljudi, samo me strah belaja odmah, ako nas ne puste sviju
Nema potrebe da neko misli da cemo kiksati u Gradaccu. Stvarno smo prejaki ove pousezone i da nismo izgubili od Sirokog nebi imali poraza sigurno, ali eto do kraja vjerovatno sve pobjede, mozda ce biti teske utakmice protiv Sirokog i Zelje, a ostalo bez problema. Sa Gradasca bijele kule Zmaja od Bosneeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
-
bordobijeli
- Kontakt:
treba izbjeci te probleme posebno na ulazu ne treba nam da nas vrate s ulaza ili da neko mora gledati kroz ogradu utakmicu zato treba ranije dole doci , lagno platis ulaz i zauzimo dio do kaveza pošto ce kavez sigurno biti krcat .bit ce bruka raje siguran sam preko 1000aS_Roma je napisao/la:Sinoć izadjem malo u grad na piće zajebancija u jedan lokal bilamuzika uzivo i sad ti jedna mala pjeva onu pjesmu "jutro je, jutro je" ... ko kad si u centru grada pa kad dodje do onog dijela .. jutro je, jutro je kad te nema bolje da se nisam ni probudila , kad raja poce pjevati u glas , nema mjesta ne sjeveru koje nisam ljubio SARAJEVO Sarajevooooo i sad drugi put i treci treba opet refren, kad ona kaze hajte vi![]()
![]()
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Zapamti druže da će ove utakmice biti jedne od lakših. Sarajevo jeste miljama kvalitetnije od Zvijezde ali bit će teško, jako teško. Ako svi igrači budu dali sve od sebe, pobjeda neće doći u pitanje.Amca007 je napisao/la:Nema potrebe da neko misli da cemo kiksati u Gradaccu. Stvarno smo prejaki ove pousezone i da nismo izgubili od Sirokog nebi imali poraza sigurno, ali eto do kraja vjerovatno sve pobjede, mozda ce biti teske utakmice protiv Sirokog i Zelje, a ostalo bez problema. Sa Gradasca bijele kule Zmaja od Bosneeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.