i jos sam fulo Nottingham na dva takodjer za 100....al neka...ne valja bit proklet
Benfica 2-4
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
sve je to fino ..Al koji q se falish samo kad dobijes,dodjes ovdje i postavis tiket?? Gledao sam par stranica unazad nidje te nema u postovima.Samo kad dobijes dodjes ovdje da se pofalis kao ti neki majstor kladionice ..Ako vec stavljas te dobitne na forum, onda postavi i kad uplatis ovdje, mozda nekome pomognes.. Mojne me ruzno shvatiti, ali izgleda ruzno to hvalisanje ..__Liedson__ je napisao/la:ko zna zna![]()
razumijem sta zelis rec,i ovo na neki nacin i jest hvalisanjeel_fenomeno je napisao/la:sve je to fino ..Al koji q se falish samo kad dobijes,dodjes ovdje i postavis tiket?? Gledao sam par stranica unazad nidje te nema u postovima.Samo kad dobijes dodjes ovdje da se pofalis kao ti neki majstor kladionice ..Ako vec stavljas te dobitne na forum, onda postavi i kad uplatis ovdje, mozda nekome pomognes.. Mojne me ruzno shvatiti, ali izgleda ruzno to hvalisanje ..__Liedson__ je napisao/la:ko zna zna![]()
Devil je napisao/la:Pukao sam dva tiketa na jednom samo na St.Gallenu,na drugom samo na Sheffild fa gol,tako da mi ostaje jos samo jedan u igri:
Kongsvinger-Aalesund 3+![]()
Naval-Benfica 2![]()
Fuenlabrada-Valladolid 1H![]()
Betis da gol![]()
Ima ga vjerovatno vecina od nas.|-|0rD@Š je napisao/la:
joj ljudi gledam sad imam poseban bookmark "kladionica" i imam tu preko 20 stranica![]()
Ma ok .. samo sam ti htio ukazati da ruzno izgleda ..__Liedson__ je napisao/la:razumijem sta zelis rec,i ovo na neki nacin i jest hvalisanjeel_fenomeno je napisao/la:sve je to fino ..Al koji q se falish samo kad dobijes,dodjes ovdje i postavis tiket?? Gledao sam par stranica unazad nidje te nema u postovima.Samo kad dobijes dodjes ovdje da se pofalis kao ti neki majstor kladionice ..Ako vec stavljas te dobitne na forum, onda postavi i kad uplatis ovdje, mozda nekome pomognes.. Mojne me ruzno shvatiti, ali izgleda ruzno to hvalisanje ..__Liedson__ je napisao/la:ko zna zna![]()
![]()
ali i nisam bas aktivan na ovom forumu tako da mi se neda ulaziti skoro svaki dan i postavljati...tako da samo ovako uletim i pohvalim se
Evo i ponedjeljak je morao biti crnjak,kao i vikend (subota i nedjelja).U ova tri dana cetri tiketa na jednom pao.Est.RA81-MC je napisao/la:Ostalo mi da dobijem listić samo St.Pauli daje go večeras,dobro je.
KV. 12.83 x sića neka heh
i mene jarane samo to skide(igro da ce st pauli dati go)Est.RA81-MC je napisao/la:Evo i ponedjeljak je morao biti crnjak,kao i vikend (subota i nedjelja).U ova tri dana cetri tiketa na jednom pao.Est.RA81-MC je napisao/la:Ostalo mi da dobijem listić samo St.Pauli daje go večeras,dobro je.
KV. 12.83 x sića neka heh
eto to se desilo i danas:
Tiket :
Zurich oba daju
Leicester 1
Crystal Palace daje go
Wallsal daje go
Barnsley ah 1![]()
Wba daje go
Gillingham daje go
St.Pauli daje go![]()
![]()
neznam al me stvarno nece ova tri dana
Jesu bar nasli tiket?neko_iz_mase je napisao/la:Ako Washingtona prodjes, dobio si pare![]()
Sinoc setam ja, kad neka dvojica malaca izvrnula kontejner i kopaju po smecu.
je*e ovaj jedan, raz*ebe sve, citavu Holandiju De Graschap i sve od reda.
Sta je reko care,dje zapelo.
Ma suti kaze, gubio mu ovaj de grashap 2 razlike a ostalo bilo 2-3 minute do kraja. I baci listic u smece i izadje vani.
U to mu stara prospe smece, i ostalo je istorija. hahaha
Prekopavali su 2 sata smece
ma nekako meni je ovaj Washington drag i igraju dobar hokej par puta sam gledoneko_iz_mase je napisao/la:Ako Washingtona prodjes, dobio si pare![]()
Sinoc setam ja, kad neka dvojica malaca izvrnula kontejner i kopaju po smecu.
je*e ovaj jedan, raz*ebe sve, citavu Holandiju De Graschap i sve od reda.
Sta je reko care,dje zapelo.
Ma suti kaze, gubio mu ovaj de grashap 2 razlike a ostalo bilo 2-3 minute do kraja. I baci listic u smece i izadje vani.
U to mu stara prospe smece, i ostalo je istorija. hahaha
Prekopavali su 2 sata smece
da te demantujem https://www.****/public/ticket.aspx?73%202cd0f3e2harry_90 je napisao/la:Ovo danas slabo ko dobio,sve izbio Galatasaray ! Turci su zeznuti za kladit,njih izbjegavam igrat na tiketima jer su mi dosad izbili pare iz djepa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.