NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

bodi123
Moderator
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la bodi123 » 20 feb 2015, 16:41

Solidan je bio nije ostao nesto zapazen a to je za golmana dobra stvar, nije imao puno ni posla a to sto je imao odradio je solidno
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 20 feb 2015, 17:05

http://static.klix.ba/media/images/vije ... 1.1_xl.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; http://static.klix.ba/media/images/vije ... 1.2_xl.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 20 feb 2015, 17:32

Onaj drugi golman sto je branio drugo poluvrijeme je katastrofa.Kokot mu je dao gol kada je centrirao sa skroz lijeve strane i otisla mu preko noga i vaseg golmana preletila koji je stajao metar od gol linije.

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 20 feb 2015, 17:38

arelinho je napisao/la:Onaj drugi golman sto je branio drugo poluvrijeme je katastrofa.Kokot mu je dao gol kada je centrirao sa skroz lijeve strane i otisla mu preko noga i vaseg golmana preletila koji je stajao metar od gol linije.
A jbg druze desava se i boljim golmanima ;)
www.nkbratstvogracanica.com

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 20 feb 2015, 17:43

cesc4 je napisao/la:
arelinho je napisao/la:Onaj drugi golman sto je branio drugo poluvrijeme je katastrofa.Kokot mu je dao gol kada je centrirao sa skroz lijeve strane i otisla mu preko noga i vaseg golmana preletila koji je stajao metar od gol linije.
A jbg druze desava se i boljim golmanima ;)
a jbg taj golman je jos visok ima sigurno 1,90 cm nije smio sebi ono dozvoliti

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 20 feb 2015, 18:13

http://sportsport.ba/bh_fudbal/pogledaj ... tva/154313" onclick="window.open(this.href);return false;

Gledam golove sto smo primili , Marko slabo odbio loptu kod prvog gola a drugi go ne vjerujem da je ono uspio primit :o ... Sto se tice treceg gola desava se malo sunce malo kriva noga ali dobro .... Vjerujem da ce Zivkovic biti prvi pik u drugoj polusezoni.

7april
Kontakt:

Post Postao/la 7april » 20 feb 2015, 19:57

jest nam valjo IBRAK što nam posla ovog ivkića a daso se riješi prljače,bože dragi pa imal neko oči ovaj ivkić je katastrofalan,prle je doktor za njega i tako ibrak valja bratstvu po ko zna koji put...........

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 20 feb 2015, 21:06

7april je napisao/la:jest nam valjo IBRAK što nam posla ovog ivkića a daso se riješi prljače,bože dragi pa imal neko oči ovaj ivkić je katastrofalan,prle je doktor za njega i tako ibrak valja bratstvu po ko zna koji put...........
Štedi brko jer Ivkića plaća Sarajvo a Prleta Bratstvo.Na kraju sezone kad odu Ivkić i Živković koji je potpiso polusezonu onda će prvi golman bit Edo pedala a rezervni Mićo :lolno:

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 20 feb 2015, 22:26

Jesu li vam ovo od reprezentacije legeini dresovi ? :D

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 20 feb 2015, 23:23

samozeljo1987 je napisao/la:Jesu li vam ovo od reprezentacije legeini dresovi ? :D
Moguće da jesu a kod vas Borusije D. majice za trening? :mrgreen:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 feb 2015, 23:25

Jesmo vam uvalili katastrofalnog golmana sta je ono :urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Forlan
Kontakt:

Post Postao/la Forlan » 20 feb 2015, 23:30

MortemHz je napisao/la:Jesmo vam uvalili katastrofalnog golmana sta je ono :urnebes:
Ibrak nam valjo pravo :lol: Hajd dobar je za klupe,vi ga plaćate,ne jede nam hljeba ;)

Diablo55
Kontakt:

Post Postao/la Diablo55 » 21 feb 2015, 10:39

Brko ima izgleda jake veze u savezu. Nabavio je opremu za cijeli klub od reprezentacije sigurno po jeftinoj cijeni. Neka je barem je kvalitetna oprema :D

coach

Post Postao/la coach » 22 feb 2015, 00:06

Jak ste tim,samo ako vam nacelnik nebude pravio sastav!!!haha kakav blam politicar sjedi na klupi i vodi klub.Smjesno PL!

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 22 feb 2015, 12:01

coach je napisao/la:Jak ste tim,samo ako vam nacelnik nebude pravio sastav!!!haha kakav blam politicar sjedi na klupi i vodi klub.Smjesno PL!
On se u to nikad nije mješo, zašto je doveo trenera da radi svoj poso msm stvarno :facepalm:

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 23 feb 2015, 12:14

Da ispostujemo tradiciju i udraim prognozu za jarana @Plavozuti (ocekujem i tvoju)

16. HNK Capljina - NK Bratstvo 2 (Ambicije su jasne,napravljena je strasna ekipa a ne sumnjam da ce premije biti jako velike i da ce momci poginut da odma na startu upisu jako potrebnu gostujucu pobjedu)
17. NK Bratstvo - GOSK 1 (U drugom dijelu sezone kuci nam dolaze svi konkurenti za ulazak tako da kuci moramo dobijati)
18.Turbina - NK Bratstvo 2 (Turbina je kuci igrala jako dobro u prvom dijelu sezone ali u ovom trenutku imamo dosta jacu ekipu od njih i sve osim 3 boda bi bilo razocarenje)
19.NK Bratstvo - Rudar 1 (Mislim da ce ovo biti jedna od laksih domacih pobjeda protiv ekipa iz vrha tabele a drug @Zoom zna o cemu pricam)
20. Podgrmec - NK Bratstvo 2 (Dosta smo jaci od njih i mislim da ako uvezemo ovih 5, 6 prvih kola da cemo lagano preuzeti prvo mjesto)
21. NK Bratstvo - Gradina 1/1 (Rasuti ih ko rizu zbog one krade u Srebreniku)
22. Branitelj - NK Bratstvo X2 (Prvo teze gostovanje nakon Capljine nam je u Rodocu ipak mislim da se sa ovom ekipom mozemo vratiti makar sa jednim bodom)
23. NK Bratstvo - Gorazde 1 (Ovu utakmicu ce igraci igrati sa posebnim motivom radi onih 4-0 u Gorazdu i onih crvenih i 2 penala itd...)
24. Igman - NK Bratstvo 2 (Opet jedno "lakse gostovanje" i utakmica sa koje se moraju donijet bodovi jer je razlika u kvaliteti ogromna)
25. NK Bratstvo - Radnicki 1X (Imam osjecaj da ce ovo biti utakmica za "prvo mjesto". Utakmice izmedu ova dva kluba su uvjek tvrde i lose pa me ne bi cudilo da radnicki otkine bod/ove)
26. Mladost DK- NK Bratstvo 1X (Nakon domaceg derbija sa Radnickim igramo gostujuci derbi sa ekipom Mladosti. Oni favoriti zbog domaceg terena i malo blizi pobjedi)
27. NK Bratstvo - Jedinstvo 1 (Ako do ovog kola budemo u borbi za prvo mjesto ili vodeci na tabeli ovdje ce lagano doci "kec")
28. Mettaleghe - NK Bratstvo 1 (Mislim da ce ovdje biti svega osim fudbala jer je njihov trener jako nabrijan lik i davao je svakakve izjave poslije nase utakmice, pa ce vjerovatno nabrijati igrace da im utakmica bude must win)
29. Orasje - NK Bratstvo 1X2 (Dosta zavisi od pozicije na kojoj ce se nalaziti Orasje)
30. NK Bratstvo - Buducnost 1 (Proslava ulaska u PL :mrgreen: )

Sad cekamo "kriticare" :zviz:

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 23 feb 2015, 12:30

cesc4 je napisao/la:Da ispostujemo tradiciju i udraim prognozu za jarana @Plavozuti (ocekujem i tvoju)

16. HNK Capljina - NK Bratstvo 2 (Ambicije su jasne,napravljena je strasna ekipa a ne sumnjam da ce premije biti jako velike i da ce momci poginut da odma na startu upisu jako potrebnu gostujucu pobjedu)
17. NK Bratstvo - GOSK 1 (U drugom dijelu sezone kuci nam dolaze svi konkurenti za ulazak tako da kuci moramo dobijati)
18.Turbina - NK Bratstvo 2 (Turbina je kuci igrala jako dobro u prvom dijelu sezone ali u ovom trenutku imamo dosta jacu ekipu od njih i sve osim 3 boda bi bilo razocarenje)
19.NK Bratstvo - Rudar 1 (Mislim da ce ovo biti jedna od laksih domacih pobjeda protiv ekipa iz vrha tabele a drug @Zoom zna o cemu pricam)
20. Podgrmec - NK Bratstvo 2 (Dosta smo jaci od njih i mislim da ako uvezemo ovih 5, 6 prvih kola da cemo lagano preuzeti prvo mjesto)
21. NK Bratstvo - Gradina 1/1 (Rasuti ih ko rizu zbog one krade u Srebreniku)
22. Branitelj - NK Bratstvo X2 (Prvo teze gostovanje nakon Capljine nam je u Rodocu ipak mislim da se sa ovom ekipom mozemo vratiti makar sa jednim bodom)
23. NK Bratstvo - Gorazde 1 (Ovu utakmicu ce igraci igrati sa posebnim motivom radi onih 4-0 u Gorazdu i onih crvenih i 2 penala itd...)
24. Igman - NK Bratstvo 2 (Opet jedno "lakse gostovanje" i utakmica sa koje se moraju donijet bodovi jer je razlika u kvaliteti ogromna)
25. NK Bratstvo - Radnicki 1X (Imam osjecaj da ce ovo biti utakmica za "prvo mjesto". Utakmice izmedu ova dva kluba su uvjek tvrde i lose pa me ne bi cudilo da radnicki otkine bod/ove)
26. Mladost DK- NK Bratstvo 1X (Nakon domaceg derbija sa Radnickim igramo gostujuci derbi sa ekipom Mladosti. Oni favoriti zbog domaceg terena i malo blizi pobjedi)
27. NK Bratstvo - Jedinstvo 1 (Ako do ovog kola budemo u borbi za prvo mjesto ili vodeci na tabeli ovdje ce lagano doci "kec")
28. Mettaleghe - NK Bratstvo 1 (Mislim da ce ovdje biti svega osim fudbala jer je njihov trener jako nabrijan lik i davao je svakakve izjave poslije nase utakmice, pa ce vjerovatno nabrijati igrace da im utakmica bude must win)
29. Orasje - NK Bratstvo 1X2 (Dosta zavisi od pozicije na kojoj ce se nalaziti Orasje)
30. NK Bratstvo - Buducnost 1 (Proslava ulaska u PL :mrgreen: )

Sad cekamo "kriticare" :zviz:
Pa nemate vi Van Banstena i Gulita u ekipi , mislim da je ovo klasicno saranje po forumu :lol:

Diablo55
Kontakt:

Post Postao/la Diablo55 » 23 feb 2015, 12:37

Cesc isto mišljenje dijelim sa tobom, što se tiče prognoze. Po meni sve zavisi od prve tri utakmice, ako uzmemo tu 9. bodova, mislim da smo sigurno, ali SIGURNO u PL, a ako ne igrat će se ono ako uspijemo uspijemo, a ako ne, na kraju prodaj kome treba, kao i dosad. Ja molim igrače i sve one koji čitaju ovaj forum, a oko kluba su da se preozbiljno shvati prva tekma u Čapljini i da to riješimo do 60. minuta utakmice. Da nas zdravlje posluži pa da više zaigramo u Premijer ligi majku mu staru :D

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 23 feb 2015, 12:49

Diablo55 je napisao/la:Cesc isto mišljenje dijelim sa tobom, što se tiče prognoze. Po meni sve zavisi od prve tri utakmice, ako uzmemo tu 9. bodova, mislim da smo sigurno, ali SIGURNO u PL, a ako ne igrat će se ono ako uspijemo uspijemo, a ako ne, na kraju prodaj kome treba, kao i dosad. Ja molim igrače i sve one koji čitaju ovaj forum, a oko kluba su da se preozbiljno shvati prva tekma u Čapljini i da to riješimo do 60. minuta utakmice. Da nas zdravlje posluži pa da više zaigramo u Premijer ligi majku mu staru :D
Po meni najvise znaci utakmicau Capljini tu ako se trica uzme odma psihicki ce biti lakse a GOSK se kuci mora dobit tu ne sumnjam da ce biti PL-sudije itd... prve dvije ako se uzmu onda se vrlo lako moze uvezati 5 6 pobjeda ;) :D

HarisHelic
Kontakt:

Post Postao/la HarisHelic » 23 feb 2015, 13:25

Gledaj postave strucnog staba. Niko veze nema sa vezom. Šinja u strucnom stabu 100 godina, a pojma nema o zivotu.
Bolje mu je da ide citat vjencane listove i sklapat brakove u opstini.
Cokarica, dupeuvlakac, direktor dvorane samo zato sto mu celava glava lahko ulazi u Brkin cmar. Spasio ga Brkajlija lijepljenja cizmica za inostrano trziste u Fortuni, zato sto voli imat zacepljen auspuh.
O Brkajliji je bespredmetno pricat. Politicar koji koristi poziciju da bi se igrao sa svojom licnom igrackom od kluba.
Sam sebi izmislio mjesto pocasnog predsjednika kluba ko da to ranije nije bilo uspjesnih ljudi sa manje para i vise domacih igraca u klubu.

Nikad vi necete uci u PL. Mozda ni tad. :kafa:

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.