FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
"Ne znam ni sam šta da vam kažem. I ja imam informacije da se na put u Gradaččac sprema više od 1000 naših navijača. Međutim, posljednje informacije koje imam kažu da MUP Tuzlanskog kantona zbog štrajka koji je najavljen u subotu nije u stanju na adekvatan način osigurati bezbjednost za veliki broj naših navijača", za SportSport.ba kaže razočarani predsjednik Sarajeva, Edis Kusturica.
"Kako sada stvari stoje u Gradačac će organizovano moći putovati 300 naših navijača. U utorak ćemo navodno dobiti više informacija. Razočaran sam ovakvim razvojem događaja, mi napravimo korak naprijed, a onda nas izgleda neko namjerno gura dva nazad. Možda bi najbolje bilo da MUP organizira takmičenje jer očito je da se oni za sve pitaju. Ne znam kome je u interesu da se dešavaju ovakve stvari pred početak jesenjeg dijela prvenstva. Čelnicima Zvijezde nije, bili smo zajedno u Turskoj i znam kako razmišljaju. Vidjet ćemo šta će na kraju biti, no pet dana uoči susreta ne šalje se pozitivna poruka", dodao je Kusturica.
Ovo samo kod nas ima.
"Kako sada stvari stoje u Gradačac će organizovano moći putovati 300 naših navijača. U utorak ćemo navodno dobiti više informacija. Razočaran sam ovakvim razvojem događaja, mi napravimo korak naprijed, a onda nas izgleda neko namjerno gura dva nazad. Možda bi najbolje bilo da MUP organizira takmičenje jer očito je da se oni za sve pitaju. Ne znam kome je u interesu da se dešavaju ovakve stvari pred početak jesenjeg dijela prvenstva. Čelnicima Zvijezde nije, bili smo zajedno u Turskoj i znam kako razmišljaju. Vidjet ćemo šta će na kraju biti, no pet dana uoči susreta ne šalje se pozitivna poruka", dodao je Kusturica.
Ovo samo kod nas ima.
Das Ist Walter
Upravo ovo, ko želi otići, neka ode ranije, plati kartu, zauzme mjesto do naših i to je to. Raja u Gradačcu je korektna tako da ne očekujem belaje s te strane, navijači im i nisu nešto... naoštreni, dakle jedini problem može biti murija. Zato evo citiram i apelujem da se posluša prijedlog bordobijelog.bordobijeli je napisao/la:treba izbjeci te probleme posebno na ulazu ne treba nam da nas vrate s ulaza ili da neko mora gledati kroz ogradu utakmicu zato treba ranije dole doci , lagno platis ulaz i zauzimo dio do kaveza pošto ce kavez sigurno biti krcat .bit ce bruka raje siguran sam preko 1000aS_Roma je napisao/la:Sinoć izadjem malo u grad na piće zajebancija u jedan lokal bilamuzika uzivo i sad ti jedna mala pjeva onu pjesmu "jutro je, jutro je" ... ko kad si u centru grada pa kad dodje do onog dijela .. jutro je, jutro je kad te nema bolje da se nisam ni probudila , kad raja poce pjevati u glas , nema mjesta ne sjeveru koje nisam ljubio SARAJEVO Sarajevooooo i sad drugi put i treci treba opet refren, kad ona kaze hajte vi![]()
![]()
Samo se o Gradačcu prica bit ce nas milja dole ljudi, samo me strah belaja odmah, ako nas ne puste sviju
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Prvo, ako ima nekih koji su zaboravili:
[youtube][/youtube]
Dakle braco koja budete isla gore, a nadam se da cu i ja biti medju vama aBd, sto bi se reklo pamet u glavu, zadnje sto nam treba je bilo kakav belaj a pogotovo ne sa drotovima. Tih prvih 300-injak ljudi koji dodju neka napune kavez i to je to, ne treba se bespotrebno gurati da se nagura jos 200 u kavez jer ce samo bespotrebno doci do vece sanse za belaj. Kad se napuni kavez ako ikako bude moguce ovi ostali nek udju na istu tribinu i pozicioniraju se sto blize kavezu, i to je to.
Opet kazem, zadnje sto nam treba je belaj koji samo moze nastetiti nasem klubu, a eto vam klip gore ako je neko zaboravio da ovi nisu pretjerano raspolozeni prema nama.
[youtube][/youtube]
Dakle braco koja budete isla gore, a nadam se da cu i ja biti medju vama aBd, sto bi se reklo pamet u glavu, zadnje sto nam treba je bilo kakav belaj a pogotovo ne sa drotovima. Tih prvih 300-injak ljudi koji dodju neka napune kavez i to je to, ne treba se bespotrebno gurati da se nagura jos 200 u kavez jer ce samo bespotrebno doci do vece sanse za belaj. Kad se napuni kavez ako ikako bude moguce ovi ostali nek udju na istu tribinu i pozicioniraju se sto blize kavezu, i to je to.
Opet kazem, zadnje sto nam treba je belaj koji samo moze nastetiti nasem klubu, a eto vam klip gore ako je neko zaboravio da ovi nisu pretjerano raspolozeni prema nama.

1946
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Ne idem na gostovanja pa ce mnogi mozda s pravom reci da nemam sta pisati.Mene je pravo strah belaja sa kerovima jos vise zbog ne org.odlaska navijaca u Gradacac.Dovoljna je jedna usijana glava a ovi ce jedva docekati.I eto sr... Prosle godine smo izgubili titulu zbog utakmice sa Borcem,ako se to ponovi ja necu prezivjeti
" onclick="window.open(this.href);return false; aBd bi trebalo ovako da izgleda... ko ne moze u kavez neka sakrije sal ispod i neka udje do kaveza.. ja cu organizovano ici a ko ne moze neka samo pored kaveza stane nema potrebe da se krcamo u kavez... HAJMO HORDE !!!
Volimo te Saraj´vo vec godinama...
Da te volim oduvijek sam znao..
Gdje god da igras ti, uvijek tu smo mi..
Tebe Volim ja, pjevam ti svaki dan....
Da te volim oduvijek sam znao..
Gdje god da igras ti, uvijek tu smo mi..
Tebe Volim ja, pjevam ti svaki dan....
Meni pocinje ici na zivce,prica ako uđemo u mec ovako onako.Mi moramo biti svijesni da ovo nije nekadasnje Sarajevo.Kad su nam igraci igrali za platu,koju su dobijali svaki par mjeseci,a o ugovrenim obavezama da ne pricamo.Sad su ljudi placeni, i njihov je posao da vazda igraju 1000%,a sa klupe igraci cekaju kao zapete puske.Pa pogledajte samo utakmice sa priprema.Pa igraci trce kao da je LŠ u pitanju.Nikom nije sigurno mjesto u timu,konkurencija je zestoka.
Sto se tice utakmice sa Zvijezdom,sve osim pobjede bi bilo veliki hendikep,posebno ako Siroki dobije Radnika.Tad bi dosli u situaciju da smo pod moranjem, sve do kraja pobjediti.Kad pogledam da smo Slobodu dobili sa rezervama i akademijom,ne vidim razloga da to ne ponovimo protiv Zvijezde,sa 11 najboljih.
Sto se tice utakmice sa Zvijezdom,sve osim pobjede bi bilo veliki hendikep,posebno ako Siroki dobije Radnika.Tad bi dosli u situaciju da smo pod moranjem, sve do kraja pobjediti.Kad pogledam da smo Slobodu dobili sa rezervama i akademijom,ne vidim razloga da to ne ponovimo protiv Zvijezde,sa 11 najboljih.
Samo pobijeda dolazi u obzir. Nikakvi izgovori, teren, grub protivnik, sudija, meni nece biti opravdanje.
Upravu si 100%, nema razloga da se sikiramo za rezultat.amypitar je napisao/la:Meni pocinje ici na zivce,prica ako uđemo u mec ovako onako.Mi moramo biti svijesni da ovo nije nekadasnje Sarajevo.Kad su nam igraci igrali za platu,koju su dobijali svaki par mjeseci,a o ugovrenim obavezama da ne pricamo.Sad su ljudi placeni, i njihov je posao da vazda igraju 1000%,a sa klupe igraci cekaju kao zapete puske.Pa pogledajte samo utakmice sa priprema.Pa igraci trce kao da je LŠ u pitanju.Nikom nije sigurno mjesto u timu,konkurencija je zestoka.
Sto se tiče navijača, 300 je organizovano, a ostalo naravno odma do kaveza i nema problema. Pa kako je bilo u Banovićima. Sretno nam svima i nema potrebe da pravimo belaj sa policijom. Sad treba da im dokazemo da nismo gamad, kako nas oni smatraju i cemo grla i dlanove poderati i na kraju slaviti....HAJDE SUBOTOOOO SVANIII
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Izvinite sto upadam,nikakav strajk nije najavljen u Tuzli...suplja prica murije Ali i mi igramo na Tusnju,vjerovatno nemaju kapaciteta da obezbjedjuju dvije utakmice u isto vrijeme.Ali zato uredno ispostave fakture od 300 000 KMBitiSrcemVezan je napisao/la:Prvo, ako ima nekih koji su zaboravili:
[youtube][/youtube]

Zlatan Nalić sin tuzlanski
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Kad smo vec kod tih faktura, zar se one ne ispostavljaju samo u KS? Ili to sada naplacuju i u TK?emirzlaTu je napisao/la:Izvinite sto upadam,nikakav strajk nije najavljen u Tuzli...suplja prica murije Ali i mi igramo na Tusnju,vjerovatno nemaju kapaciteta da obezbjedjuju dvije utakmice u isto vrijeme.Ali zato uredno ispostave fakture od 300 000 KMBitiSrcemVezan je napisao/la:Prvo, ako ima nekih koji su zaboravili:
[youtube][/youtube]
1946
Rekose u zadnjih 7-8 dana nekoliko puta da se fakture drotovima placaju samo u KS a u TK i ostalim kantonima placa se samo neka taxa od 60 do 150 KM.
Sigurno je da naplacuju..al koliko,ne znam.Mislim da nisu tolike cifre ko kod vas.
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Onaj koji je naumio da ode u gradačac na utakmicu on će i otić. Nadam se da policija u TK nije toliko glupa da omugući ulazak za samo 300 navijača, jer bi se tad moglo desit da ostatak hoda po gradu, a tada se može svašta očekivat. Jer sumnjam da ću ja ako budem u tom "nepoželjnom" dijelu odmah u Sarajevo.
Zadnja izmjena: EncoSA, dana/u 22 feb 2015, 15:32, ukupno mijenjano 1 put.
U srcu mome samo živiš ti, Saraj`vo moja ljubavi. O tebi sanjam, o tebi pjevam, samo tebe volim ja.
-
- Kontakt:
kako sam nacuo da ce citava trebina sa kavezom biti rezervisana samo za vas,al opet nista zvanicno,,,,BitiSrcemVezan je napisao/la:Prvo, ako ima nekih koji su zaboravili:
[youtube][/youtube]

ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Re: Odg: FK Sarajevo
E da si ti živ i zdrav @hilmo ee ranom zorom uhvatio posla, nema meni spavanja dokasno, pogotovo nedjeljom.collector je napisao/la:
vjerujem da @hilmo ima, al nigdje gamalo se vise spava nedeljom sigurno

Imam neku sliku tog članka ali je toliko loša da se samo naslov moze pročitati, a vjerujem da je to to što je i ss.ba objavio.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
- Kontakt:
ljudi svi u Gradačc ovo ne treba nikog da pokoleba ,apelujem na nase navijace da se ponasaju odgovorno bezz provokacija i nece biti problema narocito s ljudima iz Gradačca .otici ranije kupiti kartu i smjestiti se sto blize kavezu ostaviti kavez za ovih 300 sto ce doci organizovano ne vidim zasto bi bilo nekakvi problema .bezz se dize medijska frka ko ima volju da ide siguran sam da ce i otici .pozz braco pbjeda uz podrsku preko 1000 hz

-
- Kontakt:
Dakle trebali bi u sljedećoj sedmici dobiti novog golmana prema svemu sudeći 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma nesto sumnjam u to,niko ti sad ne bi trebao dolaziti a ako ce Ostrakovic dolaziti to nije nikakvo pojacanje 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- franklampard8
- Kontakt:
Mi sto privatno idemo autima, gdje mozemo kupiti karte ? Hoce li biti u klubu ili ?
1946
-
- Kontakt:
pa valjda na ulazu stadona ,tako je dosad bilofranklampard8 je napisao/la:Mi sto privatno idemo autima, gdje mozemo kupiti karte ? Hoce li biti u klubu ili ?
Trenutno korisnika/ca: greenwood, JavierBosnia, NazorUso, Rule_hz i 26 gostiju.