AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Pa u tome i jeste problem, znamo kako se izlazi iz krize jednostavnom ulaganjem a za to treba novaa koji Berlu ne da. I zato mi i jeste zabrinjavajuće ovo stanje u Milanu, niti šta miriše na prodaju a ako se ovako nastavi možemo biti samo gori i gori...
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
A meni bas sve mirise na prodaju.
Svjestan je da ne moze vise ici u korak sa drugima, sam se pozalio kako godisnje ode mnogo novca, broj interesanata u ovih zadnjih godinu-dvije je nevjerovatno porastao (vjerovatno osjecaju da imaju sansu) tako da je u sustini samo pitanje vremena kada ce se klub prodati.
Stvar je ocigledno u tome sto ne zeli prodati 100% dionica (s tim se slazem jer smatram da klub makar polovinom mora biti vezan za talijana) i sto se jos uvijek trazi prikladna osoba za takvo nesto, ne mozes bas svakome u ruke predati ovakav klub.
Svjestan je da ne moze vise ici u korak sa drugima, sam se pozalio kako godisnje ode mnogo novca, broj interesanata u ovih zadnjih godinu-dvije je nevjerovatno porastao (vjerovatno osjecaju da imaju sansu) tako da je u sustini samo pitanje vremena kada ce se klub prodati.
Stvar je ocigledno u tome sto ne zeli prodati 100% dionica (s tim se slazem jer smatram da klub makar polovinom mora biti vezan za talijana) i sto se jos uvijek trazi prikladna osoba za takvo nesto, ne mozes bas svakome u ruke predati ovakav klub.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Pa ja bih to iskreno volio pošto Berlusconi očigledno više ne može. A interesanata sigurno ima samo mi se čini da se Berlusconi još uvijek "otima" što je i razumljivo jer kako si i sam rekao Milan je ipak brand i u ovakvoj situaciji on zgrče ogromnu lovu od sponzora a ne ulaže ni 30% toga, njemu dobro ali bojim se da za sam klub nije. Jer on će vjerovatno crpiti dok ima odakle a onda jednom kada prestanu injekcije od sponzora (što će se desiti uskoro, jer mi po svim stvarima u sadašnjosti postajemo jedan prosječan europski klub) on će se vjerovatno odlučiti na prodaju ali upitno je u kakvom će tada stanju biti konkretno Milan kao tim i sve vezano za taj dio kluba.
Zato što je duže Berlusconi vlasnik sve će se teže biti vratiti na stare staze slave, po mom mišljenju
Zato što je duže Berlusconi vlasnik sve će se teže biti vratiti na stare staze slave, po mom mišljenju
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
A da ne spominjem koliko je Engleska liga jaca od Italijanske. Ovaj Milan bi se u PL Engleske borio da ne bude zadnji, vec barem da sacuva cast i bude predzadnji.FaraonTM je napisao/la:Vala ne znam nijedan klub da je ovoliko vremena prolazio kroz krizu. Znalo se dešavati šta ja znam Realu da bude 2,3 godine bez titule al' su oni uvijek tu u vrhu, a mi evo već druga godina zaredom bliži smo ispadanju nego Europi. Recimo Liverpool je prvi primjer koji mi pada napamet, oni su prošli kroz turbulencije neke 3,4 godine al' su konstantno igrali Europsku ligu bar, mi ne igramo ništa niti ćemo igrati. Man.Utd prošle godine sredina tabele, evo ove godine već su kanditati za Ligu Prvaka...rope11 je napisao/la:Te price da cemo postati Leeds i pasti u seriu znj su mi ipak malo pretjerane, koliko god letargicna situacija trenutno bila. Milan je preveliki brend, klub sa bogatom historijom iza sebe kojeg je pogodila kriza (kao citavu Italiju) i smjena generacija koja je dosla prenaglo i na koju nismo odgovorili na ispravni nacin, ali to je tako u fudbalu kroz sta je vecina klubova prosla ili ce tek proci, danas si na vrhu a sutra na dnu. Poslije toliko godina dominacije na evropskom tlu, bilo je pitanje vremena kada ce doci do ovoga.
Ako je za neku utjehu, mislim da cemo kroz koju godinu stati na noge i vratiti se tamo gdje smo nekad bili (mozda ne bukvalno sami vrh, ali tu negdje) uz novog investitora, a interesanata za preuzimanje kluba ce uvijek biti. Mozda ne sutra, mozda ne iduce godine ali kroz + 5 godina svakako da.
Ovo je sigurno najveći pad jednog slavnog fudbalskog kluba koji ja pamtim u svom životu.
**** te Tito, prije cu se ja ozeniti, nego sto cu ponovo Milana vidjeti u Evropskim takmicenjima. Eto dokle je doslo.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Upravo ovo. Jednom kad se bas naviknes na sivilo i sredinu tabele,mozda bude prekasno da se klub vrati na onu velicinu koja je bio.FaraonTM je napisao/la:Zato što je duže Berlusconi vlasnik sve će se teže biti vratiti na stare staze slave, po mom mišljenju
Da se takvo nesto desi, potrebne su godine i godine (ako ne i decenija), a nama je ovo tek druga sezona gdje grcamo u go.vnima. Znam da je teska situacija, ali ti scenariji koje predvidjate su brate ipak malo pretjerani, previse ste mi drama queen.
Milan je veliko ime koje traje vise od stotinu godina, pocevsi od trofeja u vitrini pa do broja navijaca u svijetu i to nam niko nikad ne moze oduzeti, po meni je samo pitanje vremena kada cemo stati noge i izvuci se iz krize, jednostavno ne mogu niti zelim pomisliti da bi moglo biti drugacije. Mozda cemo se nacekati one stare generacije i dominiranja Evropom, al' boze moj, za pocetak ce mi biti dovoljna respektabilna ekipa koja ce uci u top 8 ekipa Evrope i koja ce se boriti za skudeto.
Ja opet ponavljam, ono sto je u citavoj prici mozda i najbitnije je to da Italija napokon skonta sta ce sa svojim fudbalom i da napokon nadje nacin kojim ce unaprijediti ligu i samim tim klubove. U Milanu se manje-vise ucinilo sve ono sto je trenutno u njihovoj moci, izgradila se Casa Milan, imamo velike fan baze sirom svijeta, tu je novi stadion, tu ce za godinu-dvije biti novi investitor koji ce ponovo biti spreman ulagati u ekipu kao sto se nekad prije cinilo, a za neke vece promjene bojim se da je kljucan fudbalski savez. Dzabe nam i te eventualne pare kada je trenutno jako tesko dovesti neko veliko fudbalsko ime i propratiti ga pristojnom platom, a ispraviti takvo nesto je ipak iznad nase moci.
Milan je veliko ime koje traje vise od stotinu godina, pocevsi od trofeja u vitrini pa do broja navijaca u svijetu i to nam niko nikad ne moze oduzeti, po meni je samo pitanje vremena kada cemo stati noge i izvuci se iz krize, jednostavno ne mogu niti zelim pomisliti da bi moglo biti drugacije. Mozda cemo se nacekati one stare generacije i dominiranja Evropom, al' boze moj, za pocetak ce mi biti dovoljna respektabilna ekipa koja ce uci u top 8 ekipa Evrope i koja ce se boriti za skudeto.
Ja opet ponavljam, ono sto je u citavoj prici mozda i najbitnije je to da Italija napokon skonta sta ce sa svojim fudbalom i da napokon nadje nacin kojim ce unaprijediti ligu i samim tim klubove. U Milanu se manje-vise ucinilo sve ono sto je trenutno u njihovoj moci, izgradila se Casa Milan, imamo velike fan baze sirom svijeta, tu je novi stadion, tu ce za godinu-dvije biti novi investitor koji ce ponovo biti spreman ulagati u ekipu kao sto se nekad prije cinilo, a za neke vece promjene bojim se da je kljucan fudbalski savez. Dzabe nam i te eventualne pare kada je trenutno jako tesko dovesti neko veliko fudbalsko ime i propratiti ga pristojnom platom, a ispraviti takvo nesto je ipak iznad nase moci.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Šta sutra očekivati ? Evo skrpit ćemo odbranu nekako.
Bonera,Rami,Bochetti,Antonelli.
Alex ima nekih bolova u nogama , možda i on bude spreman za sutra.
Bonera,Rami,Bochetti,Antonelli.
Alex ima nekih bolova u nogama , možda i on bude spreman za sutra.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Ma ne vjerujem da ćemo pobijediti sutra, x vjerovatno 
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Malo i dobrih vijesti. Primavera pobjedila Pescaru sa 7-2. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Ybg došlo takvo vrijeme da se plašimo Cesene i Empolia
Jedina nada nam je da Berlu proda klub nekim Arapima.
Što se tiče utakmice ja ih već neko vrijeme ne gledam, previše se nerviram.
Forza Milan!
Ma neću ni ja sutra gledati, nisam lud da se nerviram zbog hadaljaMaestro21 je napisao/la:Ybg došlo takvo vrijeme da se plašimo Cesene i Empolia![]()
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Cesena ce biti strasno zeznuta. Nas doduse u ovakvom stanju moze pobijediti i nadigrati apsolutno svaki klub, a kamo li jedna Cesena koja je odigrala x sa Juventusom.
Haman da pocinje sa Hondom na amf i to bez Meneza, pa eto, vidjet cemo kako ce to sve funkcionisati. Vjerovatno nikako jer za ovu situaciju su najmanje krivi igraci i formacija (nemoguce da ama bas niko ne valja i ama bas nista ne stima), al' eto, mozda im promjena dobro dodje.
Ne gledam ni ja vala sutra, skroz sam ohladio, apolutno nemam volje gledati takve utakmice u kojim navijam protiv svog tima jer je to jedini nacin da se povuku neki potezi i promjene, yebo ti to.
A taman sutra u istom terminu igra Mume, nema dileme sta ce se gledati.
Haman da pocinje sa Hondom na amf i to bez Meneza, pa eto, vidjet cemo kako ce to sve funkcionisati. Vjerovatno nikako jer za ovu situaciju su najmanje krivi igraci i formacija (nemoguce da ama bas niko ne valja i ama bas nista ne stima), al' eto, mozda im promjena dobro dodje.
Ne gledam ni ja vala sutra, skroz sam ohladio, apolutno nemam volje gledati takve utakmice u kojim navijam protiv svog tima jer je to jedini nacin da se povuku neki potezi i promjene, yebo ti to.
A taman sutra u istom terminu igra Mume, nema dileme sta ce se gledati.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Da li ova situacija sa Parmom znaci da nam se Nocenka vraca?
Hljebu dragi, kao da nemamo dovoljno smeca u ekipi, pa haj jos i on. A dajem obadva svoja jaja na pazar da ce ovaj ostvariti zavidnu minutazu do kraja sezone.
Noce, Essien, Muntari, Poli bozeee, Pippo ce imati slatke muke.
Hljebu dragi, kao da nemamo dovoljno smeca u ekipi, pa haj jos i on. A dajem obadva svoja jaja na pazar da ce ovaj ostvariti zavidnu minutazu do kraja sezone.
Noce, Essien, Muntari, Poli bozeee, Pippo ce imati slatke muke.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Barem se nadam da ce Djuric zabiti, usao je momak u formu i kao takav bice veliko pojacanje za reprezentaciju.
A Nocerino je na platnom spisku Parme valjda, tako da nam puca kita za njim do kraja sezone. Osim ako Berla se ne sazali, sestru svoju ****, ako je ima. Cim pomislim na njega iznerviram se. Cak mi vise ni mati ne moze izvuci zivce koliko pomisao na njega.
A Nocerino je na platnom spisku Parme valjda, tako da nam puca kita za njim do kraja sezone. Osim ako Berla se ne sazali, sestru svoju ****, ako je ima. Cim pomislim na njega iznerviram se. Cak mi vise ni mati ne moze izvuci zivce koliko pomisao na njega.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Jel moguce da su svirali ofsajd, pa ovo je sramota kakve sudije sude
Il Club più titolato al mondo!
daj link nista da valja nmg nacimuxa je napisao/la:Jel moguce da su svirali ofsajd, pa ovo je sramota kakve sudije sude
Gledam na tv-u. Ako imas sopcast probaj na Livefootball.ws
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Il Club più titolato al mondo!
-
Red or Dead
- Kontakt:
http://www.yopika.tv/20150222/v-haha_sp ... 16696.html" onclick="window.open(this.href);return false;
evo link bez stopanja ja gledam od pocetka
bonaventura
evo link bez stopanja ja gledam od pocetka
bonaventura
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.