Dzeko je vise pokazao u jednoj sezoni sa Wolfsburgom u LP, nego ove 4 sezone sa Man City. Nazalost.Goalgetter je napisao/la:Da hoce on jednom pokidati u LP, to vec uvijek cekam, idealna sansa u utorak. Iako, slazem se, racunam da su sanse 99% da ce samo Aguero poceti, a onda ovisno od rezultata u igru uci Dzeko ili Bony.
Bio bi vrh kad bi u utorak zabio Barci...
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
cim je Dzeko odigrao svih 90 min. mislim da nece biti starter,jer izveo bi ga ranije da se ne umara...
to je onaj stari Dzeko,sta znaci konkurencija
to je onaj stari Dzeko,sta znaci konkurencija
Znas ti da je u Wolfsburgu sve islo na Dzeku I igrao je u sistemu koji je odlican za njega uz jednog od najboljeg moguceg igraca za njega MISIMOVICA.Dzeko je sada bolji igraca nego tada milion posto .Gledo sam skoro sve tekme kako je dosao u city I bilo je tona utakmica, dok je bio u igri nije dobio upotrebljivu loptu a svi znamo da on od toga zivi.Pivopija je napisao/la:Dzeko je vise pokazao u jednoj sezoni sa Wolfsburgom u LP, nego ove 4 sezone sa Man City. Nazalost.Goalgetter je napisao/la:Da hoce on jednom pokidati u LP, to vec uvijek cekam, idealna sansa u utorak. Iako, slazem se, racunam da su sanse 99% da ce samo Aguero poceti, a onda ovisno od rezultata u igru uci Dzeko ili Bony.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Da, i gdje sam pogrijesio?BosnaSTL je napisao/la:Znas ti da je u Wolfsburgu sve islo na Dzeku I igrao je u sistemu koji je odlican za njega uz jednog od najboljeg moguceg igraca za njega MISIMOVICA.Dzeko je sada bolji igraca nego tada milion posto .Gledo sam skoro sve tekme kako je dosao u city I bilo je tona utakmica, dok je bio u igri nije dobio upotrebljivu loptu a svi znamo da on od toga zivi.Pivopija je napisao/la:Dzeko je vise pokazao u jednoj sezoni sa Wolfsburgom u LP, nego ove 4 sezone sa Man City. Nazalost.Goalgetter je napisao/la:Da hoce on jednom pokidati u LP, to vec uvijek cekam, idealna sansa u utorak. Iako, slazem se, racunam da su sanse 99% da ce samo Aguero poceti, a onda ovisno od rezultata u igru uci Dzeko ili Bony.
Znam ja dobro da je Dzeko tip igraca koji se najbolje snalazi u ekipama gdje je on glavni igrac, koji moze itekako da pogura ekipu prema naprijed.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
- DragonGirl
- Kontakt:
Ne znam šta je ono što ga je pokrenulo, motivisalo večeras, ali šta god da je u pitanju, na njega je i više nego sjajno djelovalo. Pružio je fantastičnu partiju, bilo ga je na svim stranama, a tome je vjerovatno doprinijela i činjenica da u napadu nije igrao sam, pa je možda bio i rasterećeniji. Bony se, istina nije nešto pretjerano iskazao, ali ipak je to bio debi pa mislim i da je trema učinila svoje, međutim, protiv Barcelone očekujem Edina, ako ne od prve minute, onda kao zamjenu, s obzirom na ovo što je danas pokazao. Još jednom, sve čestitke na sjajnoj partiji danas, nakon mnogo vremena, bilo je uživanje pratiti meč Citya. 
- Motokultivator
- Kontakt:
Dzeko 
You can take forum away from Ahmo.
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
But you can never take Ahmo away from forum.
:kafa:
x
-
prisutanod1964
Bravo mladiću.Sjajna tekma.Odličan pritisak na igrača koji ima loptu pa onda iznuđen penal.Kod drugog gola dobro otvaranje u lijevo. Istina tražio je prvobitno mislim Aguera koji je utrčavao ali se lopta odbila do Nasrija.
A onda perfekcija u tri poteza : Silva sa loptom koja ima oči, štopanje grudima u kretnji i kupljenje s trave.
Sloboda 1919 imate kabinu pa probajte.
Hvala na pažnji i laku noć.
A onda perfekcija u tri poteza : Silva sa loptom koja ima oči, štopanje grudima u kretnji i kupljenje s trave.
Sloboda 1919 imate kabinu pa probajte.
Hvala na pažnji i laku noć.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
**** gol,asistenciju i izboren penal mene raduje njegova igra , podsjetio me na vrijeme kad mu niko lopte nije mogao uzeti.
Svaki duel je dobio , brat bratu poceo je da skace jedno 5-10 cm vise odnosno k'o nekad.
Od Bonyu ne vidim neku perspektivu , tehnicki za dvije klase ispod Edina, vidjet cemo sta ce vrijeme reci.
Svaki duel je dobio , brat bratu poceo je da skace jedno 5-10 cm vise odnosno k'o nekad.
Od Bonyu ne vidim neku perspektivu , tehnicki za dvije klase ispod Edina, vidjet cemo sta ce vrijeme reci.
- Principatus
- Kontakt:
World class goal kapitena. Onako se probiti izmedju dva defenzivca, primanje lopte, pa lijevom. Svaka cast. 
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
I takvo ponasanje ga je ukopalo 100 puta. Bude li opet bio bezmud Barca ce to kazniti. Zasto dirati nesto sto funkcionise odlicno. Koliko se samo napadaca izredalo poslijednjih godina u City-ju, ali uvijek je ostalo to da je najjaci tandem Agüero-Dzeko, i debil ce to vjerovatno i pokvariti.phily je napisao/la:
jesu oni dobar tandem, ali protiv Barce Pelegrni ce 100 % poceti sa jednim napadacem Aguerom jer nema damu da krene sa dva napadača.....
Real redovno igra sa trojicom u napadu, dvojicom krilnim i jednim centralim , zato i jesu veliki. Bayern takodje, zato stalno i gledamo uvijek iste klubove koji su kandidati za osvajanje lige sampiona.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Nakon sinoćnje izvedbe, on je sigurniji da će početi utakmicu protiv Barcelone nego Silva i Aguero zajedno. 
Just to settle it once and for all: Which came first, the chicken or the egg? The egg, laid by a bird that was not a chicken.
- Centre forward
- Kontakt:
Daj Bože. Barcina defanziva je loša, jako loše organizovana i to je odlična prilika za Edina. Ja ipak mislim da neće startat' u prvih 11, a njegov ulazak vjerovatno zavisi od razvoja događaja na terenu.Hombre je napisao/la:Nakon sinoćnje izvedbe, on je sigurniji da će početi utakmicu protiv Barcelone nego Silva i Aguero zajedno.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Ne stigoh jucer pa da sad cestitam kapitenu na odlicnoj partiji
Idemo dalje Edine 
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Uh što bi volio da se vrati u Bundesligu 
Ne bih bas rekao da je jako losa odbrana kod Barselone. Ljudi su primili najmanje golova u La Liga (14) u 24 utakmice. U svakom slucaju, nek izbaci onu peglu Nasria i ubaci jos jednog napadaca i moglo bi biti nesto od toga. Ako napravi jako defanzivnu taktiku, pojest ce ih Barselona svojim dodavanjima, ali znajuci kako Pelegrini radi stvari, mislim da ce poceti samo sa Aguerom, a igrat ce i Nasri jer ce htjeti da pojaca sredinu terena.
Naprijed Dzeko, donesi im pobjedu.
Naprijed Dzeko, donesi im pobjedu.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
Uf kad se sjetim Ibisevic bolji od njega Pjanic klasa Begovic treba bit kapiten ha ha.Nikad ali nikad vise necemo imat ovakvog igraca nazalost.