FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

cobefks
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la cobefks » 22 feb 2015, 17:45

Morate shvatiti da ako i ne pobjedimo, nije kraj svijeta. Imamo dobru ekipu, dobrog trenera, idemo na pobjedu aBd. 90 minuta bespostedne borbe i ne bi trebalo biti problema ;)

EncoSA
Kontakt:

Post Postao/la EncoSA » 22 feb 2015, 17:53

Teren im danas ne valja q..cu, a za subotu najavljena kiša u poslijepodnevnim časovima. Valjda će stanje sa istom biti bolje u subotu. Mada baš i nisam siguran da im je tu u interesu.
U srcu mome samo živiš ti, Saraj`vo moja ljubavi. O tebi sanjam, o tebi pjevam, samo tebe volim ja.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 22 feb 2015, 17:57

Tesko slusati ove sto im sve smeta.. Dovedes Benku, on bi Muslimovica.. Dovedes Alispahica onbi Misimovica, treba davati sansu nasim omladincima ipak cemo od njih ziviti, proda se Dupovac, daje se prilika onladincu.. Ne valja ni to.. Daj nam Vranjesa.. Imas 3 desna beka, ne valja.. Daj nam cetvrtog.. Itd...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 22 feb 2015, 18:01

EncoSA je napisao/la:Teren im danas ne valja q..cu, a za subotu najavljena kiša u poslijepodnevnim časovima. Valjda će stanje sa istom biti bolje u subotu. Mada baš i nisam siguran da im je tu u interesu.
Ma ocekujem blato u kilama. Mi se trebamo pripremiti na kornerima i slobodnim udarcima, tu vidim nasu sansu.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

EncoSA
Kontakt:

Post Postao/la EncoSA » 22 feb 2015, 18:26

MCMXLVI je napisao/la:
EncoSA je napisao/la:Teren im danas ne valja q..cu, a za subotu najavljena kiša u poslijepodnevnim časovima. Valjda će stanje sa istom biti bolje u subotu. Mada baš i nisam siguran da im je tu u interesu.
Ma ocekujem blato u kilama. Mi se trebamo pripremiti na kornerima i slobodnim udarcima, tu vidim nasu sansu.
Al ih brate i primamo najviše iz pekida, a jos nam je buffon jak na takvim loptama.
U srcu mome samo živiš ti, Saraj`vo moja ljubavi. O tebi sanjam, o tebi pjevam, samo tebe volim ja.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 22 feb 2015, 18:31

Zip je napisao/la:Moje neko misljenje je, da se ovde 70% forumasa/navijaca PREPALO i da kako se priblizava pocetak utakmice pokazuju koliko vjeruju u ekipu..
Nije se prepalo, nego su neki ovdje jako dugo i uvijek smo na početku sezone bili previše euforični i uvijek dobijali po ušima u prvom kolu nastavka sezone, a onda morali da slušamo i trpimo provokacije raznih likova. Sada smo ne prepadnuti nego malo više oprezni sa očekivanjima, poučeni ranijim iskustvima.
Svi mi jako vjerujemo u našu ekipu, i znamo koliko smo kvalitetni i kvalitetniji od protivnika, međutim koliko puta u fudbalu se desilo da ne pobjedi onaj koji je kvaliteniji.

Iskreno, meni je drago što ovakvo mišljenje vlada na temi, svijesni smo naše snage ali isto tako svjesni da tu snagu moramo pokazati na terenu.

Što se tiče terena kojeg se svi boje, jel vi fakat mislite da naša ekipa niej spremna na to, nismo se mi pripremali za tepihe nego upravo za teške terene. Meni je stanje terena najmanja briga.

Mirso1197
Kontakt:

Post Postao/la Mirso1197 » 22 feb 2015, 18:36

ocito je neko platio medijima da plasiraju ovu informaciju kako MUP dopusta samo 300 navijaca Sarajeva kako bi se nas sto manje odlucili da krene put pod noge ;)
Hvala raji iz Gradacca na ovim obavjestima!
IDEMO RAJA 1000+ U SUBOTU!!!!

SARAJEVO JEDNO JEEEEEEEEEEEE :opaopa: :opaopa: :opaopa:
BOLEST 1946
sarajevo horde bog i čaršija!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 feb 2015, 18:40

Mirso1197 je napisao/la:ocito je neko platio medijima da plasiraju ovu informaciju kako MUP dopusta samo 300 navijaca Sarajeva kako bi se nas sto manje odlucili da krene put pod noge ;)
Hvala raji iz Gradacca na ovim obavjestima!
IDEMO RAJA 1000+ U SUBOTU!!!!

SARAJEVO JEDNO JEEEEEEEEEEEE :opaopa: :opaopa: :opaopa:
:zviz: :clap:

Kakav si mi danas Mirso
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 22 feb 2015, 20:02

hilmo je napisao/la:
Zip je napisao/la:Moje neko misljenje je, da se ovde 70% forumasa/navijaca PREPALO i da kako se priblizava pocetak utakmice pokazuju koliko vjeruju u ekipu..
Nije se prepalo, nego su neki ovdje jako dugo i uvijek smo na početku sezone bili previše euforični i uvijek dobijali po ušima u prvom kolu nastavka sezone, a onda morali da slušamo i trpimo provokacije raznih likova. Sada smo ne prepadnuti nego malo više oprezni sa očekivanjima, poučeni ranijim iskustvima.
Svi mi jako vjerujemo u našu ekipu, i znamo koliko smo kvalitetni i kvalitetniji od protivnika, međutim koliko puta u fudbalu se desilo da ne pobjedi onaj koji je kvaliteniji.

Iskreno, meni je drago što ovakvo mišljenje vlada na temi, svijesni smo naše snage ali isto tako svjesni da tu snagu moramo pokazati na terenu.

Što se tiče terena kojeg se svi boje, jel vi fakat mislite da naša ekipa niej spremna na to, nismo se mi pripremali za tepihe nego upravo za teške terene. Meni je stanje terena najmanja briga.
Shvatit ces ovo boldirano :)
Zadnja izmjena: Zip, dana/u 22 feb 2015, 20:15, ukupno mijenjano 1 put.

MCMXLVI
Kontakt:

Post Postao/la MCMXLVI » 22 feb 2015, 20:05

batigol777 je napisao/la:Cisto sumnjam da je teren u Gradaccu los jer je to jedna od najboljih podloga u PL. I netreba te se bojati u Gradaccu se uvjek igrao fudbal i ako se zasluzi moze se pobijediti nema otimanja kao kod nekih. :kafa:
Tvoj post je prijavljen.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Garfield
Kontakt:

Post Postao/la Garfield » 22 feb 2015, 20:08

batigol777 je napisao/la:Cisto sumnjam da je teren u Gradaccu los jer je to jedna od najboljih podloga u PL. I netreba te se bojati u Gradaccu se uvjek igrao fudbal i ako se zasluzi moze se pobijediti nema otimanja kao kod nekih. :kafa:
Vjerum mi na riječ teren je u lošem stanju, još ako bude kiše prije utakmice teren će biti ****.
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 22 feb 2015, 20:09

6 dana. HAJDEEEEEEE
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 feb 2015, 20:10

Sta je vise sa ovim katastrofalnim forumom :plac:

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 22 feb 2015, 20:15

Ma i ta kisa koja se kao najavljuje za petak i subotu, sve je to relativno. Vrijeme je sada takvo promjenjivo da to hoce li biti kise ili nece necemo znazo do same subote.
A ovo za zabranu. Ignorisati te price. :thumbup:

Vise nego ozbiljan konvoj krece u subotu, plus braca iz drugih gradova. Procjenjujem brojku ko prije par sezona u Banovicima. :mrgreen:
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 22 feb 2015, 20:21

AdiFKS je napisao/la:Ma i ta kisa koja se kao najavljuje za petak i subotu, sve je to relativno. Vrijeme je sada takvo promjenjivo da to hoce li biti kise ili nece necemo znazo do same subote.
A ovo za zabranu. Ignorisati te price. :thumbup:

Vise nego ozbiljan konvoj krece u subotu, plus braca iz drugih gradova. Procjenjujem brojku ko prije par sezona u Banovicima. :mrgreen:
Odlicno bi bilo. :)
1946

Mirso1197
Kontakt:

Post Postao/la Mirso1197 » 22 feb 2015, 20:23

MortemHz je napisao/la:Sta je vise sa ovim katastrofalnim forumom :plac:
haha ja kontam do mog interneta je :urnebes:
nego sve pet kod mene ;) gledao sam danas utakmicu Lazio-Palermo
u palermu igra Mate Jajalo.. bio je među boljim na terenu
Pa ljudi to jel to dovoljan dokaz da mi nismo više ono što smo bili do prije 2 godine?!
Očekujem lagana 3 boda u Gradačcu, a ako krene nizbrdo nek Mehaga za svaki slučaj povede onih 5-6 akademaca :D :D
BOLEST 1946
sarajevo horde bog i čaršija!

franklampard8
Kontakt:

Post Postao/la franklampard8 » 22 feb 2015, 20:33

Mirso1197 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Sta je vise sa ovim katastrofalnim forumom :plac:
haha ja kontam do mog interneta je :urnebes:
nego sve pet kod mene ;) gledao sam danas utakmicu Lazio-Palermo
u palermu igra Mate Jajalo.. bio je među boljim na terenu
Pa ljudi to jel to dovoljan dokaz da mi nismo više ono što smo bili do prije 2 godine?!
Očekujem lagana 3 boda u Gradačcu, a ako krene nizbrdo nek Mehaga za svaki slučaj povede onih 5-6 akademaca :D :D
Nekada nam pojacanje bio Edin Ademovic a sada Leon Benko. :)
1946

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 22 feb 2015, 20:38

Ko je sve pojačao Zvijezdu u ovoj pauzi? I
Da li će ti novi igrači moći igrati u prvom kolu s obzirom da, kako sam čuo uprava nije na vrijeme registrovala igrače što bi bilo dobro za FKS. :kafa:

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 22 feb 2015, 20:39

joj roknucu se do subote, a kamol' do Borca... :damn:
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 22 feb 2015, 20:46

SiouxLukavac je napisao/la:Ko je sve pojačao Zvijezdu u ovoj pauzi? I
Da li će ti novi igrači moći igrati u prvom kolu s obzirom da, kako sam čuo uprava nije na vrijeme registrovala igrače što bi bilo dobro za FKS. :kafa:
2-3 nova ja mislim ostalo ne znam :yawn:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Evander, Hamagara, iliyaa8, MaroonBjelave, Morpheus, MSOZ101, rimljanin90, Serha i 69 gostiju.