Nije otišao danas, Maršal na aparatima koliko je bolestan.BaDa12 je napisao/la:Jutro, ljudi.![]()
Je li otišao Maršal? Nedjelja osvanula...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ali ići će, čim prije.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nije otišao danas, Maršal na aparatima koliko je bolestan.BaDa12 je napisao/la:Jutro, ljudi.![]()
Je li otišao Maršal? Nedjelja osvanula...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ma pojma nemam neki virus naletio, temperaturu već 5 dana ne mogu skinut ali nije visoka, ali najgore je grlo. toliko boli i gubi mi se glas, ne mogu pričat...Unofficialpage je napisao/la:Šta je reć?
I kod mene isto. Popijem paracetamol, skinem je, i kad prestane djelovati, ponovo se vrati.Marsal je napisao/la:Ma pojma nemam neki virus naletio, temperaturu već 5 dana ne mogu skinut ali nije visoka, ali najgore je grlo. toliko boli i gubi mi se glas, ne mogu pričat...Unofficialpage je napisao/la:Šta je reć?
Evo me ovdjebagrcavi je napisao/la:Đe je onaj Dex kad ga čovjek treba. Treba mi nešto, gori baš
Maršale dvije tri rakije i proći će.
Ne daj se, brate. Hoće sad virusi, vrijeme k'o stvoreno za njih. Probaj za grlo Lisopact (mislim da se ovako piše), Neoangin, septolete sa okusom meda, ne znam tačno kako se zovu. Od te tapletice cijela usta utrnu, kad kad kod zubara dobiješ anesteziju, prođe grlo, koliko toliko.Marsal je napisao/la:Ma pojma nemam neki virus naletio, temperaturu već 5 dana ne mogu skinut ali nije visoka, ali najgore je grlo. toliko boli i gubi mi se glas, ne mogu pričat...Unofficialpage je napisao/la:Šta je reć?
Kao i Analgini.akisarajevo92 je napisao/la:Za taj Tylol Hot sam cuo da se jedino kod nas jos moze kupiti, da je kancerogen.
Takodje, ista dijagnoza kao kod Marsala vec nekoliko dana.
Imalegenda reala je napisao/la:imal koga
legenda reala je napisao/la:raspad sistema na forumu

legenda reala je napisao/la:jarane glup si

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.