Riječ je glas ili skup glasova kome je pridruženo neko značenje te je osnovna jedinica svakog jezika.Donnie Darko je napisao/la:Šta je riječ?
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Consigliere
- Kontakt:
Re: Chat
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Consigliere je napisao/la:Riječ je glas ili skup glasova kome je pridruženo neko značenje te je osnovna jedinica svakog jezika.Donnie Darko je napisao/la:Šta je riječ?
Consigliere je napisao/la:Riječ je glas ili skup glasova kome je pridruženo neko značenje te je osnovna jedinica svakog jezika.Donnie Darko je napisao/la:Šta je riječ?
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
DRUG NEBI TI PUNCA
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Chat
dadni otkaz, spasi forumlegenda reala je napisao/la:raspad sistema na forumu
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
@Donnie avatar ti je baš sexy.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
[youtube][/youtube]
Ove uvele ruže, nek' ti noćas..ljubav pruže...
Ove uvele ruže, nek' ti noćas..ljubav pruže...
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
@shzna
Koji antibiotici su u pitanju?
Sve necu doktoru. Ima sutra da odem. Grlo mi se haman pa skroz zatvorilo. kuknjava
Koji antibiotici su u pitanju?
Sve necu doktoru. Ima sutra da odem. Grlo mi se haman pa skroz zatvorilo. kuknjava
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
U jbt što me jedna žena prepade. Ja se uživio u tenisku igru, 40 razmjena i kad odjednom me nešto upita, kad sam se trzno
Ali u posljednje vrijeme me zna često tako prepast 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Panklav, 1000 mg. Baš jak antibiotik. Mene danas temperatura prestala, kotira od 36,5 do 37,1. Al mene danas grlo i onaj disajni put prema plućima ( ne u samim grudima, ne znam tačno šta je ) izuzetno bole kad kašljem i kad pravim veće udisaje. Ako me nastavi ovako boljeti i pored antibiotika, što prije se moram zaputiti doktoru da me presluša. Nisu baš rijetke upale pluća u posljednje vrijeme, ne daj Bože 
Izgleda da mi je čepić najviše pomogao, ali ne mora značiti jer sam čepić stavio tek 3ći dan od kad imam temperaturu, moguće da je i antibiotik učinio svoje.
[youtube][/youtube]

Izgleda da mi je čepić najviše pomogao, ali ne mora značiti jer sam čepić stavio tek 3ći dan od kad imam temperaturu, moguće da je i antibiotik učinio svoje.
[youtube][/youtube]
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- legenda reala
- Kontakt:
Re: AW: Chat
neka jošGoalgetter je napisao/la:dadni otkaz, spasi forumlegenda reala je napisao/la:raspad sistema na forumu
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Yebote ocistio ekran laptopa i evo ga ko nov. Sve HD. 
Selam za najveceg sina Gorazda.
Selam za najveceg sina Gorazda.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Za upale pluca, cak je bilo i smrtnih slucajeva, kol'ko sam cula na tv-u. Kasljem i ja, ali ne konstantno, najgore sto ne mogu da progutam pljuvacku, a da ne umrem pet puta, koliko boli. Kupila neko sranje u apoteci, nekakav sprej, nista ne pomaze. *bem ti one apotekarke, ne znaju nista. A i meni temperatura nije plaho visoka, malo veca nego tvoja, paracetamol skine privremeno, ali se opet vrati. 
LANET OLSUN!
Ma, iako naši doktori pojma nemaju, opet ti je bolje otići pa nek ti propiše bar nešto nego sjediti kući i bolovati. Meni ovaj bol sve teži, tako da sutra ako ne bude bolje, idem opet. Mislim na ono najgore 
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Mom prijatelju se to isto jednom desilo. 3 dana kasnije su mu dijagnosticirali šizofreniju.shzna je napisao/la:Ma, iako naši doktori pojma nemaju, opet ti je bolje otići pa nek ti propiše bar nešto nego sjediti kući i bolovati. Meni ovaj bol sve teži, tako da sutra ako ne bude bolje, idem opet. Mislim na ono najgore
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Idite ba u hitnu, onda ce vas oni na KUM, pa onda Podhrastovi, pravi doktori vam prepisu prave lijekove i cao.
Ja imam probleme s plucima od rodjenja, znam kako vam je, ali necete umrijeti, mladi ste. Kako je meni, non stop upala pluca i bronhitis. Bas podlozno za nedaj Boze...
Sta je najbolje protiv bolova ? Boli me rana od zuba koji sam izvadio, ne mogu da spavam
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ja imam probleme s plucima od rodjenja, znam kako vam je, ali necete umrijeti, mladi ste. Kako je meni, non stop upala pluca i bronhitis. Bas podlozno za nedaj Boze...
Sta je najbolje protiv bolova ? Boli me rana od zuba koji sam izvadio, ne mogu da spavam
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ja paracetamol i neofen derem, djeluju fino. Mada to je za obicnu zubobolju, ne znam za ranuBosniacum Lilium je napisao/la:Idite ba u hitnu, onda ce vas oni na KUM, pa onda Podhrastovi, pravi doktori vam prepisu prave lijekove i cao.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Chat
A najgore mi sto me ta sestica nikad nije zaboljela, ali korijen valjda bio u procesu, zbog toga sam bio non stop bolesljiv. Napravio panoramu obje vilice. Krivo mi bas. Jos mi se kasnije zakomplikovalo. Tri puta gubio svijest u 15 min, sreca pa sam tada bio u hitnoj, inace da je to kuci, dokle dodjes, dokle sta, jezik progutas... I sad mi je jasno kako se moze umrijeti poslije vadjenja zubaDonnie Darko je napisao/la:Ja paracetamol i neofen derem, djeluju fino. Mada to je za obicnu zubobolju, ne znam za ranuBosniacum Lilium je napisao/la:Idite ba u hitnu, onda ce vas oni na KUM, pa onda Podhrastovi, pravi doktori vam prepisu prave lijekove i cao.
@filip ja sam isto primio tih injekcija nema broja
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Trenutno korisnika/ca: enobarca, gringoBasJa, Marsal, muhamedhulk i 10 gostiju.