Hahahharry_90 je napisao/la:TIGER WOODS će u buduće imati pojačano osiguranje koje će držati sve seksi žene podalje od slavnog golfera.
Tiger Woods se svim silama trudi spasiti brak s Elin Nordegren, a da misli ozbiljno ovoga puta je dokazao s čak 90 tjelohranitelja koje je angažirao da ga prate i da drže zgodne djevojke podalje od njega. Navodno će s 90 kršnih mladića biti i nekoliko pripadnika FBI-ja.
"Ako u javnost izađe samo jedna fotografija bilo koje zgodne žene kako dodiruje Tigera za njega bi to bila katastrofa. Da neka navijačica posegne za njim na turniru i da tu fotografiju netko objavi, prenijele bi je sve novine i Woodsu bi se to obilo o glavu ma koliko zapravo nevino bilo", rekao je za američke medije izvor blizak golferu.
Woods je suprugu prevario s mnogim ljubavnicama, a nakon svega, ona mu je navodno odlučila oprostiti. Ipak, još uvijek odbija nositi vjenčani prsten bez kojeg su je fotografi uslikali na teniskom turniru u Miamiju. Možda joj ovaj potez nevjernog golfera pomogne da prebrodi bračnu krizu.
Ovaj ne smije vise ni bacit,odmah bi ga novinari uhvatili![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Stvarno je smijesno vodit 90 ljudi za sobom
al jbg covjek ima milione boli ga taki,jos ce opet sad zaradit kad krene sa golfom
njemu svaka cast sta je sve proslo kroz njegov stap,mi ovo mozemo zamisljat 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
haha joj majko draga ...dugo se nisam ismijao...pogledaj te ovaj video
[youtube][/youtube]
Ali svaka cast,momci se zabavljaju,duze,zezaju sto bi i svi mi trebali a ne ubijati,pljackati i ostalo (Ne mislim na nas nego na pojedince) i ko bi nam bio ravan ....
P.S Pazi onog s peskirom u pozadini hahahah
[youtube][/youtube]
Ali svaka cast,momci se zabavljaju,duze,zezaju sto bi i svi mi trebali a ne ubijati,pljackati i ostalo (Ne mislim na nas nego na pojedince) i ko bi nam bio ravan ....
P.S Pazi onog s peskirom u pozadini hahahah
A C A B !
imal ovakva dobra dusa ovdjeT-MAC je napisao/la:ljudi imal ko kakvu vikendicu iznajmit treba mi za dernek
lokacija zenica
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- Evil Genius
- Kontakt:
drustvo i ja smo prije par godina (dok sam srednja skola bio) nasli kucu na iznajmljivanje preko oglasa, al' stvar je sto ces tesko nac na jednu noc vecinom je vikend najminimalnije . . . eh sad fazon je sto sam ja iz tuzle 
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
preko kojeg oglasa da i ja trazimEvil Genius je napisao/la:drustvo i ja smo prije par godina (dok sam srednja skola bio) nasli kucu na iznajmljivanje preko oglasa, al' stvar je sto ces tesko nac na jednu noc vecinom je vikend najminimalnije . . . eh sad fazon je sto sam ja iz tuzle
pravo mi je hitno heheheh
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
- Evil Genius
- Kontakt:
s obzirom da je bilo prije 4, 5 godina nisam tacno siguran u ovo sto govorim al' 90 % da je bilo u dnevnom avazu, ostalih 10 je oslobodjenje 
http://www.oglasi.com/pretraga.html ovako mozda jos brze nadjes ako nisi vec pokuso
http://www.oglasi.com/pretraga.html ovako mozda jos brze nadjes ako nisi vec pokuso
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
hvala ti puno na ovome drugEvil Genius je napisao/la:s obzirom da je bilo prije 4, 5 godina nisam tacno siguran u ovo sto govorim al' 90 % da je bilo u dnevnom avazu, ostalih 10 je oslobodjenje
postavio sam svoj oglas i sad idem u potragu za vikendicom
- the scouser
- Kontakt:
PIKAMER je napisao/la:SRETAN 6-ti APRIL, DAN OSLOBOĐENJA GRADA SARAJEVA!
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- Omerbavarac
- Kontakt:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
I kada suti Sarajevo pjeva, i kada zmiri svjetlucaju mu oci.
Suzama kisa u oluk se slijeva, Sarajevo ce biti, sve drugo ce proci!
Suzama kisa u oluk se slijeva, Sarajevo ce biti, sve drugo ce proci!
samo da pozdravim sve clanove...i veliki sam navijac tj simpatizer 1.FC Koln a
otvori temu o voljenom klubuKöLn je napisao/la:samo da pozdravim sve clanove...i veliki sam navijac tj simpatizer 1.FC Koln a
p.s Danas ja kontam neki pješački ofarbani u neke boje kad zbog Dana oslobođenja Sarajeva bas cool potez.
100% sportski i krajnje opušten potpis
- Citizen-X
- Kontakt:
Ima li ko ljubazan da kupuje redovno Avaz ili da mi postira ili na PP posalje preslik ili tekst oglasa u Dnevnom Avazu otprije par dana za Dynacorp zaposljavanje bio bih mu zahvalan. Nisam siguran ali cini mi se da je od subote.
I zaista mi je jako potrebno.
I zaista mi je jako potrebno.
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....
- juzni vjetar!
- Kontakt:
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Rođena je prije 22 godine u Tuzli, zove se Andrea Petković i trenutno je na 44. mjestu svjetske rang-liste najboljih teniserki. Živi u njemačkom gradu Darmštatu, perfektno govori francuski, engleski, njemački…, kolumnista je uglednog lista Frankfurter Algemajne Cajtung… Teniski stručnjaci i svjetska štampa tvrde da će atraktivna Tuzlanka za godinu, dvije biti najbolja teniserka svijeta!
Njen otac i prvi trener Zoran bio je svojevremeno, uz Bobu Živojinovića, najbolji teniser bivše Jugoslavije. Ona je postala profesionalni teniser 2006. godine, kada je završila srednju školu. Krenula je odlično, osvojila je brojne turnire, a onda je u meču protiv Ane Čakvetadze u Australiji u januaru 2008. teško povrijedila ligamente pa je osam mjeseci odusustvovala s terena.
Andrea je jedan od najboljih studenata Fakulteta političkih nauka u Hagenu, a pravu senzaciju u Njemačkoj priredila je kada je najavila da će osnovati svoju političku stranku.
- Imam osjećaj da su osobe koje imaju od 25 do 40 godina zapostavljene od strane dvije najjače političke partije u Njemačkoj. Svojim angažmanom mogu probleme mladih staviti u centar pažnje njemačke javnosti. To će biti partija centra – izjavila je Andrea medijima i dodala da je borbenost stekla igrajući tennis.
- Na teniskom igralištu ne postoji mogućnost da se krivica prebacuje na drugoga. U svakom trenutku sam moraš dati stotinu odsto sebe. U protivnom se gubi – objasnila je ona.
Na pitanje novinara šta je, osim tenisa, interesira u životu, Tuzlanka je odgovorila:
- Rado bih vodila neku televizijsku političku emisiju. Najviše me interesira politika, samo ne znam koliko sam, ovakvog kova, podobna da budem političarka. Često znam ići glavom kroz zid što opet znači da mi diplomatske priče nisu jača strana.
Djaba nam kad nju ova zemlja ne zanima,igra za drugu zemlju,isto kao Bernard Tomic,al ipak je lijepo cuti da su oboje rodjeni u Tuzli !!!
Njen otac i prvi trener Zoran bio je svojevremeno, uz Bobu Živojinovića, najbolji teniser bivše Jugoslavije. Ona je postala profesionalni teniser 2006. godine, kada je završila srednju školu. Krenula je odlično, osvojila je brojne turnire, a onda je u meču protiv Ane Čakvetadze u Australiji u januaru 2008. teško povrijedila ligamente pa je osam mjeseci odusustvovala s terena.
Andrea je jedan od najboljih studenata Fakulteta političkih nauka u Hagenu, a pravu senzaciju u Njemačkoj priredila je kada je najavila da će osnovati svoju političku stranku.
- Imam osjećaj da su osobe koje imaju od 25 do 40 godina zapostavljene od strane dvije najjače političke partije u Njemačkoj. Svojim angažmanom mogu probleme mladih staviti u centar pažnje njemačke javnosti. To će biti partija centra – izjavila je Andrea medijima i dodala da je borbenost stekla igrajući tennis.
- Na teniskom igralištu ne postoji mogućnost da se krivica prebacuje na drugoga. U svakom trenutku sam moraš dati stotinu odsto sebe. U protivnom se gubi – objasnila je ona.
Na pitanje novinara šta je, osim tenisa, interesira u životu, Tuzlanka je odgovorila:
- Rado bih vodila neku televizijsku političku emisiju. Najviše me interesira politika, samo ne znam koliko sam, ovakvog kova, podobna da budem političarka. Često znam ići glavom kroz zid što opet znači da mi diplomatske priče nisu jača strana.
Djaba nam kad nju ova zemlja ne zanima,igra za drugu zemlju,isto kao Bernard Tomic,al ipak je lijepo cuti da su oboje rodjeni u Tuzli !!!
Trenutno korisnika/ca: L-Train, VivaLaStella i 5 gostiju.