Kako sam vidio po komentarima, gol pa idemo narednih 70 minuta cuvati rezultat
 e boze, nikad se nece opametit.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

I to onih vaspitnih par samara
  I to onih vaspitnih par samara  

moram priznati da je u pravu, nije ni meni jasno. Nije to samo danas vec unazad par utakmica, a on je jedini koji donosi svjezinu i opasnost u igri, al' eto, njemu je klupa iz bog zna kojih razloga. Kao da imamo toliko dobrih igraca, pa imamo eto taj luksuz da nam on grije klupu.
  moram priznati da je u pravu, nije ni meni jasno. Nije to samo danas vec unazad par utakmica, a on je jedini koji donosi svjezinu i opasnost u igri, al' eto, njemu je klupa iz bog zna kojih razloga. Kao da imamo toliko dobrih igraca, pa imamo eto taj luksuz da nam on grije klupu.

ne da ima krivice trenera, nego je to sve trenerova krivica!rope11 je napisao/la:Mada ima tu i krivice trenera koji valjda mora imati neki autoritet, koji moze zaprijetiti i narediti da prestane biti takav po cijenu klupe, al' jok, toga kod nas nema, imam osjecaj da svi sve na svoju ruku rade.
 poenta je da mu je Reja (dok je bio trener) stavio veto na ispucavanje i toga nije bilo, a sad se kod Piolija ponovo ispucava, kao i kod Petka što je
 poenta je da mu je Reja (dok je bio trener) stavio veto na ispucavanje i toga nije bilo, a sad se kod Piolija ponovo ispucava, kao i kod Petka što je 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.